Görüntü gerçekten HD miymisEşimde bunu kullanıyor hd
Aldığı günden beri bu markayı kuşlanıyor memnun ki hiç değiştirmiyor
Eki Görüntüle 1810192
Deforme olmadı bende . Değişik çeşitleri var demekki ..Evet kesinlikle geriliyor.
Yok dinlenmesi için falan değil. Astigmatlı lens kullanmak bana zor geliyordu açıkçası. Çabuk deforme oluyor, kayıyor falan. Rahat edemedim çok. 1 derecenin altını miyop lensi tolere ediyormuş. Gözlükte olmaz ama lenste mümkün dedi. Tam sebebini bilmiyorum.
1 numara astigmata neden astigmatsız lens vermiş ki. 1 numara astigmatı göz tolore etmez canım. Görürsün ama netlik normal bir insanın gördüğü kadar olmaz. 0,50 falan olsa tolore eder çünki zaten astigmatlı lens üretimi 0,75 ten başlar 0,50 ve 0,25 üretimi yoktur.0,75 - 1,25- 1,75 -2,25 diye devam eder ara numara üretilmez.
Yok canım çok yüksek numara olduğundan lenslede 100 100 değil görüşü ama en iyisi lens tabi
Hayır gece körlüğü var zaten kendisinde çizdirmek iyi değil diyorlar şimdilik tedavisi yok ama tedavisi olursa göze müdahele edilmemiş olması gerekiyormuş
Bende korum neredeyse elimdeki telefonu goremem lenssiz asla.Bende esime gunduz vakti aydinlikta baktim evlendimBide eşimin çok bozuk hani rahatsız oldum çıkarayım dese göremez (beni nasıl beğendiğini burdan çıkarabiliriz adam kör) o yüzden lensle çok mutlu gece körlüğü olmasa çizdiricez ama uygun değil bildiğimiz kadarıyla zaten lenslede 100 100 görmüyor
Bizimkiler kuruluk sorunu dışında memnunlar. Sabahları hafif kuruluk oluyormuş. 10 yil oldu belki yaptıralı. Değişebiliyor demek ki.Abim babam amcam ve kuzenim çizdirdi gözlerini. Dördünün de altı ay bi sene sonra retinası yırtıldı, bir de onun için ameliyat oldular. Ya çizdirme retina yırtıyor ya da bizim ailenin erkeklerinde bir anormallik var. O yüzden korkuyorum ben bu çizdirme işinden.
Rahatladım şuan benim kafa o kadar mı gidik diye düşünüyordum.tantanis sende oku diye etiketledim :)
Normal gozluk numarasinda 0.50 yada 0.75 daha az verilir lens numarasi astigmatida 1 ise tekabul ettigi lens numarasi 0.25 0.50 eder o yuzden goz tolore eder demistir.
en kalın hammaddeli lens bu. Eski serisi daha kalındı bu yine ona göre iyi.Eşimde bunu kullanıyor hd
Aldığı günden beri bu markayı kuşlanıyor memnun ki hiç değiştirmiyor
Eki Görüntüle 1810192
Bizimkiler kuruluk sorunu dışında memnunlar. Sabahları hafif kuruluk oluyormuş. 10 yil oldu belki yaptıralı. Değişebiliyor demek ki.
Rahatladım şuan benim kafa o kadar mı gidik diye düşünüyordum.Teşekkürler bilgilendirme için
Ben diyorum zaten ona beni tam göremediğin için aldınBende korum neredeyse elimdeki telefonu goremem lenssiz asla.Bende esime gunduz vakti aydinlikta baktim evlendim
Kötümü diyorsunuz yani ama lens numaraları çok büyük ya belkide buna uygundur çok detaylı bilmiyorum. Ne önerirsin söylim sevdiceğimeen kalın hammaddeli lens bu. Eski serisi daha kalındı bu yine ona göre iyi.
canım lens numarası miyop kişilerde gözlük numarasından 0,25 daha düşük verilir düşük verilme sebebi de gözlükteki verteks mesafesidir. Lens direk göze oturduğu için verteks mesafesi ortadan kalkar o sebeple 0,25 daha düşük numara verilir. Gözlük gözden daha uzak durduğu için numara daha yüksek verilmek zorundadır. Ki birçok doktor lensle gözlüğü aynı numara verir çoğu kullanıcı da hiçbir rahatsızlık hissetmez.tantanis sende oku diye etiketledim :)
Normal gozluk numarasinda 0.50 yada 0.75 daha az verilir lens numarasi astigmatida 1 ise tekabul ettigi lens numarasi 0.25 0.50 eder o yuzden goz tolore eder demistir.
Evet eşimde diyor retina inceldiğinden yırtılma oluyormuş diye o yüzden de istemiyorAbim babam amcam ve kuzenim çizdirdi gözlerini. Dördünün de altı ay bi sene sonra retinası yırtıldı, bir de onun için ameliyat oldular. Ya çizdirme retina yırtıyor ya da bizim ailenin erkeklerinde bir anormallik var. O yüzden korkuyorum ben bu çizdirme işinden.
Ya merak ettim kaç numara acaba gözleri, bende bildiğin körüm deBen diyorum zaten ona beni tam göremediğin için aldınoda ben seni gönül gözülme gördüm diyor
Kötümü diyorsunuz yani ama lens numaraları çok büyük ya belkide buna uygundur çok detaylı bilmiyorum. Ne önerirsin söylim sevdiceğime
Evet eşimde diyor retina inceldiğinden yırtılma oluyormuş diye o yüzden de istemiyor
Canım o bahsettiğin lens piyasaya sürüleli 2-3 yıl falan oldu ondan önce purevision serisi vardı o çok kalın hammaddeliydi. Diğer marka lensler ince hammaddeli olduğu için b&lomb firması bu lensi onlara ayak uydurmak için çıkardı. Ben birçok eski tip purevision kullanıcısına bu lensten sattım ama çoğu memnun kalmadı. Ama bu demek değildir ki bu lens kötüdür. Eğer bir şikayeti yoksa değiştirmesin.Ben diyorum zaten ona beni tam göremediğin için aldınoda ben seni gönül gözülme gördüm diyor
Kötümü diyorsunuz yani ama lens numaraları çok büyük ya belkide buna uygundur çok detaylı bilmiyorum. Ne önerirsin söylim sevdiceğime
Himm miyop uzerinde konustum evet onlarda miyop yaninda astigmat oldugu icin ama doktorda demis zaten 1 numaraya kadar tolore edebilir diye.canım lens numarası miyop kişilerde gözlük numarasından 0,25 daha düşük verilir düşük verilme sebebi de gözlükteki verteks mesafesidir. Lens direk göze oturduğu için verteks mesafesi ortadan kalkar o sebeple 0,25 daha düşük numara verilir. Gözlük gözden daha uzak durduğu için numara daha yüksek verilmek zorundadır. Ki birçok doktor lensle gözlüğü aynı numara verir çoğu kullanıcı da hiçbir rahatsızlık hissetmez.
Eğer hipermetropsanız iş tam tarsidir. Bu sefer lens numarası gözlükten 0,25 daha yüksek olmak durumundadır. O da verteks mesafesinden kaynaklıdır. Miyop - değerdir ve göze yaklaştıkça gücü artar o sebeple gözlük gözden uzakta durduğu için numarası daha yüksek olur. Hipermetrop + değerdir gözden uzaklaştıkça gücü artar yaklaştıkça azalır. O sebeple lens göze yaklaştığı için daha yüksek lens numarası verilir. Gözlük gözden uzak olduğu için daha düşük numara olur.
Doktorlar nedense lens muayenesi işiyle ilgilenmek istemiyor. Ve çoğunun yazdığı lens numarası da piyasada olan numara değil. Astigmatlı lensin numara aralığını çoğu doktor bilmez ve uğraşmak istemezler. İşini layıkıyla yapsa zaten 1 numara astigmatı olan kişiye astigmatsız lens önermezdi. Bize lens reçetesi geliyor çoğu yanlış yazılmış çünkü uğraşmak istemiyorlar. Yanlışlık var diye arasak bu sefer de üste çıkıyorlar..
Canım o bahsettiğin lens piyasaya sürüleli 2-3 yıl falan oldu ondan önce purevision serisi vardı o çok kalın hammaddeliydi. Diğer marka lensler ince hammaddeli olduğu için b&lomb firması bu lensi onlara ayak uydurmak için çıkardı. Ben birçok eski tip purevision kullanıcısına bu lensten sattım ama çoğu memnun kalmadı. Ama bu demek değildir ki bu lens kötüdür. Eğer bir şikayeti yoksa değiştirmesin.
Lens çok farklı birşey. Kullanıcı eğer memnunsa kesinlikle başka markayla değiştirmesini önermem ben. Çoğunlukla bir kişinin memnun kaldığından diğer kişi memnun kalmayabiliyor. Ben kullanıyorun diyelim x marka çok memnunum bundan iyisi yok derim ama yanımda başka arkadaşım der ki o markanın lensi çok berbat ben hiç rahat edemedim.
Canım sizin ailede sıkıntı yok. Bu lazer ameliyatlarına ticaret olarak bakılıyor. Doktorlar önüne gelene çizelim diyor. Çoğu ameliyat olan kişi 8-10 sene sonra daha absürt numaralar kullanmak zorunda kalıyor çünkü çoğunlukla geri dönüş oluyor numarada. Ayrıca ameliyat sonrası gözde ışığa karşı aşırı hassasiyet gelişiyor.Abim babam amcam ve kuzenim çizdirdi gözlerini. Dördünün de altı ay bi sene sonra retinası yırtıldı, bir de onun için ameliyat oldular. Ya çizdirme retina yırtıyor ya da bizim ailenin erkeklerinde bir anormallik var. O yüzden korkuyorum ben bu çizdirme işinden.
Zaten esin olmasin bende bir ara takmistim olucam diye sonra vazgectim yuksek numaralarda ilerleme olabiliyomus 2 3 numaraya kadar ne anladim o zaman.Evet eşimde diyor retina inceldiğinden yırtılma oluyormuş diye o yüzden de istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?