- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.458
- 298
Sabitlige bakmaz o ben 1 aylik lensi 3 ay kullanmistim derste ders dinlerken gozumu normal kirpmamla yirtildi yarisi dustu bulamadim yarisi gozumde kaldi. Oyle arkaya falan gitmez lens oyle olsa kullanimina izin vermezler.Eşit ağırlıkçıyım benSabit bit yerde olduğum için düşme ihtimali yoktu farkında olmadan kendim ittim eminim. Uyurken çıkmış olabilir bilmiyorum, göz pınarına doğru batma ve hafif gormë bozukluğu var suan ve lensi hissetmiyorum. Doktora gidince anlaşılır durum.
Başta batma falan vardı hiç dokunmamış olduğum halde. Şimdi geçti tamamen büyük ihtimalle uyuyunca kendiliğinden çıktırahatsızlık yoksa farkında olmadan düşmüş olmasın
Bakıp göremeyince gidebilir sandım. Cahillik işte, öğrendiğim iyi oldu :)Sabitlige bakmaz o ben 1 aylik lensi 3 ay kullanmistim derste ders dinlerken gozumu normal kirpmamla yirtildi yarisi dustu bulamadim yarisi gozumde kaldi. Oyle arkaya falan gitmez lens oyle olsa kullanimina izin vermezler.
Goz kurulugum var artik eskisi kadar uzun zaman takamiyorum hemen batma yapiyor daha cok gozluk kullaniyorum ben artik. Dogum yaptim doguma bile ozel izin gozlukle girdim :) numaralarim cok yuksek benim. Ben cok ozen gostermedim ama banyoya denize girdim disarda dustu genelde lens kisinin uzerine duser hele kazak falan giydiysen oradan aldim hemen taktum falan ozensiz davrandim saatlerce ders calistim bilgisayara baktim lensle o da goz kuruluguna neden oldu. Sana tavsiye evde takma lensi gelir gelmez cikar. Bir ay boyunca cikarmaniza gerek yok diyye satilanlara inanma hergun cikar kutusuna koy takmafan oncede kendi sivisiyla bolca yika.Başta batma falan vardı hiç dokunmamış olduğum halde. Şimdi geçti tamamen büyük ihtimalle uyuyunca kendiliğinden çıktı
Bakıp göremeyince gidebilir sandım. Cahillik işte, öğrendiğim iyi oldu :)
3 ay kullanmak da iyi cesaretmiş yalnız ben yanma batma olursa yenisini açıyorum hemen. Sorun yaşamadınız mı hiç?
10 yil boyunca lens kullanip sonra gozluge gecis yapmis birisi olarak ne kadar doğru bir karar verdigimi tekrar anladim. Lens kullanirken yikamasiydi takmasiydi gozde kurumasiydi bir suru cile cekiyordum. 8 kusur yildir gozluklerimle barisigim. Asla bir daha lens kullanmak istemem. Bir de burda lens ile uyuyorum diyenlere de inanamiyorum. Bu gozunuze yapabileceginiz en buyuk kotuluk yahu, ne kadar zararli biliyor musunuz? Ben belki 3 sefer lens ile uyumusumdur o da yarim saati gecmemistir 10 yilda. Cok bilincli bir lens kullanicisi idim sukur. Goz bu arkadaslar gercekten dikkatli olun.
8 senede neler değişti biliyormusun arkadaşımeşim istersen çıkarılmayan hava alan lenslerden kullanıyor uyuyorda hiç birşey olmuyor kalkınca solüsyon döküyor boşuna çıkarılmayan lens diye geçmiyor heralde ister inan ister inanma gözlük dertten başka bişey değil ne uzanabiliyosun ne bişey yapabiliyorsun eşim hamallık etmişim yıllarca gözlük kullanmakla der hep
Ciddi misiniz, ironi mi yapıyorsunuzDoktora gıt lens beyne kadar kayabılyorbı goz doktoruna gıt
Goz kurulugum var artik eskisi kadar uzun zaman takamiyorum hemen batma yapiyor daha cok gozluk kullaniyorum ben artik. Dogum yaptim doguma bile ozel izin gozlukle girdim :) numaralarim cok yuksek benim. Ben cok ozen gostermedim ama banyoya denize girdim disarda dustu genelde lens kisinin uzerine duser hele kazak falan giydiysen oradan aldim hemen taktum falan ozensiz davrandim saatlerce ders calistim bilgisayara baktim lensle o da goz kuruluguna neden oldu. Sana tavsiye evde takma lensi gelir gelmez cikar. Bir ay boyunca cikarmaniza gerek yok diyye satilanlara inanma hergun cikar kutusuna koy takmafan oncede kendi sivisiyla bolca yika.
Diplomasını nereden almış o doktor?Bunu bana dıyen doktor arastra bılırsınız bende lens kulanyorum
bende sizin gibi lensi temiz kullanıp gidebildği kadar kullanıyordum kiiiii lens aldığım yer hava geçirgenliği daha yüksek tabi birazda tuzlu bir lens önerdi aldığım güne lanet olsun sabah okula giderken takıyorum akşam 5-6yı zor ediyorum batma kızarıklık bide gözüm patır patır yaş düşüyo ağlıyomuşum gibiben 3 aylık lensi bir sene kullandım hala daha kullanıyorum hic sıkıntı yasamadım bir defa baska kullandıgım lensi gozumde kaybettim:) ama arkaya kacmıyor goz kapagının altına giriyor aslında goz kapagımı kaldırıp tırnagımla lensi cektim
her lens olmuyor farklı marka iki uc lens kullanıyorum bende.. sadece bir tanesiyle rahat ediyorum batma hissi cok kotu ya kıpkırmızı oluyor gozlerbende sizin gibi lensi temiz kullanıp gidebildği kadar kullanıyordum kiiiii lens aldığım yer hava geçirgenliği daha yüksek tabi birazda tuzlu bir lens önerdi aldığım güne lanet olsun sabah okula giderken takıyorum akşam 5-6yı zor ediyorum batma kızarıklık bide gözüm patır patır yaş düşüyo ağlıyomuşum gibi
Kim benim basima geldi demis merak ettim.Cokkk guldum. Gozun yapisi geregi lens gozun arkasina kacmaz kacamaz ya lisede de gormediniz mi? Bir de benim basima geldi falan denmis.
Ben yasadigimi anlattim yanlis bir tavsiyede vermedim farkindaysan. Hergun cikar demenin neresi dr a danisalacak birsey. Ki sen iki hafta once yazdirmissn ben 15 senedir kullaniyorum benim drumda hergun cikar derdi. Gorus farki demek ki.Daha iki hafta önce göz doktoruna gidip lens yazdırdım. Özellikle sordum bunların kullanma talimatında gece çıkarılmasına gerek yok yazıyor ama ben yine de çıkarıyorum çıkarmasam ne olur diye. Hiç bişey olmaz, bir ay tutmasan da bir hafta on gün çıkarmadan kullanabilirsin dedi. Göz kuruluğu gibi bir derdim de olmadı lens kullanmaya başladığımdan beri. Yani bişeylere inanmadan ve başkalarına anlatmadan önce doktora danışmak daha mantıklı değil mi sizce de?
Ben yasadigimi anlattim yanlis bir tavsiyede vermedim farkindaysan. Hergun cikar demenin neresi dr a danisalacak birsey. Ki sen iki hafta once yazdirmissn ben 15 senedir kullaniyorum benim drumda hergun cikar derdi. Gorus farki demek ki.
Neyse konu sahibi arkadas sen bi dr a danis en iyisiyoksa iyi tavsiye de versen yanlis ablasiliyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?