- 7 Haziran 2018
- 4
- 2
- 1
- 47
Sude Hanım, Alper Hocayı tanıyanlardan ve ameliyat olmuş hastalardan biri olarak söylüyorum ,bu kadar güzel anlatırdı süreç .Sizin ameliyat sonrası için yaşadıklarınızı burdan takip ediyor olacağım , herkes için iyi olacaktır süreçleri bilmek.Tekrardan geçmiş olsun .
hahahah süper anlatmışsınız baya güldüm okurkenMerhabalar
Ben de kadınlar kulübüne yeni katılanlardanım.. 13 Aralık 2017 de Dr Alper Tuncel e brazilian butt(brazilya poposu) operasyonu oldum.. Alper Bey benim disiplinli araştırmalarım sonucu ulaştığım ve iyiki dediğim doktorum oldu.. biliyorsunuz estetik dendiğinde biz kadınların hassas ve duygusal olduğu konulardan biri oluyor..Doktorumuzla aramızda farklı bir bağ oluyor.. Alper Bey ile Ağustos ayı sonunda görüşmeye gittim ve yapılabileceğini söyledi fakat ben karın ve sırt bölgesi lazer lipoliz ve meme büyütme de istiyordum.. benim için hangisinin önemli ve acil olduğunu sordu çünkü biri popo yüzüstü yatmam gereken bir durummuş ilk 3 ay konulan yağların erimemesi için, diğeri de meme büyütme sırtüstü yatmam gereken bir durummuş.. tabiiki ben naptım ”yemekte salça, kadında kalça” ve benim için bir kadın vücudunun olmazsa olmazı popoyu yaptırdım.. bakmaya kıyamadığım popom çok güzel oldu.. ama arkadaşlar benim hikayem sürükleyici roman gibi devam ediyor, daha anlatacağım çok şey var..
Bu başlıktan hiç bişey anlamadim inanın.Fotograf görebilir miyiz daha fazla detaylı anlatır mısınız sureciMerhabalar
Ben de kadınlar kulübüne yeni katılanlardanım.. 13 Aralık 2017 de Dr Alper Tuncel e brazilian butt(brazilya poposu) operasyonu oldum.. Alper Bey benim disiplinli araştırmalarım sonucu ulaştığım ve iyiki dediğim doktorum oldu.. biliyorsunuz estetik dendiğinde biz kadınların hassas ve duygusal olduğu konulardan biri oluyor..Doktorumuzla aramızda farklı bir bağ oluyor.. Alper Bey ile Ağustos ayı sonunda görüşmeye gittim ve yapılabileceğini söyledi fakat ben karın ve sırt bölgesi lazer lipoliz ve meme büyütme de istiyordum.. benim için hangisinin önemli ve acil olduğunu sordu çünkü biri popo yüzüstü yatmam gereken bir durummuş ilk 3 ay konulan yağların erimemesi için, diğeri de meme büyütme sırtüstü yatmam gereken bir durummuş.. tabiiki ben naptım ”yemekte salça, kadında kalça” ve benim için bir kadın vücudunun olmazsa olmazı popoyu yaptırdım.. bakmaya kıyamadığım popom çok güzel oldu.. ama arkadaşlar benim hikayem sürükleyici roman gibi devam ediyor, daha anlatacağım çok şey var..
Hayatım o kadar normalki klavyeyi eline alan başlıyor hikaye anlatmaya :)bende geçen ay görüştüm bayram öncesi hatta burdada belirtmiştim görüşmeye gideceğimi zaten işlemim içinde gün sayıyorum şuan hali hazırda.. o kadar çok kişiyle konuştum ki hem burdan, özelden hemde sosyal çevremden hiç bahsettiğiniz şikayetleri duymadım. tam tersi ne dua edenler ne keşke daha önce gitseydim diyenler.. hep bunları duyuyorum ve görüyorum. çok şaşkınım bahsettiğiniz doktorun alper tuncel olması bence imkansız... zaten yazılanlarda bana o kadar uç geldiki imkan dahilinde göremiyorum..
Sana katılıyorum bende Alper Tuncel'i keşke daha önce tanısaydım keşke lazer lipoliz için bu kadar beklemeseydim diyenlerdenim. Benim zaten yılardan beri atlatamadığım bir sorunumdu basen bacak bölgemde aşırı sıkıntı yaşıyodum üst bölgeme göre çok kalın kalıyo insanların bakışlarından ve kıyafet filan konusunda psikolojik olarak çöktüm bir yandanda ağrı ve sarkma olur mu diye korkum vardı insanların tepkisinden çekiniyodum 33 yaşındayım ama bunu daha yeni aşıyorum, neyse. Alper Tuncel görüşmeye gittiğim 4. ve son doktor oldu :) Daha önceki kimseden bu güveni alamadım kendisiyle görüşüp çıktığımda zaten kararımı vermiştim. Güven çok önemli bence. Aşağı yukarı 2 ay önce basen bacak bölgemden oldum ve resmen rahatladım hayat buymuş dedim psikolojik olarak bile yansımımasını aldım tepki gösterir diye korktuğum insanlar şimdi bana bakıp gıpta ediyolar daha mutlu bir kadın oldum üstelik bacaklarımda artık çok güzel :)bende geçen ay görüştüm bayram öncesi hatta burdada belirtmiştim görüşmeye gideceğimi zaten işlemim içinde gün sayıyorum şuan hali hazırda.. o kadar çok kişiyle konuştum ki hem burdan, özelden hemde sosyal çevremden hiç bahsettiğiniz şikayetleri duymadım. tam tersi ne dua edenler ne keşke daha önce gitseydim diyenler.. hep bunları duyuyorum ve görüyorum. çok şaşkınım bahsettiğiniz doktorun alper tuncel olması bence imkansız... zaten yazılanlarda bana o kadar uç geldiki imkan dahilinde göremiyorum..
Temmuzda görüşücem demişsiniz görüştünüz mü acaba, nasıl geçti?? bende 2 yıl önce Alper Bey'e burun ameliyatı olmuştum çok şükür çok memnunum lazer lipolizdede kendisini düşünüyorum İstanbula geldiğimde bende görüşeceğim süreç hakkında bir fikrim yok beni aydınlatırmısınız?hahahah süper anlatmışsınız baya güldüm okurkenBende temmuz ayında Alper Beyle görüşmeyi düşünüyorum. Kime lazer lipoliz istiyorum desem hepsi kendisini öneriyor
Geçmiş olsun demekki tek mağdur ben değilmişim yanlış doktor secimi maalesef insanın dertsiz başına dert açabiliyor yazıyoruz uyarıyoruz ama anlamamakta ısrarcı insanlar su şöyle memnun kaldim böyle memnun kaldim diyen hastadan bir öncesi ve sonrası fotoğraf isteseniz burdan atamıyorsa özelden atsin .Merhaba,
4-5 sene kadar önce çeşitli doktorları gezip Alper Tuncel’de karar kılarak kalça, üst bacak ve diz bölgeme lazer lipoliz yaptırdım. Aslında ne yapıldığını bilmiyorum ama ben lazer lipoliz zannederek ameliyat oldum. Ameliyat sonrası hastanede kalmana bile gerek yok demesine rağmen ben kendimi kötü hissettiğimden hastanede kaldım. O gece ve ertesi gün 2 defa baygınlık geçirdim. Doktora zor ulaştım. Cep telefonunu vermiyor, ben asistana, asistan doktora söylüyor. Sonra ondan gelen cevabı bana geri döndürüyor, saçma sapan uzayan bir süreç sonrası ben ve ailem bağırıp çağırınca cep tel numarasını alabildik ve konuşabildim. Sonuçta “sen çok hassassındır, ameliyatla alakası yok” dedi bana. Tamam olabilir belki ben çok hassasım ama sonuçta ameliyat ettiğin hastan son 24 saat içinde 2 kere düşmüş bayılmış. Telefonla konuşmak neden bu kadar kaçınılacak birşey?!
Neyse hadi o geçti, çok önemsemedim ama ASIL OLAY operasyonun sonucu; tam bir fiyasko! Kesinlikle vaad ettiği gibi olmadı, kanül girişleri kocaman kocaman izler oldu hatta bir tanesi resmen çöktü, tam bikini bölgemde fındık kadar çukur var. Gördüğünde kesinlikle abartmıyorum aynen şöyle dedi “aa burayı çökertmişiz biraz ama sorun değil, sürekli masaj yaparak düzeltebilirsin”
Sonra kalçamın yanlarını almış ama geriye doğru tamamen kalmış, önden bakınca düz hafif yan dönünce birden sivri birer çıkıntı ortaya çıkıyor. Ona da “evet orası da kalmış ama sen fazla kiloluydun” dedi!!! Benim fazla kilolu olduğum o anda mı aklına geldi. Neden daha önce söylemedin ki ben o kısım için operasyon öncesi özellikle altını çizerek belirtmiştim, bana merak etme demişti! Ha şunu da belirteyim boyum 1.74, fazla kilolusun dediği kilom da 72-73 kiloydu. Dizlerimin içini almış, dışını bırakmış. Dengeli olmadığı için dıştan dizlerim sarktı. Vücudum tamamen düzensiz patates tarlası gibi oldu. Adeta lipoliz değil de liposuction yapılmış gibi. Önce 1 sene bekle tam otursun demişti, 1 sene sonra gittim, bu sefer de “kilo almışsındır da ondandır bu görüntü” dedi. Almadım diyorum, yok yok almışsın bence diyor
Sonra ben başka bir doktora gittim. Bana lipoliz değil, liposuction yapılmış dedi. Lipolizde böyle düzensizlikler olmaz, kanül girişleri de böyle kocaman olmaz dedi. Nitekim daha sonra alt bacağıma başka bir doktora tekrar lipoliz yaptırdım ve izler minnacık hatta bazıları yok oldu bile... Alper Tuncel’in açtığı yerler hala aynı mercimek kadar, kasığımdaki fındık kadar duruyor. Bir de bana 3 ay sürekli korse ve her gün merdane masajı vermişti ki, bütün lipoliz doktorları böyle birşeye gerek olmadığını, bunun liposuctionda gerekli olduğunu söylüyorlar.
Özetle ben hala her aynaya baktığımda o adama beddua ediyorum. Benim yeterince ahımı aldı. Siz siz olun, kapısından bile geçmeyin derim, naçizane...
hayatım sakin ol :)) istediğin fotoğraf olsun, birazdan hemen gönderiyorum . hem de özelden felan da değil hahah. Ben de bu karalamacı insanları bir türlü anlamıyorum. Makine bile alıyorsun sonra sıkıntıyı sen cıkarırsan ne diyorlar ''kullanıcı hatası''. Yani Sen doktorunu dinlemezsen, kontrollerine gitmezsen ya da ne bileyim işlemin dışına çıkan yanlış şeyler yaparsan suçlu sen misin doktor mu şimdi? Türk insanın en temel sorunları bu şeyler zaten. Hatayı kabullenememek. size Alper Bey değil kimse yaranamazmış. Alper Beyle uzun uzun görüşmesem, birsürü öncesi sonrası hasta fotoğraflarına bakmasam belki size inanırdım.. Ne olursa olsun burada yüzlerce iyi yorumlar teşekkürler varken sizin gibi 1- bilemedin 2 kişinin ısrarcı kinci karalamaları ne yazıkki Alper Bey gibi işinin en iyisi insanları etkilemeyecektir onu seçecek benim gibi kadınları da.. Nitekim seçtim, ameliyatımı oldum ve birazdan da fotoğrafımı paylaşacağım buradan herkes görsün .Geçmiş olsun demekki tek mağdur ben değilmişim yanlış doktor secimi maalesef insanın dertsiz başına dert açabiliyor yazıyoruz uyarıyoruz ama anlamamakta ısrarcı insanlar su şöyle memnun kaldim böyle memnun kaldim diyen hastadan bir öncesi ve sonrası fotoğraf isteseniz burdan atamıyorsa özelden atsin .
Çok sevindim hayatım, cevabın için de çok teşekkür ediyorum.Sana katılıyorum bende Alper Tuncel'i keşke daha önce tanısaydım keşke lazer lipoliz için bu kadar beklemeseydim diyenlerdenim. Benim zaten yılardan beri atlatamadığım bir sorunumdu basen bacak bölgemde aşırı sıkıntı yaşıyodum üst bölgeme göre çok kalın kalıyo insanların bakışlarından ve kıyafet filan konusunda psikolojik olarak çöktüm bir yandanda ağrı ve sarkma olur mu diye korkum vardı insanların tepkisinden çekiniyodum 33 yaşındayım ama bunu daha yeni aşıyorum, neyse. Alper Tuncel görüşmeye gittiğim 4. ve son doktor oldu :) Daha önceki kimseden bu güveni alamadım kendisiyle görüşüp çıktığımda zaten kararımı vermiştim. Güven çok önemli bence. Aşağı yukarı 2 ay önce basen bacak bölgemden oldum ve resmen rahatladım hayat buymuş dedim psikolojik olarak bile yansımımasını aldım tepki gösterir diye korktuğum insanlar şimdi bana bakıp gıpta ediyolar daha mutlu bir kadın oldum üstelik bacaklarımda artık çok güzel :)
ay kesinlikle ablam ya, sen bnm idolümsün galiba, yerim o laflarını senin :))Hayatım burası kadınla
Hayatım o kadar normalki klavyeyi eline alan başlıyor hikaye anlatmaya :)
500 iyi yorum dualar, teşekkürler yanında biri çıksa uydursa beddua ediyorum dese ne işe yarar :))
Sen ablanın sesine kulak ver; ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?