- 8 Şubat 2017
- 1.877
- 993
- 73
Git desen olacak olanlar seni daha çok üzecek vr buna gücün yok gibi hissedersin. Umarım. Başınıza gelmez ama sanıldığı gibi değil inanin. Hani düğün zamanı her misafir ayrı ilgi bekler oysa gün gelinin günüdür ya anneler de öyle oluyor sanki onlar lohusa. Benim eşimle fiskos yapıp beni cekistirip beni aglatmalarini asla unutamayacak gibiyimBen anlamıyorum gerçekten.
Bi olay anlatmamışsın ki haklısın yada değilsin diyelim.
Anlamadığım diğer nokta da annen hakkında söylediklerin.
Annen olur komşun olur farketmez.
Sana tavsiyem hakkında bu kadar kötü düşündüğün bir insanla görüşmemen.
Sanmıyorum ki annen bunları bilsin ve doğumda yanına gelsin.
İki yüzlü davranmasan, ihtiyacın var diye yüzüne gülmesen dürüst olsan kadın bi dk durmaz sanmam.
Bunu da git diyemiyorum demenden çıkardım.
Sorun tamamen sende bence.
Yalnız kayınvalidesi değil annesinden bahsediyor. Ayrıca fark etmez ikisi de annedir bence. Böyle konuşmak yerine keşke bir şeyler yapsaydınız. Ben bişey diyemeyip çocuğuma zarar geleceğine bişeyler deyip çocuğumu korurdum. Lütfen bu algılarımızı değiştirelim ben kavga da ederim yavrum için herkesle ama kavga etmeden de güzelce anlatılarak da çözülebilir. Kalkıp kayınvaliden yada annen banane hasta olsun vs gibi ters bir cevap mı verecek hiç sanmıyorum verirse eşine söyle ne bileyim. Ama lütfen önce konuşalım başka konuları bilmem ama yavrunuzla sütünüzle ilgili bir zarar söz konusuysa susulmamalı.Eger kv ile aran iyi olsaydı kıymete binerdin. Bence sepetle gitsin sen bugün lerin tadını çıkar ben yapamadim sütum gitti şimdi ben suçlu oldum kötü anne olan edildim. Her gece cam lar açık yattı mayis ayında çocuğum un gogsu burnu tikandi anlamıyor. Of of. .. daha neler varda ne diyim olan oldu.
Buna üzüldüm keşke güçsüz hissetmesen kendini. Her zaman lafın ağzında olsun biri bişey dedimi konuş suratına. İnsanlar senden çekinsin eşin dahi olsa. Yaşamadım hiç böyle bi durumu bilmiyorum. Çünkü beni ağlatabilecek bana ters bişey yada beni sinirlendirecek cesareti bulamazlar kendilerinde. Sende daha güçlü ol lütfen.Git desen olacak olanlar seni daha çok üzecek vr buna gücün yok gibi hissedersin. Umarım. Başınıza gelmez ama sanıldığı gibi değil inanin. Hani düğün zamanı her misafir ayrı ilgi bekler oysa gün gelinin günüdür ya anneler de öyle oluyor sanki onlar lohusa. Benim eşimle fiskos yapıp beni cekistirip beni aglatmalarini asla unutamayacak gibiyim
Annesi için diyorum zaten. Konu sahibesinin tek annesi kendisi olduğu için bu özgüven bence. Ben çok dedim hasta olur diye olmaz dedi ertesi gün hasta olunca dünden hastaydi bana atma dedi. Kötü tarafı eşim sıcağı hiç sevmez ona destek çıkmak işine geldi bana sen lohusasin kanın çekilmiş dayanamiyoruz sıcağa dediler camları kapıları açtılar. Haklılar diyelim ki bebegim usumuyor lohusa bir anne için kapamalari gerekmez miydi ?Yalnız kayınvalidesi değil annesinden bahsediyor. Ayrıca fark etmez ikisi de annedir bence. Böyle konuşmak yerine keşke bir şeyler yapsaydınız. Ben bişey diyemeyip çocuğuma zarar geleceğine bişeyler deyip çocuğumu korurdum. Lütfen bu algılarımızı değiştirelim ben kavga da ederim yavrum için herkesle ama kavga etmeden de güzelce anlatılarak da çözülebilir. Kalkıp kayınvaliden yada annen banane hasta olsun vs gibi ters bir cevap mı verecek hiç sanmıyorum verirse eşine söyle ne bileyim. Ama lütfen önce konuşalım başka konuları bilmem ama yavrunuzla sütünüzle ilgili bir zarar söz konusuysa susulmamalı.
Ben dogum yapmadan önce hakkimda aile içinde konuşulan "x'in bebeği kıymetli olur kucağından indirmez"di. Ben de buna inanırdim ama o an öyle biseyki her adimda kırılan siz oluyorsunuz ve ben kendi uzulmemi sutum için kendim sağlamaya çalıştım munakasaya girmeden halletmek istedim.çünkü arada cildirip gidin derdim o an susardi annem sanki beni anlamış uzulmustu gibi vallahi aynı günün peşinden muhakkak benim moralim iyiyken "bir dakika durmam katlanilmazsin ama torunum içim sana tahammül ediyorum " der beni yine üzer,tepkime yine sessiz kalırdı.Buna üzüldüm keşke güçsüz hissetmesen kendini. Her zaman lafın ağzında olsun biri bişey dedimi konuş suratına. İnsanlar senden çekinsin eşin dahi olsa. Yaşamadım hiç böyle bi durumu bilmiyorum. Çünkü beni ağlatabilecek bana ters bişey yada beni sinirlendirecek cesareti bulamazlar kendilerinde. Sende daha güçlü ol lütfen.
Ben yeni dogum yaptigm icin terlemek istiyorum.
Ve sicaklik hosuma gidiyor.
O ise klima yi açip duruyor kapatıncada suratini sallandiriyor sanki sezaryenle dogumm yapan bn degil de o gibi minicik bebek var açiyor klma yi uyuyor karsisnda .
Aksama ne yapican dolapda ne var diyorum
Ne olacak dolapda.Domates salatalikdan baska diyor.
Dogru dzgun yemek bile hazirlamiyor
Minicik bebegimi klimali ortamda tutuyor alissin diyor ama abilerimin çocuklarina asla oyle degildi. Daha cokkkkkm[/QUOTannen rahat bir insan düşüncesiz falan derdim de abilerimin çocuklarına öyle yapmıyor diyince değişir. Size önem vermiyor ne yazık ki. Gönderin evden bir sekilde
Tek mi çocuğun canımKeşke annem hayatta olsaydı da bencil,pinti olsaydı.annem yanımda olmadığı için,duygusal olarak kendimi çok eksik hissettiğim için tekrar hamile kalmaya cesaret edemiyorum.
Sorun bu işte. Korkmaniz gereken ters bişey yapıp onu kırmak olmalı.2 ay sonra bende anneanne olucam....bütün sayfaları tek tek okudum...çok korkuyorum valla...lohusa sendromundan...bana ters bir şey yapar da kırılırım diye ....inşallah sakin sakin yaşarız...
40 güne geçer bak 5 gitti bile .... Loğusa dönemi sıkıntılı, sırt pırt herşeye ağlarsın .. sabret bebeğini düşün .Daha 5 gün önce doğum yaptim aylardir yillardir hayalini kurduğum bebeğimin tadina bile varamiyorum böyle olacağinida çok iyi biliyordum ya aslinda offf offff nefret ediyorum hayatimi mahveden kadın.......
Düzgun ve anlaşilir yazamiyorum çok sinirliyim.Moralim çok bozuk.
O yuzden soru cvp gidelim arkadaşlar dertlesmeye ihtiyacim varrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?