- Konu Sahibi ellendesegeneres
-
Valla o sizin görüşünüz beni ilgilendirmez.Lezbiyen olurum veya hetereseksuel olurum oda beni ilgilendirir ,sizi hiç ama hiç ilgilendirmez.Velev ki lezbiyen oldum , bundan size ne?
Veya hetereskseullim yine bundan size ne?
Konuyu samimi görüp görmemeniz beni ilgilendirmez ama varsa bir şikayetiniz dile getiriniz veya şikayet ediniz.
Ayrıca lezbiyen olmadığımı veya olsam bile bunu ispatlama zorunluluğum olmadığını düşünüyorum.
yok ya oyle demeyin internette arastırırsanız bu tarz takıntıları banyodan takıntı yuzunden 5 saat cıkmayanları,kimseyle cinsel iliski yasamadıgı hatta test yaptırıp temiz oldugu halde aids oldugunu sananları,cocugu icin ya camdan atarsam diye dusunenleri,surekli yıkandıgı halde pis oldugunu sanıp yıkananları..bunlar sadece korkulardır oyle oldukları icin degildir
İspatlayın demedim ki,üstelik akademik bir bilgim de yok bu konu da.
tek düşündüğüm sizin lezbiyen olduğunuz..
neden bu kadar sertleştiniz ki..? konu zaten lezbiyenlik,size küfür etmişim gibi tepkiniz..
konuyu açan sizsiniz,muhabbetin gidişatı belli,"size ne" türünde komik ifadelere gerek yoktu ama olur o kada gerginlik..anlıyorum ben sebebini
şikayetim yok,dileyen dilediğiyle yatar kalkar sevişir..
ama dinen ve ahlaken karşıyım sosyal duruşum bu..
Nicikimden ötürü cinsel kimliğimi tespit edebildiğinize göre veyahutta beni tanımadan görmeden ''tamam sen kesin lezsin'' diyebildiğinize göre AKADEMİK BİLGİNİZ baya derinsss anlaşılan...
Arkadaşım şimdi sen bana derinss sen lezbiyensin desen..
hıı hı der güler geçerim,çünkü değilim.anlatabiliyor muyum..?
benim sizin mesajlarınızdan algıladığım bu doktor değilim psiyatr değilim..
lezbiyene sizin gibi "lez" kısaltması yapacak kadar ilgi alanınıza aşikar değilim..
size her türlü ilişkinizde mutluluklar..
Lezbiyen değilsiniz ama belki gizli lezbiyensiniz? Buda olabilir.
Gizli eşcinseller dürtülerini bastırmak için kendilerini olduğundan farklı gösterirler.En maço erkeklerin gay çıkması veya lezbiyenleri her koşulda aşağılayan kadınların lezbiyen çıktığı bilnen bir gerçek.Hatta evli olupta kocalarını kadınlarla aldatan kadınların varlığı , evli olupta eşlerini erkeklerle aldatan erkekler hep gizli eşcinseldir.
Şimdi siz beni nasıl zan altında bıraktınız aynı şey şimdi sizin içinde geçerli.
Lütfen tanımadığınız, bilmediğiniz veya yüzyüze konuşmadığınız insanlar hakkında kesin yorumlar yapmayınız.
Eşcinsellik sizin başınızada gelebilirdi veya çocuklarınızın başınada gelme ihtimali var , o yüzden büyük konuşmayınız.
Hangi cümlem büyük konuşma izlenimi verdi..?
Lezbiyen değilim diyemeyecek miyim hür irademle..? bunu söyleyince büyük mü konuşuyorum..Ne bileyim kimsenin cinsel organına bakmıyorum,markete gidince ahh şu kadın kasiyerle sevişeyi demiyorum..
26 yıl sonra sizin gibi bir film izleyip lezbiyen mi olacağım..?
Peki siz haklısınız..
Çocuğuma da gelirsek beddualar döner dolaşır sahibini bulur..
Bakınız burda bahsi geçen konu lezbiyen olduğumu ispatlama değil, lezbiyenlik takıntısıdır.
Bu konuda anlatılan şey LEZBİYENLİK değil.Bu konunun sürekli kafaya takıldığı OKB hastalığıdır.
OKB'nin açılımı SAPLANTI- ZORLANTI BOZUKLUĞUDUR.
Bu hastalağı muzdarip insanlar;
şizofreni olmaktan, kendi çocuklarına taciz etmekten, kendilerini öldürmekten, alllaha küfür etmekten, eşcinsel olmaktan , ve bunun gibi daha birçok konuda olumsuz şeyi kafalarına takarlar.
Sanırım siz benim ne yazdığımı yeterince anlamamışsınız ki hala bu şekilde yazabiliyorsunuz.
Lütfen OKB hastalığını internette araştırınız.
Burda benim lezbiyen olup olmadığı keşfetmetyi değil, OKB hastlağını konuşuyoruz...
6 sayfa OKB hastalığı ile ilgili yazılar yazdım ve hala anlamadığınıza göre daha fazla yazacak birşey yok bu konuda.
Tamam kardeşim ben LEZBİYENİM sana göre.
yahu zaten bu konuda saplantılı birinin uzerine gidip bence lezbiyensiniz demek tepki gosterincede niye tepki gosteriyonuz demekde anlamsız..cok uzamıs konu ya
İşte ben de diyorum ki sizde ki takıntı değil lezbiyenlik diyorum.
Neye dayanıyorsun dersen susarım birşey diyemem ama siz olmaktan kaçtığınız şeyden gerçekten kaçmıyorsunuz.Bence zaten lezbiyenlikte bir ruhsal rahatsızlık o yüzden aslında aynı kapıya çıkıyoruz..
Akademik bilgim olmadığını birkaç mesaj önce belirttim.
Kendinizi tekrar ediyorsunuz ,benim sizin hakkınızdaki düşüncem bu..
Bu kadar tepki vermeniz enteresan.. bu konudan yani lezbiyen takıntısından bu kadar acı çekmiş olsanız bu kullanıcı adını kendinize yakıştırmazdınız.dilerim burada kendinize aradığınız arkadaşları bulursunuz.
Bir çocuğun eşcinsel olma ihtimali bence sosyal,psikolojik ve hatta ekonomik etmenlerle alakalı..
Bir nevi ruhsal rahatsız..
tekrar ediyorum kişisel kanaatim ben
Dini inancımız zaten görmediğimiz bizi yaratan Allah(cc) inanmamızla başlıyor.
Kuran_ı Kerim'i inerken görmedik ama indiğine iman ediyoruz.Hz Muhammed'in peygamber olduğuna dair gözümle gördüğümüz bir veri yok ama iman ediyoruz.Din inancı koşulsuz itikattır zaten.Özü budur.. Lut kavminin durumu Kuran_ı Kerim'de yazar Kuran'da yazan Allah'ın kelamıdır Allah'ın kelamı da benim ve tüm islam inancına sahip olanlar için koşulsuz doğrudur..Üyenin açıklamasını Lut kavminin başına şu şu geldi diye anlatması bundan kaynaklanır bizzat şahit olduğundan değil.."size göre " dmeişsiniz ya öyle değil Kuran'a göre..! Şurada Lut kavminin akıbeti açıklanır..
Lut Kavmi - Vikipedi
yahu zaten bu konuda saplantılı birinin uzerine gidip bence lezbiyensiniz demek tepki gosterincede niye tepki gosteriyonuz demekde anlamsız..cok uzamıs konu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?