Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eee ben taze lmon aldırıdm yapcaktım
yapsam mı ne diyorsunuz?
ya ben bir de adet 10 gün kala idrar testi yapsam çıkmaz değil mi
ay ben de ne meraklıymışım hamilke kalamya:))))
eee ben taze lmon aldırıdm yapcaktım
yapsam mı ne diyorsunuz?
ya ben bir de adet 10 gün kala idrar testi yapsam çıkmaz değil mi
ay ben de ne meraklıymışım hamilke kalamya:))))
asla çıkmaz en azından sanırım 3 gün kala yapmalısın clear diye bi duyarlı testte çıkyomuş diyolar .peki kanda ne zaman belli oluyo biliyo musun?lülülülülülü
Ya ben uyguladim bu testi ;benimki direk assagiya iniyor;[/ CANIM SEN HAMİLE DEGİLSİN DİMİ?
hayir deilim,ama son adet tarihimden,8 gunum gecdi,daha yumurtlama zamanim bile gelmedi ama ,sanki adetimin bittigi gun yumurtlamam olmus gibi butun belirtiler oldu,tabiki firsati degerlendirdik,kacirmadik yani:asigim:
ben teşekkür ederim duyarlı davrandığın içinapex merhaba canım . bizimle paylaştığın için çok teşekkürler.....ben de deniycem 10 gün var adetime ...şey sorucam..limon damlatıcaz di mi yarım limon kabuunu atmıycaz yani içine...bu kurbağa testi gibi bi şii arkadaşlar hani bazılarımız dalga geçmiş de......annelerimiz kurbağa testiyle anlarmış önceden hamile oup olmadıklarını.....saol apex .....a.s.
hadi hayırlısı canımYa ben uyguladim bu testi ;benimki direk assagiya iniyor;
bence varBEN KESİNLİKLE GÜVENİLİR DEMİYORUM AMA ARKADAŞLAR DENEMEKTEN BİŞEY KAYBETMEYİZ DEGİLMİ?BENDE MERAK EDİYORUM DOGRULUK PAYI VARMI?:1shok:
olmaz bitanemevde limon yok limon suyu olurmu
asla çıkmaz en azından sanırım 3 gün kala yapmalısın clear diye bi duyarlı testte çıkyomuş diyolar .peki kanda ne zaman belli oluyo biliyo musun?lülülülülülü
Allah Allah ben bunu hic duymamistim kizlar,gercekten dogruluk payi var mi??
Şimdi sen hamilemisin arkadaşım hadi hayırlısı.Bizlerede bildir sonucu...:lepi:[/QUOTE]arkadaşlar ben regl olacağımı bu limon testiyle anlıyorum işin ilginç yanı bende de bu ay dibe çöktü ve bugün kan değerim 2.27 çıktı ama dr 3 haftalık olduğu için 1 hafta bekleyelim dedi benim için dua edin ne olur
Şimdi sen hamilemisin arkadaşım hadi hayırlısı.Bizlerede bildir sonucu...:lepi:
Canim kanda gebelik testimi yaptirdinda 2.27 çikti..5 in üzeri gebelik anlamina geliyor bildigim kadar
evet doğru ama benim yumurtlama tarihim 3 temmuz bugün ayın 24ü yani 3 hafta oldu haliyle 3 haftalık olmuş oluyor haftaya tekrarlanacak test dr demesine göre 220leri bulması gerekiyıormuşl yani anlayacağınız haftaya belli olacak
17 temmuzda regl olmam gerekiyordu lekelenme oldu sadece
evet doğru ama benim yumurtlama tarihim 3 temmuz bugün ayın 24ü yani 3 hafta oldu haliyle 3 haftalık olmuş oluyor haftaya tekrarlanacak test dr demesine göre 220leri bulması gerekiyıormuşl yani anlayacağınız haftaya belli olacak
17 temmuzda regl olmam gerekiyordu lekelenme oldu sadece