Limon Testinin gerçekliğini merak ediyorum

eee ben taze lmon aldırıdm yapcaktım
yapsam mı ne diyorsunuz?
ya ben bir de adet 10 gün kala idrar testi yapsam çıkmaz değil mi
ay ben de ne meraklıymışım hamilke kalamya:))))

yapsam mı ne diyorsunuz?

10 GÜN ÖNCE YAPANLARDAN BİRİDE BENİM YALNIZ DEGİLSİNsırnaşık şeyUTANIYORUM SÖYLEMEYE AMA 5 TANE YAPTIM VE EVDE BİTANE DAHA VAR YAPMAMAK İÇİN ZOR DURUYORUM .SENDE TAZESİYLE DENE AMA BİŞEY FARKETMEZ HERALDE YAPTA CVP YAZ:1hug:

ya kızlar ben de adetime 7 gün var 2 tane yaptım limonun kilosu da 4 ytl düşününce bu merakta çok pahalı :roflol: ya kızlar hepimiz aynı durumdayız birbirimizle haberleşelim meraklılar olarak Şeniz

yapsam mı ne diyorsunuz?

asla çıkmaz en azından sanırım 3 gün kala yapmalısın clear diye bi duyarlı testte çıkyomuş diyolar .peki kanda ne zaman belli oluyo biliyo musun?lülülülülülü

asla çıkmaz en azından sanırım 3 gün kala yapmalısın clear diye bi duyarlı testte çıkyomuş diyolar .peki kanda ne zaman belli oluyo biliyo musun?lülülülülülü

limon altta kaldi bu 3 oldu damlalar aşaği doğru hareket ediyor
çoğu altta ama bir kismi ortalarda seyrediyor.
Ama kanda artik belli olabilirmiş.
Yarin yada cuma günü muhakka hastanede yaptiracağim.zaten kan sayimi felan yaptircaktim.
Hamileliğie hazrimiyim diye .
Ordan onalri alip doktora gidecektim.
şimdi bu şüphe içimi kemirirekn acilen gitmem lazim.
Ya anne olmak için bu kadar istekli olduğumun farkinda değildim ama ya varsa hamileysem ve bilmeden yanliş bir şey yaparsam diye korkuyorum yaş zaten 34 . Ve ilk denemem bu güne kadar eşim yok diyordu engele oluyordu şimdi oda istiyor.ve bakalim kismetç.:)))))
ama bu konuda hamilelik testelrinin sonucunu açiklaycağim olumlu yada olumsuz
sizde tamam mi limoncu arkadaşlarrrrrrrrrrr

Ya ben uyguladim bu testi ;benimki direk assagiya iniyor;[/ CANIM SEN HAMİLE DEGİLSİN DİMİ?

hayir deilim,ama son adet tarihimden,8 gunum gecdi,daha yumurtlama zamanim bile gelmedi ama ,sanki adetimin bittigi gun yumurtlamam olmus gibi butun belirtiler oldu,tabiki firsati degerlendirdik,kacirmadik yani:asigim:

merhaba kızlar limon testi sanırsam doğru çıkıyor
hamişlerde denedik çöktü hamile olmayanlarda denedik yüzeyde kaldı:dance:

apex merhaba canım . bizimle paylaştığın için çok teşekkürler.....ben de deniycem 10 gün var adetime ...şey sorucam..limon damlatıcaz di mi yarım limon kabuunu atmıycaz yani içine...bu kurbağa testi gibi bi şii arkadaşlar hani bazılarımız dalga geçmiş de......annelerimiz kurbağa testiyle anlarmış önceden hamile oup olmadıklarını.....saol apex .....a.s.
ben teşekkür ederim duyarlı davrandığın için
Ya ben uyguladim bu testi ;benimki direk assagiya iniyor;
hadi hayırlısı canım
BEN KESİNLİKLE GÜVENİLİR DEMİYORUM AMA ARKADAŞLAR DENEMEKTEN BİŞEY KAYBETMEYİZ DEGİLMİ?BENDE MERAK EDİYORUM DOGRULUK PAYI VARMI?:1shok:
bence var
evde limon yok limon suyu olurmu
olmaz bitanem

arkadaşlar ben regl olacağımı bu limon testiyle anlıyorum işin ilginç yanı bende de bu ay dibe çöktü ve bugün kan değerim 2.27 çıktı ama dr 3 haftalık olduğu için 1 hafta bekleyelim dedi benim için dua edin ne olur

arkadaşlar ben regl olacağımı bu limon testiyle anlıyorum işin ilginç yanı bende de bu ay dibe çöktü ve bugün kan değerim 2.27 çıktı ama dr 3 haftalık olduğu için 1 hafta bekleyelim dedi benim için dua edin ne olur[/QUOTE]
Şimdi sen hamilemisin arkadaşım hadi hayırlısı.Bizlerede bildir sonucu...:lepi:

arkadaşlar ben regl olacağımı bu limon testiyle anlıyorum işin ilginç yanı bende de bu ay dibe çöktü ve bugün kan değerim 2.27 çıktı ama dr 3 haftalık olduğu için 1 hafta bekleyelim dedi benim için dua edin ne olur
Şimdi sen hamilemisin arkadaşım hadi hayırlısı.Bizlerede bildir sonucu...:lepi:[/QUOTE]

inşallah öyleyimdir henüz belli değil arkadaşım haftaya belli olacak:dance:

Şimdi sen hamilemisin arkadaşım hadi hayırlısı.Bizlerede bildir sonucu...:lepi:

inşallah öyleyimdir henüz belli değil arkadaşım haftaya belli olacak:dance:[/QUOTE]

ne zaman adetin ve hamile olup olmadığını ne zaman nasıl tespit edeceksin?inşallah ikimiz de hamişizdir...:içelim:

[/QUOTE]inşallah öyleyimdir henüz belli değil arkadaşım haftaya belli olacak:dance[/QUOTE]
Ayy inşallah hamişsindir arkadaşım Allah gönlüne göre versin mutlu kal...:teytey:

inşallah öyleyimdir henüz belli değil arkadaşım haftaya belli olacak:dance[/QUOTE]
Ayy inşallah hamişsindir arkadaşım Allah gönlüne göre versin mutlu kal...:teytey:[/QUOTE]

inşallah hayatım allah hepimizin gönlüne göre versinŞeniz

Canim kanda gebelik testimi yaptirdinda 2.27 çikti..5 in üzeri gebelik anlamina geliyor bildigim kadar

evet doğru ama benim yumurtlama tarihim 3 temmuz bugün ayın 24ü yani 3 hafta oldu haliyle 3 haftalık olmuş oluyor haftaya tekrarlanacak test dr demesine göre 220leri bulması gerekiyıormuşl yani anlayacağınız haftaya belli olacak
17 temmuzda regl olmam gerekiyordu lekelenme oldu sadece

Son düzenleme:
evet doğru ama benim yumurtlama tarihim 3 temmuz bugün ayın 24ü yani 3 hafta oldu haliyle 3 haftalık olmuş oluyor haftaya tekrarlanacak test dr demesine göre 220leri bulması gerekiyıormuşl yani anlayacağınız haftaya belli olacak

CANIM İNŞALLAH HAMİLESİNDİR UMARIM DEGERİN ARTAR...BEN 3 KEZ DENEDİM 1.DE YÜZEYDE KALDI.2.DE DİBE ÇÖKTÜ HEPSİ VE BUGÜN TEKRAR YAPTIM YARISI DİPTE YARISINDAN AZI YÜZEYDEYDİ YORUMUN NE BU SONUÇLARA CANIM....GEBELİK TESTİM VAR AMA ADETİME 3GÜN KALDI DAHA ÇIKMAZ ŞUANDA SONUÇ...:1hug:

eczaneden idrar testi alsaydin canim...limon testinde pozitif dimi..canim ya ben çok sabirsizimdir sen ne durumdasin?

kızlar benmde adet günüm yarın..bu sabah idrar testm silik çıktı..belli belirsiz gibiydi sonraa 15 dk sonra falan iyice görünür gibi oldu ama silik işte sonuçta insan güvenemiyor :uhm: limon testini yaptım ben bu dibe çökme işini anlayamadım dipte tortular vardı limon tortuları bu dibe çökme mi demek ??????
not:sanırım bi daha limonata bile içemiycem yaparken midem bulandı :bbo:

Back
X