Limon Testinin gerçekliğini merak ediyorum

merhaba ;
siteye yeni üye oldum...forumları gezerken bu limon testini okudum . ben de bu ay yumurta çatlatma iğnesi oldum ve gün aşırı yaramaslık önerisine de uyduk:) ve şimdi beklemedeyiz. 2-3 gündür kasıklarım ,belim çok şiddetli ağrıyor..normalde regl dönemlerimde hiç ağrım olmaz...limon testini hemen denedim saçma gelmesine rağmen ...ve normal olarak beklediğim gibi dibe çöktü...nasıl çökmeyecekki onu anlayamadım???? eşime de denettim onun da çöktü ..eşim hamile mi? :) :) yaşasın kocam hamişşş:)şimdi bana bunun yorumunu yapabilecek var mı????
ve benim bu ağrılarımın sebeebi nedir????
yumurta iğnesinden sonra 36 saat içinde çatlama olurmuş..çatlama olduğu da vajinal akıntının parmak arasında sünmesinden anlaşılırmış düne kadar öyleydi bugün iyce azaldı...ovilasyon takvimlerinde de bugün doğurganlığımın son günü...yani bu bel ağrılarım döllenme olduğu anlamına gelir mi ? çok şiddetli çünkü?????doktorum adetin olursa gel olmazsa yine gel dedi.....bekliyorum eylül 4 te olmam gerek

:CüvCüv:arkadaşlar merhaba

dünkü limon testi geyiğinden sonra bugün jinekoloğa gittim. anlattım ağrılarımı ve bulantımı ... yumurtamın daha da büyüdüğünü ve çatlamadığını söyledi. şimdi normal akışta çatlamasını bekleyecekmişiz.. bu ayda kaldı bebek hayali....
inşallah ters bişeyler olmaz....

benimde 17 gun gecikmem var 4 gun gecikince idrar testi yaptım negatifti hala yok bişiy simdide limon denedim bardagın dibi benbeyaz bel agrım cok acaba bu limon dogrumu

arkadaşlar ne olur yanlış anlamayın beni ama nimeti nasıl idrarınızla test amaçlı kullanıyosunuz anlamadım,benm 1 buçuk sene bebeğim olmadı,her ay adet oldugumda oturup ağlardım ama hiç böyle nimetle test yapma ihtiyacı hissetmedim,sürekli gebelik testlerine para verirdim,bi ay bıraktım test falan yapmıycam dedim,evde fazladan test oldugu halde yapmadım ve adetim 1 hafta geçmişti ama hamile oldugumu hiç düşünmedim,eşim görevdeydi hergün soruyodu oldunmu adet diye olmadım ama olcam karnım ağrıyo diyodum,bence bu ay olmayacaksın diyodu,gülüyodum ona kendini kandırma diye,eşim geldi görevden adetimde tam 1 hafta geçmişti o da 1 hafta yoktu,geldi duşa giriyorum ben dedim,sonra ona söylemedim üzülmesin diye şu testi yapıp çöpe atıyım evde durmasın sinirlenirim bozuluyo dedim kendi kendime,duştan önce yaptım testi ama hiç teste bakmıyorum nasıl olsa negatif diye,bi ara gözüm kaydı oraya baktım çift çizgi,elime aldım gözleri ovuşturup tekrar tekrar bakıyorum yine çift,elimde test sağa sola dönüp duruyorum ne yapacağımı bilemedim,testin son kullanma tarihi geçmiş kesin bozuk test diyorum,bakıyorum kalın iki tane çizgi,bi çığlık attım,eşim koşarak geldi ne oldu diye nasıl korkmuş bak çift çizgi dedim bağırarak ağlıyorum ben,sonra sarıldık birbirimize,kimseye söylemeden hemen özel hastaneye gittik sonuç çıksın diye,buarada saat akşam 11 falan hemen çıktı sonuç,dr tebrik ederim 5 haftalık hamilesiniz dedi,hastanede sarıldık birbirimize ağlıyoruz doktorlar gülüyo bize,hemen annemi aradım oda belli etmiyodu ama bebeğim yok diye üzülüyodu,yolun ortasında deli gibi ağlıyorum,hiç unutmuyorum o geceyi,şimdi 37 haftalık hamileyim prensesime kavuşmama az kaldı,kızlar bu hikaye sizi yüreklendirsin,kendinizi üzmeyin,sizi çok iyi anlıyorum ama öyle limonla falan test yapmayın:)))

meraktan gitcez yaff bende denedim pek mantıklı gelmediği halde kalktım yaptım dibe çöktü limon :) hadi bakalım hamileysem bu testin güvenilirliği azcıkta olsa var demektir :):)

BEN KESİNLİKLE GÜVENİLİR DEMİYORUM AMA ARKADAŞLAR DENEMEKTEN BİŞEY KAYBETMEYİZ DEGİLMİ?BENDE MERAK EDİYORUM DOGRULUK PAYI VARMI?:1shok:
kızlar merhaba bır suredır takıp edıorum bu konuları gecen hafta bu gunler karbonat testı yapdım kabarmamıs yanı kopurmemısdı dun yapdım kopurdu sofur sofur ve bugunde yaptım gene kopurdu su ıle denedım kopurme olmadı. lımonu denedım bugun lımon dıbe cokdu
adet olmama 2 gun var ınsallah gebısımdırr
gecıkmem olursa kan tahlılı yapacam o zaman sonucu yazarım kızlar

Limonla Gebelik Testi Nasıl Yapılır

Bir kap içerisine idrar yapıldıktan sonra bir adet limon ortadan ikiye kesilir ve bir yarısı idrarın üzerine sıkılır. Limon tortularının dibe çökmesi hamile olduğunuzu işaret ederken, tortuların idrarın üstünde kalması hamile olmadığınızı gösterir.

Herkesin cokuyor ki...son mesajda olan arkadaslar baya bi zaman gecmis ama dogrusu cok merak ettim sonuc ne olmus

Sırf meraktan yaptım çöktü dibe daha 9 gün var bunca dijital testten daha mı akıllı yani bence scmadir merakımı giderdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…