- Konu Sahibi sekerciiik
-
- #2.121
günaydın kızlaar fırtınalı gıcık bir foça sabahından selamlarçok zor durumdayım iremin şarkı söyleyen telefonunu kaybettim bulamıyorum, sıpa onu istiyor tüm oyuncaklarını fırlatıp fırlatıp ağlıyor sanırım yoruldu sabahın 7 sinden beri şimdi örümceğinin üzerine yengeç gibi yayılmış tv izliyor
senin kız mışekercim aklımla mı oynuyorsun bana mı öyle geliyor
hahhaaaa gercekten öyle yazmısım kuzum diyecektimbizimde son haftamız artık babamız almaya geliyormus iyiydik aslında yine ankara yolu gözüktü sanırım
İyi akşamlar kuzular...
Offf bişey diyeyim mi size bu bahar yaramadı bizim kuzulara bence. Zaten bahar ayları yetişkinler de de iyi sonuçlar vermez. Bebeklerde de öyle sanırım...İyice telellelli oldu bizimki. Resmennn yapışık ikiz gibiyiz. UYumuyor da gece-gündüz sürekli kucakta.. Kafasını göğsüme gömüyor resssmenn ŞEFKAT İSTİYORUMM diye bağırıyyor :)))))))
Cumartesi dr kontrolumuz vardı. Şükürler olsun gelişimi güzel dedi dr. makarna pilav haşlanmış nohut kuru fasulye şehriye minik minik tavuk kıyma.. Artık bunlara başlayalım dedi. Alışması lazım dedi... Biz de başladık bakalım.. Ama sürekli kucağımdayken çok zorlanıyorum ben . Ne ara çorba yapcam bilmiyorum. yoğurdunu geceleri mayalıyorum ama çorbanın taze olması lazım sonuçta...offff
Kızlar dr dedi ki, Türkiye'de şuan kızamık salgını var, normalde 1 yaşında yapılan kızamık aşısı hem 9. ayda hem 1 yaşında yapılıyor artık. sağlık ocağınızla grüşün dedi. Haberiniz olsun...Bizden haberler bunlar...
Canımmmm çok çok geçmişler olsun.. Allah beterinden saklasın, dermansız dert vermesin kuzularımıza...
Öncelikle bilgiler için teşekkrler canım... İnan ben de Aventi hatim ettim. Amaaaaa Avent şuan resmenn kurnazlık yapmış. Naturel serisi biberonlarını piyasaya yeni sunduğu için klasik biberonların emziklerini stoklarda bulamıyorsunuz. Ne mağazalar, ne eczaneler, ne internet.. Bakmadığım yer kalmadı. Tamamen satış stratejisinin kurbanı olduk... En iyi marka, işin uzmanı diye kullanıyorum çare yok.. Zaten esasında bizim sorunumuz biberonda değil.. Mamada.. Aptamil kullanırken hiç böyl bir sorun yaşamadım. Bebelac'ın yoğun protein yapısından kaynaklanıyor bu durum. Beslenme hattını arayıp şikayet ettim ama çözüm önerileri yok malesef...İdare ediyoruz bakalım şimdilik ama deliği büyümeye mecbur kalıyruz bi anlamda...
Canım hoşgeldinnnnnn parayla değil sırayla şimdide ben seni kıskanıyorum :)) Ama dönüyorsun demek sayılı gün çabuk geçiyor.. Burda günler geçmezken memleketlerimizde çabucak geçiyor. Neyse ki, Haziran da yazlıkta olucam bende.Ailemle. Allah nasip ederse çok sabırsızlanıyorım kuzucuk denize girecek vs. Allahımmm güzel günler yaşamak nasip etsin inşallah ağız tadıyla huzurla...Demek emekliyor efecik.. totişini yerim onun :=) Bizimki yattığı yerden kalkıp oturuyor kendi kendine.. Ama emekleme vs yok(korkuyorum ben valla rahat edeekmişiz gibi gelmiyor bence resmen süründürecekler bizi peşlerinde :)) şekercim hazır organik yiyecekler bulmuşken peynir, yumurta ve yoğurt alıştırırsan çok rahat edersin benden söylemesi...
Tatlıcım öncelikle sen bi sakinleşş stres yapma... eğer sadece uykuluyken almaya başladıysa malesef yavaş yavaş bırakuyor demekki. Bizimki öyle olmuştu. 2-3 hafta sadece geceleri emzirebildim . sonra aynı anda 2 diş çıktı ve bıraktı.. Benden sana tavsiye günde kaçç cc çıkarabilirsen gceleri uyurken emzir, gündüzleri sağ sütünü biriktir. Tek öğünde de olsa kaç cc topladıysan ver.. Eğer sağmassan kaçar sütün. 3 saatte bir sağ. kaç cc çıkarsa kâr...
slm kızlar biz geldiiik
sevilenolmak kimse artık fırsat bulamıyor sanırım benim gibi, irem hiç rahat durmuyor kızlar. atak dönemi midir nedir yine yapışık ikizleri oynuyoruz. gece mümkün değil yanımda değilse uyumuyor. yatağına koyar koymaz uyanıyor. dün biraz uyudu bluzumu koymuştum yanına oda 45 dk idare etti ancayüz üstü uyumak istiyor artık, yanımda yattığında da yüz üstü yatıyor ben kendinden uzaklaşınca uyku arasında yan yan burnunu yastığa sürte sürte yanıma bi yanaşma çabası var ki sormayın gitsin çok tatlı oluyor kuzum benim kurban olurum onu verene nefes problemimiz ara ara oluyor, ventolin şurup vermişti dr. günde 3 kere kullan diye, ben oldukça veriyorum günde 2 doz yeterli oluyor çok şükür. ama anlamadığım bir şey var, duruşuyla ilgili olabiliyor. yani nefesini verirken yaprak hışırtısı gibi ses geliyor duruşunu değiştirdiği zaman düzeliyor. dr. duruş pozisyonundan olabilir demişti ama o zaman bütün bebeklerde olması lazım duruşuyla ilgiliyse öyle değil mi? tam hareketli zamana geçiş dönemleri, emekleme çabaları, örümceklerinde evi turlama çabaları falan sürekli hareket halindeler malum. yarın kontrolümüz var bakalım ne diyecek. mayısın 20 si gibi Adana yolu görünüyor yine bana. gittiğimde kendi bebeklik dr. una götürücem bakalım ne diyecek. anlayacağınız günüm ve gecem nefes dinlemekle geçiyor, onun dışında keyfi yerinde şükür, nefesindeki sıkışması hiç bir şeyini etkilemiyor.
bariz bir şekilde erdal demeye başladı bizimki babasını çağırıyorişin tuhaf tarafı ben eşime ismiyle hitap etmem hep ömrüm ya da aşkım derim, oda bana aynı şekilde hitap eder. anca telefonda annemle falan konuşurken laf arasında erdal derim. 10 kere aşkım diyorsam 1 kere erdal diyorumdur ama bizimki o 1 kereyi kapmış anlaşılan gece uyandığımızda da bağırıyoruz artık annnnee ya da eldaalll gel gel gel gel diye beşlik çakmaya bizde başladık, bide burnumuzu öğrendik. getir kızım buynunu diyorum getiriyor koyuyor dudaklarımın üzerine öpeyim diye, ısırıcam bi gün ya hadi hayırlısı başka numaramız yok, hala kaşıkla yemeye dönemedik geri mamaya talim bizden havadisler bu kadar kızlar. umarım hepiniz iyisinizdir, yiğenlerimde iyidir ve bu yaramaz afacanların peşinde koşmaktan giremiyorsunuzdur
vuslatcım, aynı durumlar bizde de var.. yanımızda uyumak, yüzüstü yatmak... bu yüzüstü yatma hadisesi benden miras sanırım hamileyken ennn çok zorlandığım şey yüzüstü yatamamak olmuştu :) Ama korkutuyor beni burnu kapanır,Allah korusun nefes alamaz vs diye korkuyrum. Onun dışında 1 haftadır koala gibi omzumda.. oturuyoruz diyelim resmen üstüme tırmanıyor. Heryere kucaktayız, odadan odaya geçemiyorum. Mutafağa gidemiyorum. Bu durumda ben ona nasıl çorba yapcam bi görseniz halimiuyumuyorda.. Bir gülüyor 2 dk sonra çığlık çığlığa.. Eserekli halimiz devam ediyor yani...
Sanıyorum yine dönemsel bi süreç.. yine herkes fenalarda....
demek yine Adana.. ohh gidin bakalım güle güle.. Biz de kısmetse haziran başı istanbul sonrada yazlık.. offfff o hayalle yaşıyorum zaten...
Daha da iyyiye gider inş irem'in durumu canım...
Merhaba kızlar,
Nasıl yoğun günler yaşıyorum bir bilseniz.. En son kızımın gece çok huzsuzlandığını yazmıştım. O durum günler ve geceler boyu devam etti, etti ve üst dişleri çıktı. İkisi aynı anda. Ama yavrucak hem kendi mahvoldu hem biz. İki gün üst üste calpolle idare ettik. Şimdi daha iyi şükür.
Herkes aynı sanki yazılanlara bakınca, Allah sabır ve güç kuvvet versin ne diyim.
Kendinize iyi bakın, sevgiler..
( şöyle bir konu açtım, http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-cicileri/616438-ilk-adim-ayakkabisi.html#post30083206; cevaplarsanız çok mutlu olurum )
Canlar gecenin bu vakti bir şey sormak için geldim size.
Adetimin 3. günü bugün ve felaket baş ağrısı yaşıyorum 2 gündür.
Düşününce geçen adetimde de başımın böyle ağrıdığını hatırladım.
Doğumdan önce yoktu, acaba doğumdan sonra böyle bir durum mu oldu?
Hep böyle mi olacak
Benzer durum yaşayan var mı acaba, gözlerim çıkacak gibi ağrıyor. İlaç içmeyen ben 2 kere parol içmek durumuna kaldım.
slm kızlar nerelerdesiniz bakalım özledim hepinizi
bizde pek değişiklik yok, iremin nefes durumu aynı, son kontrolde dr. buhar makinesi aldırdı. sabah akşam düzenli bir şekilde buhar veriyorum. haziran ortasına kadar devem edicem vermeye. yaş ilerledikçe sorunsuz atlatacak ama şimdi anlaşılan desteğe ihtiyacı var bu mevsimde, büyük ihtimalle mevsimsel bir alerji dedi. adanada alerji tahlillerini yaptırıcam artık. kuzum evde arkamdan dolaşıyor kaç gündür. örümceğiyle sürekli takip halinde. salonda odada mutfakta balkonda arkamdan tin tin tin geliyorhadi demeye başladı sıpa. yüz üstü yere yatırıp elimle yere vuruyorum sürekli ilerlesin diye hadi gel kızım hadi gel annem diyorum. aynını o bana yapıyor sıpa. ilerlemiyor ama oda yere vurup hadi anne gel anne diyor öldürüyor beni gülmekten luli tv diye bir tv kanalı keşfettim irem hanımın sayesinde. orda renklerle ilgili olan programa bayılıyor, hatta videoya çektik babasıyla onu izlerken. renkler çıktıkça pek heyecanlanıyor. yine aynı yerde küçük patatesler diye bir program var, şarkı söylüyorlar küçük patatesler diye. bizimki tatate tatate diye taklit yapıyor. başka bir numaramız yok şimdilik, ne yeni diş ne de emekleme hak getire zaten örümcekle her an ayağımın altında, her an elini bir şeylere atmaya müsait (mutfaktaki sebzeliğimin çekmecesini açmaya başladı ve su sebiliyle oynamayada), ayaklanınca olacaklardan korkmaya başladım :18:
oyyy kuzum demek üst dişlerde geldi tavşan oldu öyle miyerim ben onu yaa ne şeker olmuştur maaşallah inşallah bizimkide diş sıkıntısıdır ve çabuk atlatır.
açtığın konuyu takipte olacağım hayatım çünkü hiç bir fikrim yok. daha araştırmayada girmedim açıkçası hastaneye taşınmaktan gece gündüz nefes dinlemekten ayakkabı aklıma mı gelirama şart dediğin gibi almak lazım artık
hayatım daha önce migren atağın oluyor muydu bilmiyorum ama benim özellikle doğumdan sonra adet dönemlerimde migrenim müthiş coşuyor. onun haricinde bir ağrım olmuyor. benim ilacımda majezik , o olmadan mümkün değil gözümü açamıyorum
merhaba hanımlar, nasılsınız?
Karşınızda yeni bir memleket yolcusu :)) Nasip olursa bugün yola çıkıyoruz ve çalışmaya başlamadan önceki son tatilimiz olduğu için uzun zaman geçirmeyi planlıyorum ailemle inş. Sağlıkla gider geliriz umarım. Sizde kendinize iyi bakın ve bebeişlere. Öpüyorum hepinizi.
Yaa teyzesi dört dişli bi fare bizimki ama kaşımaya devam. Bitmiyor yani sıradakilerin acısı başladı bile. ayakkabı konusunda yürüteçten dolayı acele ediyorum aslında. Yürüteçte patik giyiyor ama basmasını bozar diye korkuyorum. hani şu dışarı çıkarken giyilen tabansız ayakkabılar. uzun zamandır onlar evde ayağında yere basmasın dıye tedbiren giydiriyorum ama ayakkabı konusu ciddi ciddi gündemim de ve kayseri de iyi bi alışveriş bizi bekliyor inş.
Önceden hiç yaşamadığım bir şey ve sadece adet dönemine denk gelince bende bi bağlantı olacağını düşündüm. daha tedbirli olurum inş teşekkürler canımcım.
10 adımda lohusa anayı çıldırtan kayınvalideyi püskürtme teknikleri:)))
10 Adımda Lohusa Anayı çileden çıkaran Kaynanayı püskürtme Teknikleri / İlişkiler / Milliyet Blog
Merhaba kızlar,
Nasıl yoğun günler yaşıyorum bir bilseniz.. En son kızımın gece çok huzsuzlandığını yazmıştım. O durum günler ve geceler boyu devam etti, etti ve üst dişleri çıktı. İkisi aynı anda. Ama yavrucak hem kendi mahvoldu hem biz. İki gün üst üste calpolle idare ettik. Şimdi daha iyi şükür.
Herkes aynı sanki yazılanlara bakınca, Allah sabır ve güç kuvvet versin ne diyim.
Kendinize iyi bakın, sevgiler..
( şöyle bir konu açtım, http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-cicileri/616438-ilk-adim-ayakkabisi.html#post30083206; cevaplarsanız çok mutlu olurum )
Canlar gecenin bu vakti bir şey sormak için geldim size.
Adetimin 3. günü bugün ve felaket baş ağrısı yaşıyorum 2 gündür.
Düşününce geçen adetimde de başımın böyle ağrıdığını hatırladım.
Doğumdan önce yoktu, acaba doğumdan sonra böyle bir durum mu oldu?
Hep böyle mi olacak
Benzer durum yaşayan var mı acaba, gözlerim çıkacak gibi ağrıyor. İlaç içmeyen ben 2 kere parol içmek durumuna kaldım.
slm kızlar nerelerdesiniz bakalım özledim hepinizi
bizde pek değişiklik yok, iremin nefes durumu aynı, son kontrolde dr. buhar makinesi aldırdı. sabah akşam düzenli bir şekilde buhar veriyorum. haziran ortasına kadar devem edicem vermeye. yaş ilerledikçe sorunsuz atlatacak ama şimdi anlaşılan desteğe ihtiyacı var bu mevsimde, büyük ihtimalle mevsimsel bir alerji dedi. adanada alerji tahlillerini yaptırıcam artık. kuzum evde arkamdan dolaşıyor kaç gündür. örümceğiyle sürekli takip halinde. salonda odada mutfakta balkonda arkamdan tin tin tin geliyorhadi demeye başladı sıpa. yüz üstü yere yatırıp elimle yere vuruyorum sürekli ilerlesin diye hadi gel kızım hadi gel annem diyorum. aynını o bana yapıyor sıpa. ilerlemiyor ama oda yere vurup hadi anne gel anne diyor öldürüyor beni gülmekten luli tv diye bir tv kanalı keşfettim irem hanımın sayesinde. orda renklerle ilgili olan programa bayılıyor, hatta videoya çektik babasıyla onu izlerken. renkler çıktıkça pek heyecanlanıyor. yine aynı yerde küçük patatesler diye bir program var, şarkı söylüyorlar küçük patatesler diye. bizimki tatate tatate diye taklit yapıyor. başka bir numaramız yok şimdilik, ne yeni diş ne de emekleme hak getire zaten örümcekle her an ayağımın altında, her an elini bir şeylere atmaya müsait (mutfaktaki sebzeliğimin çekmecesini açmaya başladı ve su sebiliyle oynamayada), ayaklanınca olacaklardan korkmaya başladım :18:
merhaba hanımlar, nasılsınız?
Karşınızda yeni bir memleket yolcusu :)) Nasip olursa bugün yola çıkıyoruz ve çalışmaya başlamadan önceki son tatilimiz olduğu için uzun zaman geçirmeyi planlıyorum ailemle inş. Sağlıkla gider geliriz umarım. Sizde kendinize iyi bakın ve bebeişlere. Öpüyorum hepinizi.
Yaa teyzesi dört dişli bi fare bizimki ama kaşımaya devam. Bitmiyor yani sıradakilerin acısı başladı bile. ayakkabı konusunda yürüteçten dolayı acele ediyorum aslında. Yürüteçte patik giyiyor ama basmasını bozar diye korkuyorum. hani şu dışarı çıkarken giyilen tabansız ayakkabılar. uzun zamandır onlar evde ayağında yere basmasın dıye tedbiren giydiriyorum ama ayakkabı konusu ciddi ciddi gündemim de ve kayseri de iyi bi alışveriş bizi bekliyor inş.
Önceden hiç yaşamadığım bir şey ve sadece adet dönemine denk gelince bende bi bağlantı olacağını düşündüm. daha tedbirli olurum inş teşekkürler canımcım.
Kızlar cok sessizleşti bu forum son zamanlarda kimse girmez oldu.
Benim cadının nasıl canıma okuduğundan bahsetmiştim ve sonunda diş çıkardık :) ancak huysuzluğa son gaz devam ediyo. Emekleme adına hiçbi cabası yok malesef. Bi de millet benim cocuğum 7 aylıkken koltuklara tutundu 9 aylıkken yürüdü diyo demek ki çocuktan cocuğa coook farkediyo benimki daha emeklemedi kaldıki bi de yüyüsün :) Kızlar bi de bu aralar altını değilştirdiğimde susan cocuk kıyametleri koparmaya basladı park yatağının alt değiştirme ünitesinde değiştiriyodum hep şimdi oraya koyduğumda kıyametleri koparıyo ben de baska yerlerde değiştirmeye calışıyorum. Var mı aranızda aynı sorunu yasayan. Bana inanılmaz derecede bağımlı oldu gece 3 te uyandı ve ben yanında uyumadan uyumadı. Sabah da 05:45 de uyandı ve hep huysuzluk yaptı. Ben düzelir diye beklerken o gün gectikçe daha beter oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?