Lens gözümün arkasına kaçtı

Sabitlige bakmaz o ben 1 aylik lensi 3 ay kullanmistim derste ders dinlerken gozumu normal kirpmamla yirtildi yarisi dustu bulamadim yarisi gozumde kaldi. Oyle arkaya falan gitmez lens oyle olsa kullanimina izin vermezler.

rahatsızlık yoksa farkında olmadan düşmüş olmasın
Başta batma falan vardı hiç dokunmamış olduğum halde. Şimdi geçti tamamen büyük ihtimalle uyuyunca kendiliğinden çıktı
Sabitlige bakmaz o ben 1 aylik lensi 3 ay kullanmistim derste ders dinlerken gozumu normal kirpmamla yirtildi yarisi dustu bulamadim yarisi gozumde kaldi. Oyle arkaya falan gitmez lens oyle olsa kullanimina izin vermezler.
Bakıp göremeyince gidebilir sandım. Cahillik işte, öğrendiğim iyi oldu :)

3 ay kullanmak da iyi cesaretmiş yalnız ben yanma batma olursa yenisini açıyorum hemen. Sorun yaşamadınız mı hiç?

Goz kurulugum var artik eskisi kadar uzun zaman takamiyorum hemen batma yapiyor daha cok gozluk kullaniyorum ben artik. Dogum yaptim doguma bile ozel izin gozlukle girdim :) numaralarim cok yuksek benim. Ben cok ozen gostermedim ama banyoya denize girdim disarda dustu genelde lens kisinin uzerine duser hele kazak falan giydiysen oradan aldim hemen taktum falan ozensiz davrandim saatlerce ders calistim bilgisayara baktim lensle o da goz kuruluguna neden oldu. Sana tavsiye evde takma lensi gelir gelmez cikar. Bir ay boyunca cikarmaniza gerek yok diyye satilanlara inanma hergun cikar kutusuna koy takmafan oncede kendi sivisiyla bolca yika.

Bence doktora gidin. Goz kapagini surekli elinizle oynatmak zararliymis. Gozun altindan cekmek lazimmis. Lazer olduktan sonra öğrendim. Acilde cikariverirler hemen

8 senede neler değişti biliyormusun arkadaşım eşim istersen çıkarılmayan hava alan lenslerden kullanıyor uyuyorda hiç birşey olmuyor kalkınca solüsyon döküyor boşuna çıkarılmayan lens diye geçmiyor heralde ister inan ister inanma gözlük dertten başka bişey değil ne uzanabiliyosun ne bişey yapabiliyorsun eşim hamallık etmişim yıllarca gözlük kullanmakla der hep

Ha şunuda söyliyeyim lensin ömrünü uzatmak ićin genelde yatarken çıkarır ve çok temiz kullanır her sabah lensle uyumuş olsa bile temizler

En basiti yağmurlu havada gözlük iptal...

ben 3 aylık lensi bir sene kullandım hala daha kullanıyorum hic sıkıntı yasamadım bir defa baska kullandıgım lensi gozumde kaybettim:) ama arkaya kacmıyor goz kapagının altına giriyor aslında goz kapagımı kaldırıp tırnagımla lensi cektim

Bunu bana dıyen doktor arastra bılırsınız bende lens kulanyorum

Daha iki hafta önce göz doktoruna gidip lens yazdırdım. Özellikle sordum bunların kullanma talimatında gece çıkarılmasına gerek yok yazıyor ama ben yine de çıkarıyorum çıkarmasam ne olur diye. Hiç bişey olmaz, bir ay tutmasan da bir hafta on gün çıkarmadan kullanabilirsin dedi. Göz kuruluğu gibi bir derdim de olmadı lens kullanmaya başladığımdan beri. Yani bişeylere inanmadan ve başkalarına anlatmadan önce doktora danışmak daha mantıklı değil mi sizce de?

Bunu bana dıyen doktor arastra bılırsınız bende lens kulanyorum
Diplomasını nereden almış o doktor?
Lensin beyne kaçması şehir efsanesidir. Lens gözünüzün arka kısmına gidebilemez. Gideceği en uzak yer göz kapağınızın arkasıdır
Ben hiç beynin kıvrımlarının arasına lens kaçan bir insan duymadım, siz? Gözde bir zardır ve bu zar yabancı maddelerin gözün arkasına gitmesini engeller.

bende sizin gibi lensi temiz kullanıp gidebildği kadar kullanıyordum kiiiii lens aldığım yer hava geçirgenliği daha yüksek tabi birazda tuzlu bir lens önerdi aldığım güne lanet olsun sabah okula giderken takıyorum akşam 5-6yı zor ediyorum batma kızarıklık bide gözüm patır patır yaş düşüyo ağlıyomuşum gibi

her lens olmuyor farklı marka iki uc lens kullanıyorum bende.. sadece bir tanesiyle rahat ediyorum batma hissi cok kotu ya kıpkırmızı oluyor gozler

Ben yasadigimi anlattim yanlis bir tavsiyede vermedim farkindaysan. Hergun cikar demenin neresi dr a danisalacak birsey. Ki sen iki hafta once yazdirmissn ben 15 senedir kullaniyorum benim drumda hergun cikar derdi. Gorus farki demek ki.
Neyse konu sahibi arkadas sen bi dr a danis en iyisi yoksa iyi tavsiye de versen yanlis anlasiliyorsun.

Lensin gidebileceği bir yer yok için rahat olsun; ya düşmüştür, düşmediyse de gelir yerine geri merak etme.

İki haftadır kullanmıyorum iki hafta önce yeni lens yazdırdım. Lens acemisi değilim yani.
Tavsiye vermekte sıkıntı yok, doğru olmayan şeyler söylemekte sıkıntı var. Kullandığınız markanın oksijen geçirgenliği azdır o yüzden öyle demiştir doktorunuz muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…