Lohusalar kulübü

hahhaaaa gercekten öyle yazmısım kuzum diyecektim bizimde son haftamız artık babamız almaya geliyormus iyiydik aslında yine ankara yolu gözüktü sanırım

slm kızlaar hastaneye gittik kontrole iyileşmişiz çok şükür, ciğerleri temiz dedi ve ilaçları kesti doktorumuz. büyük ihtimalle polen alerjisi dedi, esintili havalarda çıkarmamaya özen göster dedi. haftaya tekrar kontrole gidicez, bir de ilaç kullanmadan gözlemleyelim bakalım dedi. keyfimiz yerinde çok şükür. darısı diğer hasta bebişlerimize inşallah

hahhaaaa gercekten öyle yazmısım kuzum diyecektim bizimde son haftamız artık babamız almaya geliyormus iyiydik aslında yine ankara yolu gözüktü sanırım

Allah iyiliğini versin emi babanız çok özlemiştir sizi şimdi sevgi yumağı olursunuz

Güzelikler selam,

Herkes iyidir inşallah...

Vuslatcım, bidaha yaşatmasın Allah...geçmiş olsun miniğe..

kızlar bizimki korkuttu beni normalde kalkış saatımız sabah 8 hiç şaşmaz.. Bu sabah 11'e kadar uyudu löhhh dedim yaa :)

neyseki sorun yok şükür..

5'LİK çakmayı öğrenmişti şimdi de Gel gel yapıyor :) Anne diyuor.. Başka da bi numarası yok muzurluğunun dışında.. kızmışsam ona yada ilgisiz davranıyosam hemen öhöh öhöh yapıyo boğazına bişey kaçmış gibi tam bir numaracı inanamıyorum bu haline :)) 7/24 kamereya kaydedesm var :))))))

kızlarr aklıma takılan çok şey var.. Hem beslenme hem eğitim anlamında...

Günler geçiyor hızla büyüyor acaba yeterince faydalı bir anne oluyormuyum ?

Öğretmem gereken ama yapmadığım şeyler var mı ?

Yani anne olmak ne zorrr ne büyük sorumluluk.. sadece yedir yatırla bitmiyor...

beslenmeye gelince,, gunde 2 çay bardağını geçmiyoruz bu kural önemli bunu biliyorum. çorbalar ve muhallebiler konusunda biraz kendımı geliştirmem lazım ama bunlar için zaman lazımm bende de o yoookkkkk.. offf hayat çok zorrrrrrrrr

slm kızlar nasılsınız bakalım bizim hanım oyun bozanlık yaptı sabah soluğu yine hastanede aldık tıkandı yine kuzucum. kullandığımız havanın şurubunu verdi onu kullanıcaz biraz. keyfi yerinde çok şükür

sevilenolmak teşekkür ederim güzelim sağol, aklına takılan şeyler benimde hep aklımı kurcalıyor ama şimdilik her şeyden vazgeçtim. iyileşsin bi tamamen ondan sonra bakıcam çaresine. alerji problemi yüzünden ek gıdayı kestim mamaya talim, tıkanıklık yüzünden de elimden geldiğince yormamaya çalışıyorum. uslu uslu oturuyoruz kızımla anlayacağınız

canım rica ederim. hay allah ya, tüketici danışma hatlarını arasana bi. ben ne zaman arasam dönüş yaptılar. eminim yardımcı olurlar emzik bulamama konusunu söylersen. 444 7 445'ten arayabilirsin. mail de atabiliyorsun sanırım: Philips - İletişim belki yardımı olur

Merhaba sevgili hanımlar, herkese mutlu haftasonları..

Nasılsınız bakalım, bebişler nasıl?

Biz iyiyiz ve dün bahsettiğim diş buğdayı+gün faslını geride bırakmış bulunuyoruz. Ama öldüm resmen öldüm.

Hazırlık aşamasını kendim hallettim çok şükür, kızıma da 23 Nisan tatiline gelen sevgili yiğenim göz kulak oldu. İnsan böyle zamanlarda daha çok arıyor annesini-ablasını. Canları sağolsun artık ne yapalım, uzaklık zor.

Çok şükür sıkıntısız ve güzel bir şekilde atlattık. Benim güzel kızımın ve tüm bebeklerimiz dişleri hayırlı uğurlu olur inş. Haram lokma yemeden ve sadece güler yüzlerinde parlayacak dişleri olsun inş.

Yine benim bal kızım kendine mesleklerden kalemi beğendi, artık yorumunu size bırakıyorum; Biz ilim irfan sahibi olmasına yorduk.

Annelerle oturma iyiydi, en küçüğü benim kızım olduğu için onu da uyutunca sessiz sinemadan oyun havalarına baya güzel vakit geçirdik.

Ama herkes gidipte evin o halini görünce.. herkesin bebeği küçük ve odanın biri nerdeyse iptal..lavaboyu bile oyuncak yıkarken köpüğe boğmuşlar.

Artık herşeyi öyle bırakıp yatalım dedik ama bu seferde bizim hanımefendi uyutmadı. Saat başı hatta daha erken çığlıklarla uyandı. çoğunda kucağımda pışpışlayıp uyuttum ve tabi ben tamamen nakavt durumdayım.
Sabah evin o halini yine kendi haline bırakalım dedik ama yok yine kalkıp toparladım ne kadar toparlanırsa.

Kızlarrr.. benim tatlı kızım sürünüyor biliyor musunuz :) Kendi kendine yetiyor olması mutlu ediyor beni, evet belki dağıtacak etrafı filan ama olsun onun her halini seviyorum.

Alkış yapmasını, güle güle yapmasını, seslere karşılık vermesini, ağzıyla öpücük yapmasını...
Bu gece devamlı ağladı dedim ya, hiç rahatsız olmadan onu anlamaya çalışarak aldım kucağıma. Rabbime bana bahşettiği bu sevgi için ne kadar şükretsem az.
Eminim ki hepiniz de aynısınız, ne şanslıyız biz anneler ya :)

Neyse ben miskin hayatıma geri döneyim, zira hava buna çok musait. Öpüyorum, sevgiler..

Aaaaaa çok ayıppp ne kadar tenha kalmış buralarr.... Herkess ne alemde kuzucuklar nasıllll

Biz bugun tam 8 aylık olduk. Allah uzun ömür versin kuzularımıza..

Alkış yapmayı öğrendi ve parmağımla 1-2-3 yaptığımda aynısını tekrarlıyor :) Resmenn fotokopi makinası . Çok dikkat etmek lazım kızlar. copy paste yapıyor direk mübarek :=) nekadar algıya açık beyinler korkutucu bi durum...

Havalar süper oldu şükür. Acil şapka almam lazım kuzuya.. Hiç bu mevsimik şapkamız yok..

Vuslatcımmm irem iyidir inşallah...

Şekercim döndün mü ?

Rooa'cımm güzel geçmesine sevindim diş buğdayınızın fotolarını eklesene görelim...

Ben de bu ara bi gün sağlık ocağına götüreyim kuzuyu. Boy kilo bakalım diyorum ne alemdeyiz...Böle işte kuzular.. boş bırakmayın burayı öpüyorum herkesi...

slm kızlar biz geldiiik

sevilenolmak kimse artık fırsat bulamıyor sanırım benim gibi, irem hiç rahat durmuyor kızlar. atak dönemi midir nedir yine yapışık ikizleri oynuyoruz. gece mümkün değil yanımda değilse uyumuyor. yatağına koyar koymaz uyanıyor. dün biraz uyudu bluzumu koymuştum yanına oda 45 dk idare etti anca yüz üstü uyumak istiyor artık, yanımda yattığında da yüz üstü yatıyor ben kendinden uzaklaşınca uyku arasında yan yan burnunu yastığa sürte sürte yanıma bi yanaşma çabası var ki sormayın gitsin çok tatlı oluyor kuzum benim kurban olurum onu verene nefes problemimiz ara ara oluyor, ventolin şurup vermişti dr. günde 3 kere kullan diye, ben oldukça veriyorum günde 2 doz yeterli oluyor çok şükür. ama anlamadığım bir şey var, duruşuyla ilgili olabiliyor. yani nefesini verirken yaprak hışırtısı gibi ses geliyor duruşunu değiştirdiği zaman düzeliyor. dr. duruş pozisyonundan olabilir demişti ama o zaman bütün bebeklerde olması lazım duruşuyla ilgiliyse öyle değil mi? tam hareketli zamana geçiş dönemleri, emekleme çabaları, örümceklerinde evi turlama çabaları falan sürekli hareket halindeler malum. yarın kontrolümüz var bakalım ne diyecek. mayısın 20 si gibi Adana yolu görünüyor yine bana. gittiğimde kendi bebeklik dr. una götürücem bakalım ne diyecek. anlayacağınız günüm ve gecem nefes dinlemekle geçiyor, onun dışında keyfi yerinde şükür, nefesindeki sıkışması hiç bir şeyini etkilemiyor.
bariz bir şekilde erdal demeye başladı bizimki babasını çağırıyor işin tuhaf tarafı ben eşime ismiyle hitap etmem hep ömrüm ya da aşkım derim, oda bana aynı şekilde hitap eder. anca telefonda annemle falan konuşurken laf arasında erdal derim. 10 kere aşkım diyorsam 1 kere erdal diyorumdur ama bizimki o 1 kereyi kapmış anlaşılan gece uyandığımızda da bağırıyoruz artık annnnee ya da eldaalll gel gel gel gel diye beşlik çakmaya bizde başladık, bide burnumuzu öğrendik. getir kızım buynunu diyorum getiriyor koyuyor dudaklarımın üzerine öpeyim diye, ısırıcam bi gün ya hadi hayırlısı başka numaramız yok, hala kaşıkla yemeye dönemedik geri mamaya talim bizden havadisler bu kadar kızlar. umarım hepiniz iyisinizdir, yiğenlerimde iyidir ve bu yaramaz afacanların peşinde koşmaktan giremiyorsunuzdur

vuslatcım, aynı durumlar bizde de var.. yanımızda uyumak, yüzüstü yatmak... bu yüzüstü yatma hadisesi benden miras sanırım hamileyken ennn çok zorlandığım şey yüzüstü yatamamak olmuştu :) Ama korkutuyor beni burnu kapanır,Allah korusun nefes alamaz vs diye korkuyrum. Onun dışında 1 haftadır koala gibi omzumda.. oturuyoruz diyelim resmen üstüme tırmanıyor. Heryere kucaktayız, odadan odaya geçemiyorum. Mutafağa gidemiyorum. Bu durumda ben ona nasıl çorba yapcam bi görseniz halimi uyumuyorda.. Bir gülüyor 2 dk sonra çığlık çığlığa.. Eserekli halimiz devam ediyor yani...
Sanıyorum yine dönemsel bi süreç.. yine herkes fenalarda....
demek yine Adana.. ohh gidin bakalım güle güle.. Biz de kısmetse haziran başı istanbul sonrada yazlık.. offfff o hayalle yaşıyorum zaten...
Daha da iyyiye gider inş irem'in durumu canım...

Merhaba kızlar,
Nasıl yoğun günler yaşıyorum bir bilseniz.. En son kızımın gece çok huzsuzlandığını yazmıştım. O durum günler ve geceler boyu devam etti, etti ve üst dişleri çıktı. İkisi aynı anda. Ama yavrucak hem kendi mahvoldu hem biz. İki gün üst üste calpolle idare ettik. Şimdi daha iyi şükür.
Herkes aynı sanki yazılanlara bakınca, Allah sabır ve güç kuvvet versin ne diyim.
Kendinize iyi bakın, sevgiler..

( şöyle bir konu açtım, http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-cicileri/616438-ilk-adim-ayakkabisi.html#post30083206; cevaplarsanız çok mutlu olurum )

Son düzenleme:
Canlar gecenin bu vakti bir şey sormak için geldim size.

Adetimin 3. günü bugün ve felaket baş ağrısı yaşıyorum 2 gündür.

Düşününce geçen adetimde de başımın böyle ağrıdığını hatırladım.

Doğumdan önce yoktu, acaba doğumdan sonra böyle bir durum mu oldu?

Hep böyle mi olacak

Benzer durum yaşayan var mı acaba, gözlerim çıkacak gibi ağrıyor. İlaç içmeyen ben 2 kere parol içmek durumuna kaldım.

slm kızlar nerelerdesiniz bakalım özledim hepinizi
bizde pek değişiklik yok, iremin nefes durumu aynı, son kontrolde dr. buhar makinesi aldırdı. sabah akşam düzenli bir şekilde buhar veriyorum. haziran ortasına kadar devem edicem vermeye. yaş ilerledikçe sorunsuz atlatacak ama şimdi anlaşılan desteğe ihtiyacı var bu mevsimde, büyük ihtimalle mevsimsel bir alerji dedi. adanada alerji tahlillerini yaptırıcam artık. kuzum evde arkamdan dolaşıyor kaç gündür. örümceğiyle sürekli takip halinde. salonda odada mutfakta balkonda arkamdan tin tin tin geliyor hadi demeye başladı sıpa. yüz üstü yere yatırıp elimle yere vuruyorum sürekli ilerlesin diye hadi gel kızım hadi gel annem diyorum. aynını o bana yapıyor sıpa. ilerlemiyor ama oda yere vurup hadi anne gel anne diyor öldürüyor beni gülmekten luli tv diye bir tv kanalı keşfettim irem hanımın sayesinde. orda renklerle ilgili olan programa bayılıyor, hatta videoya çektik babasıyla onu izlerken. renkler çıktıkça pek heyecanlanıyor. yine aynı yerde küçük patatesler diye bir program var, şarkı söylüyorlar küçük patatesler diye. bizimki tatate tatate diye taklit yapıyor. başka bir numaramız yok şimdilik, ne yeni diş ne de emekleme hak getire zaten örümcekle her an ayağımın altında, her an elini bir şeylere atmaya müsait (mutfaktaki sebzeliğimin çekmecesini açmaya başladı ve su sebiliyle oynamayada), ayaklanınca olacaklardan korkmaya başladım :18:

iremin durumu sabitlendi canım yukarıda yazdığım gibi işte yüz üstü yatarken yastıksız yatırıyorum ben hayatım o yüzden içim rahat, yatağı zaten fazla yumuşak olmadığı için gömülmüyor yüzü. bende hamileyken yüz üstü yatmaya hasret kalmıştım şimdi rahat rahat yatıyorum dediğin gibi inşallah dönemsel bir süreçtir yoksa hakkaten Allah yardımcımız olsun

oyyy kuzum demek üst dişlerde geldi tavşan oldu öyle mi yerim ben onu yaa ne şeker olmuştur maaşallah inşallah bizimkide diş sıkıntısıdır ve çabuk atlatır.
açtığın konuyu takipte olacağım hayatım çünkü hiç bir fikrim yok. daha araştırmayada girmedim açıkçası hastaneye taşınmaktan gece gündüz nefes dinlemekten ayakkabı aklıma mı gelir ama şart dediğin gibi almak lazım artık

hayatım daha önce migren atağın oluyor muydu bilmiyorum ama benim özellikle doğumdan sonra adet dönemlerimde migrenim müthiş coşuyor. onun haricinde bir ağrım olmuyor. benim ilacımda majezik , o olmadan mümkün değil gözümü açamıyorum

merhaba hanımlar, nasılsınız?
Karşınızda yeni bir memleket yolcusu :)) Nasip olursa bugün yola çıkıyoruz ve çalışmaya başlamadan önceki son tatilimiz olduğu için uzun zaman geçirmeyi planlıyorum ailemle inş. Sağlıkla gider geliriz umarım. Sizde kendinize iyi bakın ve bebeişlere. Öpüyorum hepinizi.

Yaa teyzesi dört dişli bi fare bizimki ama kaşımaya devam. Bitmiyor yani sıradakilerin acısı başladı bile. ayakkabı konusunda yürüteçten dolayı acele ediyorum aslında. Yürüteçte patik giyiyor ama basmasını bozar diye korkuyorum. hani şu dışarı çıkarken giyilen tabansız ayakkabılar. uzun zamandır onlar evde ayağında yere basmasın dıye tedbiren giydiriyorum ama ayakkabı konusu ciddi ciddi gündemim de ve kayseri de iyi bi alışveriş bizi bekliyor inş.
Önceden hiç yaşamadığım bir şey ve sadece adet dönemine denk gelince bende bi bağlantı olacağını düşündüm. daha tedbirli olurum inş teşekkürler canımcım.

Son düzenleme:
günaydın kızlaaarr hadin kahveye belki sesimi duyar da gelirsiniz

oo hayırlı yolculuklar hayatım, güle güle gidin gelin inşallah Allahııımm bunu söyleyeceğim hiç ama hiç aklıma gelmezdi ama yerim ben o fareyii yaaa ayakkabı konusunda haklısın canım bende adanaya gidince geniş çaplı bir araştırma yapayım

Kızlar cok sessizleşti bu forum son zamanlarda kimse girmez oldu.
Benim cadının nasıl canıma okuduğundan bahsetmiştim ve sonunda diş çıkardık :) ancak huysuzluğa son gaz devam ediyo. Emekleme adına hiçbi cabası yok malesef. Bi de millet benim cocuğum 7 aylıkken koltuklara tutundu 9 aylıkken yürüdü diyo demek ki çocuktan cocuğa coook farkediyo benimki daha emeklemedi kaldıki bi de yüyüsün :) Kızlar bi de bu aralar altını değilştirdiğimde susan cocuk kıyametleri koparmaya basladı park yatağının alt değiştirme ünitesinde değiştiriyodum hep şimdi oraya koyduğumda kıyametleri koparıyo ben de baska yerlerde değiştirmeye calışıyorum. Var mı aranızda aynı sorunu yasayan. Bana inanılmaz derecede bağımlı oldu gece 3 te uyandı ve ben yanında uyumadan uyumadı. Sabah da 05:45 de uyandı ve hep huysuzluk yaptı. Ben düzelir diye beklerken o gün gectikçe daha beter oluyo

Huhuuu ayol uyanın bu ne tenhalık herkesın mı bebeklerı çıldırdı :)) Allah dert hastalık vermesın umarım yaramazlıklarından ötürü giremiyosunuzdur benım gıbı...
Nihayet yenı dişimiz de çıktı 3 ledık 4. yolda.. 2 aydır çilesini çekiyordu kuzum ..
yemek çeşitliiğimizi arttırıyorum. dolaba ilikli kemik kaynatıp buz kalıplarına doldurdum suyunu çorbalarına katıyorum. karnabahar, kereviz, pırasa hergun birşey pişiriyorum şükür yiyor bakalım balık deniycem bu hafta inş yer...
hergün parka gidip çoraplarını çıkarıyoruz güneşleniyor d vitamini alıyor paşa çok hoşuna gidiyor :))
Ben deee diyet ve pilatese başladım hedef 8 kg gitmesi.. inşallah başarırım..

sizde bizdensiniz canım valla zor geceler Allah dermansız dert vermesin tek derdımız bu olsun. AAmA cidden sabır lazım.. valla ben bu ayakkabı olayına daha girmedim yürüteçe karşıyım çünkü kullanmıyoruz canım..

Canım bence bu bir migren atağı gibi geliyor . Migren kadınlık hormonlarıyla tetiklenen birşey. Bu yüzden en çok regli dönemlerimizde yaşıyoruz . Hamilelik süresince migren durur. sonrasında coşarak geri gelir yada yoktan var olur :) Aramıza hoşgeldin (

ınslah buhar mak. iyi gelir canımcım.. mevsimseldir bencede..

güle güle gidin gelin iyi gezmeler canım...

merak etme canım bizimki de ancak süründü keyfi olunca. henüz net bir emekleme yok. her bebek farklı...Atak dönemi, diş sıkıntısı normaldir alt değiştirmek istememesi. bizde çok yaşadık. geçer canım...

YA KIZLAR HANİ NAZAR BONCUĞU VS İKONLAR KULLANIYOSUNUZ YA NERDE ONLAR BEN GÖREMİYORUM :)

selamlar arkadaslar ben geldimmm <aaaa ne kadar bos kalmıs buralar hele bi yerleseyim ondan sonra geliyorum inşallah yarın görüsürüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…