llcigdemll in diyet güncesi

llcigdemll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2010
388
0
66
Bursa
Merhaba kızlar diyet macerama 1 hafta önce 84.6 kg ile başladım suan 82.6 kgyim... Hedefim hafta da 2 kilo vermek ve ekim sonuna doğru 6 lı rakamları görmek..... bu arada protein diyeti uyguluyorum. ve fitnees salonuna gidiyorum günde 2 buçuk saat spor yapıyorum.

Hergün gelişmeleri buradan haberdar edeceğim :) beni yalnız bırakmayın. :)

Bugün yediklerim ve yaptıklarım

sabah : kepek ekmekli sandviçin içine domates peynir salatalık yanındada yarım bardak süt

ara : 1 kuru kayısı

öğle : Spor salonundaydım birşey yiyemedim

ara : 2 kuru kayısı

aksam: aksam yemeğimi 17:00 da yedim 2 parça tavuk haşlama 1 kaşık pilav 1 kaşık barbunya

ara : kivi

3 buçuk litre su içtim

spor salonunda 2 buçuk saat fitnees yaptım.

81.9 kg olmuşum kızlar çok mutlu oldum : )))))

1 günde 700 gram vermişim resmen :) deli gibi spor yapıyorum sanırım onun etkisi büyük :)

şimdi kepek ekmekli sandwicimi yiyorum ve fitneesa spor salonuna gidiciğimm

Fitness çok güzel, inşallah kilo verdikten sonra platese başlarsın, vücuda çok gzel şekil veriyor, sıkılaştırıyor:)

Merhaba kızlar bugün spor yapmadım ama yine de yorucu bir gündü bütün gün dısardaydım pazar gezmesi : )

sabahleyin klasik kahvaltımı yaptım

öğlenleyin bi tabak salata yedim

aksamleyin tavuk şiş mangal 1 porsion yedim ( gözüme fazla geldi aslında :S inşlh mangal diye kalori yapmaz)

yanında da 1 bardak ayran içtim

bugün yediklerim ;
sabah domotes slaatalık peynirli sandwic

ara : 2 kuru kayısı

öğle: pırasa yemeği yarım dilim kepek ekmeği

aksam taze fasulye yemeği cacık

ara 1 şeftalii

bugün spor salonuna gidildi 2 saat fitnees yapıldı...

3 litre su içildi.

Kızlar size bir sorum olacakk sanki boynumun arkasında ki kemik çıkık kambur gibi duruyor ? saçlarımı kaldırıp yan dönüp aynaya bakıyorum böyle kemik dışarıya çıkık gibi duruyor... yarına fizik ten randevu aldım bakalım hayırlısı :S

sizde de böyle bişi warmı?

merhaba :) ben başka bir gruba da bakıyorum ama senin günlüğünü de takip etmek isterim. şöyle ki ben de 90 kiloyum 5 gündür diyet yapıyorum en az 30 kilo vermem lazım boyum 1.60 yaşım 24. inşallah dilediğimiz kilolara kavuşuruz.. bugün ne yediğimi yazıyım hemen

kahvaltı;
1 kase yoğurt

ara;

3tane diyet kraker, 2 kuru kayısı
öğle ;
1 yumurta
1dilim ekmek
1çatal ucu peynir
domates salatalık söğüş

ara;
misafirliğe gittiğim için kıramadım 1 tabak kısır yedim.
akşam ;

arada yediğim kısırdan pişmanlık duyduğum için hiçbişey yemedim soda ve diyet bisküvi yedim

:) :)

Komşu da yediğin kısır kötü olmuş ne olursa olsun yememen lazımdı bir yola çıktık biz... zayıflamamız lazım ve yolumuz uzun.. 5-10 kilo fazlalığımız yok ... çok kilo vermemiz lazım bunun için de diyeti bozmadan devam etmemiz lazım.. yoksa ileride zaten sıkılcaz diyetten ufak tefek kaçırcaz.. ilk zamanlar da elimizden geldiği kadarıyla diyeti bozmamak en iyisi..

aksam birşey yememen de çok iyi olmuş :)

Hemen bugn yediklerimi yazayım ;

sabahleyin

kepek ekmekli sandiwiç

ara 3 kayısı

öğle tavuk göğsü ızgara yanında bol salata

ara 1 şeftali

aksam yemeği henüz düsünme asamasında

bugün spor adına hiç birşey yapmadım spor salonuna gitmedim .. aksamleyin parka koşmaya giderim ..

Bu arada kızlar regl olmuşum

ama yine de tartıldım 81.3 kg olmuşum

Iyi bari canim yaa sevindim kilo verince o da gider :) Ama ben 62 kiloyum kambur muyum acaba ((( Bir de kizarmis ekmek yiyor musun yada kalorisi az gibi bir seyler biliyorum sence nasil?

bugünkü yediklerim
kahvaltı ; 1kase nesfit

ara; 2 kuru kayısı

öğlen ; 1tabak patlıcan yemeği 1bardak yoğurt

ara; yok

akşam sadece 1tabak patlıcan yemeği.

bugünkü yediklerim
kahvaltı ; 1kase nesfit

ara; 2 kuru kayısı

öğlen ; 1tabak patlıcan yemeği 1bardak yoğurt

ara; yok

akşam sadece 1tabak patlıcan yemeği.

Iyi bari canim yaa sevindim kilo verince o da gider :) Ama ben 62 kiloyum kambur muyum acaba ((( Bir de kizarmis ekmek yiyor musun yada kalorisi az gibi bir seyler biliyorum sence nasil?

Beyaz ekmek yeme derim kesinlikle ya tam buğday ye ya çavdar ya da kepekli beyaz ekmeğin kızarmıs olması kalori değerini azaltır ama bence gereksiz beyaz ekmek ..kızarmıs ekmek yemiyorum dikkatini çekerse aksam yemeklerindede ekmek yemiyorum genelde sadece sabah kahvaltısında yerim.

kilon iyiymiş senin ya 62 kg boy kaç peki ?

yüzmeye gidebilirsin eğer warsa eğrilik hem o düzelir hemde vucudun şekle girer :)

Rus hatunların omuzları gibi olur valla hergün günde 1 saat yüzersen :)

2 günden beri diyetim çok iyi gidıo hiç kaçamak yok fitnees devam : )))) bu arada tartıda 7 li rakamları gördüm 79 u ucundanda olsa gördüm çok mutlu oldum yaw: D

tickerımı gelecek cuma tartılmasında değiştiricem D:

bugün spor yapmıycam arkadaslarımla buluşup pazar gezmesi olacak...

ama yanımda kepek eekmekli sandwiicimi tasıyor olacağım kızlar yanınıza dısarı çıkarken mutlaka ekmek arası hazırlayın.. dışarda ki bol kalorili yiceklerden uzak durmanızı sağlıyor hemde paranız cebinizde kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…