LAZERLİPOLİZ - ALPER TUNCEL HASTALARI

hayatım tabiki seve seve yardımcı olmak isterim çünkü mutluluk herkesin hakkı.. ben bu ameliyatla resmen yeniden doğrum diyebilirim. önceden mini etek giyemezdim, psikolojim bozuluyordu resmen.. Arkadaşlarımla bir ortama girdiğimde hep pantalon ama yaz-kış mı pantolon giyilir dimi?.. Sonunda dayanamadım burada da yazdığım gibi önce görüştüm, amleiyatımı oldum. Basenlerimden lazerlipoliz oldum Alper Beye ve alt bacağıma da yağ enjeksiyonu yaptı kendisi. Sonucumu da şimdi yükleyeceğim sana söyleyebileceğim tek şey burada 1000 iyi yorum varken 2 karalamacı insana bakma.. En basiti beni örnek al ve mutlaka yüklediğim fotoğraflara bak. bu sonucla yeniden doğrum, daha mutluyum.. keşke alışverişte görseniz beni mutlu mutlu eteklere koşuşumu.. şimdi pantolon giymek istemiyorum o kadar güzel bir şeymiş ki insanın istediğini deneyip beğenip alabilmesi, özgüvenle giyebilmesi.. ne bileyim etrafımdaki birsürü güzel iltifatlar hepsi bana kendimi daha iyi hissetmemi sağlıyor ve tabiki bu mutluluğumun mimarı Alper Beye de buradan tkerar teşekkür ediyorum.. biliyorumki beni mutlaka okuyacaktır.. birtanesiniz hocam birkez daha her şey için çok teşekkür ediyorum.. iyiki varsınız.

Eklentiler

• PHOTO-2018-10-26-10-45-48.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 350
yalnız sonuç EF SA NE !!! bir şey sorabilir miyim kaç kiloydunuz süreç nasıl geçti ya ben gerçekten sonuçtan çok etkilendim dicek bişey bulamadım gerçi bende Alper Beye burun ameliyatı olduğumda herkes bayılmıştı acaba bende mi koysam fotoğrafımı burnumun kikiki

arkadaşlar bende alper beyi çok araştırdım ve işinde çok iyi olduğuna karar verdim. Yalnız benim sıkıntım tek bir bölge değil.. Karın sırt bel ve kol... dolayısıyla fiyatın da arttığını tahmin edebiliyorum.. fikir vermesi açısından biraz özelden yada burdan yardımcı olurmusunuz

her harfine katılıyorum canım ve sonucuna hayran kaldım çok ama çok başarılı bu mutluluğun hep seninle olsun.. benim lazerlipoliz ameliyatım 2 yıl önce gerçekleştirildi ve tabiki Alper Bey tarafından. Sonucumu birazdan bulduğumda yükleyeceğim bende en az senin kadar çok güzel oldum çok şükür kaç yıl geçti hala Alper Bey denilince minnet şükür duyuyorum.. Yaşadığım tüm kabus günleri unuttum bile vücudumla kendimle barıştım

Ben de alper beye lazer lipoliz yaptırdım. Çok fazla bölge yapıldı bende(göbek bel pubis sırt bacak içi gıdı). Alper bey ikiye bölelim diye uyardı fakat bazı sebeplerden tek seferde yaptırmam gerekiyordu. 2 hafta oldu. Şimdilik sonuçlardan memnunum. Korseyi çıkardığımda foto paylaşırım.

Herkes öve öve bitiremiyor Alper Tunceli. Peki fiyat nedir,laser lipolis için ne kadar ödediniz?

Vücut yapınıza göre yani yapılacak bölgelere fiyat değişir. Ama Akper beyin sohbeti için bile gidilir. Benimle birlikte görüşmeye gelen arkadaşım. Kontrole gittikçe beni de götür sohbeti yeter dedi

bana yazabilirsin canım 2 yıl önce yaptırdım çok memnunum şuan ve ben de bildiklerimi anlatmaya çalışırım seve seve :) zaten gün içinde o kadar çok yazan oluyor ki :)

ko
ayy çok teşekkür ederimm darısı başına
y tabiki canım koy fotoğrafını challenge yapalım :)) 50 kiloydum canım gittiğimde

harika sonuç gerçekten bravo

merhaba arkadaşlar
fotoğraf koyanlar çok faydalı oluyor
mahsuru yoksa paylaşırsanız sevinirim
ben alt bacak olmayı düşünüyorum

merhaba arkadaşlar
fotoğraf koyanlar çok faydalı oluyor
mahsuru yoksa paylaşırsanız sevinirim
ben alt bacak olmayı düşünüyorum
selam canım, bende geçtiğimiz yaz oldum ama burdan yükleyemeyeceğim fotoğrafımı sonucumdan hala çok aşırı memnunum sende gönül rahatlığıyla ertelemeden yaptır dilersen fotoğraflarımı özelden gönderebilirim yardımı olursa ne mutlu

Herkese merhaba,ben iki sene önce yaptırdım Alper Tuncel'e lazer liposuction.Belimde hafif dalgalanmalar var,ama kendisine hiç sormadım,sorsan ne olacak,gel düzeltelim derse,yine para,yine acı.Eger yemeği seviyorsanız (ki zaten hepimiz onun için yaptiriyoruz) yavaş yavaş tekrar almaya başlıyorsunuz kiloları,maalesef o acılar çok çabuk unutuluyor.Bence kimse yorumlara çok bakmasın,herkesin cilt kalitesi farklı.benim göbek,sütyen altı,bacak arası alındı,5 kilo.1 sene görüntü süperdi,o kiloları yine aldım.Ama göbekten,bacak içinden değil!!!!! Sırtım,kollarım ve popom büyüdü!!!!Ne oluyor biliyor musunuz,ameliyattan sonra yememeye yemin ediyorsunuz,6 ay dikkat ettikten sonra yavaş yavaş eski halinize(daha biçimsiz)olarak geri dönüyorsunuz

Süreç nasıl geçti? Sonrasında ödem ne kadar sürdü? Bir de genel anestezi mi oldunuz? Benim de kilo problemim yok fakat basenlerimden şikayetçiyim. Çok teşekkürler.

bu sizin başarısızlığınız hanımefendi. burada ne Alper Bey'e ne de diğer insanlara bu şekilde atıfta bulunamazsınız. Çok merak ediyorum kontrollerinize gittiniz mi, madem böyle br durum oluştu neden konuşmadınız? Bu sizin hayata karşı zayıflığınız ve boğazınıza düşkünlüğünüz!!!! Bir de burada gelip böyle anlatmanız beni hayretler içinde bıraktı. Madem aldığınız kararları uygulama süreniz sadece 6 ay bence artık estetik cerraha değil psikologa görünün, tavsiye olarak söylüyorum bunu.
Ben de geçen yıl yaptırdım geçtiğimiz yaz, hiç kilo almadım. Görüntüm o kadar güzel oturdu ki bozulacak diye şekeri, tuzu, hamuru kestim. Şimdi çok daha sağlıklıyım, spora gidiyorum yani hayatımı değiştirdim ve bu bana öyle iyi geldi ki ışık saçıyorum her yerde. HERKES KENDİ TERCİHİNİ YAŞAR, BUNU UNUTMAYIN!!! Madem öyle dikkat edecektiniz kendinize. Biz de bilirdik sabah akşam yemeyi, emeksiz olmuyor hiçbir şey. Kızlar böyle yorumlara gelip de karamsarlaşmayın, kendinize inanın, değişime inanın. insan istedikten sonra her şeyi başarıyor ve yemek-içmek konusu laf bile değil, 2 hafta yemeyin beyin unutuyor!! Hayata bir kez geliyorsunuz kilolardan kurtulun, inanın hafifliyor insan ve bir daha asla eskisi gibi olmamak için dikkat ediyo kendine ve dikkat ettikçe değer gösteriyor kendine, iyi hissediyor

Tabiki bu işlem yapıldıktan sonra kilo alma riski var, bunu zaten Alper Bey her seferinde söylüyor. Sonuçta yağlarınızı aldırıyorsunuz, gırtlağınızı değil ya İşlem sonrası orda burada yazdıklarınızı buldum, ekte ekliycem mutlaka. 6 ay ve 1 yıl içinde harika olduğunu söylemşsiniz görüntünüzün. Madem öyle boğazınızı tutacaktınız biraz, dikkat edecektiniz. O harika sonucu böyle mahfeden sizsiniz ve şimdi burdaki insanları üzüp motivasyonlarını ellerinden alamazsınız. Adınıza üzgünüm ama hayata karşı daha dik durup dirayetli olmayı başarmalıydınız...

Merhaba ben dün oldum ameliyatımı. Şu an evde dinleniyorum. AlperTuncel yaptı ameliyatımı. Bende doktor konusunda değil ama yaptırıp yaptırmama aşamasında çok kararsızdım bu sitede yazılanları okuyordum sürekli kimi 3-5 hiç yardımsız kalkamamışsınız oturamadığını yazmış kimi tuvalete giderken çok zordu demiş birde ameliyattan sonra iki defa yatak çarşafının fıçı ve kan olduğunu yazmıştı. Bunlar beni çok ürkütüyordu 2 çocuğum var iznim çok değil çabuk iyilrşmeliydim. Şuan yaşadıklarıma gelince narkozu atmak sıkıntılı oldu biraz panik afak yaşadım. Hiç kan sıvı akışı olmadı çok morluk görmüyorum ama tabi korsenin içinde ne var ne yok göremiyorum. Ancak şuan yemeğimi ısıttım yedim kaldırdım. Oturup kalkabiliyorum. Ağrım gerçekten yok. Ağrı kesici içiyorum düzenli. Yaptırmak isteyenlere tavsiyem olumsuz tavsiyeleri çok okumayın insanı kötü etkiliyor. Doktor bey olacakları çok net söylüyor zaten. Karar verdiyseniz sadece doktoru dinleyin. Gerisi gereksiz evham ve paniğe neden oluyor. Son olarak ta başa denebilseydim sağlık merkezi yetine hastaneyi seçerdim net kendi rahatım ve konforum için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…