LAZERLİPOLİZ - ALPER TUNCEL HASTALARI

Hadi leyn. Allan çürük elması seni
Babalar gibi kalkar giderim evime..Tabi giderken nerde düşer bayılırım bilmem
Hangi eve gidecen acaba babalar gibiii
Hiç de kolay amelyatlar değil bunlar kimisi ağrı eşiği düşüktür kimisi yüksek buna göre kimse doktorları bu operasyonları yada yaptırıp olumlu sonuc yazanları karalamasın herkess yazdıklarını düşünerek yazsın

Bu kadar da abartmayın ya günahtır Ayıptır 3 kez olmuş aynı gün evine çatır çutur yürüyerek gitmiş sen lazerepilasyon felan olmuş olmayasın . Ya daha bugün kontrole gittim doktor ilk iki hafta sünnetli çocuk gibi yürüyemezsiniz bile derim her hasta size demedim mi diyor demedi atlamış herhalde 3 hafta Dan önce kendinize gelmeniz çok zor diyor . Ben kimseye iftira atmıyorum tecrübemi paylaşıyorum bağzıları aşırı tepki verip görünmüş bence nedense .. Burdaki anlatılanlara kanmasam zaten hayatta olmazdım . Ayrıca sonuç için çok erken diyen ukala bilmiş Arkadaşlara da şunu ileteyim ben sonucu konuşmadım henüz onu bilmiyorum . Bu konuda erken olduğunu biliyorum . Ben ameliyatın zorluğunu ve eksik verilen bilgiler olduğunu söylüyorum . Hiç bir doktor hastasına sormadan genel yada sedasyon yapmaz demişsiniz yani bana yalancı diyorsunuz asıl hakareti siz ediyorsunuz . Böyle bir konuda neden yalan söyliyeyim . Hatta bugün ilk kontrol de bunu doktora sordum buna anestezi uzmanı karar verir ben karışamam diyor o öyle uygun görmüş birşey olmadı sonuçta şimdi iyisiniz buna takılmayın diye açıklama yaptı ...

Son düzenleyen: Moderatör:

D Denizimdemirim
Sen bize gelipte asistan hemşire diye diyemezsin konuşmalarına yazdıklarına dikkat edeceksin ispatın var mı da konuşuyorsun hala acı cekiyor olabilirsin _MedceziR_ amelyat olduunda aynı gün evine gittiğinide biliyorum bu yapılan bölge sayısına göre değişebilir burda cumartesi sabah amelyat olup pazar sabahı yurdışına evine ucakla dönen insanlar biliyorum bende haftalarca kendime gelene kadar öldüm. Bunuda herkes bilir burda sen yanlış bilgi aldın diye bana gelip ya da C ChAneL81 e gidip diyemezsin asistan hemşire
konuşma tarzını değiştirip çektiğin acıyı süreci paylaşırsın o başka o zaman hepimiz yardımcı oluruz burda birbirimizi karalamanın anlamı yok doktorun sana bilgi vermeden bişi yapıyorsa o doktorunla arandaki şey bunu buraya farklı şekilde yansıtamazsın insanlara yalancı asistanları hemşireleri suclaması yaparak !!!

Valla bütün bunlari okuyunca coookkk merak ettim nolcak...3 hafta sonra lazerlipoliz oluyorum... ama genelde duydugum hep olumlu seyler , bazi insanlarin aci esigi cok düsük oldugunda igne yapilirken bile aglayan var dedi doktorum bana.
ben 5 ay önce gögüs diklestirme ameliyati oldum ertesi günü hastaneden ciktim aynen babalar gibi esyalari otele atip
bütün gün bakirköyün altini üstüne getirdim alisveris ettim gezdim dolastim... diger günü pazara gitim.. doktorum bile hayret etti...kimseye söyleme nazar deger dedi... demek istedigim... aci olayi kisiye göre degisiyordur eminim..
birisi aci cekti diye 2 hafta herkez ayni aciyi cekecek degil....yada ben hic aci cekmedim diye herkezde öyle olcak degil...
bence ne hafife alalim, nede karalayalim sonucta okadar cok memnun insan varki bunlarida göz ardi etmemek gerekir.

3 hafta sonra bende size yazarim nasil gectigini

Kararın hayırlı olsun :) sende C ChAneL81 gibi güçlüsün maşallah laZer lipo 2. Ve 3. Günler biraz agrılı eger hareketsiz kalırsan benim gibi yatarsan hep iyileşmen baya uzar :))

Kararın hayırlı olsun :) sende C ChAneL81 gibi güçlüsün maşallah laZer lipo 2. Ve 3. Günler biraz agrılı eger hareketsiz kalırsan benim gibi yatarsan hep iyileşmen baya uzar :))
tesekkür ederim ...hareketsiz kalmam heralde ben yurtdisindan gelicem yani sayili gün onuda yatarak gecirmek istemem dogrusuyapmak istedigim cok sey var o yüzden ben positiv düsüneyim güzel olsun...Insallah . sen memnunmusun tboz ?? nerelerini yaptirdin?

Ben amelyat sonucumdan cok memnunum ama dikkat etmezsen kesinlikle o kilolar geri geliyor ilk zamanlardaki inceliğim yok 1 sene oldu yaklaşık benim gibi gece gündüz dikkatsiz yeme sakın :) ben baya bi bölge yaptırdım iç dış bacak alt bacak yok kol gıdı karın bel sırt basen iç diz falan bu kadar sanırım kime amelyat oluyorsun

Aynen benden yurt disindan geldigim icin belki ondan kendimi cabuk toparladim bende gogus diklestirme ve protez oldu o turkiyede olmanin heyecani diyelim hemen iyilesmemiz :))ama lipo daha acili olabilir kendini hazirla buna ben gogus diklestirmede daha hareketliydim lipoya gore
Sen nerden geliyosun kime ameliyat olacaksin cnm

Gogus diklestirme ameliyatim baya bayaa uzun surdu ertesi gun kalktim eve donmek istedim drenlerle dondum tabi eve gitmeden once alpaslan beye ugrayip botox yaptirdim halimi dusun drenler elbisenin altinda yanlarda sanki kocaman genis kalcalarim var yanimda tboz utancindan yerin dibine girecek nerdeyse
Botox bitti hatta orda alpaslan beyin asistani dediki bu kizi fazla dolastirma yazik daha yeni ameliyattan cikti ama kendimi cok iyi hissediyordum gittik mid pointe oturduk nisantasinda :)) ama ne aldiysam yiyemedim istahim yoktu sadece eve gittik sonra
Ertesi gun yine drenleri aldirmaya gittik oda anadolu yakasinda ordan ciktik haydee gezmeler basladi ben yorulmadim tboz yoruldu

hmmm simdi biraz tirstim dogrusu insallah diger ameliyat gibi kolay gecer... ,ben Alper Tuncele ameliyat olicam...
Almanyadan geliyorum cnm... Sen?? Zaman yaklastikca heycan basiyo beni zaten....

Anaaammmmmm canim sen baya bi kalem trastan gecer gibi gecmisin ama bukadar bölgeye zorlanman cok normaldir
tabiki benim ömrüm diyetle ve dikkat etmekle gecti ama artik fenalik geldi makarna pilav hamur isine hasret kaldim yaaa sirf göbegim cikmasin diye nedir bu eziyet....sporda yapiyorum ama bu bölgeler artik gitmiyo ...
gerci cok fazla degil ama beni rahatsiz ediyo... senin önce ve sonra resimlerin varmi tboz ve senin
C ChAneL81 ,

hmmm simdi biraz tirstim dogrusu insallah diger ameliyat gibi kolay gecer... ,ben Alper Tuncele ameliyat olicam...
Almanyadan geliyorum cnm... Sen?? Zaman yaklastikca heycan basiyo beni zaten....
Ben fransadan gittim istanbulda yaptirdim canim ekimde yine gidiyorum bu sefer karin gerdirmek icin lipo yeterli olmadi bana sarkmis bir derim var ne yazikki

Benim lipo album yok artik sildim karin germe olacagim diye zaten oyle aman aman bir degisim olmadi bana
Meme albumum var ama

sendemi Alper beye ameliyat oluyosun?? ben ekim 16 insallah ...
gögüslerimi yaptirdim onlardan cok memnunum ...lazerlipo yu merak etmistim
insallah olumlu bi degisim olur....
hmmm belki ayni zamanlarda hastanede olur karsilasiriz

sendemi Alper beye ameliyat oluyosun?? ben ekim 16 insallah ...
gögüslerimi yaptirdim onlardan cok memnunum ...lazerlipo yu merak etmistim
insallah olumlu bi degisim olur....
hmmm belki ayni zamanlarda hastanede olur karsilasiriz
Yok canim ben ercan karacaogluna ameliyat olacagim 15 ekim ama alper beyin de lipo sonuclarindan memmun kalan cok benim memorial hastanesinde olacak sizin nerde?

Yok canim ben ercan karacaogluna ameliyat olacagim 15 ekim ama alper beyin de lipo sonuclarindan memmun kalan cok benim memorial hastanesinde olacak sizin nerde?

ayyy ben 15 inde türkiyeye ucuyorum 16 sinda ameliyat ama inan hangi hastane bilmiyorum ... cünki 16 sinda Alper beye gidicem bakicak görüscez ordan hastaneye gidilcek.. ama aklimda olsun Memorial hastanesi olursa yazarim... gerci sen bir gün sonra cikarsin hastaneden heralde...ayyyyyyyy heycanlandim

Bende 14 du ucuyorum az kaldi ikimizede bende 15 sinde gorusup hemen ameliata aliniyorum tamam bi ogren bakim nerdeymis ben 4 gun kalacagim hastanede

Sadece onlar değil ama artı selülit amelyatı artı labioplasti artı meme büyütme de lipoyla birlikte oldum izlemeye aldm öncesi sonrası bakabilirisn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…