- Konu Sahibi sekerciiik
-
bencede hemen basla ama almayacak cocuk hic almıyo ben sana söyleyeyim benim ev emzik doldu en fazla tuttugu 10 dk aldıramadım alısmadı böyle gidiyoruz vermicem bende artık uyku olayına gelince ben uyandırma derim doktoruna sor tabi ama her bebegin huyu farklı olup bazıları uzun uyuyabilir ayrıca rahatsız etmeden uyandırmadan gözü kapalıyken yavas hareketlerle emzirebilirsin doyunca kendini ceker zaten yavascada yatır sonra hem uykusu acılmaz hemde doyurmus olursun ben uykusu derin olunca öyle yapıyorum
vay be mama veren annelerin bebekleri uzun uzun uyumaya baslamıs demekki mama onları tutuyor ya kolay acıkmıyolar sür gibi 2 saatte sindirlmiyo acıkmayıncada rahat uyuyo bebiş demekki bende ek gıdaya mı baslasam napsambizim 2 3 saatlik mesailerimiz devam ediyor bugün dayanamadım artık gündüz uyuttum ben uyudum uyuttum ben uyudum sonucmu bu saatte ayaktayım bakın en fazla o da banyo falan yaparsa tabi 3 4 saat bizimkinin bu aydan sonra uyku egitimine baslıcam meletonin hormonu ücüncü aydan sonra sallgılanıyo cünkü..
günaydın kızlar...
dün gece babamız süpriz yaptı, arkadaşıyla nöbetlerini değiştirmişler eve geldi. çok feci bir fırtına vardı gece, hala var gerçi. kızım korktu seslerden, öyle bir rüzgar sesi var ki akıllara zarar, evimin önü deniz, arkası hafif ağaçlık. öne bakıyorsun dalgalar kokutuyor, arkaya bakıyorsun ağaçlarkapılar pencereler zangırdıyor resmen. buna rağmen çok güzel bir gece geçirdik, korktuğu için yanımıza aldık ufaklığı. ben babasının sağ omuzunda o sol omuzunda mis gibi bir uyku çektik şimdi de yaktım ufoyu, sıcağı görünce mayıştı irem hanım, mışıl mışıl uyuyor, ben tabi ki kahve keyfindeyim
hep rota dan bahsetmişsiniz. akşam netten biraz araştırdım. aşı olduğu halde ağır atlatanlar da var atlatmayanda. aşı olduktan sonra hemen ishal olan ve ateşlenen bebekler var. aşı zaten vücuda o mikrobu belirli bir dozda verir ki bağışıklığı olsun diye, ama bağışıklık sistemindeki o duvarı yıktığını söyleyen dr.lar var. kimi proflar yaptırmayın yazıyor kimi ihmal etmeyin yazıyor. hatta profun biri 'çocukların ateş ve şiddetli ishal olmasına bir sürü sebep var, bu aşı sadece birinde etkili' demiş. bir dönem piyasadan kaldırılmış, sonra tekrar çıkartılmış. anlayacağınız kararsızım. bir karar verememişler yani. ayın 14 ünde aylık kontrolümüz var, sorucam bakalım ne dicekler.
bu arada hanımlar son 1 haftadır sabahları uyandığımda çok şiddetli bel ağrısı çekiyorum. sadece sabah yataktan kalkarken oluyor bu, hatta dün kalkar kalkmaz kızı beşiğinden zor aldım. dün bir arkadaşıma söyledim tlf.da, epiduralin etkisi olmasın dedi. gerçekten olabilir mi? epiduralin hiç bir yan etkisini yaşamadım ben, ne baş ne de bel ağrısı ne de başka bir şey. ayın 12 sinde 3 ay olcak doğum yapalı, olabilir mi sizce ?
Vuslattt korku filmi gibi anlatmışsınn kız geceyi :))) vuuuuu uğultulu tepeler :))
Rota konusunda ben görüşümü belirttim dediğim gibi yan etkisi çokmuş.. belki de hiç olmayacak bir hastalık için gereksiz bir şekilde yan etki yaşamak istemem. İnşallah muhtaç olmayız..
canımm geçmiş olsun, ağrın epiduralden olabilir. ben 3 sene önce bir operasyon geçirmiştim. o zaman epidural yaptırmıştım. bacak ağrısı hediye kaldı bana ordan. doğumda yapmadılar bana epdural şimdi düşününce iyi ki de yapmadılr bi de onu çekemezdim. zaten emzirmekten belim tutuldu :))
Kızlarrr bi sorum var benim bebegim doğdugundan beri böle bazen Hiiii diye sesler çıkarıyo hiiiiii diye sanki böle nefesi kesilmiş gibi. sizde de varmı ?
http://www.kadinlarkulubu.com/cocuklar-icin-orguler/455768-bebek-cocuklara-orgu-patikler.html minik ayaklara minik patik modelleri belki işinize yarar
herkese günaydınnn . vuslatcım ben epiduralden korktum nedense cesaret edemedim genel oldum. dediğin gibi belki epiduralin yan etkisi olabilir. ben doğumdan sonraki ilk on gün cektim acısını. yatamıyodum yataktan kalkamıyodum eğilemiyodum cocuğumu bile eşim alıp getiriyodu yanıma. soruyorum genel anes. olanlara biz böle bişey yaşamadık diyolardı. ama şükür ki fazla uzun sürmedi. benim dikiş yerlerim hala uyuşuk his yok denecek kadar az. sizde de oluyomu bu. bu arada sabah kahveni afiyetle iç hayatım benim kahve kremam kalmamışsade de gitmiyoki . iremciğimi öp benim için.
Selam Güzelliklerrr,,
Uyuttum tontişimi geldim...eşimin yaptığı kompostomu yudumluyorum :)
Akşam canım çıktı bizimki uyudu ben duş aldım, evi sil süpür toz al, mutfağı topla , bebeişin kıyafetlerini topla ütüle derkennn pestilim çıktı...gece de çok uyandı Bir dengesi yok bu sıpanın...
şekercimmm dediğin gibi mama tok tutuyo. Ama ben geceleri mama vermiyorum. Ek gıdaya sanırım 4. ayda başlıycaz biz. Bu ayın 24ünde 3 aylık oluyoruz bakalım dr ne diycek ek gıda konusunda. sen de bi sor stüm azaldı diyordun...
Ne bu uyku eğitimi nasıl olucak anlat bize de bakalım...
Vuslattt korku filmi gibi anlatmışsınn kız geceyi :))) vuuuuu uğultulu tepeler :))
Rota konusunda ben görüşümü belirttim dediğim gibi yan etkisi çokmuş.. belki de hiç olmayacak bir hastalık için gereksiz bir şekilde yan etki yaşamak istemem. İnşallah muhtaç olmayız..
canımm geçmiş olsun, ağrın epiduralden olabilir. ben 3 sene önce bir operasyon geçirmiştim. o zaman epidural yaptırmıştım. bacak ağrısı hediye kaldı bana ordan. doğumda yapmadılar bana epdural şimdi düşününce iyi ki de yapmadılr bi de onu çekemezdim. zaten emzirmekten belim tutuldu :))
Kızlarrr bi sorum var benim bebegim doğdugundan beri böle bazen Hiiii diye sesler çıkarıyo hiiiiii diye sanki böle nefesi kesilmiş gibi. sizde de varmı ?
günaydın kızlar...
dün gece babamız süpriz yaptı, arkadaşıyla nöbetlerini değiştirmişler eve geldi. çok feci bir fırtına vardı gece, hala var gerçi. kızım korktu seslerden, öyle bir rüzgar sesi var ki akıllara zarar, evimin önü deniz, arkası hafif ağaçlık. öne bakıyorsun dalgalar kokutuyor, arkaya bakıyorsun ağaçlarkapılar pencereler zangırdıyor resmen. buna rağmen çok güzel bir gece geçirdik, korktuğu için yanımıza aldık ufaklığı. ben babasının sağ omuzunda o sol omuzunda mis gibi bir uyku çektik şimdi de yaktım ufoyu, sıcağı görünce mayıştı irem hanım, mışıl mışıl uyuyor, ben tabi ki kahve keyfindeyim
hep rota dan bahsetmişsiniz. akşam netten biraz araştırdım. aşı olduğu halde ağır atlatanlar da var atlatmayanda. aşı olduktan sonra hemen ishal olan ve ateşlenen bebekler var. aşı zaten vücuda o mikrobu belirli bir dozda verir ki bağışıklığı olsun diye, ama bağışıklık sistemindeki o duvarı yıktığını söyleyen dr.lar var. kimi proflar yaptırmayın yazıyor kimi ihmal etmeyin yazıyor. hatta profun biri 'çocukların ateş ve şiddetli ishal olmasına bir sürü sebep var, bu aşı sadece birinde etkili' demiş. bir dönem piyasadan kaldırılmış, sonra tekrar çıkartılmış. anlayacağınız kararsızım. bir karar verememişler yani. ayın 14 ünde aylık kontrolümüz var, sorucam bakalım ne dicekler.
bu arada hanımlar son 1 haftadır sabahları uyandığımda çok şiddetli bel ağrısı çekiyorum. sadece sabah yataktan kalkarken oluyor bu, hatta dün kalkar kalkmaz kızı beşiğinden zor aldım. dün bir arkadaşıma söyledim tlf.da, epiduralin etkisi olmasın dedi. gerçekten olabilir mi? epiduralin hiç bir yan etkisini yaşamadım ben, ne baş ne de bel ağrısı ne de başka bir şey. ayın 12 sinde 3 ay olcak doğum yapalı, olabilir mi sizce ?
3 ay sonra epidural bel ağrısı yapmaya baslayabilir mibenim ameliyattan sonra epidural yerimde bir ay kadar bi sızı oldu sonra gecmişti.bence sen belini üşütmüş ya da incitmiş olabilirsin canım bebişlerimiz hergun buyuyo ve agırlasıyolar, onları kaldır koy, kucakta tası kolay değil
Kizlar rota asisi icin yan etki yapiyor demissiniz. Nelerdir acaba?
Bugun rota virusu asimizi olduk cok sukur. 2. dozda ocak ayinda. Insallah hic bir yan etkisi olmadan atlatiriz.
inşallah canım. doktoruna sordum mu, kararsızlığımızı giderecek bilgiye ihtiyacımız var bizimde
arkadaşımla konuştum, doktoruna sormuş, 'istersen yaptır istersen yaptırma, siz yaptırdınız mı diye sorarsan hayır ben çocuğuma yaptırmadım' demiş
günaydın kızlar nerelerdesiniz yaw kayboldunuz hepiniz birden
biz bu gün 8:30 a kadar yattık kızımla, gece de çok rahattı özlemişim böyle uyumayıkuzucum hiç mızırdanmadı hiç uyanmadı gece, ben saat kurup kalktım mamasını vermek için, koyun koyuna yattık kalktık, kahvaltımızı yaptık, saygı duruşumuzu yaptık şimdi dizimde yatıyor klavyeye bakıyor bu ne diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?