ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Benim yuzdem cok dusuk yaa zaten demir ilaclari ve migren haplarim kilo verimimi dusuruyor

Benim yuzdem cok dusuk yaa zaten demir ilaclari ve migren haplarim kilo verimimi dusuruyor

Basindan beri eksilerden bu da bir basari mevhibe.

Ikra meyra 67 67 66.7 66.6 66.1 65.9 65.6 65.2

Ben de ilac aliyorum ondan degil , yediklerimizden oluyor. Bir sey yaramiyorsa onu yememek gerek.

Benim muslinin icinde bal varmis mesela ama hasta iken hosuma gidiyor.

Yarin iyi hissedersem tekrar diyet moduna donerim . Acelemiz yok.

Muttapa7555
Kabağın tarifini yine alsam
Akşama pişireyim yarın işe götürmek için
Ablacım kusura bakma sabahtan beri giremedim

Artık geç de oldu ama yinede hatta malzeme listesini foto atayım hepsini tencereye alıp pişiriyoruz. Ben bulgur koymuyorum. Taneli sevdiğim içinde minik doğrayıp pişiriyorım istersen blendr yapıp çorbaya çevirebilirsin.

Çok geçmiş olsun benim kayınpeder de de böyle bişey vardı nörolojiye gitti. Şimdi kan sulandırıcı kullanıyor kan hızı yeterli olmadığı için baş dönmesi mi ne yapıyormuş . Kanım koyumu ne diyordu tam bilmiyorum ama.
Nörolojiye bi git abla sen ...

Sağol canım

Başlangıçtan bu yana listeyi inceledim
sekersizcikolata tebrik ediyorum seni kuzum

Geçmiş olsun
Bugün ve bu hafta neler planladın yazsan bana
Teşekkürler:)
Ev hanımı olduğum için öyle çok plan yapamıyorum ben ama elimden geldiğince az yemeye çalışıyorum
Birde tansiyonum çok düşük bu ara 9a 6geldi dün siz gibi öyle çok sıkı diyet yapamıcam kaplumbağa hızında gidecem ama hedefime ulaşıcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…