- Konu Sahibi sekerciiik
-
sağol tatlım darısı başınızae o zaman kırklarınız hayırlı olsun şekerim
canım lansinohtan olduğunu zannetmiyorum bende o şekilde kullandım bize bişey olmadı sıcaktan filan oluyo olabilir emiyoya süreklikızlar ben bi salaklık ettim ki sormayın, lansınoh alırken bi arkadaşım silmene gerek yok emzirirken demişti bende hiç silmedim ama bebeğimin çenesinde yüzünde sivilceler olduyavrucugumun yüzüne bakamıyorum vicdan azabı çekiyorum. Şimdi siliyorum memeyi tabi ama geçmişler ola..bu durumda yapacağım birşey var mı? ve tabi ben yaptım siz yapmayın
Arkadaşlar son olarak, 13 günlüğüz ama hala göbek bağı düşmedi. Aynı durumda olan var mı?
kızlar ben bi salaklık ettim ki sormayın, lansınoh alırken bi arkadaşım silmene gerek yok emzirirken demişti bende hiç silmedim ama bebeğimin çenesinde yüzünde sivilceler olduyavrucugumun yüzüne bakamıyorum vicdan azabı çekiyorum. Şimdi siliyorum memeyi tabi ama geçmişler ola..bu durumda yapacağım birşey var mı? ve tabi ben yaptım siz yapmayın
Arkadaşlar son olarak, 13 günlüğüz ama hala göbek bağı düşmedi. Aynı durumda olan var mı?
heeeeeyyyyyyyyyyyyt ben geldim kızlarrrrrr nerdesiniz bakimmmmmmmm..
kırkımız çıktı haftasonu şehirler asrası gezdik :) ananaye gittikk haftasonu ...
eşimle kırkımızda güzel çıktı :):26:
Kızlar benim kanamam hala devam ediyor, sizlerinki kaç gün sürdü?
Bazen koyu bazen açık renkli akıntı oluyor, tedirgin olmaya başladım yaa
ay bende patladım evde bizim de kırkımız cıksa biran önce.evdeki kuru kalabalık da ayrıca canımı sıkıyo.sadece annem olsa yanımda yeter gerisi zaten gelmek için geliyo.göbeğimiz de düştü dün gece bugun de banyo yaptırdık oh rahatladı kuzucuk
Selam kızlar Allah izin verirse bende 1,5 ay içinde doğuracağım ama bişey merak ediyorum.
bu kanamalar tam 40 gün mü sürüyor?
bir de lohusa kadın yalnız uyumamalı evde mutlaka biri olmalı vs.bişeyler dediler,bebeğin yastığının altına bişeyler koymak gerekirmiş onlar nelerdir var mıdır öyle batıl şeyler,karabasanlar yaşayan anneler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?