- Konu Sahibi sekerciiik
-
ama adananın yemekleride yemektir yani hani de kücük bebekle zor olur benim bebek gün icinde uykusunu iyice azalttı canım ya aksam 6 gibi zor uyuttum nerdeyse daha uyumayacak banyo yaptırdımda biraz rahatladıVRSseninki bayagı büyümüs massallah yeni fotograflarını koycam bende videoya falanda cektim nazar deycek diye korkarım hep bu arada senin kocanın bebegine bakma sekilleride bambaska canımm
valla ne yalan söyleyim zor oluyor, gündüz hiç uyumuyor benim kızda. yapışık geziyoruz resmenakşam 7-8 gibi uyuyor ondan sonra rahatlıyorum. bide babası varken rahatlıyorum işte, görmüşsün nasıl baktığını zaten babası akşam evdeyse geceye kadar onun göbişinde yatıyor küçük hanım
maleseff bize pek öyle uzun saatler nasip olmadı canım cünkü aksam gelis saatleri hic belli degil bizimkinin bende hep aynı saatte uyutayım diye o geldiginde uyumus oluyo sabahları yarım saat falan bakıyo bazen 10 dk ise gitmeden ben de o ara kestirebiliyorum birazcıkta olsa bazende kıyamıyorum babaya hiç uyandırmıyorum bu arada bizde siftahı yaptık dün gece anladın sen onuiyi geceler tatlı rüyalarr..
hanımlar bir kac gündür kimsenin sesi cıkmıyor bende dedim acaba bunlar başka bir yerdemi toplanıyolar diye:44: bugün birilerinin sesi cıkmış valla sevindimvuslatcım belli yani güzel bi hafta sonu gecirmişsin buraları boş bırakışından belli neyse canım sevindim adına ihtiyacımız oluyor tabi böle şeylere . yarın aşımız var bizimde bakalım nasıl olucak bebişim cok ağlıcak yaaa . rotarix yaptıran varmı kızlar aranızda ben yarın onuda yaptırmayı düşünüyorum eczaneye verdim siparişimi
hanımlar bir kac gündür kimsenin sesi cıkmıyor bende dedim acaba bunlar başka bir yerdemi toplanıyolar diye:44: bugün birilerinin sesi cıkmış valla sevindimvuslatcım belli yani güzel bi hafta sonu gecirmişsin buraları boş bırakışından belli neyse canım sevindim adına ihtiyacımız oluyor tabi böle şeylere . yarın aşımız var bizimde bakalım nasıl olucak bebişim cok ağlıcak yaaa . rotarix yaptıran varmı kızlar aranızda ben yarın onuda yaptırmayı düşünüyorum eczaneye verdim siparişimi
slm canım ben rota virüsü aşısını 2 kez yaptırdım bu ay 3. olcak ağızdan sıvı veriyorlar
canım bu rota virüsü 3, ayın sonundamı vuruyolar bize henüz bu aşı hakkında bişi söylemediler ayın 15.inde gidicez 3 ay bitmiş olucak ozaman mı söylicekler acaba bide devlet karşılamıyormuş sanırım ücreti ne kadar oluyo çocukta huysuzluk yaratıyo mu?
slm canım ben rota virüsü aşısını 2 kez yaptırdım bu ay 3. olcak ağızdan sıvı veriyorlar
günaydın kızlaarr kızımla erkenden uyandık, karnımızı doyurduk, sırnaştık oynaştık yarım saatşimdi ana kucağında kendi kendine agu magu bir şeyler mırıldanıyor kitaplığımıza bakarak e o zaman ne yapıyoruz tabi ki kahve keyfi
şu rotayı bana da söylemediler. ayın 14 ünde kontrolümüz var, gidince bir sorayım bakalım
bu arada 27 ekimde başlamış olduğum maydanoz suyu ve diyetim neticesinde 2 kg vermiş bulunmaktayımhamile kaldığım kiloma düşünce diyeti bırakıp sadece maydanoz suyuma devam edicem
günaydın vuslatcım dün gece istek yollamıştım kabul etmişsin sabahşamata kafe olarak. benim şahsiyetime ait yok bizim işyerinin onla idare edcez artık canım benim seyhan a gelin giden bi arkadaşım vardı aynı gün doğum yaptık bizim kafede yanımızda çalışıyodu. bi de adanadan gelin aldık teyze oğluna. bir aldık bir verdik yani bu arada bende kahve içiyom şuan benim kızda cok erkenci şuan beşiğinde oynuyo birazdan sabah uykusuna dalar bende rahat rahat hazırlanırım malum bugün aşımız var . rotayı benim görümcem söylemişti yani ne doktor ne sağlık ocağı. tamam devlet karşılamıyo ama söylemeleri lazım yaptırıp yaptırmamak bize kalmış öyle dimi? bu arada canım irem coookkkk tatlı maşallahhhh allah nazarlardan korusun. bende bir iki resim koycaktım ama eşim istemedi, nazar olcak diye korkuyor
maydonoz suyu işe yarıyo yani bende doğumdan önceki kiloma düşsem zil takıp oynıcam vallasen kaç kiloydunki d.öncesi
ben acayip kilo almıştım 53 le hamile kaldım 78 le bitirdim cok oburdumhiçbişeye dikkat etmedim şuan 61 kiloyum daha cok var normal kiloma
slm kızlar dün kızım beni çok şaşırttı ağlar taklidi yaptığımda oda ağlamaya başlıyo çok şaşırdım hemde alt dudağını büke büke :) çok tatlı ya kıyamam nasıl ayırt ediyo gülmeyle ağlamanın farklı bişi olduğunu...babasıyla beraber onu öyle görünce duygulandık...aynısını babasıda yapıyo ona tepki vermiyo ama ben yapınca gözümün içine baka baka dudağınıda büküp ağlıyo...bazen severken içime sokasım geliyo nasıl bi aşktır bu evlat sevgisi....
günaydın kızlaarr kızımla erkenden uyandık, karnımızı doyurduk, sırnaştık oynaştık yarım saatşimdi ana kucağında kendi kendine agu magu bir şeyler mırıldanıyor kitaplığımıza bakarak e o zaman ne yapıyoruz tabi ki kahve keyfi
şu rotayı bana da söylemediler. ayın 14 ünde kontrolümüz var, gidince bir sorayım bakalım
bu arada 27 ekimde başlamış olduğum maydanoz suyu ve diyetim neticesinde 2 kg vermiş bulunmaktayımhamile kaldığım kiloma düşünce diyeti bırakıp sadece maydanoz suyuma devam edicem
Amanın da amanın coşmuşsunuz kızlarrrrr maşallah siz yazın ben okuyayım :)
uyuttum sıpayı kaç dakka sürer Allah bilirrr..
Ev dandiniiii görmeniz lazımmmm ne zaaman temizlicem bilsem :) Akşam eşim gelip bebişi devralınca ancak sofra kur topla çay demle derken enerjim tamamen sıfırlanıyo ve sızıp kalıyorum. nolucak bu tempo böleee biri bana anlatsın...
ŞEKERCİKKK hoşgeldinnn hamarat biri de sen anlaşılan maşallah :) diğer konuya ayrıca sevındım tebrıkler :))
NHRDAMLA bayıldım maşallah kızınaaa yerım onun hassas kalbini :) Bizimki de artık oyuncaklarına tepki veriyo ben gülümseyince gülüyo büyüyo kuzularrrr Allahım daha guzel günlerini göstersin...
VUSLATT azmni takdir ettim :) ben 78'den 64'e düştüm ve burda kaldım 1,5 aydır sabitledim kiloyu :)) 55 e insem iyiyidiii..
kızlar her ay doktor kontrolune götürüyomusnuz bebişleri? ben bu ay götürmedim kasımın 24'ünde 3 aylık olcak o zaman götüreyim diyorum. Ne dersiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?