• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Limon Testinin gerçekliğini merak ediyorum

kızlar benmde adet günüm yarın..bu sabah idrar testm silik çıktı..belli belirsiz gibiydi sonraa 15 dk sonra falan iyice görünür gibi oldu ama silik işte sonuçta insan güvenemiyor :uhm: limon testini yaptım ben bu dibe çökme işini anlayamadım dipte tortular vardı limon tortuları bu dibe çökme mi demek ??????
not:sanırım bi daha limonata bile içemiycem yaparken midem bulandı :bbo:

CANIM MUHTEMELEN HAMİLESİN ÇÜNKÜ HAMİLE OLMASAN SİLİK BİLE ÇIKMAZDI...LİMON TESTİNDE TORTULAR DİPTE OLUYOR YANİ BU DURUMDA ODA HAMİLESİN DİYOR:emir_bebek:

inş.cnm yaa eğer hamiş olursam bu limon testide gerçek payı oluyorrr
inşallah hamilesindir inşalaah bence gebe çıkcaksın eğer yaptığın kaset test kaliteliysr (çünkü bir keresinde ben de silik çıktı ama adet oldum zaten ümitlenmemiştim testin tipi bile kayıktı.ne zamandır istiyorsun asya
:bbo:

kızlar adetime 6 gün var bu limon testi şimdiden sonuç verei mi ya göğüslerim çok şişti umarım hamileyimdir

ya kizlar ben bu limon testini pek anlamis deilim,bana acikca anlatirmisiiz,simdi ,limonu dirk damlatiyorum damlalar assagiya dogru iniyor ve dipde kirinti gibi seyler kaliyor,iyi tamamda limon yag deilki yuzeyde kalsin ,ne damlatirsakda hep asgiya inmezmi yanlismiyim?

betülcüm bu 5.denemem di inş. olmuştur..test bence kaliteliydi oncamedin testiydi hatta internette bile gördm reklamı var hızlı gebelik testi diye inş. yanıltmaz...

inşallah öyleyimdir henüz belli değil arkadaşım haftaya belli olacak:dance:

ne zaman adetin ve hamile olup olmadığını ne zaman nasıl tespit edeceksin?inşallah ikimiz de hamişizdir...:içelim:[/QUOTE]
benim çarşambaya belli
olacak yani ayın 30unda......inşallah hayatım
CANIM İNŞALLAH HAMİLESİNDİR UMARIM DEGERİN ARTAR...BEN 3 KEZ DENEDİM 1.DE YÜZEYDE KALDI.2.DE DİBE ÇÖKTÜ HEPSİ VE BUGÜN TEKRAR YAPTIM YARISI DİPTE YARISINDAN AZI YÜZEYDEYDİ YORUMUN NE BU SONUÇLARA CANIM....GEBELİK TESTİM VAR AMA ADETİME 3GÜN KALDI DAHA ÇIKMAZ ŞUANDA SONUÇ...:1hug:
hayatım limon damlaları dibe çükerse pazitif anlamında demişlerdi bna
eczaneden idrar testi alsaydin canim...limon testinde pozitif dimi..canim ya ben çok sabirsizimdir sen ne durumdasin?
ben hala beklemedeyim bakalım ama gebelik belirtilerim başladı mide bulantısı kokulara hassasiyet baş dönmesi uyku
kızlar benmde adet günüm yarın..bu sabah idrar testm silik çıktı..belli belirsiz gibiydi sonraa 15 dk sonra falan iyice görünür gibi oldu ama silik işte sonuçta insan güvenemiyor :uhm: limon testini yaptım ben bu dibe çökme işini anlayamadım dipte tortular vardı limon tortuları bu dibe çökme mi demek ??????
not:sanırım bi daha limonata bile içemiycem yaparken midem bulandı :bbo:
dipte tortu varsa eğer o zaman sende de tuttu demektir
ya kizlar ben bu limon testini pek anlamis deilim,bana acikca anlatirmisiiz,simdi ,limonu dirk damlatiyorum damlalar assagiya dogru iniyor ve dipde kirinti gibi seyler kaliyor,iyi tamamda limon yag deilki yuzeyde kalsin ,ne damlatirsakda hep asgiya inmezmi yanlismiyim?

hayatım olayın sıırı orda zaten ben daha önce kaç kere yaptıysam hep yüzeyde kalmıştı yani dibe gelmeden dağılıyordu bu aykinde direk dibe çöktü:1hug:

apex canım hamiş olmanı canı gönülden istiyorum ama 3 haftalık bebiş için değerin çok düşük değilmi???yani canım arkadaşım bunu diyorum çünkü herşeye hazırlıklı olman gerekiyor Yüce Rabbim hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin

Herkese günaydın arkadaşlar burada yazılanları sürekli takip ediyorum ama çok fazla yazamıyodum limon testini okuyuncada hemen dun akşam denedim ve dipte tortular oluştu limonun dipe çökmesi böylemi oluyo ben anlayamadım.Daha adetime var 30 temmuz adet günüm. Ve bende bır takım belirtiler var göğüslerim hem çok şişti hemde hassaslaştı.Birde bişey sormak istiyorum 3 gündür inanılmaz derecede akşamları gaz sancım oluyo bende normalde hiç gaz sancısı olmazdı ve bugune kadarda olmadı böyle gaz sancısı sizce ben hamile olabilirmiyim.Of meraktan çatlayacam.Allah hepimizi en kısa zamanda hamiş haberleri ile sevinç çığlıklarını atmayı nasip etsin kucaklarımıza sağlıcakla bebişlerimizi almayı nasip etsin.

gerçekten hamile olan kimse yaptımı bu testi arkadaşlar rica etsek yapsalar bakalm doğruluk payı ne...
diğer topikteki hamile arkadaşlar yaptı hepsinde doğru çıktı canım
apex canım hamiş olmanı canı gönülden istiyorum ama 3 haftalık bebiş için değerin çok düşük değilmi???yani canım arkadaşım bunu diyorum çünkü herşeye hazırlıklı olman gerekiyor Yüce Rabbim hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin

hayatım 3 haftalığın değeri 3 olması gerekiyormuş

bende yaptım limon testini dibe çöktü doğrumu bilmem test yaptırınca yazarım size hamişsem bu test işe yarıyodur inş doğrudur..

benim adetim 2 gün geçti.geçen meakımdan yapmıştım limonlar önce dibe çöktü sonrada yüzeye çıkmıştı.şimdi dipte kaldı.ben ertesi gün hapı almıştım bu ay.ama ondan sonraki bir kaç ilişkimde geri çekilmeyle korunduk.bu yüzden tam emin olamıyorum gebe kalma ihtimalim var mı yok mu kafam karışık.adetlerim sekmez ama ertesigün hapı adette gecikme yapabiliyormuş.bu yüzden pztesiye kadar bekleyeyim diyorum.midem bi garip.fosur fosur günde bir paket sigara içerken şimdi içesim gelmiyor.el alışkanlığıyla yakıyorum ama içime bile doğru dürüst çekemiyorum.aşırı duygusallaştım.her halta zırlayıp duruyorum.hayırlısı bakalım.kızlar eğer hamile kaldıysam bu test doğru demektir.inş allah hepimizin gönlüne göre verir...

merhaba kizlar ben siteye bayadir uyeyim girip yazilarinizi hep takip ediyorum sizler sayesinde cok sey ogrendim ben sizlere bisey anlatip yardimlarinizi istiyorum ben yurtdisindayim burada doktora gitmek kan tahlili yaptirmak cok zor herzaman kan tahlili bile yapmiyorlar bi defa yaptirdin mi 3 ay beklemen gerekiyo bi daha yapmiyorlar eger cok hasta degilsen ilac bile vermiyorlar ben bir senedir burdayim ingilizcem cok fazla olmadigi icin doktorlara fazla soru sorma imkanimda olmuyor cok yanlizim burda esimden baska kimsemde yok subatta dusuk yaptigim icin kurtaj oldum hamileligi bi kez tattim azda olsa mayista turkiyeye gittim doktora gittim orda bir suru test falan yapildi hepsi normal yumurtaliklarimdada sorun yok simdi turkiyede degilim geri geldim kurtajdan sonra bu aya kadar hep korunduk bu ay ilk denemizdi yumurtlama gunu yada isi takibi yapmadim adetim normalde adet zamanlarimda bende hic bi belirti olmaz kasik agrimasi yada kramlar hic bi agri cekmeden adet olurum ama bende 10 gundur kasik agrisi sol kasigimda siddetli kramplar oluyor bazen bu kramplar cok siddetli degilde hafiften oluyor ayrica kasigimdan dizime kadar vuran kramplar ve agri var gogsumdeki damarlar cok belirgin ama asiri derecede resmen belirgin yani dokundugumdada aciyor midem sisiyor ve bi dolgunluk oluyor bide asiri bas donmen var dengemi saglayammiyorum ayaklarim kayiyormus gibi ben hamile olabilirim diye suphelendim icime oyle doguyor kendimi hamileymisim gibi hissediyorum bide ruyamda hamile oldugumu gordum agliyordum yanima birisi geliyor niye agliyorsun diyo hamilesin dimi diyo bana oyle diyen kadinda hamile cok seviniyo benim hamile olduguma(bide acikcasi ben kendimden suphelenince cok sikintiya girdim bu yanliz olmamdan vede doktora falan gidemedigim icin oldu sanirim sikinti yapmam bi gece uyumadan once dua etmistim allahim bana ruyamda hamilemiyim degilmiyim diye goster nolur diye okadar caresizimki hic bi yerden hickimseden bisey sorup ogrenemeyince allahima dua ettim o gecede ruyamda anlatigim gibi gordum simdi daha cok umitlendim )sonra doktora gittik esim benim cok kafama taktigimi anlayinca doktora goturdu doktora kendimi tam anlatamadim oda ne anladiysa normal dedi boyle olmasi kramplar basdonmesi agri goguslerdeki damarlar gogus buyemesi normalmis basdonmesi var diye kan tahlili istedi kansizlik varmi diye daha onun sonucu bile cikmadi bi sonuc 3 yada 4 gunde cikiyo burda iyice sinirlendim simdide cok caresizim adet gunume 2 yada 3 gun var (bazen bir kac gun gec olabiliyo) ama bi gun tuvalete gittigim de bende hic olmamisti daha once renksiz seffaf uzanan bi akinti geliyordu ondan bir sura sonrada kahverengi bi lekelenmem oldu cok azdi ikinci gun yine geldi ucuncu gunde kahverengi degil cok acik kirmizi bi lekelenmem oldu daha sonra hic bisey yok kac gundur. lekelenmelerim cok azdi ama iyice kafam karisti bide bu gun bu limon testini denedim:)tortular dibe coktu hepsi bu gun aklim daha cok karisti sizlerden baska destek olacak kimsem yok yardim alabilecegim ne olur arkadaslar bana yardim edin bi akil verin ben neyapayim hamile olabilirmiyim carsamba gunude esimle birinci evlilik yildonumumuz ona o gun hamile oldugumu soylemeyi cok istiyorum yuce rabbim yardimcim olsun tabi sizlerde yardiminiza cok ihtiyacim var bana cevap yazarsaniz cok sevinirim simdiden tesekkur ederim

Back
X