- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #4.701
Halbuki aklin yolu 1 .Bence seninle bir alıp veremediği var :)))
Herkeşe benden yesil cayyy. Sabaaaa yokkk.Bak yaaa
Kac yasindalar cocuklarinŞaka maka benim oğlan dizimde sallıyorum hala... uyursa kaçarım bende.
Sıpa askere gidecek bana yastık getiriyor sallamam için:))
normal bildiğimiz yesil çayla mi yapiyosun deniyim olmazsa bende bi araİlk yaptığımda ay ben bunu içemem tadı nasıl olur ki dedim. Sonra demledim soğudu (sıcak süt tadını hiç sevmem) bir yudum aldım. Amaaan dedim bu şahane keyf için bile yapıp içiyorum bazen :)) damak zevkine bağlı
He benimkilerde hep rakamlı ama kilomla alakalı yani Allah'ım başlangıç rakamımı görmek istemiyorum bir dahaHalbuki aklin yolu 1 .
Ben de ya sifir ya da 1 bulmusum, illa bir rakam olacak ondan once yediydi.
Herkeşe benden yesil cayyy. Sabaaaa yokkk.
Valla ben salamıyorumHosgeldin cok cocuklu olunca is guc cok olur bende saldim bugun uzandim fitik fena bugun
75 e 55 tam 20 kilo.He benimkilerde hep rakamlı ama kilomla alakalı yani Allah'ım başlangıç rakamımı görmek istemiyorum bir daha
Evet bazen aktardan yaprak olanlardan alıp yapıyorum. Bulamazsam paket sallama ile. Yaprak olanın içimi daha yumuşak. sert olmuyor bulabilirsen daha iyinormal bildiğimiz yesil çayla mi yapiyosun deniyim olmazsa bende bi ara
Ooo o aralarda ne kilolar alıp verdim bi 20 daha koy:))75 e 55 tam 20 kilo.
Aman onu sayarsan benimki 20 + 14 kilo. 34 kilo ama o da zevkli beee. Yas pasta donemi.Ooo o aralarda ne kilolar alıp verdim bi 20 daha koy:))
Amaaan kilo da neymiş göbeğimizin basenimizin kiriAman onu sayarsan benimki 20 + 14 kilo. 34 kilo ama o da zevkli beee. Yas pasta donemi.
deniyim bakalim ben doğadanın yumuşak icimlisini aliyorumEvet bazen aktardan yaprak olanlardan alıp yapıyorum. Bulamazsam paket sallama ile. Yaprak olanın içimi daha yumuşak. sert olmuyor bulabilirsen daha iyi
Aynen oyle. Hem de kolay kilo veriliyor.Amaaan kilo da neymiş göbeğimizin basenimizin kiriyine veririz ne olacak...
Oda olur hafif dene bir gün bakalım nasıl olacak.deniyim bakalim ben doğadanın yumuşak icimlisini aliyorum
Nereye kadar dimi ama :))) arada yemek lazımAynen oyle. Hem de kolay kilo veriliyor.Kendimizi dunya guzelliklerinden borek , pogaca , simit , yas pasta , profiterol den mahrum etmeyelim.
Belim fena bugun oyle oldu yarinda hazir yesinler :)Valla ben salamıyorum
Salarsam da arkayı toparlayamıyorum
Çocukların ödevleri, yemek, bulaşık, ertesi günün beslenmesi, yemeği, ütüsü... derken bu saat olmuş
Ben toplama isini sabahtan aksama aksamdan sabaha birakiyorum.Sohbete doyum olmaz ben yatıyorum kızlar kocayı işe yolladim çocukları uyuttum.
Bugün oyuncakları toplama işini sabaha bırakıyorum...
İyi geceler bol eksiler sabah görüşürüz
Seviyorum sizi
Ben biraz kitap okuyciiim... Yarın sabah a dek ekside kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?