Bir ay dolmasını bekliyoruz bakmak için iki hafta oldu başlayalı zamanla alışıyor insanBana da diyetisyenim 30 dk leslie başlamamı söyledi Bug un ben de başlıyorum kilo veren oldu mu ben sıkılıyorum leslie yaparken ama bacak kaslarım zayıf olduğu için bunla başlamamı soyledi

Allah nasip etsin inşallah sizede
 Allah nasip etsin inşallah sizede  Dünyanın en güzel şeyi gerçekten öyle çok kasmamak lazım bende bende isteyipte 3 ay olmayınca hemen doktora gittim olmayacak galiba diye düşündüm ağladım çok sabirsizimdir
 Dünyanın en güzel şeyi gerçekten öyle çok kasmamak lazım bende bende isteyipte 3 ay olmayınca hemen doktora gittim olmayacak galiba diye düşündüm ağladım çok sabirsizimdir  öbür ay hamile kalmıştım
 öbür ay hamile kalmıştım  

Bugün Leslie 2 mil yapıldı. İnşallah 1 ay sonra hepimiz dipçik gibi oluruz
 Bugün Leslie 2 mil yapıldı. İnşallah 1 ay sonra hepimiz dipçik gibi oluruz  hala bebekte yok bari yaza fit gireyim dedim. Bu arada uzun zamandır yapmadığım için 2 ile başladım kızlar 3 le devam edicem inşallah
 hala bebekte yok bari yaza fit gireyim dedim. Bu arada uzun zamandır yapmadığım için 2 ile başladım kızlar 3 le devam edicem inşallah