llcigdemll in diyet güncesi

evet haklisin canimm en iyisi oyle yapayim :s boyum 1.67 yuzmeye gidemem cunku gidersem erkek gibi olurumm omuzlarim zaten genis genetik 48 cm

bugunku sporunu dert etme canimm tatil olmus olduu kendini simartmis olursun en azindannnn

Merhaba kızlar nasılsınız bakalım :

bugün yediklerim..

sabah kepekli sandwiç içinde peynir biber domates

ara 2 kuru kayısı

öğle haşlanmıs sebze yemeği yanında salata

ara 1 şeftali

aksam dana haşlama salata

ara bir incir

spor olarak bugün

2 buçuk saat fitnees salonundaydım..

onun üstünde aksamleyin de 1 saat parkta yürüdüm

toplam bugün 3 buçuk litre su içtim

sorunsuz bir gündü :)

79.9 kg yide ucundan da olsa gördükkk hadi hayırlısı bakalım

sabahleyin sandiwiçç

ara 2 kuru kayısı

öğle yemeğini aksama doğru yedim dışarda yedim.. çipura ızgara yanındada salata

ara 1 şeftalii

ara 2 kuru kayısı

Bu günlüğü açtığımdan beri farkettim mi hiç kaçamak yapmamısım way be oluyor bu iş ! zayıflıyorum !

tebrik ediyorum günlüğüne ortak olmaya geldim benide sıkı frenleyecek birisi lazım zaten diğer gruplardada sık sık karşılaşıyoruz tatlım :):):):) protein diyeti derken dukan diyeti falan mı yapıyorsun??:44:

genelde protein ağırlıklı besleniyorum ne olursa olsun tek tip beslenmek istemiyorum en fazla 1 hafta yaptım başlarda protein diyeti iyi kilo verdirdi.. ama fazlası zarar uzun süre yapmayı önermiyorlar... suan protein ağırlık yiyorum ama yinede tek tip değil
sebze yemeğide yiyorum

hımm anladım canım :) hadi bakalım yararını görürsün inşallah :)

kızlar bugünki menüm:

sabah: (saat 11 civarı)

1 kase lahana çorbası
1/2 dilim tam buğray ekmeği
ekmeğin yarsına sürecek kadar salça ( el yapımı az tuzlu biber ve patlıcandan) ve zeytin ezmesi

öğlen:

1 şeftali 3 fındık

ara:

4 çiğköfte ve ıceberg marulu bolca

akşam: (şuanda pişiyor ancak yetişti spordan sonra başladım)

3 parça palamut yağsız ve suyla tavada kendi halinde kavrularak hazırladım.

spor olarak:

öğlen saat 1 gibi jillian 30 dakika sev. 1

akşam saat 6 gibi 30 dakika leslie
leslie nin hemen ardından 30 dakika tempolu yürüyüş sev. 5

ayrıca bugün alışverişe çıktım 30 dk. 45 dk kadar yürdüm elimde poşetlerle.

Ben Dukan diyetine dün başladım, aynı zamanda Sudatonic ve Velashape 'e gidiyorum haftada 1'er seans.
Bugün Atak evresinin henüz ikinci günündeyim.

Her gün ne yediğimi fotoğraflarıyla, ölçülerimi bikinili fotoğraflarımla, ve beni motive eden imajları paylaşıyorum.
Beni ve blogumu takip eder ve beni motive ederseniz, hatta yanlış yaptığımı düşündüğünüz bir şey var ise ve uyarırsanız çok sevinirim!

Hadi kızlar, bana destek olun! 66.6 kiloyum hedefim 56-58 kilo olmak!

Ama sağlıklı bir şekilde bunu korumak istiyorum.
Geçen yaz da 58 idim ve tekrar kilo aldım.

Blogum burda:
halbuysa

4 çiğköfte dısında sorun yok D:

bugün dısarda olduğum için pek fazla birşey yiyemedim

sabahleyin kepekli sandiwiç yedim..

ara 2 kuru kayısı

öğle haşlanmıs dana eti salata ve ayran

ara 1 şeftalii

ara türk kahvesi

aksamleyin bişi yemedim öğle yemeğini geç yemiştim

bu kadar :)

spor olarak 30 dk yurudum pazartesi spor salonuna başlıyorum

Merhaba kızlar :))

bugün çok yorucu bir gündü spor salonunda canıma okudula şimdi aksam yemeğimi yicem :)

200 gram dana haşlama

bol salata

1 bardak ayran :)

Merhaba kızlar nasılsınız bakalım...

sabah kahvaltımı yaptım kepekli sandiwiç ile...

bu arada hidrolik fitnees yapıyorum.. haftanın 5-6 günü spor salonundayım deli gibi ter atıyorum çok tempolu bir spor ve eğlenceli herkese tavsiye ederim hiç sıkılmıyorsunuz bu arada

78.7 kg olmuşum : ) bu sabah tarttıldım

Kahvaltı : 1 dilim kepek ekmeği , 1 bardak şekersiz çay , minicik bir dilim yağsız tuzsuz peynir , 2 zeytin , 1 domotes , 1 salatalık
Öğle : Öğlenleyin dısardaydım spor salonuna gittim çıktıktan sonra diyet biskuvilerinden 2 tane yedim birde yanına ayran içtim
AKsam : 200 gram tavuk göğüsü haşlama bol salata 2 kepçe tarhana çorbası
Bugün spor salonuna gidildi fitnees aerobik yapıldı bol bol ter döküldü :)) 3 litre su içildi.

Sabah : kepek ekmekli sandwiç içinde biraz yağsız tuzsuz peynir domotes 2 zeytin bir biber yanında da yarım bardak lıght süt.
ara 1 kuru kayısı
öğle: Spor salonunda aksama kadar durduğumdan dolayı hep öğle yemeğim kaynıyor öğlenleyin bende sıkılmış portakal suyu içtim..
ara 1 dilim karpuz
aksam : 200 gram tavuk göğüsü haşlama koca tabak turp salatası 1 bardak ayran
aksamleyin ilerleyen saatlerde küçük bir meyve yerim ve günü kapatırım
bugün spor olarak koca gün spor salonundaydım zaten her zamanki gibi fitnees yapıldı aerobik yapıldı bugün harici bölgesel (kalça) hareketlerini yaptım basenlerimde sorun olduğu için.... canıma okudular spor salonunda : ) kendimi nazi kampında hissettim resmen : ))
3 litre su içtim... zaten spor salonunda öyle bir terledim kii görmeniz lazımdı bacaklarımdan bile terler akıyordu :))) onun için bolbol su içiyorum

Merhaba kızlar bugünki menumu yazayım geç olmadan :)
sabah: kepek ekmekli sandiwiç 1 çay bardağı lıght süt sandiwiçimin içinde domates peynir biber yağsız tuzsuz peynirim wardı...
Öğlen; Zeytin yağlı taze fasulte bir tabak turp
aksam; 200 gram dana haşlama koca tabak turp salatası 2 yemek kaşığı pırasa yemeği bir bardak ayran
ara : küçük bir dilim karpuz
ve kapanış : ))) aksam 8 den sonra birşey yemıyorum...
spor olarak : Zaten koca gün spor salonundaydım canıma okudular yine aerobik fitnees sonra da bölgesel hareketler bacaklarımdan saçlarımdan yerlere terler akıyordu düşünün artık :))))
2 buçuk litre su

[sıze=3]1 ocağa kadar 59 kg olucam !!!!!!!!!!! Yeni yıl da güzel fiziğimle uzun yıllar geçircem inşlh !!!!!!![/sıze]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…