- 29 Haziran 2017
- 321
- 375
- 18
- 45
Haksizmiyim kuzumGüldürdün beni arkadasım, ne lokumu Allah askına, bize ancak sıkıntı veren oldu desene.
Ama hep diyorum Allah bana gelinime yada kızıma yardımcı olmayı nasip etsin inşallah. Lohusayken dinlendirmeyi, mutlu etmeyi çok isterim..
oncelikle bi sakin olun. lohusa oldugunuz icin suan size ufacik seyler bile buyuk gorunuyor. hormonlarin etkisi. bende cok titiz bi insandim ve dogumdan sonra evim berbatti. hepi topu 3 hafta kalicakmis. 3 hafta sabredebilirsiniz. en guzel zamanlarinizi bunlari dusunmekle gecirmeyin. bebeginize odaklanin. anneniz olmasa ne pisirecegiz diye bile soramayacaktiniz ve bebek varken yemek pisirmek cokta kolay olmuyor. o yuzden pisen bi bulgur pilavinin bile kiymetini bilin.Mutfakda bisi yoksa yoktur ama öyle bir soyleyisi varki insani yerin dibine sokuyor.
Eziyor yeriyor offfff anlatamiyorum
Tek canım.Tek mi çocuğun canım
Anlamazlar ve aslında gerçekten çekip gitse daha rahat edersiniz suan sizi ezerek ona muhtaç olduğunuzu dusunduruyor ya hepsi bilinçli bence. Ben anneme yeter ben tek bakarım dedim dayanamayıp Allah im sanki sen yok ol dedim dünyadan ,herkese anlattı cahilmisim lohusa nasil tek kalır mis herkese annesi bakmaliymis. Şimdi km lerce uzağa taşınıyorum bi kirami ödemeyi teklif etmediği kaldı gitme diye ama yanyanayken hep sitem hep söylenme. Çünkü kv yok ona rakip. Benim hatam dusmeyin siz ayaklanip çocuğa bakmaya baslayin bence.İki yuzluluk degil mecburiyet ayri bir sehirdeyim sezaryen oldum esim izin alamiyor ya napsaydim
Valla ya , kaynana yapsa neler derlerdi, bazı anneler kaynadan beter , anne neymiş doğurmuş bir şekilde herkes doğuruyor, kadın zaten hassas , belki erken doğum oldu , belki durumlar o kadar , belki adam çok yoğun çalışıyor, bir pazar düzmek evlada çok mu zor , kızım dolapta bir şey kalmamış ara kocanı şunları şunları iste demek var , bir de dolapta bişey mi var diye çemkirmek var , karşındaki sürekli böyle konuşursa kıza da klimanda batar varlığında. .....Off gelmiş yine bende doğum yaptım, bende sezeryanlıydım, her işimi kendim yaptımcılar.
Bende iki sezeryan yaptım evet ilk günden hem bebeğimle ilgilendim hem işimi yapabildim ama herkes borda değil, herkesin bedeni ağrı eşiği farklı.
İnsan annesine de naz yapamayacaksa kime yapacak. Anne bu anne , neyini savunuyorsunuz yaptığı yanlışın. Bunu kv yapsa yerin dibine sokarsınız. Herkes anne olamıyor bunu bir anlayın artık.
Aynen öyle bende iki doğum yaptım yaşım da küçüktu bende ev taşıdım ev temizledim yeminle ve boğazına düşkün bi kocam var herseyi de beğenmezHaksizmiyim kuzumdogum yaptigim gun hastanede yattim 1 gece.ertesi gun evimde camasir yikadim.logusa yatagi hikaye yani.herkes logusaydi benden baska.
Tek sansim kocamdi sanirim.evide temizledi yemek de yapti.yeri geldi camasir asti ev supurdu.hakkini odeyemem.kocam canimdirAynen öyle bende iki doğum yaptım yaşım da küçüktu bende ev taşıdım ev temizledim yeminle ve boğazına düşkün bi kocam var herseyi de beğenmez
Yapilsinda bize yapmadilar ve hala yasiyoruz.Ohooo ben doğum yaptım ertesi gün uzaya füze fırlattımArkadaşlar yapmayın öve öve bitiremediniz şu lohusalık kahramanlıklarınızı :) Herkes bir olacak diye bi şey yok. Ne yani yeni doğum yapmış kadına bi kap yemek de mi yapılmasın? Sevaptır ya.
Allah uzun ömür versin.Yapilsinda bize yapmadilar ve hala yasiyoruz.
sizin gibileri okuyunca harbiden şimdi kendimi kahraman gibi hissettim. Yoksa nedir yaptığımız sezaryenden sonra yatmayıp bebeğimize kendimiz baktık altıüstü.Ohooo ben doğum yaptım ertesi gün uzaya füze fırlattımArkadaşlar yapmayın öve öve bitiremediniz şu lohusalık kahramanlıklarınızı :) Herkes bir olacak diye bi şey yok. Ne yani yeni doğum yapmış kadına bi kap yemek de mi yapılmasın? Sevaptır ya.
Amin arkadasim cumlemizeAllah uzun ömür versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?