ahhhhh ahhhh bu evlat hasreti insana neler yaptiriyooo YUCE MEVLAM CUMLEMIZE hayirli evlatlae nasipetsinarkadaşlar limon testinin geçerliliğinin çürütütüyorum.çünkü ne kadar denediysem dibe çöktü.en sonunda rica minnet eşime yaptım sırnaşık şey ve sonuç onun ki de çöktü.sonuç olarak bu limon testi doğruysa eşimde bende hamileyiiiiiizzzz:teytey:
yok canim yaa sacmalik bunlar bence...
hamileyim denedim dibe çöktü..
ayrıca ben bunun nimete saygısızlık olduğunu düşünmüyorum.eğlence maksatlı değil test amaçlı sıkılıyor bu limonlar..şu an bizim yaptığımızda bunun gerçekliğini kanıtlamak gibi bişey.
zor bir ihtimal belki bir gün eczanenin bulunmadığı bir yerde olursunuz adetiniz gecikmiştir,şimdi o zaman bu testi yapmak saygısızlıkmı sayırlır?
bu düşünceyle yüzlerine yumurta sürenler bal sürenler saçlarına turp sıkanlarda büyük günah işliyor zira turplar yenmesi gerekirken saça başa gidiyor..
bu nimetler bizim için yaratılmıştır.fayda görebileceğimiz her şekilde kullanabiliriz bence..
gidip tuvalete atmıyoruz yada ayağımızın altında ezmiyoruzya..
valla arkadaşlar meraktan denedim hemen dibe çöktü yarın adet günüm bakalım testlerde silik çizgi çıktı ama beklemeye devam galiba hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?