Limon Testinin gerçekliğini merak ediyorum

acaba test yanlışmı yorumlanıyo kıslar:uhm: baksanıza çogunun idrarı dibe çökmüş ama adet görmüş acaba yüzeydemi kalmalı hamişken allah allah kafayı yicaz sonunda :)))))):içelim:-tatlicadiarzu-benim adet tarihim 15 agustos bakalım eminimki geçicek günüm çünkü yumurtlamadıgımı düşünüyorum birde bi arkadaşım öle düşünürken hamiş oldugunu ögrendi ama hayırlşısı benimki ben yapıcam bakalım nasıl olcak ayyyyyyyyyyyy merak ettim şmdi am günümün geçmesini beklicem hee :))

arkadaşlar limon testinin geçerliliğinin çürütütüyorum.çünkü ne kadar denediysem dibe çöktü.en sonunda rica minnet eşime yaptım sırnaşık şey ve sonuç onun ki de çöktü.sonuç olarak bu limon testi doğruysa eşimde bende hamileyiiiiiizzzz:teytey:

ahhhhh ahhhh bu evlat hasreti insana neler yaptiriyooo YUCE MEVLAM CUMLEMIZE hayirli evlatlae nasipetsin

krbonat testinde musluk hamile çıkmıştı limon testindede eşlermi hamile çıkıyor desenize biz ondan hamile kalamıyoruz:)))buda demek oluyorki karbonatta limon testide fasa fiso tutanda şansa denk geldiği için tutuyordur

kızlar selam benımde adetım 5 gun gecıktı normalde 2 gun atardı test yaptırdım ama negatıf acaba ıdrarda daha cıkmazmı yardııım ne zaman ıdrarda cıkıyooo

Yazilari okuduktan sonraki sözüm pencereye kosupp`Mülayim amcaaa 3 kiloo limonn salla sepeteee kaydirigubbakcemile3 oldu!!!!!

neden 3 liralık çok basit testler varken böle bişeyle uğraşalım anlamadım, yani ben olsam bu testi tekrar tekrar yaparım emin olmak için, 1 kilo limon harcarım kesin, ee buda aynı fiyata gelir :) haksız mıyım ama?

abowwww opuyorumnanaktan hamilemiyim ben simdii hemencicik dibe cöktüüü:)) günüme bikac gün var insalah öyledir hamileyimdir :CüvCüv:

Ya kızlar saçmalamayın yaaa!!
Yok karbonat testiymiş yok limonmuş!! Bir nimeti pisliğinizin üzerine dökmek hangi zavallı aklın zihniyeti, hangi hurafeye hizmettir anlayamıyorum?? Bizim dinimizde nimet kutsaldır lütfen ona saygılı davranın ki ekmeğe bir taraflarını silen hristiyanlardan farkınız olsun!!
klava::mymeka:

hamileyim denedim dibe çöktü..
ayrıca ben bunun nimete saygısızlık olduğunu düşünmüyorum.eğlence maksatlı değil test amaçlı sıkılıyor bu limonlar..şu an bizim yaptığımızda bunun gerçekliğini kanıtlamak gibi bişey.
zor bir ihtimal belki bir gün eczanenin bulunmadığı bir yerde olursunuz adetiniz gecikmiştir,şimdi o zaman bu testi yapmak saygısızlıkmı sayırlır?
bu düşünceyle yüzlerine yumurta sürenler bal sürenler saçlarına turp sıkanlarda büyük günah işliyor zira turplar yenmesi gerekirken saça başa gidiyor..
bu nimetler bizim için yaratılmıştır.fayda görebileceğimiz her şekilde kullanabiliriz bence..
gidip tuvalete atmıyoruz yada ayağımızın altında ezmiyoruzya..

Arkadaşım sen ne dediğinin farkında mısın? Tuvalete atmıyoruz dediğin şey zaten senin tuvaletin!! Ayrıcaaa mahremiyet bölgesinde olanlar test bulamayanlar için eskiden analarımız doğuma kadar test mest bilmezlermiş. Baktılar ki adetleri gecikti, aaa hamileyim o zaman deyip doğumu beklerlermiş. Sizde böyle yapın demek istemiyorum ama nimeti de pisliğinize karıştırmayın. Karıştıranın vebali boynuna zaten. Tüm iyi niyetimle uyarmak istedim. Ekmek yere düşünce eğilip alıp öperiz biz. Böyle bir terbiyenin, ahlakın ve dinin evlatlarıyız. Çocuklarımıza da nimete saygıyı öğretelim lütfen, dünyada milyonlarca aç çocuk varken üstelik..
Hem bu arada sen yüzünü, saçlarını ve vücudunu idrarınla bir mi tutuyorsun?? Şaşarım doğrusu!! Yüze, temiz vücuduna nimet sürmek başka, pisliğinin üstüne nimet dökmek başka. Çok merak ediyorum!! Pisliğinizin üstüne ekmek dökün diye bir test sunulsa yapar mıydınız acaba??? Limon da nimet, ekmek te.. Fark yok!!

iyide arkadaşım bu benim fikrim.katılmak zorunda olmadığın gibi böylesine hiddetlenmenede gerek yok.bi de döv bari.
tuvalete atmıyorum dediğim şeyin zaten tuvaletim olduğunu anlayabiliyorum:) evet test için tuvaletimi alıyorum onun içine limon damlatıyorum.ya da şöyle anlatmaya çalışayım; klozetin içine limon damlatmakla kavanozdaki idararın içine limon damlatmanın farkı olmadığını söylemek istemişsin sanırm.
bense diyorumki burda niyet önemli.öğrenebilmek varken neden öğrenemeyelim test için yapılıyor bu.yoksa saygısızlıktan veya ciddiye almamaktan değil.ay nasıl anlatayım şaşırdım valla.neyse..

ben sana sadece katılmadığımı belirttir ve saygımı duyarım.
iyi geceler.... opuyorumnanaktan

Limon testi tekrar denedim simdi yuzeyde cikti!!!! Ya aslinda cok mu erken :???Adetimin gelmesi daha 9 gunum var. Ve bugunlerde goguslerim cok sertlesti ve arada karnim da agriyor. Sanki regl olacakmisim gibi agrilar hisedyorum . Bi de bellim de agriyo!!!! Aslinda cok heyecanliyim. Sabirsizliktan dayanamiyorum. Belkide sabah tekrar limon testi ile denerim! Arkadaslar sizce en dogru ne zaman denk limon testi yapmaliyim ???? Daha kac gun beklemeliyim???

Son düzenleme:
Slm Arkadaslar araniza yeni katilmaktayim :)
Limon denediginiz anda bende deneme yaptim!!!
Ama ilk olarak ispatlayabilmem icin arastirma yaptim. Dogru olup olmadigini bilmek istedim! Dogrusu bende bi bebek bekliyorum! Ilk basta su ile limonla bi cam kapta denedigimde yuzeyde kaldi. Idrarla ile denedigimde yarimda kaldi. Daha sonra su ile limonla hemde ayri ayri idrarla ile limonla denedigimde butun kaliblarla ile, plastik , bardak ve cam ile denedigimde farkli farkli olaylar gosteriyor. Dogru durust limon testi icin sonuc cikmasi icin hangisi ile daha mantikli yapmaliyim:?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…