- 15 Mart 2015
- 7.188
- 33.912
- 548
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.441
Günaydın sıfırcı luckyGunaydin kizlar.
Tam 58 kg. Gecen Carsamba 60.1 yazilmistim. Bu Pazar 58.8
Giden 2.1 kg.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın sıfırcı luckyGunaydin kizlar.
Tam 58 kg. Gecen Carsamba 60.1 yazilmistim. Bu Pazar 58.8
Giden 2.1 kg.![]()
Anamm ben böyle tartı görsem kırkbir takla atarımGünaydın:) dün akşam çok geç geldik yazamadim. Dün ben yemek yemedim. Meze atistirdım. Yoğurtu falan mutluyum :)
Super fatma. Devamini bekliyoruz.
Bak dedim sana AS.O ve AS . S , Sen de bir All star oldugun icin kilo vermeden duramazsin.Günaydın:) dün akşam çok geç geldik yazamadim. Dün ben yemek yemedim. Meze atistirdım. Yoğurtu falan mutluyum :)
Ben bulmadim sab. buldu.
Cok kolay evde 5 kiloluk su yok mu. Onunla deneme yap.A AklinYolu1 bende durum bu tartıda bi sıkıntı var sabah annem bu ne böyle ben sana yeni tartı alayım dedi![]()
Tabiki 54 ü görmeden durmak yokSuper fatma. Devamini bekliyoruz.
Bak dedim sana AS.O ve AS . S , Sen de bir All star oldugun icin kilo vermeden duramazsin.
Ben bulmadim sab. buldu.
Aklimda bir suredir vardi . Dun degistireyim dedim.
Bu son kilolar sıkıntıli ve kilo vermeye devam ediyorsun pa.![]()
Bir gunle kacirdin menu kupasini. Menu kupasi siralamaya giremeyenler icin onemli pa. Belki de siralamaya girdin ne biliyorsun.Ben şimdide olamam tüh yaa keşke o 500 gr da verseydim bak gitti kupalar banane ya ben oynamıyorum
![]()
Bir gunle kacirdin menu kupasini. Menu kupasi siralamaya giremeyenler icin onemli pa. Belki de siralamaya girdin ne biliyorsun.
Simdi sana torpil yapsak , 6 gun yazan herkese torpil yapmamiz gerek o yuzden olmaz.![]()
kokulusabun
Biz torpil yapsak benim tanidigim pa . kabul etmez.Aman iyi yapmayın hıh
Zaten beklemiyoruz.Ben kitabıma gömülmeye gidiyorum 7 ye kadar geri gelmezsem beni beklemeyin![]()
Hedef kacmis ama pazara gore buyuk fark var. -800 gramEki Görüntüle 2225715 hedefi tutturamadım malesef ins haftaya
Inşallah bakalim birazda spor eklesem iyi olcak daha etkili olurHedef kacmis ama pazara gore buyuk fark var. -800 gram
Bu hafta emekleme haftasiydi haftaya yurumeye basliyoruz.![]()
Ay hadi inşallah 1 er 1er gitse yeter bana:))Super fatma. Devamini bekliyoruz.
Bak dedim sana AS.O ve AS . S , Sen de bir All star oldugun icin kilo vermeden duramazsin.
Ben bulmadim sab. buldu.
Aklimda bir suredir vardi . Dun degistireyim dedim.
Bu son kilolar sıkıntıli ve kilo vermeye devam ediyorsun pa.![]()
1 olsun bizim olsun.Ay hadi inşallah 1 er 1er gitse yeter bana:))