Lohusalar kulübü

slmm kızlarr sizin bebişlerinizde sesli seli gülmeye başladı mı ? benim ki gülüyo ama ne zaman gülmeye çalışsa hıçkırık tutuyor..off doya doya güldüremiyorum kızımı yaa..

günaydın kızlar, kızımla oyun oynuyoruz

umarım rahat geçirmiştir kuzucuk geceyi

slmm kızlarr sizin bebişlerinizde sesli seli gülmeye başladı mı ? benim ki gülüyo ama ne zaman gülmeye çalışsa hıçkırık tutuyor..off doya doya güldüremiyorum kızımı yaa..

bebeğin ne kadarlık canım, bizimki öyle sesli gülmüyor henüz ama yakın sanırsam çünkü gülerken çığlık atmaya başladı

ohhhh yaa sizler ne güzel atlatmışsınız aşı olayını bizim aşımız ayın 6 sında bizde bi atlatsak vuslatcım irem ne zaman doğmuştu yani kac günlük oldu? benim kız da gülerken cığlık atmaya başladıda

atlatırsınız inşallah canım 12 ağustos doğumlu 81 günlük oldu. şaka maka 10 gün sonra 3 aylık olcak yaw daha dün çocuk düşünmeye başlasak mı diye düşünüyoduk sanki, doğdu da 3 aylık olcak sıpa zaman çok çabuk geçiyor be

benim sıpa 3 eylül doğumlu: inş atlatıcaz canım.evet ya doğru söylüyosun gecen sene bu zamanlarda tohumu bile yoktu valla şimdi 59 günlük oldu teyzesi yaw ben kızımın altını her değiştirdiğimde aklıma hep aynı şey geliyor , bu kız büyücekde o da anne olcak :44: düşünmesi bile tuhaf

yer teyzesi onu maşallah valla ne yalan söyleyeyim ben altını değiştirirken öyle duygusal olamıyorum çünkü her seferinde daha yeni yapmış olsa da açtığım an mutlaka tekrar yapıyor çoğunlukla da elime yapıyor sıpa gülme krizine sokuyor beni, yapıyor bide gülüyor 'nabeer' der gibi

sorma yaa bunlar büyümüşde anneyle dalgada gecmeye başlamış gecende yatağın üstünde altını değiştiriyodum tam temizledim yeni bezini altına koydum hooppp üstüme tazikli bi kaka tek benim üstüm olsa iyi nevresim yatak halı bişey bırakmadı tam ağlıcam sinirimden kahkahayla gülüyo resmen dalga geciyo anneyle bende tabi sinir minir kalmadı

selam güzelliklerr
yemeğim hazır bi gelip göz atayım size dedim. paşazade de uyudu saolsun...Bizim de aşımız oldu dun. şükürler olsun rahat atlattık sağlık ocağındaki çığlıkları saymassak tabi :)
kızlar ben kendimi iyice yalnız hissetmeye başladım şaka maka. sıkılıyorum sanki. Bu tempo hep böyle nasıl gidecek acaba ? onlar düzelecek mi ? yoksa biz mi alışacağız.?

Bu arada ,

canımm Allahım yardımcınız olsun inşallahh atlatır ve ciddi bişey değildir. Hayırlı haberlerini beklioruz...

kızlar bebeklerinizin kakasını yaptırmak için bişiler yapıyomusunuz yoksa kendi hallerinemi bırakıyosunuz

bir ara yaparken acayip zorlanıyordu saatlerce ıkınıp ağlıyordu o zaman fitil veriyordum canım. meğersem o zaman kullandığımız mama bağırsaklarına iyi gelmemiş yavrumun, mamayı değiştirdim. bağırsaklarının mamayı kabul edip etmeyeceği 7-10 gün içinde belli olurmuş. bu süre içinde günde 5-6 çay kaşığı rezene çayı ver dedi dr.umuz. dediği gibi yaptım, sanırım bu mamayı sevdi ve bebeğime yaradı. şimdi normal her gün aynı saatlerde kendi kendine yapıyor.

hoşgeldin şekerim, sıkılmaya vakit bulabiliyorsun ne güzel yorgunluk anlamında söylüyorsan şayet, sanırım onlar düzelecek yavaş yavaş, yoksa bittiğimizin resmidir

kızlar belki kaka yapması için yaptığım yöntemi yadırgayabilirsiniz ama inanın çok işe yarıyo çok ıkınıp kıpkırmızı olduğu zaman kulak çubuğunu saf zeytin yağına batırıp poposuna hafifçe sokup aşağı doğru bastırdığım zaman okadar güzel kaka yapıyoki bn yapmış gini rahatlıyorum bu size garip gelebilir ama acıtan bişi değil öyle bastıra bastıra yapılan bişi değil ilk duyduğumda bnde yadırgamıştım ama deneyip faydasını görünce devamını getirdim

canımm yorgunluk anlamında söledim gece-gündüz aynı tempo Bir de ben rahatıma çok düşkündüm eminim herkes öledir ama ben saat çalmadan 1 dk önce uyansam sabahları off bee daha 1 dkakim varmış diyip yatan biriydim :)) şimdi halima gülüyorum.. inşallahh dediğin gibi düzelirler..
bu arada ne mama kullanıyuosun ? bize dr aptamil conformil vermişti. ama geçen hafta onu bulamadım aptamil 1 aldım mecburen. conformili bulamadık. şimdilik iyi gidioyo ama aradaki fark ne anlamış deilim. etkisi kötü olmaz umarım. sen ne kullanıyosun ?

bu yöntemi duymuştum bende ama çok cazip gelmedi bana içim kıyıldı düşüünce.. canım pamukla poposunun deliğini silmiştim bende birkaç kez zeytinyağı ile o da işe yarıyo. ama diğerine cesaret edemem ben...

düşündüğün zaman hoş olmuyo ama rahatladığını görünce ve canının acımadığını bilince çaresiz yapıyorum

kızlar bebeklerinizin kakasını yaptırmak için bişiler yapıyomusunuz yoksa kendi hallerinemi bırakıyosunuz

cnm kaka yapmaması normal,demek ki sütün yarıyor.doktor banada kaka yapmamamsı normal demişti.hatta sevinmem gerektiğini söyledi demek ki sütünün tamamını kullanıyor.bence kendi haline bırak daha iyi

canım kaka yapması için diyosun ama sağlık ocağındaki ebe bana makattan müdaheleyi doğru bulmuyoruz demişti bunu fitil kullandığım zaman demişti ama tabi mecbur kalınca dicek bişey yok. benim kız günde 2 kez bile yapıyor benim sütüm mü yaramıyor o zaman :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…