Lohusalar kulübü

Merhaba canımcım, vaktinde cevap yazamadım özür dilerim.

Yaklaşık yarım saat sonra ilk bakıcı adayımız gelecek. Aslında dün evine gittik ama bugünde buraya gelecek. Pek olumlu değilim ama hayırlısı.

Tabi inanılmaz gerginim, onu evindeyken; bu insanlar mı artık kızımla olacak diye düşündüm ve baya duygulandım.

Evladına kendi bakabilen anneler, hem siz hem de evlatlarınız o kadar şanslısınız ki...

Evet benimde 10 aydır evde olduğum süre içinde çileden çıktığım, tahammül edemediğim, kendimi oldukça pasif hissettiğim, eşime sardığım zamanlar oldu. Ama yine evladınla geçireceginiz her dakikaya değer.

Bizim yanımızda kızım öyle huzurlu oynuyor ki, sesler çıkarıyor dolaşıyor. Ama ya başka birinin yanında?

Henüz bu fikre alışamadım maalesef.

Son günlerimizi yaşadığım için kızımla, çok hareketli olmasının ve yemek yememesinin gözümde pek kıymeti yok.

Ama gerçekten hiçbir şey yemek istemiyor. Öyle bir yemek yiyoruz ki, banyoya sok yıka, o derece. ben mi beceremiyorum acaba.

ve çok hareketli, görenler "senin kızın gözü açılmış, işin zor" filan diyor daha çok canım ssıkılıyor.

Benden böyle haberler annler. öpüyorum sizi ve bebecikleri..

canım seni çok iyi anlıyorum.ben de bakıcıya bırakamadığım için ücretsiz aldım ama sürekli işe baslayınca napacağımı düşünüp duruyorum.bakıcıya güvenmek zor oyuzden dikkatli olmak ama aynı zamanda cok evhamlı olmamak lazım.cok zor biliyorum ben 2 saatliğine bile bırakınca aklım kalıyo ama bence işe basladıktan sonra alışacaz kısa sürede.sadece ilk bi hafta zor olur sonra alışırsın diye düşünüyorum.inşallah bakıcından cok memnun olursun üzme kendini

slm kızlar nasılsınız bakalım
bakıcı konusunu konuşmuşsunuz, zor gerçekten Allah yardımcınız olsun. ben bulunduğum ilçede mesleğimi yapamıyorum diye söylenip duruyordum çocuktan önce ama şimdi çalışıyor olsaydım ne yapardım düşünemiyorum bile. irem gün geçtikçe bana daha çok düşkün olmaya başlıyor. bir sevgi pıtırcığı oldu ki sormayın, sürekli sarılıp öpmeye çalışıyor ama yalıyor tabi nihayet emekleme hareketleri yapmaya başladı, ama emeklemekten çok şınav pozisyonu alıyor, ayak parmaklarıyla kendini öne atıp o şekilde ilerliyor, babası ' eeee asker kızı nede olsa' diye gülüyor sürekli tek derdim yemek. hala aynıyız biz bildiğiniz gibi. ağustosta yaşına girecek ama yok hala yemek yediremiyorum. pudingini muhallebisini meyvesini yiyor ama yemek yemiyor bir türlü şimdi de uyuyor mışıl mışıl, o uyurken bende kalkimde çamaşırlarımı sereyim iyi bakın kendinize, daha sık gelicem artık, sizde gelin yalnız bırakmayın beni

Yaz gelmiş anneler gitmiş. Nerdesiniz milletttt?Biz iyiyiz çok şükür diyelim. Minnoş kızım emekliyor, tutunup kalkıyor,sıralıyor hatta yetmiyor tırmanıyor.Bizimki tüy siklet ya bir hareket bir bereket.Yaramazlıkta sınır tanımıyor nerde bir zarar ziyan Defne hn orada .Bugün kaşla göz arası elini kestirdi 10 dk tampon yaptım durmadı.Doğğğğru acile .Güzel Ankaramız da 2 gündür 45 derece piştik yollarda.Araba serinleyene kadar vardık zaten .Çok şükür dikişe gerek olmadı, dr görünce iyileşti.Ha bu arada bir de 6. hastalık geçiriyoruz.Geçen haftadan beri yandı kavruldu yavrum.4 gün ateş sonra döküntü.Halı gibi döktü kuzum.Perişanız.İyice bir lokma kaldı.Neyse Rabbim devasız dert vermesin.Yatayım kızlar artık bittim yorgunluktan iiii bakın kendinize ve bebişlere.

Herkese merhaba hanımlar,

Nasılsınız? Kuzular nasıl?

Bu hafta başı işe başlamam gerekiyordu aslında ama biz ücretsiz izni biraz daha uzattık ve eylülde başlamama karar verdik.

Hayırlısı bu şekilde olmuştur inş.

Ama çok çok stresli bir süreç işe dönmek, bunun için sevinemiyorum bile. Nasıl olsa o gün gelecek bir daha diye.

Allah evlatlarımızdan ayırmasın bizi kızlar, gerisi boş valla.

öpüyorum hepinizi

mrb kızlar.sabah 6 olmadan ayaktayız artık biz.çok zor oluyo bu erken uyanmalar.eskiden daha gec kalkardı şimdi niye böyle anlamadım.kuzum su anda da durmuyo bilgisayara dokunmasına izin vermiyorum diye cığlık atıyo iki tane tuşumu kırdı.

EEB1975 cok gecmiş olsun canım.artık cok ikkat etmemiz lazım kaşla göz arasında tehlikeli şeyler yapmayı beceriyolar.6. hastalığı biz de gecirmiştik.o düşmeyen ateş gerckten perişan ediyo melekleri

böcüğüm yazmama müsade etmiyo öptüm kızlar görüşürüz.burayı bukadar sakin bırakmayın

selam kızlaar daha sık gelicem demiştim ama düşündüğüm gibi olmadı, yatılı misafirlerim vardı dün yolcu ettik, ayrıca küçük hanım 1 dk yanından ayrılmama izin vermiyor. şimdi uyudu çok şükür. erken kalkma olayı bizde de var, sabah 5 te ayaktayız. salonda oynaması için büyük minderlerden oluşan bir alan yapmıştım, sabahın 5 inde oraya geçiyoruz, tv açıyorum o oyalanırken ben biraz daha kestiriyorum mecburen doktor kontrollerimiz devam ediyor,ilaçları bıraktık salı günü, öğleden sonra kontrole götürücem yine. yarında hayırlısıyla Adana yolcusuyum. Tahminen Ağustos ortasına kadar oradayım. emeklemiyor diye yazıp duruyordum ya hani, 3 gün önce mucizevi bir şekilde emeklemeye başladı, dünde kendi kendine koltuktan tutunup ayağa kalktı meleğim hiç bir şey yapmazken arka arkaya böyle sıraladığı zaman çok şaşırıyorum, bu ufaklıkların beyninde farklı çalışan acayip bir yer henüz çözemedim benden havadisler bu kadar şimdilik, yarın yola çıkıcam ama daha hiç hazırlığım yok, sıpa uyurken kalkıp hazırlanayım. kendinize ve meleklerime çok iyi bakın özledim hepinizi

merhaba lohusacanlar :)

bende katıldım aranıza.yarın 2 haftamızı dolduruyoruz allahın izni ile.uykusuzluk biraz yoruyor ama yine de şikayetçi değilim.ama bu dönem hakikaten zormuş.hem psikolojik hemde fiziksel olarak...ev kalabalık , kayınvalide görümce ayrı bir sıkıntı...her kafadan ayrı bir ses...daha bir çok şey ama allaha şükür bebeğim ve ben sağsağlim atlatıyoruz bu dönemi :)

Hoşgeldin :)) Bebeğin hayırlı uğurlu olsun!

Canım hoşgeldin aramıza. Sakın kaynana görümceni takma onlar gidiyo sen eşinle birbirinize giriyosun olan sana oluyo. Hepsi gecici bunu düşün bebeğini sev sadece

hoşgeldin canım, bebeğin hayırlı uğurlu olsun duyma kimseyi tadını çıkarmaya bak

merhabalar güzel anneler evimizde internetin sözlesmesi bittigi icin bir süredir giremiyodum hepinizi cok cok cok özledim bizde dişleri dörtledik cok sükürr ammmaa sıra köpek disine gelince 3 gün omzumda gecirdi resmen hiçbir sekilde ayrılmadı benden desem yeridir cok hareketli nerdeyse yürüyecek bende destekliyorum elinden tutup yürütmye calısıyorum ama hecelemelerde anne demedi henüz dada baba gegege de gege ha bide bye bye isareti yapıyor kızınca anlıyor öpücük deyince yanagımıza yanasıyor ve giderek bizi kendine daha cok baglıyor bunca gece kalkmalarına ve 11 aylık olmasına ve hala full time emmesine ragmen babasınada bana oldugu kadar düskün bizim kücük adam herkesi öpüyorum

korkuyorumm cokkkkkkkkk

gecicek canım merak etme gecistirmek icin veya teselli etmek icin söylemiyorum bütün samimiyetimle inan bana hepsi gececek su anda hep böyle olacakmıs gibi geliyor ama bebegin biraz büyüsün üc aylık olunca uykusuda düzene girince bunların hepsi hatıra olarak kalıcak sende biraz sabır

heyy millet nerdesizniz yahu ben nete giremedigimden beri kimse ugramamıs buralara biz bugün bir yasımızı doldurduk memleketteyiz dönünce görüsmek üzere hoscakalın

sevgili forum ahalisi, herkese iyi geceler...
Uzzzuunn zaman oldu aranıza gelmeyeli...Tam 2,5 ay istanbul sonrasında ise yazlıktaydık. Harika zamanlardı nihayet döndük.. Eşime sabrından ötürü minnettarım. sayesınde oğluşumla harika zaman geçirdik.
Çok faydalı oldu. Bizim paşazada bütüngün başbaşayken pek yabaniydi. şimdi insanlara, kalabalığa alıştı..
Buraları özlemişim kızlar. Umarım gelirim daha sık. Ama artık pc başına oturmak daha zor. sanırım büyüdükçe zorlaşıyor dimi :=)Geçen sene bu zamanlar üye oldum bu foruma.. zaman nasıl hızlı geçti.. 1 sene koca 1 sene... 9 gun sonra oğlum yaşına girecek inşallah. Ve buradaki pek çok bebiş 1 yaşına girdi yada bizim gibi girmek üzere.. Allah kuzularımıza sağlıklı, hayırlı, uzun ömürler nasip etsin inşallah.

Evet güzeller şimdi yazdıklarınızı okuyacağım bakalım neler var neler yok.. umarım herkesler iyidir..

Bu arada ben biraz bahsedeyim sizlerden de bahsetmenizi istiyorum. ( KIYAS AMAÇLI DEĞİL YANLIŞ ANLAŞILMASIN )

Bizimki tutunup kalkıyor. Ama tam anlamıyla sıralamak vs yok sadece tutunup kalkıyo ve ölece duruyo bazen anlık 2 elini bırakıyor. Bukadar...sizinkiler yürüdü mü ?

yemek ve uyku düzenimiz Allahıma şükürler olsun iyi

bay bay, gel gel, tel sarar , alkış gibi el hareketlerini yapıyor.

Anne, baba, dede , annane, gel gel, byby kelimelerini söylüyor.

Kısacası totosunu kaldırmadan tembelce herşeyi yapıyor iş harekete gelince bi numara yok

Bana gelinceee doğum kiloma 2 kg kaldı.. Ama ben toplamda 4 kg vermek istiyorum. O zaman tam istediğim gibi olacak son 4 :)

durumlar bu kızlar sizleri de merak ediyorum yazın lütfen...

ben şimdi yazdıklarınızı okuycam. en kısa sürede gelmek üzere öpüldünüz...

selam güzeller nasılsınız bakalım, özledim hepinizi epeydir Adana'dayım, giremedim maalesef ama iyiyiz çok şükür.

sevilenolmak, sormuşsun önce ben cevaplayalım şekerim süper hızlı bir şekilde emekliyoruz, aklına gelebilecek her yerden tutunup kalkıyoruz, koltuğa tırmanıyoruz ama yürümüyoruz . day day duruyor ellerini bırakıp 5 saniye kadar ama adım atmak yok henüz. anne, baba, erdal(babasının adı) annenne, dede, zeyze (teyze oluyor ) gel, git, hadi, kalk, ditditlim(buda gidelim oluyor ) söylediğimiz kelimeler bunlar. daha anlaşılmayan bir sürü şey söylüyor ama biz anlamıyoruz çocuk napsın di mi
4 gün oldu yaşına gireli, hala yemek yemiyor dellendiriyor beni. 7 dişimiz oldu, 8 ve 9 yolda epey beyazlamış ve kabarmış yerleri. müziğe merak saldık bu aralar. şarkılara alkış yapıp tempo tutuyor, ayaktaysa dizlerini büküp açarak poposunu sallıyor, ellerinide havaya kaldırıp bilekten dansöz gibi kıvırıyor sıpa. bunlar teyzesinin marifeti o öğretti hep şimdilik bu kadar.

kızlar yaşına girdikten bir kaç gün sonra yapılacak bir aşı vardı, sanırım karma aşıydı. yaptıran var mı? 12 ağustosta girdik yaşımıza, bu gün sorduk doktora eylül 15 e kadar vakti var evinize dönünce yaptırırsınız dedi. yaptıran ya da bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.

kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi ve kuzularınızı

Geçen yıl bugun anne oldum ben.. can parçam geldi dünyama.. Hoşgeldi.. Allah hepimizin evlatlarını bağışlasın.. meleklerimiz hep gülsün...

selam kızlar... Çok tenha buralar kış gelip herkes evlere grince yine doluşur sanırım..
Vuslatcımm birtek sen cevap yazmışsın öperim kocaaman irem kuzusunu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…