- Konu Sahibi sekerciiik
-
kızlar belki kaka yapması için yaptığım yöntemi yadırgayabilirsiniz ama inanın çok işe yarıyo çok ıkınıp kıpkırmızı olduğu zaman kulak çubuğunu saf zeytin yağına batırıp poposuna hafifçe sokup aşağı doğru bastırdığım zaman okadar güzel kaka yapıyoki bn yapmış gini rahatlıyorum bu size garip gelebilir ama acıtan bişi değil öyle bastıra bastıra yapılan bişi değil ilk duyduğumda bnde yadırgamıştım ama deneyip faydasını görünce devamını getirdim
canımm yorgunluk anlamında söledim gece-gündüz aynı tempoBir de ben rahatıma çok düşkündüm eminim herkes öledir ama ben saat çalmadan 1 dk önce uyansam sabahları off bee daha 1 dkakim varmış diyip yatan biriydim :)) şimdi halima gülüyorum.. inşallahh dediğin gibi düzelirler..
bu arada ne mama kullanıyuosun ? bize dr aptamil conformil vermişti. ama geçen hafta onu bulamadım aptamil 1 aldım mecburen. conformili bulamadık. şimdilik iyi gidioyo ama aradaki fark ne anlamış deilim. etkisi kötü olmaz umarım. sen ne kullanıyosun ?
slmm kızlarr sizin bebişlerinizde sesli seli gülmeye başladı mı ? benim ki gülüyo ama ne zaman gülmeye çalışsa hıçkırık tutuyor..off doya doya güldüremiyorum kızımı yaa..
günaydın kızlar, kızımla oyun oynuyoruz
umarım rahat geçirmiştir kuzucuk geceyi
Kızlar sizin bebekleriniz de ara sıra nefesi kesiliyo gibi oluyomu. Benimkinde oluyodu doktor normaldir demişti ama dun kontrole gittiğimizde sanki kalpte üfürüm var kalp ekosunu bi cektirin dedi endişelendim biraz inş bişeyi yoktur
günaydın kuzularrrr
kapalı bir hava .. eşim evde saolsun akşamdan beri uyudum sayesinde çok dinçim bu yuzden bugun maşallah :) evimin erkekleri uyuyor şuan. bende keyif yapıorum yaşasın :))
VUSLAT canım mamayı anlamak için 7-10 gun arası kullan demişsin. peki yaramadığını nasıl anlıyosun :) kaka-gaz durumundan mı acaba ?
günaydın kızlar
o üfürüm bizde de çıkmıştı canım. ekosu çekildi, çok küçük bir delik var raporda çapı bile yazmıyor. dr.bundan bişe olmaz, kendiliğinden kapanır, 6 aylık olunca tekrar kontrol ederiz dedi. aklımın bir köşesinde hep o var. sürekli dua ediyorum inşallah dediği gibi olurama öyle dediğin gibi nefes kesilmesi falan olmuyor, olmadı hiç.
cok geçmiş olsun canım bakalım daha neler duyacaz.hamileliğimdendir sürekli başka bişey cıkıyobizde de doktor,nefes kesilmesi oluyo dedik diye kalpte delik olabilir ama bence bişeyi yoktur dedi(hatta evham yapıyomuşum gibi davrandi bana) sonraki muayenemizde ise üfürüm var ekosunu cekin deyince sasırdım.inş önemsiz ve gecici biseydir canım
slm kızlar nerelerdesiniz
biz hafta sonumuzu babamızla geçirdik uzun zamandır ilk defa. çok keyifliydi, özlemişim kocamla kızımla birlikte olmayışimdide misafir bekliyorum, apartman toplanmış bebeği görmeye gelecekmiş. buyurun gelin dedim, bakalım bekliyorum işte. doğumdan sonra eve gelince,gelen giden olur diye buzluğu doldurmuştum, börekler, gözlemeler ve kurabiyelerle. şimdi onların faydasını görücem inşallah
selam canımmm sevindimm ne guzelmiş haftasonun ...
Biz de babamızlaydık saolsun eşim 2 koca gun +2 koca gece sadece emzirdim diyebilirim. sürekli eşim ilgilendi paşa ile ben de uyudum bol bol ohh :) kendimi dinlemiş ve zinde hissediyorum.bu hafta için enerji topladım :)
oo çok haamaratsın yaaa ben annem gittikten sonra olurda biri gelmek ister diye ödüm kopuyo valla hiçbişey yapmadım ve yetenek sıfır :)))
hanımlar bir kac gündür kimsenin sesi cıkmıyor bende dedim acaba bunlar başka bir yerdemi toplanıyolar diye:44: bugün birilerinin sesi cıkmış valla sevindimvuslatcım belli yani güzel bi hafta sonu gecirmişsin buraları boş bırakışından belli neyse canım sevindim adına ihtiyacımız oluyor tabi böle şeylere . yarın aşımız var bizimde bakalım nasıl olucak bebişim cok ağlıcak yaaa . rotarix yaptıran varmı kızlar aranızda ben yarın onuda yaptırmayı düşünüyorum eczaneye verdim siparişimi
bir misafir grubunu daha kazasız belasız atlatmış bulunmaktayımlakin buzluk boşaldı yerlerini doldurmam lazım, bunun içinde eşimin evde olması lazım, yoksa çocukla hamur falan açamam, eşim yine nöbetçi, akşamları zaten birbirimize anca vakit ayırıyoruz. en iyisi hafta sonu.hafta içi misafir kabul etmicem
ne güzelben uyuyamıyorum çıldırıcam bebekle alakası yok, kızım yormuyor 2-3 gündür, uykusuda çok iyi maaşallah ama ben uyuyamıyorum bir türlü
boşveeer, o kadar şey çıkardım diye bozuldu misafirlerimkucağında bebekle bu kadar şey çıkarmışsın bir daha gelmeyiz dediler ya iyi mi millet yapmayınca laf eder, bunlar yapınca kızdı hazırı var her şeyin, yapamıyorsan alırsın takma
evet öyle oldu canım ya, bayramdan bu yana yoktu eşim, paso nöbet paso nöbet bıktım vallahihafta sonu hasret giderdik, çok güzeldi, sahilde kahvaltıya indik, yürüyüş yaptık. güya denizin dibinde oturuyoruz ama kızım ilk kez iskeleye çıkıp deniz havası aldı
aşı zamanınız mı geldi, şimdiden geçmiş olsun canım, kolay atlatılıyor merak etme. evet ağlayacak ama ihtiyacı olan tek şey sensin
vuslat özledim kız senin sabah kahveni inşallah bi gün karsılıkla iceriz icimizdeki en sakin olaylara en bilincli yaklasan anne seciyorum seni.. bu arada bugünbi kitap aldım ismi kusursuz annenin el kitabı okuyayım begenirsem tavsiye edicem sizlere öpüyorum hepinizi sizi seviyorumm:118:
ohhh valla ne güzel denize hasret kaldık valla 2 senedir
hamarat hatunun hali başka oluyor tabikolay mı 1 hafta misafir ağırlamak benim menümde klasik oldu artık, yapmayayım diyorum olmuyor, istiyorlar resmen senin gibi sigara böreği ya da gözleme, cevizli fındıklı kurabiye, kısır ya da mercimek köfte bide özellikle istedikleri içli köfte. yufkayı falanda hazır sevmiyorum kendim açıyorum canım çıkıyor
bende hafta da 1 e düşürdüm banyosunu. günde kaç mevsim yaşıyoruz. sabah esinti vardı, gündüz güneşten piştik, şimdi yağmur atıyorkeşke hep yağmur olsa dr. normal diyorsa normaldir annesi pinpiriklik yapma, hiç bir şeyciği yok teyzoşumun maşallah bir ara resmini göstersene çok merak ediyorum. kullanıyorsan facedende ekleyebilirsin. hatta isteyen herkes ekleyebilir ; ilknur örs hellaçoğlu.
ay inşallah canım ya çok isterim, ne güzel olur karşılıklı kahve keyfi. iltifatların içinde çok çok çok mersi hayatım, teşekkürlerimi püskürtüyorum taaa burdan oralara
atla gel foça ya canım
Kız ben sana özelden msj attım face ismimi gönderdim hatta bende diyorum bu kızın face i yok heralde diye simdi ekledim seni senin misafirlerde anasının gözüymüs ha icli köfteyi yapması kolaymı be normal zamanda bile gözü kesmes insanın vay vicdansızlar ben senin yerinde olsam buldugunuza razı olun derdim
valla ne yalan söyleyeyim yolum düşerse mutlaka uğrarım yanına
ama adananın yemekleride yemektir yani hani de kücük bebekle zor olur diye düsünüyorum msj ıda yaseminle sana aynı anda attım onunla olduk sana ulasamadım gönderildigi gözüküyo bende msj ın ama neyse benim bebek gün icinde uykusunu iyice azalttı canım ya aksam 6 gibi zor uyuttum nerdeyse daha uyumayacak banyo yaptırdımda biraz rahatladıVRSseninki bayagı büyümüs massallah yeni fotograflarını koycam bende videoya falanda cektim nazar deycek diye korkarım hep bu arada senin kocanın bebegine bakma sekilleride bambaska canımmmesaj falan almadım ben anacım :44:
naparsın alıştırdım zamanında, adanalı olduğumu duyan ya içli köfte ister ya kebap ister zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?