Lohusalar kulübü

biz eskişehirde yaşıyoruz havalar bozuk burda kızım 2,5 aylık ama keliz :) kafamızda saç yok kimi giydir diyo kimi çıkar diyo malum her zamanki gibi karışanımız eksik olmuyor gece yatarken giydiriyorum bende

ne annem yanımda ne kaynanam, birine 8 diğerine 17 saat uzaklıktayım karışanım yok şükür :) yerim ben onun kel kafasını gece daha çok terlemez mi hani üstünü falan da örtüyoruz o bakımdan. ben beşiğinin üzerinden çarşaf geriyorum, jasminin önerisi sağolsun akıl akıldan üstündür :) o yüzden gece de giydirmiyorum.

selam kzlar ..
uğrayamıyorum pek..
fakülteye gittik kızımın ultrasonu eegsi çekildi ultrason temzi ama ne yazıkki eegsinde 2kez havalesi çıktı ..
o iki kasılma yani..
2 gündür ne yiyorum ne uyuyorum ölü gibiyim ..
fakültede dr mr istedi ...
daha sonra başka bir profun özel muaynehanesine gittik o mra gerek görmedi kasılmaların reflüden kaynaklı olabileceğini söyledi biraz umut oldu içime inş. reflüdendir ama bana çok saçma geldi reflüden o şekilde kasılma olur mu ?
dua edin bize çok..
bide size tavsiyem yok gazı yok ağlaması yok kusması demeyin nolur bende kızımın gazından gece uyanmasından şikayet ederdim şimdi diyorum onlar bu sorunun yanında hiçmiş kızlar ..
bebeklerinize sıkıca sarılın ve lütfen şikayet etmweyin ..

kızlar bebişlerinize evde şapka ve eldiven giydirmeye devam ediyor musunuz?

ben giydirmiyodum ikisini de.şimdi havalar soğudu elleri soğuk oluyo diye giydiriyorum mecburen.şapkayı da en azından banyodan sonra giydireyim diyorum ama hiç sevmiyo sapkayı ağlıyo mecburen cıkarmak zorunda kalıyorum onu da.

bizim de yarın aşı günümüz 4 tane ası yapılacak bebeğime.kızlar aranızda rota virus asısı yaptıran varmı bizim doktorumuz önerdi onuda alıcam.siz ası yapmadan ates dusurucu verdiniz mi? sağlık ocağında verin dediler doktorumuz ise verme ateşi cıkarsa sonradan verirsin dedi

haklısın canım şikayet etmemek lazım Allah kotu hastalık vermesin.umarım bişeyi yoktur meleğinin inş gecici bi durumdur.

günaydın kızlar...

reflü mü:44: hakkaten dediğin gibi saçma ama inşallah öyledir canım benim. güzel haberlerini bekliyoruz inşallah. ama lütfen öyle yiyip içmekten kesilmekle olmaz, daha sağlam lazımsın şimdi bebeğine.kendine dikkat et,et ki bebeğine de edebilesin hayatım. Rabb'im acil şifalar versin tez zamanda inşallah...

tedbir denen bişe var di mi, aşı zamanlarında bebişlerin huzursuzluğu ateşlenebileceği ihtimali var, neden o sıkıntıyı yaşatayım ki yavruma gereksiz ilaç kullanımı olarak görmüş olabilir dr.un. ben vermiştim canım. aşı olacağı gün, aşıya gitmeden önce verdim, bi de aşıdan 6 saat sonra verdim hemşiremizin önerisi üzerine. çok şükür sorunsuz atlattık. inşallah sizde kuzucunla sorunsuz atlatırsınız

Cok tskler saolun dun doktora gittik sordum gaz ilacina baslayabilirsin dedi aksam icirdim ama sanki fayda etmedi gece uyanip emdiginde gazini cikarmakmicin ugrasiyor musunuz?sanirim bebekten bebege degisiyor oglumda gazliydipek bsey fayda etmiyordu Birde bisey sorcam dun doktora gittigimizde gobegimizde aciklik vardi onu yaktilar hala yikayamadim kizimi bu yuZDen devam ederse 2-3 gun sonra tekrar yakilcak doktor bugun yikayin dedi ama esim guvenemedi iyice iyilessin dedi koktu valla cocuksiliyorum ama napsam yikasam mi beklesem mi:26:

nasıl yaktı ilk kez duyuyorum bunu

kızlar benim kızım uykusunda ağlıyor gibi hıçkırıyor bazen cok uzun sürüyor sizin bebişlerinizde de oluyormu? her bebekde olur derler ama uzun sürmesi beni korkutuyor ona bakarken cok üzülüyorum.

kızlar benim kızım uykusunda ağlıyor gibi hıçkırıyor sizin bebişlerinizde de oluyormu? her bebekde olur derler ama bazen cok uzun sürüyor buda beni korkutuyor ona bakarken üzülüyorum kıyamıyorum yavruma

canım bugun doktor kontrlumuzde doktor bi 20gune gece uykusunds aglamaları baslar normaldir cunku ruya görmeye baslar bebekler oyuzden de sık sık aglar dedi. Seninki de oyuzden aglıyo olabilir.
Biz de bugun asımızı yaptırdık. Asıdan önce ateş dusurucuyu verdim bi saat önce yine verdim ama yine de cok huysuz durmuyo

rota virus aşısını bilmiyorum diğer aşılarına vurulmadan önce ateş düşürücü vermedim eğer 38 i geçerse 1 çay kaşığı ver dedi hemşire ama ateşlenmediği için vermedim

canım çarşafı nasıl geriyosun tamamen boydanmı? evet kafası terliyo şapka değişimi yapıyorum o zaman şu çarşaf olayını anlatırsan bi deniyim

canım çok üzüldüm inş.reflüdendir çok çok geçmiş olsun minicik olunca insanın içi gidiyo kıyamıyosun Allah acil şifalar versin

oluyor hayatım, hele o an geriniyorsa daha uzun sürüyor ama normal diye biliyorum endişelenme

kol ve bacakları ağrıyordur canım huzursuzluğu ondan olabilir, benim kızda da olmuştu. kucağına alırken sırtı sana gelecek şekilde al, bacakları sana temas etmezse ağrısı fazla olmaz, koluna da dikkat edeceksin artık. biz aşı olduğumuz da akşama kadar o şekilde kucağımda durmuştu ve rahattı

canım çarşafı nasıl geriyosun tamamen boydanmı? evet kafası terliyo şapka değişimi yapıyorum o zaman şu çarşaf olayını anlatırsan bi deniyim

canım beşiğin baş tarafında cibinlik yerleri var ya, oradan başlayıp beşiğin yarısına kadar gelişi güzel atıyorum üzerine. beşik yatağımızın hemen yanında, gece baktığımda rahat görebileyim diye benden tarafını biraz açık bırakıyorum, sıcak oluyor haliyle o yüzden çok kalın giydirmiyorum.

rota virus aşısını bilmiyorum diğer aşılarına vurulmadan önce ateş düşürücü vermedim eğer 38 i geçerse 1 çay kaşığı ver dedi hemşire ama ateşlenmediği için vermedim

ben verdim ateşi cıkınca düşmeyebiliyor ve bu ağıyı da alsın diye bi önceden verdiriyoruz dedi aile hekimi.bi de vuslatın dediği gibi önlemini almakta fayda var diye düşündüm ama yine de sabahtandır ağlıyo

kol ve bacakları ağrıyordur canım huzursuzluğu ondan olabilir, benim kızda da olmuştu. kucağına alırken sırtı sana gelecek şekilde al, bacakları sana temas etmezse ağrısı fazla olmaz, koluna da dikkat edeceksin artık. biz aşı olduğumuz da akşama kadar o şekilde kucağımda durmuştu ve rahattı

ben her turlusunu denedim ama yine de ağlıyo.ilaç uykusunu getiriyo uyuyo sonra da uyanıp uyanıp ağlıyo.uyumadan bidaha veriyim diyorum ilacı sonra uyurken cıkarsa atesi diye korkuyorum.bi yandan da boşyere vermesem mi diyorum.anne olduktan sonra herseye evhamlanır oldum ya:106:

ben verdim ateşi cıkınca düşmeyebiliyor ve bu ağıyı da alsın diye bi önceden verdiriyoruz dedi aile hekimi.bi de vuslatın dediği gibi önlemini almakta fayda var diye düşündüm ama yine de sabahtandır ağlıyo

ben her turlusunu denedim ama yine de ağlıyo.ilaç uykusunu getiriyo uyuyo sonra da uyanıp uyanıp ağlıyo.uyumadan bidaha veriyim diyorum ilacı sonra uyurken cıkarsa atesi diye korkuyorum.bi yandan da boşyere vermesem mi diyorum.anne olduktan sonra herseye evhamlanır oldum ya

sabah vurulduysa ve şimdiye dek ateşi olmadıysa daha olmaz, yine de sen bilirsin canım. benim kız aşı olurken çok korkmuştu, çok kastı kendini ve çok ağladı. o korku yüzünden de ağlayarak uyanıyor olabilir. ben o gün yanımda hatta sabaha kadar göğsümde yatırmıştım, uyku arasında korktukça parmağımı sıkıyordu kuzum, öylelikle atlattık. yani demem o ki sadece can yanmasından değil korkusundan da ağlıyor olabilir kuzucuk

haklısın canım cok masumlar ya kıyamam ben ona demek parmağını sıkıyodu kuzucuk.suanda kızım kucağımda aynen söylediğin pozisyonda.uynıp ağladıkça ayağa kalkıp sallıyorum ben de. bakalım nezaman rahat uyuyacak bu gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…