- 25 Ocak 2011
- 4.267
- 12.264
- 408
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.421
Ben ve devrik cümleler :)Sen baş delim :) sanal dunyamin gerçek dostu öpüldün
Bardağın kalınlığı da önemli tabi nazar konusunda o kadar şişsin nazar eden pandelamı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ve devrik cümleler :)Sen baş delim :) sanal dunyamin gerçek dostu öpüldün
Bardağın kalınlığı da önemli tabi nazar konusunda o kadar şişsin nazar eden pandelamı![]()
Yere atsan kirilmazdi yani o derece..Sen baş delim :) sanal dunyamin gerçek dostu öpüldün

Motto is..................... %69.9 yukleniyorrr.Evet 1 üstü olunca süper oluyor ama kışın zor oluyor sankim yine de umut vagr grupta bence.
Arti gelenin :) mottosu hazırlanıyor hanımlar ona göre gelin :)
Ingilizce dunyamdan dolayi ben de yapabiliyorum forever . Anlasiliyor muyuz ona bak canim.Ben ve devrik cümleler :)
Maydanoz mu demek istediniz.@mevhibe ikra meyra tuana canım sagol.
Detoks unu denemeyi düşünüyorum sonucu bana da yaz olur mu.
Demetli olan değil demetsiz olan :)
O zaman kalın bı kurşun dokturmek lazım :)Yere atsan kirilmazdi yani o derece..
Yorumlar sanal olabilir ama verdigimiz kilolar gercek. Vayyyy beeee.
Motto is..................... %69.9 yukleniyorrr.
Ingilizce dunyamdan dolayi ben de yapabiliyorum forever . Anlasiliyor muyuz ona bak canim.![]()
:) :) :) Maydanoz onemli :)Maydanoz mu demek istediniz.![]()
Evet ya ilk sayfaya koyalim.O zaman kalın bı kurşun dokturmek lazım :)
Bu mottolar ilk sayfada olmalı kuzu :)
Çarşamba load olacak :)
Himm demek ki benim de o yüzden dermişim :) olmadi şöyle bir İngilizce dünyam :) olması için de geç değil tabi bı İngiliz kadar olmasa da eh :)

Karnim acikti ya. Arada biraz yogurt aldim kendime. Uzerine maydanoz tozu doktum .A AklinYolu1 ben yatar pandelam sende temizliği bitir yarım bırakma kalk :) misafir gelince bal döksün yalasin :)
Bol şans kolay gelsin :) kendine de dikkat et nazar olabilir üzerinde canım
Gunlere katilma oralarda borek , corek vardir.
+Kiz Halime gordun mu forever nasil zayiflamis, kiminle zayiflamis .
-Aaa kotu yola mi dustu acebaaaa.
+ All+StaR'a katilmis diyorrrlarr .![]()
Irmakcim gunaydin.

Gecmis olsun cizzy. Bu aralar herkes maalesef hasta Subat'a ciktik mi biraz rahatlariz gibime geliyor.selam kızalr dün tartı yükleyemdim kuzum kusura bakma çarşamba yüklerim A AklinYolu1 derdim 1 değil ki hangi biriyle uğraşacağımı şaşırdı şimdi de ben hasta oldum dün çok sinirlendim üzüldüm sabah kalktığımda boğazlarım şişmiş vucüdum ağrıdan sızlıyordu ayakta zor duruyorum anlayacağınız![]()
Geldikleri gibi giderler kanka :)Nana929 ve benim yuzumden milletin psikolojisi bozulacak
Disardan arada girip okuyan olsa mesajlari bunlar ne yapiyor acep bunlar nasil zayiflama takimi biri kilo alinca digeri seviniyor diyecekler durumu bilmeyince
![]()
Komşusunun ardından konuşanın .... Loading :)Irmakcim gunaydin.
Yalniz forever in ettigi bedduayi gordun mu?![]()
Forever07 nerede oturdugunu soyle de seninle komsu olmayalim.
![]()
Canım benim çok geçmiş olsun geldi mi hep üst üste.selam kızalr dün tartı yükleyemdim kuzum kusura bakma çarşamba yüklerim A AklinYolu1 derdim 1 değil ki hangi biriyle uğraşacağımı şaşırdı şimdi de ben hasta oldum dün çok sinirlendim üzüldüm sabah kalktığımda boğazlarım şişmiş vucüdum ağrıdan sızlıyordu ayakta zor duruyorum anlayacağınız![]()