Liste paylaşımı

Biliyorum mütebbeli, hatta sen de yarışma için yapmıştın değil mi? Ben de severim. 🤩
yazarken unutmustum bak simdi hatırladım. sonuncu oldugum yarismalardan biriydi😂😂 ama cook lezzetliydi
hatta ablama götürmüştük onlar cig sarimsak sevmiyormus. kimse yemeyince geri aldik biz yedik evde😂😂

yazarken unutmustum bak simdi hatırladım. sonuncu oldugum yarismalardan biriydi😂😂 ama cook lezzetliydi
hatta ablama götürmüştük onlar cig sarimsak sevmiyormus. kimse yemeyince geri aldik biz yedik evde😂😂
Ben Bursalıyım aslında, eskiden ben de çoğu şeyi yemezdim, yediğim de kuş kadar olurdu. Antep’e atanana kadar yaşamak için yiyordum. Şimdi yemek için yaşıyorum ahhsjsh.

Ben Bursalıyım aslında, eskiden ben de çoğu şeyi yemezdim, yediğim de kuş kadar olurdu. Antep’e atanana kadar yaşamak için yiyordum. Şimdi yemek için yaşıyorum ahhsjsh.
Ah antebin yemekleri bu sene bizim de gidip gezme fırsatımız oldu herhalde 2 kilo aldık 1 haftada en sevdiğim ise Beyran oldu

benim esim de oyle
yemek onun icin sadece karın doyurma araci. o yuzden gectigimiz 12 sene hep ayni şeyleri yemis. her sabah yulaf meyve yogurdumsu birsey - her oglen iste sandvic - her aksam yumurta
eskiden derdi de inanmazdim. cidden bununla gecmis seneleri. .yeni tasindiginda farkettim ki ben yoksam masaya bile oturmuyor. ayakta yiyor sims karakteri gibi😮😮
restorana gidip oturma, sohbet etme falan asla bildigi seyler degil. biryere gidildiyse karin doyurulup kalkilir :)
cok ilginc geliyor bana
ama o da alisti. artik cayi demler, uzun uzun kahvalti yapariz. yemek isini de ben devraldim, cesit cesit yiyor. yerken de zevk aliyor (bulasigi ona biraktim bence ideal is bölümü).
tabii bir antepli degilim ama dün sogan dolmasi yaptim mesela bol nar eksili sumakli :) bazen kuru biber dolduruyorum. daha cok güneydoğu yemegi yapmak istiyorum ama iste et ge tavuk girmeyince eve tarifler cok sınırlı
muhamara onermissin yukarida, onu yapmiyorum ama alternatifi var balkanlarin lütenitsa sosu. satiliyor heryerde. muhamaraya cok benziyor, ozellikle kahvaltida ya da kizarmis ekmekle falan guzel gidiyor

Ah antebin yemekleri bu sene bizim de gidip gezme fırsatımız oldu herhalde 2 kilo aldık 1 haftada en sevdiğim ise Beyran oldu
Antep’in tencere yemekleri daha güzel bence kebaptan, bayramdan, lahmacundan. Benim ilk sıramda yuvarlama var. ☺️

Biliyorum, Bursa’daki göçmen arkadaşlardan. Ajvar da benziyor ona. O da patlıcanlı. Muhammara benziyor ama kesinlikle aynı değil. Onu yapınca ekmeği fazla yiyorum diye artık yapmamaya başladım. 😑
ben de beyaz ekmegi kestim bazi degerlerim kötü çıkınca
asrin tandiri lavaarindan aliyorum ozellikle yulaf unlusu cok lezzetli.
1000114274.webp

onu da tavsiye edeyim beyaz ekmek yemek istemeyene :)
Antep’in tencere yemekleri daha güzel bence kebaptan, bayramdan, lahmacundan. Benim ilk sıramda yuvarlama var. ☺️
yuvalamayi deprem zamani islahiyedeyken biri yapip hayrina dagitmisti. ustune naneli yagli sosla
1000114275.webp

o kadaaarrrr lezzetliydi ki damagimdaki tadi degismesin diye ömrümce bir daha yemeyi düşünmüyorum:)

ben de beyaz ekmegi kestim bazi degerlerim kötü çıkınca
asrin tandiri lavaarindan aliyorum ozellikle yulaf unlusu cok lezzetli.
Eki Görüntüle 3664420
onu da tavsiye edeyim beyaz ekmek yemek istemeyene :)

yuvalamayi deprem zamani islahiyedeyken biri yapip hayrina dagitmisti. ustune naneli yagli soslaEki Görüntüle 3664421
o kadaaarrrr lezzetliydi ki damagimdaki tadi degismesin diye ömrümce bir daha yemeyi düşünmüyorum:)
Benim buzlukta birkaç paket var. Annemler geldiğinde onlara yaparım diye tasarruflu kullanıyorum. 🥹

Kız yok artık ciddi misin sen onu falan kötü olarak mı algılanıyor 😱
Bu durumunun karşıdan nasıl göründüğünü idrak edememen çok ilginç ya. Çok itici görünüyor tabii ki. Kendini kötü hisseden, çaresiz, yorgun annelerin yorumlarına ben şöyleyim böyleyim diye damlıyorsun. O kadını nasıl hissettirdiğinin asla bir önemi yok, yeter ki kendini öv. 💔

Bu durumunun karşıdan nasıl göründüğünü idrak edememen çok ilginç ya. Çok itici görünüyor tabii ki. Kendini kötü hisseden, çaresiz, yorgun annelerin yorumlarına ben şöyleyim böyleyim diye damlıyorsun. O kadını nasıl hissettirdiğinin asla bir önemi yok, yeter ki kendini öv. 💔
o niyetlerde olmadığım ıcın farkında olmamısımdır bunun idrak edememekle ilgisi yok yani . O kadar çirkin duygularım olmadı

Back
X