arkadaşlar ne olur yanlış anlamayın beni ama nimeti nasıl idrarınızla test amaçlı kullanıyosunuz anlamadım,benm 1 buçuk sene bebeğim olmadı,her ay adet oldugumda oturup ağlardım ama hiç böyle nimetle test yapma ihtiyacı hissetmedim,sürekli gebelik testlerine para verirdim,bi ay bıraktım test falan yapmıycam dedim,evde fazladan test oldugu halde yapmadım ve adetim 1 hafta geçmişti ama hamile oldugumu hiç düşünmedim,eşim görevdeydi hergün soruyodu oldunmu adet diye olmadım ama olcam karnım ağrıyo diyodum,bence bu ay olmayacaksın diyodu,gülüyodum ona kendini kandırma diye,eşim geldi görevden adetimde tam 1 hafta geçmişti o da 1 hafta yoktu,geldi duşa giriyorum ben dedim,sonra ona söylemedim üzülmesin diye şu testi yapıp çöpe atıyım evde durmasın sinirlenirim bozuluyo dedim kendi kendime,duştan önce yaptım testi ama hiç teste bakmıyorum nasıl olsa negatif diye,bi ara gözüm kaydı oraya baktım çift çizgi,elime aldım gözleri ovuşturup tekrar tekrar bakıyorum yine çift,elimde test sağa sola dönüp duruyorum ne yapacağımı bilemedim,testin son kullanma tarihi geçmiş kesin bozuk test diyorum,bakıyorum kalın iki tane çizgi,bi çığlık attım,eşim koşarak geldi ne oldu diye nasıl korkmuş bak çift çizgi dedim bağırarak ağlıyorum ben,sonra sarıldık birbirimize,kimseye söylemeden hemen özel hastaneye gittik sonuç çıksın diye,buarada saat akşam 11 falan hemen çıktı sonuç,dr tebrik ederim 5 haftalık hamilesiniz dedi,hastanede sarıldık birbirimize ağlıyoruz doktorlar gülüyo bize,hemen annemi aradım oda belli etmiyodu ama bebeğim yok diye üzülüyodu,yolun ortasında deli gibi ağlıyorum,hiç unutmuyorum o geceyi,şimdi 37 haftalık hamileyim prensesime kavuşmama az kaldı,kızlar bu hikaye sizi yüreklendirsin,kendinizi üzmeyin,sizi çok iyi anlıyorum ama öyle limonla falan test yapmayın:)))