- 24 Ağustos 2012
- 67
- 18
- 88
- Konu Sahibi llcigdemll
-
Beyaz ekmek yeme derim kesinlikle ya tam buğday ye ya çavdar ya da kepekli beyaz ekmeğin kızarmıs olması kalori değerini azaltır ama bence gereksiz beyaz ekmek ..kızarmıs ekmek yemiyorum dikkatini çekerse aksam yemeklerindede ekmek yemiyorum genelde sadece sabah kahvaltısında yerim.
kilon iyiymiş senin ya 62 kg boy kaç peki ?
yüzmeye gidebilirsin eğer warsa eğrilik hem o düzelir hemde vucudun şekle girer :)
Rus hatunların omuzları gibi olur valla hergün günde 1 saat yüzersen :)
Bu günlüğü açtığımdan beri farkettim mi hiç kaçamak yapmamısımway be oluyor bu iş ! zayıflıyorum !
tebrik ediyorum günlüğüne ortak olmaya geldim benide sıkı frenleyecek birisi lazım zaten diğer gruplardada sık sık karşılaşıyoruz tatlım :):):):) protein diyeti derken dukan diyeti falan mı yapıyorsun??:44:
genelde protein ağırlıklı besleniyorum ne olursa olsun tek tip beslenmek istemiyorum en fazla 1 hafta yaptım başlarda protein diyeti iyi kilo verdirdi.. ama fazlası zarar uzun süre yapmayı önermiyorlar... suan protein ağırlık yiyorum ama yinede tek tip değil
sebze yemeğide yiyorum
kızlar bugünki menüm:
sabah: (saat 11 civarı)
1 kase lahana çorbası
1/2 dilim tam buğray ekmeği
ekmeğin yarsına sürecek kadar salça ( el yapımı az tuzlu biber ve patlıcandan) ve zeytin ezmesi
öğlen:
1 şeftali 3 fındık
ara:
4 çiğköfte ve ıceberg marulu bolca
akşam: (şuanda pişiyor ancak yetişti spordan sonra başladım)
3 parça palamut yağsız ve suyla tavada kendi halinde kavrularak hazırladım.
spor olarak:
öğlen saat 1 gibi jillian 30 dakika sev. 1
akşam saat 6 gibi 30 dakika leslie
leslie nin hemen ardından 30 dakika tempolu yürüyüş sev. 5
ayrıca bugün alışverişe çıktım 30 dk. 45 dk kadar yürdüm elimde poşetlerle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?