- 21 Eylül 2018
- 1.202
- 3.978
- 133
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #5.441
4.yüde yazsaydın ya tabloyaPazar gunu sonuclari ;
Ilk uce girenler;
1: A AklinYolu1
2: @Sarellam
3: @Ikra meyra
Dereceye girenleri ve kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum.Boyle devamm kizlar. Arti cikanlar da nerede yanlis yapiyorum diye dusunsun ve Carsamba gunu eksi gelmeye calissin.
Cizzy ve ipegin Carsamba gunu tartisi yazilmistir. Sadece birinci gun oldugu icin... Mazeretsiz tarti resmini bir kere yuklemeyen Pazar gunu listesinden silinir. Carsamba gunu ile Pazar gunu tartisi birbirinden tamamen bagimsizdir.
Eki Görüntüle 2236640
4. yarismaci kupa almiyor . O yuzden yazmiyorum. Olsa dukkan senin.4.yüde yazsaydın ya tabloya
Yok yahu sabitim bekliyorum işte seni :)) aramızı bozmaya çalışıyor benceDuygularımla oynuyo öylemi diyosun kaptancim
Pazar tartisinda 5. geldin.Yok yahu sabitim bekliyorum işte seni :)) aramızı bozmaya çalışıyor bence
Ötekiler vermemiş napim bile isteye yapmadım yani :)))Pazar tartisinda 5. geldin.
Aaaa kavgada soylenmez.Ötekiler vermemiş napim bile isteye yapmadım yani :)))
Seni kimlerle aldatiyor bilmiyorsun.
eğer öyle bisey varsa beklemem sollar geçerimYok yahu sabitim bekliyorum işte seni :)) aramızı bozmaya çalışıyor bence
Yeni halimeeAaaa kavgada soylenmez.
Tek dusmaniniz fatma.
Solla aram yok , sagdan gel.
eğer öyle bisey varsa beklemem sollar geçerim
Onlar beceriksizler kilo veremiyorlarsa ben napiyim dedi.Yeni halimee
Ahahaha attı beni ateşe :))) çok pis kıskancım benAaaa kavgada soylenmez.
Tek dusmaniniz fatma.
Allah kuru iftiradan saklasin... mikser lucy karıştırma kız ortalığıOnlar beceriksizler kilo veremiyorlarsa ben napiyim dedi.
Imza: Arayi bozmak isteyen uye.
Benim tanidigim mihtar bu lafin ustune Carsambaya kadar bir kilo verir.Ahahaha attı beni ateşe :))) çok pis kıskancım ben
Aha 2 dk da sattın beni alacağın olsun gaza gel hemen :))
eğer öyle bisey varsa beklemem sollar geçerim
Topikte uzun zamandir attraksiyon yoktu .Allah kuru iftiradan saklasin... mikser lucy karıştırma kız ortalığı
İyi de adam olayları çözüyor senin gibi olay çıkarmıyor ters etki olmuş :)Topikte uzun zamandir attraksiyon yoktu .Sherlock seyredince boyle oluyor demek.
Cok pis gaz veririm.Aha 2 dk da sattın beni alacağın olsun gaza gel hemen :))
Bende sana atacamCok pis gaz veririm.
Sıkıntıdan duvara ates ediyor .İyi de adam olayları çözüyor senin gibi olay çıkarmıyor ters etki olmuş :)
Bende sana atacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?