Evet bileti erken alma ihtimalimiz var ama nasil alayim kovar gibi? zaten onun da kalmak isteyecegini sanmiyorum. yalniz yine de iki aylik aldik bileti, bunu biliyor o da.
şimdi bu yazdıklarını kaynana oğluna uygularsa da geçerli mi.mesela gelin oğlumu üzerse geline çemkirebilir miyim.bana da anlayışlı yaklaşır mısınız.malum oğlumda benim çocuğum.Kayınvalide olsa toplu olarak çemkiresimiz gelirdi. Şimdi annene sahip çıkalım. maalesef evliliklerde olan problemler ailelere yansıyınca problem büyüyor. Örnek olarak ; eşimle bir sıkıntım olursa onu affetme kapasitem var. Ama birisi çocuğumu üzerse anlayışlı olma ve unutma kapasitem düşüyor. Haliyle annenizde dolu. Boşaldığı dönem yanlış yalnızca. Anneniz yılların üzüntüsünü biriktirmiş. Unutamaz ama tedavi olması gerekir. Bunu sanırım abd de halledemezsiniz konu uzun. Bebeğinizi sağlıkla büyütmenizi dilerim. Allah analı babalı büyütsün. Annenizle konuşarak çözemezsiniz. Yinede deneyin. Ama ona çiçek gibi davranın. Lohusaık dönemine gelmesi kötü olmuş ama belki bu siz ve anneniz için bir fırsat olur. Bebek gelene kadar annenize çiçek gibi davranın. Bebek gelince rahatlarsınız. Dikkati dağılır. Bebek kokusu onu rahatlatır belki.
Surekli alttan aliyoruz ama huzur birakmadi bizdebebegin eve geldiğinde annen onunla meşgul olur size takmaz.
boşverin siz alttan alın ne de olsa misafir.
Inanin ki hic ama hic tanimamisim. Her ne kadar kanka gibi can ciger anne kiz olmasak da, annedir, buyuktur, yardimi, destegi olur, evimizde bir bebek bir anne nesemiz muhabbetimiz artar diye iki ay icin getirdim. Ne bileyim boyle yapacagini, esimi tersleyip, arkasindan surekli konusacagini, beni surekli eski konularla bunaltacagini, kalkip gitmesiyle, odaya kapanmasiyla vs canimizi sikacagini. Hem de boyle bir donemde. Esim sac kurutma makinesi calistirsa bile soyleniyor.5-10 gün daha idare edin.sonra annenize,anne mutlu değilsen burada,gitmek istersen,anlayışla karşılayabilirim.biletini öne alırım.senin mutluluğun,benim ihtiyaçlarımdan daha önemli.diyin.
eğer gitmek isterse,hiç engel olmayın bence.ama bunu da sorun yapar mı bilemem.anne sizin anneniz sonuçta,en iyi siz tanırsınız.
Siz zaten gerginsiniz o da alınganmış
Unutun annenizi bebişi düşünün sütünüz önemli bebek gelince ilgi odağı olur annenizin de boş konuşacak zamanı olmaz
Sakin bir anda da geçmişi karıştırmamasını iyi kötü herşeyi geride bıraktığınızı anılar ile değil bebek ile birlikte umutlar ile yaşamak istediğinizi
Herkese yönelik olarak geçmişteki hatalarınız için özür dileyip size hatası olanları ise affettiğinizi belirtin
Umarım bebeğiniz bir an önce eve gelir
5-10 gün daha idare edin.sonra annenize,anne mutlu değilsen burada,gitmek istersen,anlayışla karşılayabilirim.biletini öne alırım.senin mutluluğun,benim ihtiyaçlarımdan daha önemli.diyin.
eğer gitmek isterse,hiç engel olmayın bence.ama bunu da sorun yapar mı bilemem.anne sizin anneniz sonuçta,en iyi siz tanırsınız.
Gecmis degil ki sorun sadece. Evdeki hareketlerimize de sayip duruyor. Her kelimemize aliniyor, kusuyor, dariliyor, agliyor, odaya kapaniyor, kalkip gidiyor, bak giderim haa diye tehdit edip duruyor. Cok merak ediyorum bebek gelince nasil olacak.
Cok tesekkur ederim, darisi size insallah :)bu arada bebeğin hayırlı uğurlu olsun canım benim.
Bunu nasil yapacagim nasil? Iki aylik bileti gidis-donus seklinde. Gelirken de farkindaydik hepimiz. Hamileligim cok zor gecince dogum sonrasi daha da zor olur sandim. Ama boylesi daha zormus ne bilebilirdim.en yakın tarihe yeni bir bilet alın ve annenizi memleketine yollayın.
yeni bilet alamazmısınız?Bunu nasil yapacagim nasil? Iki aylik bileti gidis-donus seklinde. Gelirken de farkindaydik hepimiz. Hamileligim cok zor gecince dogum sonrasi daha da zor olur sandim. Ama boylesi daha zormus ne bilebilirdim.
Bilet degil sorun, anneme onu erken yollamak istedigimi nasil soyleyecegim? Kiyamet kopar bu durumda.yeni bilet alamazmısınız?
söylemek zorundasın.Bilet degil sorun, anneme onu erken yollamak istedigimi nasil soyleyecegim? Kiyamet kopar bu durumda.
cnm annen bunları diyomus gideirm filan aglamalar. annecim madme gitmek istiyosun sen burda bunaldın ben snn biletini alim seni gönderim de al biletini cnm.Gecmis degil ki sorun sadece. Evdeki hareketlerimize de sayip duruyor. Her kelimemize aliniyor, kusuyor, dariliyor, agliyor, odaya kapaniyor, kalkip gidiyor, bak giderim haa diye tehdit edip duruyor. Cok merak ediyorum bebek gelince nasil olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?