- 19 Aralık 2010
- 3.984
- 3.054
- 398
- Konu Sahibi sekerciiik
-
merhaba kızlar görüşemiyoruz bir süredir.kızı şimdi uyuttum valla hiç vakit bulamıyorum beni görmeyince basıyor çığlığı bazen mutfağa bile göndermiyor her geçen gün yeni birşey keşfediyoruz kızımla ve bu çok zevkli oluyor.Allahım isteyen herkese versin annelik bambaşka bişeymiş
slm kızlar bende yeni dogum yaptım lohusayım bebeyi m1 aylık oldu gaz sorununu çözdünüzmü?
slm kızlar bende yeni dogum yaptım lohusayım bebeyi m1 aylık oldu gaz sorununu çözdünüzmü?
iyi aksamlar kızlar bugün evlatcım gün boyu kök söktürdü bana dısarı gezmeye götürmedim bugün diye burnumdan getirdi resmen belkide hiç bu kadar yorulmadım diyebilirim belkide yorulmusumdur hiçbir yorgnluk ilk zamanlardaki kadar degildir heralde ama geldi gecti iste hatırlamıyorum bile karnı agrıyodu galiba bir cay kasıgı kekik icireyim dedim baktım kekik yok asagıdaki aktara indim bebekle anam bi baktım dısarıya cıkınca sustu bebek eve geldik tekrar baslıyo e sürekli gezdirememki bide kışın napcaz bilmiyorum emmeleri bile ayaga kalkıp gezerek alıyo gezdirmeden meme almamaya basladı acaba doymuyormuu diye bile düsündüm önceden fazla olan süt simdi kıtı kıtına tam yetiyo bazen acıkınca süt birikmemis bile oluyo ..demislerdi zaten zamanla sütün anca yeter diye yarında böyle huysuzlanırsa doktora götürcem eger huysuzlanmassada ona ödül olarak babasının is yerine götürmeyi düsünüyorum söyle bi yarım saat dolanır geliriz bugün kucagımda bebek avutmaktan pestilim cıktı resmen ya kızlar sizler ne alemdesiniz bakalım
o maydnoz suyu cildide güzellestiriyor biliyomusun seninki nasıl bilmiyoru ama ben ortaokul döneminde maydanozu saplarıyla kaynatıp her aksam suyundan bir bardak iciyodum bir haftada farkediliyodu sonuc ciltte acayip bişey süper ötesi
yaa valla kızlar siz kilo vermek icin ugrasmaya baslamısınızda ben essek gibi yiyorum :76: bi görseniz gece kalkıp kalkıp yemek yiyorum enerjim tükeniyo yoksa hele tatlı deyincegözlerim faltası gibi acıkıyo esim asagıdaki baklavacıyla kanka oldu sayemde ömrümde hiç acıkmadıgım kadar acıkıyorum acayip bişey acıkınca gözüö dönüyo resmen ben böyle bişey görmedim dogumdan hemen cıktıgımda 10 kilo vermistim gecende baktım almısım yine 68 olmusum :120:bende takmıyorum su emirme dönemi bitene kadar ama belki sabah aksam mekik cekerim vakit bulabilirsem tabi
offff canım inan aynı durumdayım. mutfağa gitmeyi bırak kirli bezlerini çöpe atıp gelene kadar çığlık çığlığa. illaki görecek beni duyacak. fena alıştı
merhaba kızlar görüşemiyoruz bir süredir.kızı şimdi uyuttum valla hiç vakit bulamıyorum beni görmeyince basıyor çığlığı bazen mutfağa bile göndermiyor her geçen gün yeni birşey keşfediyoruz kızımla ve bu çok zevkli oluyor.Allahım isteyen herkese versin annelik bambaşka bişeymiş
günaydın kızlar bu sabah kuzucugumu babasına verdim biraz yarım saat oynastılar su gagnam sytle dansını izliyolar birlikte bizimki cok seviyo onu bende uzandım onları izlerken iste dinlendim dinlenecegimde o kadar zaten babasının yanında kuzu gibiydi babası gitti bizim mesai basladı hadi bakalım kolay gelsin bugünde mesaideyiz hanımlaraksam görüsürüz inşallah..bide bizimki epey zamandır komple elini agzına sokmaya calısıyo bazen ikisini birden sokmaya calısıyo yalancı emzik istyo zannettim ama yalancı memeyi kabul etmiyo ellerini emiyo sürekli ellik takınca yamyas oluyo valla ellikler varmı aynı durumu yasayan
günaydın kızlar bu sabah kuzucugumu babasına verdim biraz yarım saat oynastılar su gagnam sytle dansını izliyolar birlikte bizimki cok seviyo onu bende uzandım onları izlerken iste dinlendim dinlenecegimde o kadar zaten babasının yanında kuzu gibiydi babası gitti bizim mesai basladı hadi bakalım kolay gelsin bugünde mesaideyiz hanımlaraksam görüsürüz inşallah..bide bizimki epey zamandır komple elini agzına sokmaya calısıyo bazen ikisini birden sokmaya calısıyo yalancı emzik istyo zannettim ama yalancı memeyi kabul etmiyo ellerini emiyo sürekli ellik takınca yamyas oluyo valla ellikler varmı aynı durumu yasayan
kızlar bebekleriniz emzik alıyor mu? bizimki alıyor ama işine gelirse işi bitsin atıyor bundan memnunum emziğin bağımlısı olmadı ama etraftan herkes bişey söylüyor emziği neden verdin verme falan diye.sizler ne düşünüyorsunuz:26:
Merhaba hanımlar,
Ben de 17 günlük anneyim, herkese kolaylıklar diliyorum. Bu topiği bulunca çok sevindim. İlk sormak istediğim 2-3 saate bir emzirmek gerekiyor ya, benim bebeğim gece uyanmak istemiyor, 5-6 saat felan uyuyor gece, ne yapmalıyım, uyandırmalı ve emzirmeli miyim, yoksa kendi haline mi bırakmalıyım???
Bir de emzik vermek istiyorum ama ne zaman başlamalıyım?
Tüm annelere selamlar....
günaydın kızlaarr kızımla erkenden uyandık, karnımızı doyurduk, sırnaştık oynaştık yarım saatşimdi ana kucağında kendi kendine agu magu bir şeyler mırıldanıyor kitaplığımıza bakarak e o zaman ne yapıyoruz tabi ki kahve keyfi
şu rotayı bana da söylemediler. ayın 14 ünde kontrolümüz var, gidince bir sorayım bakalım
bu arada 27 ekimde başlamış olduğum maydanoz suyu ve diyetim neticesinde 2 kg vermiş bulunmaktayımhamile kaldığım kiloma düşünce diyeti bırakıp sadece maydanoz suyuma devam edicem
canım bu rota virüs bi sefere mahsus değilmi :44:
3kez yapılıyor 2. 4. 6. aylarda yapılıyor bizimde son aşımız 1 hafta sonra devlet karşılamadığı için sağlık ocağından bilgi vermiyorlar kendi doktorumuz söyledi . 2 ay önce yaptırdık 145 ti[/QUO
evet canım dün öğrendim bizim aşılarımız dündü yaptırdık rotayı 135 e aldık. ebe 2 ay sonra tekrar yapılcak aynısı dedi. ama üçüncüyü söylemedi onuda 2.yapılırkenmi söylicek acaba :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?