- 6 Mart 2024
- 11.783
- 23.287
- 318
Bide ben hiç erincek değilim gece 3 de eşim kalk börek yap dese hamuru yoğurur yaparımAhh hh o süt meselesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bide ben hiç erincek değilim gece 3 de eşim kalk börek yap dese hamuru yoğurur yaparımAhh hh o süt meselesi
Helal kız sana komşu olmak isterdim hahahaBide ben hiç erincek değilim gece 3 de eşim kalk börek yap dese hamuru yoğurur yaparım![]()
Antep’ten bildiriyorum. Ali nazik aslında kuşbaşı kebapla yenir ama evde kebap ortamı mümkün olmadığından burada evlerde kuzu kıyma sadece baharat ve yağla tavada şöyle bir çevrilir, bu kadar.eti salcayla pisirenler de var
ama bu ferah bir meze ve pismiyor. icine salca girmiyor
Yine başladın hahshshsBide ben hiç erincek değilim gece 3 de eşim kalk börek yap dese hamuru yoğurur yaparım![]()
Kötü bişeymi yada birine zararı var mıYine başladın hahshshs
Şu an yok. Öncekilerde vardı.Kötü bişeymi yada birine zararı var mı
inşallah gözardı etmişlerdir benden bida zarar görmezlerŞu an yok. Öncekilerde vardı.![]()
Gözardıya gerek yok ya. Küçük çocuğu olan anne ve lohusalara dokunmasan yeterli.inşallah gözardı etmişlerdir benden bida zarar görmezler
kimseye dokundugum yok ama dediğim gibi gözardı edip geçebilirler rahatsız olanGözardıya gerek yok ya. Küçük çocuğu olan anne ve lohusalara dokunmasan yeterli.![]()
Vardı. Araştırmanı öneririm.kimseye dokundugum yok ama dediğim gibi gözardı edip geçebilirler rahatsız olan
Yo iyi hatırlıyorum birisi yazmış hiçte kötü niyetle yazmamıştım ama direk en iyi anne sensin die bi yorum geldı orda da söyledim kadına günün 20 saati kucağındaymış griye 4 saat kalıyor zaten ne yapacaksın daha fazla dieVardı. Araştırmanı öneririm.![]()
Ondan önce de defalarca yapmıştın başkalarına, tek farkı kimse yüzüne vurmamıştı. Konuyu sabote etmeyelim, kusura bakmasın konu sahibi.Yo iyi hatırlıyorum birisi yazmış hiçte kötü niyetle yazmamıştım ama direk en iyi anne sensin die bi yorum geldı orda da söyledim kadına günün 20 saati kucağındaymış griye 4 saat kalıyor zaten ne yapacaksın daha fazla die
zaten başkada araştıracağım bişey yok ki araştırayım herkes kendıne göre iyi annedir Kimsenın anneliğini eleştiren yorum yapmadım sanki tüm herkesin anneliğine laf atmısım lohusa kadınları linçlemişim gibi yazıyorsun suan
hıc farkında değildim iyi oldu söylediğin çünkü kimseyi üzen olmak istememOndan önce de defalarca yapmıştın başkalarına, tek farkı kimse yüzüne vurmamıştı. Konuyu sabote etmeyelim, kusura bakmasın konu sahibi.
Antep’ten bildiriyorum. Ali nazik aslında kuşbaşı kebapla yenir ama evde kebap ortamı mümkün olmadığından burada evlerde kuzu kıyma sadece baharat ve yağla tavada şöyle bir çevrilir, bu kadar.
Bana da yapmıştın ama ben takılıp cevap vermedim. Saçımı yıkayamıyorum dediğimde ben evi bile kırklıyorum yazmıştınhıc farkında değildim iyi oldu söylediğin çünkü kimseyi üzen olmak istemem
Müttebel üstüne nar çok iyi oluyor bi kere gittiğim bi yer bunu labne ile yapmıştı o da çok güzel oluyor
benim ailem boyle seyler sevmiyor o yuzden evde cok yapmazdim esim de pesketaryen et yemiyor
o yüzden yemeginden ziyade mezesini yapıyorum ne yapayim
antepin her yemegini ayri seviyorum. bir keresinde sirf yemek yemeye guneydogu turu yapmistim. kahvaltida beyran corbasi icip ogle yemeginde patlican kebabi yerdim. harika bir haftaydigercekten bayıldığım yerlerdi antep ve urfa.
bir de konu disi olmasin müttebel tarifi vereyim ali nazigin suriyeli kuzeni:)
patlicani ayni közluyorsun , icine sarımsağı tuzu yogurdu koyuyorsun. ama ustune 2 kasik zeytinyagi 2 kasik limon 2 kasik da tahin koyuyorsun. tadina bak, eksik gelirse +1 kaşik daha.
hepsini guzelce karistirip bir de findik, ceviz artik hangisi varsa ekleyip ustune biraz daha zeytinyagi dönüyorsun
harika birsey oluyor. onu da mükemmel yapan bir yer var aksarayda , suriye lokantasi. sirf o mezeyi yemeye dogumgunumde bile oraya gittim. bence harika
Biliyorum mütebbeli, hatta sen de yarışma için yapmıştın değil mi? Ben de severim.
benim ailem boyle seyler sevmiyor o yuzden evde cok yapmazdim esim de pesketaryen et yemiyor
o yüzden yemeginden ziyade mezesini yapıyorum ne yapayim
antepin her yemegini ayri seviyorum. bir keresinde sirf yemek yemeye guneydogu turu yapmistim. kahvaltida beyran corbasi icip ogle yemeginde patlican kebabi yerdim. harika bir haftaydigercekten bayıldığım yerlerdi antep ve urfa.
bir de konu disi olmasin müttebel tarifi vereyim ali nazigin suriyeli kuzeni:)
patlicani ayni közluyorsun , icine sarımsağı tuzu yogurdu koyuyorsun. ama ustune 2 kasik zeytinyagi 2 kasik limon 2 kasik da tahin koyuyorsun. tadina bak, eksik gelirse +1 kaşik daha.
hepsini guzelce karistirip bir de findik, ceviz artik hangisi varsa ekleyip ustune biraz daha zeytinyagi dönüyorsun
harika birsey oluyor. onu da mükemmel yapan bir yer var aksarayda , suriye lokantasi. sirf o mezeyi yemeye dogumgunumde bile oraya gittim. bence harika
2 türlü tahin var birisi dha çok kavrulmuş ondan mı konuyor acabaBiliyorum mütebbeli, hatta sen de yarışma için yapmıştın değil mi? Ben de severim.![]()
Valla ben marketten aldığımı koymuştum. Tunas’tı markası.2 türlü tahin var birisi dha çok kavrulmuş ondan mı konuyor acaba