Lens gözümün arkasına kaçtı

3-4 marka lens kullandim. Hepsi de bir sure sonra batma yanma yapti.
Su an air optix kullaniyorum. Bir ay cikarilmadan kullanilabilir dendi ama ben her gece hatta eve girer girmez cikariyorum.maksimum 10 saat durdu gözümde, psikolojik mi fizyolojik mi bilmiyorum ama yaniyor benim gozlerim.
O sekilde uyudugumu hayal bile edemiyorum.

Gözümün önünde oldu valla. Tehlikeli bence çizdirmek. Zararlarını falan da bilmiyoruz, uzun yıllar sonra ne olacak belli değil. Lens sıkıntı çıkarana kadar lense devam.
Benim kendi doktorum 20 gune yakin lenssiz gezmem sonundada kontroller sonrasi ameliyata karar vermem lazim demisti.Bir gun goz hastanesine gittim fiyat nedir diye iki gun sonrasi bos yazalimmi sizi dediler sizinkilerde ticarete kurban gitmis olabilirler hepsi ayni doktorami ameliyat oldu.

işte ben de diyorum ki 1 numraya kadar tolore etmez normalde. 0,50 ye kadar tolore eder o da üretimi olmadığı için zaten. Özel hastaneye gidiyorsanız onlar kendileri de lens sattığı için uğraşıyorlardır. Gidin bir devlet hastanesine bakı uğraşmak istiyor mu istemiyor mu. Tabi hiçbiri uğraşmaz da demedim.İşini düzgün yapan doktorlarımız da var. Benim ufak bir dükkanım va ama getirtemeyeceğim hiç bir lens yok. Ayrıca yasal olarak göz hastanelerinde lens satılması kanuna aykırı. Şikayet etseniz çok başı yanar ordakilerin.

Yok hepsi farklı doktorlar hatta farklı şehirlerde oldular.
Abim bir de ankaranın en iyi doktoru diye gitmişti diğerlerinin iki katı falandı fiyatı.

Evet ozele gidiyorum ama lens satan hastaneye degil demekki guzel doktor bulmusum kendime
Getirtiriz diyo benim sordugum kucuk yerler ama 1 ay surer falan o zamanda beklenmiyo acikcasi.

Evet ozele gidiyorum ama lens satan hastaneye degil demekki guzel doktor bulmusum kendime
Getirtiriz diyo benim sordugum kucuk yerler ama 1 ay surer falan o zamanda beklenmiyo acikcasi.
1 ay sürer diyorlarsa lensiniz yurtdışı siparişi oluyordur türkiye distribütörünün elinde olmayınca öyle oluyor. Maksimum süre 1 ay ama çoğunlukla erken geliyor. Birde 15 senedir şens kullanıyorum yazmışsınız eski mesajlardan birinde lensle gözlüğü dönüşümlü kullanmanızı tavsiye ederim. Uzun yıllar aralıksız sadece lens kullanan insanlarda göz kuruluğu ve kornea incelmesi olabiliyor. Bu komplikasyonlar geliştiğinde de birdaha lens kullanamıyorsunuz. Oyüzden şimdi en azından akşamları yada haftasonları lensiniz yerine gözlüğünüzü kullanıp gözlerinizi dinlendirin

Evet yuksek numara genelde stokta olmuyomus.
Korneamda incelme yok suan devamli kontrol altindayim zaten kurulukta pek olmaz 2 3 senede bir tesekkurler tavsiyeleriniz icin.

Yerdeki karıncaları falan görüyorum basmıyayım diye uğraşıyorum

Övünme övünme.. İki sene öncesine kadar %120 görüyordum. Nasıl oluyor bilmiyorum doktor amca öyle dediydi. Sonra birden bire bozulmaya başladı. İki sene içinde 2.50 miyopu gördüm. Bi tv'ye bi tablete bakmaktan olmuş diyolla...

Konuyu okuyunca tansiyonum düştü elim ayağım kesildi resmen. Ben hayatta lens kullanamam sanırım ölürüm korkudan.

Geçmiş olsun, çıkmıştır inşallah.

Ay öyle deme kaç gündür sol gözüm ağırıyor tabletin telin ışığını kapatıyorum yoksa bakmak ne mümkün gece şiddetleniyor bitirdi bizi bu kk dr a gidicem bakalım

Konuyu okuyunca tansiyonum düştü elim ayağım kesildi resmen. Ben hayatta lens kullanamam sanırım ölürüm korkudan.

Geçmiş olsun, çıkmıştır inşallah.
Tansiyon düşürecek bir şey yok ya lens iyi ve guzel bir şey bence. En büyük sorun gözün içinde kaybolmasi olsun nasılsa geri geliyor.

Gözlük karşısında aşırı avantajli her şekilde. Korkutmuş olmayayım ben sizi boş yere, çekinecek bir durum gerçekten yok.

10 yıldır lens kullanıyorum hiç böyle birşey yaşamadım ama artık daha dikkatli olacağım çok geçmiş olsun

10 yıldır lens kullanıyorum hiç böyle birşey yaşamadım ama artık daha dikkatli olacağım çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim. Lens gözdeyken fazla ovmamak gerekmiş. Gözüm kasinir gibi oldu kasıyayım derken kaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…