Lohusalar kulübü

kızımla oynaşıyoruz yaklaşık yarım saattir, karnımın üstüne koydum yüz üstü yukarı tırmanmak için epey çabaladı yoruldu biraz da yağmur izledik, onuda kendim gibi yağmur aşığı yapıcam şimdi anakucağında her zamanki gibi kitaplığa bakarak aguluyor bende çekirdek çitliyorum hafiften gelen migrenimi saymazsak iyiyim sen ne durumdasın bakim

valla bende kızımı salladım uyudu ayağımda beşiğine koyucam şimdi bende epey oynaştım sevdim gülüştük kızımla onra mızmızlandı uykusu geldi uyudu fıstığım:)

kızlar nabersiniz? öyle kapalı bir hava var ki ankarada benim bile uykum geliyor benim kızda yenik düştü biraz oynadık şimdi uyuyor kızlar bende yaptırmadım rota aşısını şimdilik yaptırmayıda düşünmüyorum umarım bir sıkıntı yaşamayız

Selam Güzelliklerrr,,
Uyuttum tontişimi geldim...eşimin yaptığı kompostomu yudumluyorum :)
Akşam canım çıktı bizimki uyudu ben duş aldım, evi sil süpür toz al, mutfağı topla , bebeişin kıyafetlerini topla ütüle derkennn pestilim çıktı...gece de çok uyandı Bir dengesi yok bu sıpanın...

şekercimmm dediğin gibi mama tok tutuyo. Ama ben geceleri mama vermiyorum. Ek gıdaya sanırım 4. ayda başlıycaz biz. Bu ayın 24ünde 3 aylık oluyoruz bakalım dr ne diycek ek gıda konusunda. sen de bi sor stüm azaldı diyordun...
Ne bu uyku eğitimi nasıl olucak anlat bize de bakalım...

Vuslattt korku filmi gibi anlatmışsınn kız geceyi :))) vuuuuu uğultulu tepeler :))
Rota konusunda ben görüşümü belirttim dediğim gibi yan etkisi çokmuş.. belki de hiç olmayacak bir hastalık için gereksiz bir şekilde yan etki yaşamak istemem. İnşallah muhtaç olmayız..
canımm geçmiş olsun, ağrın epiduralden olabilir. ben 3 sene önce bir operasyon geçirmiştim. o zaman epidural yaptırmıştım. bacak ağrısı hediye kaldı bana ordan. doğumda yapmadılar bana epdural şimdi düşününce iyi ki de yapmadılr bi de onu çekemezdim. zaten emzirmekten belim tutuldu :))

Kızlarrr bi sorum var benim bebegim doğdugundan beri böle bazen Hiiii diye sesler çıkarıyo hiiiiii diye sanki böle nefesi kesilmiş gibi. sizde de varmı ?

bnde rota virüs aşısını yaptırmayı düşünüyodum ama yazdıklarınızı okuyunca kafam karıştı doktora soranlar varsa paylaşabilirmi kızlar

üstüne bastın ayağını kaldır hayatım aynen korku filmi gibi ama seviyorum ben böyle havaları pisikopatmıyım neyim
o sesi irem de çıkarıyor zaman zaman hayatım, çok nadir ve ekseri uyurken yapıyor.

çok tatlı bunlar yaa ama yeter bir sürü şey ördüm ben. zaten elim boş durmaz mutlaka bir el işi vardır elimde, canım sıkılır yoksa. o kadar çok şey işledim ki, 4-5 yaşlarında giyeceği patiği ceketi yeleği örme etekleri bile var işlediklerimi hep takım yapmıştım patikleriyle birlikte. fazlasıyla var ama tekrar bi bakınayım çok kanımın kaynadığı bir şey olursa örneğini çıkartırım. teşekkürler

canım ben epidural oldum ve aynen senin yasadıklarını yasadım.15gun falan yataktan kalkamadım tek basıma,bebeğimi kucagıma alamıyodum işkence gibiydi surekli ağlıyodum bebeğimin işlerini tek basıma yapamıyorum diye.ama etrafımda bisuru sezaryen yapan arkadasım var hiçbiri de benim gibi olmadı.ertesi gun ayaktaydılar benim kadar agrıları olmadı.bunyeye göre mi değişiyo yoksa doktorun da etkisi var mı anlamadım.bi de ağrılar benim dikiş yerimden cok karnımdaydı.bende kist var diye doktorum biraz fazla kesip bakmış ondan olabilir diye dusunuyorum.inş ondandır cunku bidaha aynı seyleri yasamak gercekten kabus olur.

aynısı benim bebekte de oluyo nefesi kesilir gibi.doktor burun tıkanıklığındandır korkulacak bişey yok demişti.sonra kalpte üfürüm var ekosunu cektirin dedi cok şükür onda da bişey cıkmadı

3 ay sonra epidural bel ağrısı yapmaya baslayabilir mi benim ameliyattan sonra epidural yerimde bir ay kadar bi sızı oldu sonra gecmişti.bence sen belini üşütmüş ya da incitmiş olabilirsin canım bebişlerimiz hergun buyuyo ve agırlasıyolar, onları kaldır koy, kucakta tası kolay değil

bencede epiduralden olmaması lazım ama arkadaşım öyle deyince acaba dedim. dediğin gibi inşallah değildir, basit bir üşütmedir ve hemen geçer. çok zor oluyor sabah kalkması ve kızımı beşiğinden alması

günaydın hanımlar hadin kahveye

Kizlar rota asisi icin yan etki yapiyor demissiniz. Nelerdir acaba?

kendi virüsü canım. yani yüksek ateş ve şiddetli ishal ya bunun sebebi. ee aşı demekte zaten o virüsü belirli bir dozda vücuda enjekte etmektir bağışıklık kazansın vücut o virüsü tanısın diye. işte bünyesi zayıf ya da hassas olan bebeklerde aşı sonrası yüksek ateş ve şiddetli ishal görünüyormuş. olmayanlar da var ama. iyi ki vurdurmuşum diyen de var yani. ben kararsız kalanlardanım. kontrolümüz çarşamba günü, o zamana kadar anca netten okuduklarımı yazabiliyorum maalesef net bilgi değil

Bugun rota virusu asimizi olduk cok sukur. 2. dozda ocak ayinda. Insallah hic bir yan etkisi olmadan atlatiriz.

inşallah canım. doktoruna sordum mu, kararsızlığımızı giderecek bilgiye ihtiyacımız var bizimde
arkadaşımla konuştum, doktoruna sormuş, 'istersen yaptır istersen yaptırma, siz yaptırdınız mı diye sorarsan hayır ben çocuğuma yaptırmadım' demiş

Son düzenleme:

Canim doktora hic sormadim yaptirmak gerekli midir diye. Yan etkisi yok dedi sadece yarim saat emzirme dedi. Baska hangi ozel asilar var dedim bilmemiz gereken. O da 1 yasinda vurulucak olan sucicegi asisi dedi. Sasirdim. Cunku su cicegini saglik bakanligi karsiliyor diye ummustum. Dolayisiyla sucicegi asisida ozel bir asi ama kesinlikle yapilmasi gereken bir asi hernekadar ozel olsa da. Bence butun asilari yaptrmaliyiz cocuklarimizin sagligi icin eger bu hastaliklara yakalanacaklarsa da ki insallah olmaz asilar sayesinde vucut bagisiklik kazandigi icin hafif bir sekilde atlaticaklar. Hem onlar hemde biz fazla yipranmayiz insallah.

günaydın kızlar nerelerdesiniz yaw kayboldunuz hepiniz birden
biz bu gün 8:30 a kadar yattık kızımla, gece de çok rahattı özlemişim böyle uyumayı kuzucum hiç mızırdanmadı hiç uyanmadı gece, ben saat kurup kalktım mamasını vermek için, koyun koyuna yattık kalktık, kahvaltımızı yaptık, saygı duruşumuzu yaptık şimdi dizimde yatıyor klavyeye bakıyor bu ne diye

merhabalar kızlar nasılsınız bakalım dünden bu yana doktordaydık hic bakamadım yavrum iki gündür huysuzdu meger kakasını yapamıyomus emmek istememeside o yüzdenmiş günde 2 defa falan yapıyo diye süphelenmemistim ama dün o kadar cok agladıki solugu tam tesekküllü bi hastanede aldım kanından idrarına karın filmine kadar herseye baktılar bu arada bebeklerin poposuna zeytinyagı sürün rahat yapsınlar kızlar Allah korusun catlak bile olabiliyomus zorlayınca bizede bi krem verdi rahat yapsın diye haftasonu diye yakında eczane yoktu bende zeytinyagıyla ve evde olan nemlendiricili bi kremle ovdum sıcak suya oturma banyosu yaptım 1 saat kadar uyudu kalkınca yaptı cok sükür rahatladı yavrum ama bi görseniz bi o agladı bi ben hele kan alınırken cok sükür elhamdülillah ben daha önemli sorunu var sandım sükürler olsun Rabbime Allah korusun meleklerimizi inşallah 1 hafta sonrada asımız var hayırlısıyla..rotayı konusmussunuz ben yaptırmıycam cok yan etkisi varmıs duyduguma göre eksisi artısından fazlaymıs sanırım düsünmüyorum o yüzden..

yerim ben onun totosunu ögreniyo iste annesi hepiniz düzene girdiniz massaallah fıstıklarım sıra bizde ama ben böyle uzun uyumaları mamaya baglıyorum bizimki ilk defa dün 4 saat uyudu ama yoruldugu icin sanırımbiz alıskın degiliz öyle uykulara ama bi bebek geceyi gündüzü ayırt ediyosa o bile yetiyor cok sükür..

Tünaydın çıtırlarrrr,

ŞEKERCİM , geçmiş olsun.. Alllah beterinden saklasın...

VUSLATCIM, sizde bizdensiniz..
Akşam en son saat 22'de beslendi bebişim.12'de uyudu sabah 5'e kadar uyumuşuz. Bi kalktım saat 5 halaa uyanmamış bizimki sıktım burnunu uyandırdım. emzirdim yine uyuduk. 9'a kadar...
Korkuyorum böyle çok uyuduğunda ama bizimkinin son modası bu. 2 gün gece gündüz kök söktür uyuma, sonra 1 tam gece gündüz full uyu :)

O da kendini düzene sokmaaya çalışıyo sanırım :))

24 kasımda tam 3 aylık olucak Allahım nasip ederse. O güne doktor randevusu aldım baakalımm herşey yolundadır umarım... Aklıma takılan 2 şey var.

Birincisi dilinde nokta şeklinde pamukçuk var 1 aydır geçmiyor. sağlık ocağından karbonatlı su ile sil demişlerdi yapıyorum sürekli ama geçmiyor.

ikincisi de sol gözünün pınarı sürekli sulu duruyor. Umarım ben pinpirik yapıyorumdur. Birşeyi yoktur..

Bu arada ERKEK BEBEKLERİ OLAN KIZLAR, bebişlerinizin pipisinin ucunu sürekli kontrol edin... kızarıklık vs olduğunda doktoruna söyleyin... çişini de yapamaz o durumda ve sünnet gerektirebilir. Aklınızda olsun...

Offff hva çok karanlık tam battaniye altında film izleme havası ama o keyif günlerini bi daha nezaman görürüz bilmem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…