- Konu Sahibi sekerciiik
-
Sevilenolmak - canim mikostatin diye bir damla var onu kullan 2-3 gun icinde geciriyor.
Tünaydın çıtırlarrrr,
ŞEKERCİM , geçmiş olsun.. Alllah beterinden saklasın...
VUSLATCIM, sizde bizdensiniz..
Akşam en son saat 22'de beslendi bebişim.12'de uyudu sabah 5'e kadar uyumuşuz. Bi kalktım saat 5 halaa uyanmamış bizimki sıktım burnunu uyandırdım. emzirdim yine uyuduk. 9'a kadar...
Korkuyorum böyle çok uyuduğunda ama bizimkinin son modası bu. 2 gün gece gündüz kök söktür uyuma, sonra 1 tam gece gündüz full uyu :)
O da kendini düzene sokmaaya çalışıyo sanırım :))
24 kasımda tam 3 aylık olucak Allahım nasip ederse. O güne doktor randevusu aldım baakalımm herşey yolundadır umarım... Aklıma takılan 2 şey var.
Birincisi dilinde nokta şeklinde pamukçuk var 1 aydır geçmiyor. sağlık ocağından karbonatlı su ile sil demişlerdi yapıyorum sürekli ama geçmiyor.
ikincisi de sol gözünün pınarı sürekli sulu duruyor. Umarım ben pinpirik yapıyorumdur. Birşeyi yoktur..
Bu arada ERKEK BEBEKLERİ OLAN KIZLAR, bebişlerinizin pipisinin ucunu sürekli kontrol edin... kızarıklık vs olduğunda doktoruna söyleyin... çişini de yapamaz o durumda ve sünnet gerektirebilir. Aklınızda olsun...
Offff hva çok karanlık tam battaniye altında film izleme havası ama o keyif günlerini bi daha nezaman görürüz bilmem :)
Tatlım ben başladım bu damlayı kullanmaya. Ama evlere şenlik bi kokusu var zavallıcık tükürüyo sürekli :) Bi de nasıl uygulanıyo çok saçma damlatma şekli.Sevilenolmak - canim mikostatin diye bir damla var onu kullan 2-3 gun icinde geciriyor.
ya bi izlerizki o filmi 24 saat film ceviriyıoruz burda gel izle kapalı gişe aynısından sendede var hem tokustururuz popolarınıhem ne güzel olurdu biliyomusun battaniye icinde güzel bi cay demleyip ben bugün işi gücü bıraktım oglumunda keyfi yok diye gün boyu uyuduk uyandık birlikte yemek bile yapmadım öyle takıldık simdide kucagımda tek elle yazıyorumaman keyfi yerinde olsunda ben razıyım erkek bebekler icin dediğini bende duymustum sordum onuda doktora normal dedi bende sünnet ettirmek icin cok fazla büyümesini beklemiycem ama cok ufakkende olmaz 3 yas falan normal diye düsünüyorum..
Tünaydın çıtırlarrrr,
ŞEKERCİM , geçmiş olsun.. Alllah beterinden saklasın...
VUSLATCIM, sizde bizdensiniz..
Akşam en son saat 22'de beslendi bebişim.12'de uyudu sabah 5'e kadar uyumuşuz. Bi kalktım saat 5 halaa uyanmamış bizimki sıktım burnunu uyandırdım. emzirdim yine uyuduk. 9'a kadar...
Korkuyorum böyle çok uyuduğunda ama bizimkinin son modası bu. 2 gün gece gündüz kök söktür uyuma, sonra 1 tam gece gündüz full uyu :)
O da kendini düzene sokmaaya çalışıyo sanırım :))
24 kasımda tam 3 aylık olucak Allahım nasip ederse. O güne doktor randevusu aldım baakalımm herşey yolundadır umarım... Aklıma takılan 2 şey var.
Birincisi dilinde nokta şeklinde pamukçuk var 1 aydır geçmiyor. sağlık ocağından karbonatlı su ile sil demişlerdi yapıyorum sürekli ama geçmiyor.
ikincisi de sol gözünün pınarı sürekli sulu duruyor. Umarım ben pinpirik yapıyorumdur. Birşeyi yoktur..
Bu arada ERKEK BEBEKLERİ OLAN KIZLAR, bebişlerinizin pipisinin ucunu sürekli kontrol edin... kızarıklık vs olduğunda doktoruna söyleyin... çişini de yapamaz o durumda ve sünnet gerektirebilir. Aklınızda olsun...
Offff hva çok karanlık tam battaniye altında film izleme havası ama o keyif günlerini bi daha nezaman görürüz bilmem :)
günaydın kızlaar nasılsınız bakalım...
yorucu ve bir o kadar da keyifli 2 günün ardından yine buradayım, aslında sürekli girdim yazılanları okudum ama yazamadım maalesef
jasmini merak ediyorum bilgisi olan var mı?
bizz 3 gündür yavrumla nöbetlerdeyiz gecsin artık su rahatsızlık rabbim kimsenin evladına sıkıntı yasatmasın aminn..
Sevilenolmak - ilacin icerisinde kiraz esansi oldugu yaziyor. Ama yine de tadi kotudur eminim ki cunku kokusu bile kotu.
aynen ölee canım :) yazık bebişlere
ama ben pek faydalı olcağını sanmıyorum ya bu kadar gunde geçmedi doğru düzgün damlatamıyorum sanırım çok saçma bi kutu yapmışlarr.sen nasıl damlatıyodun canım?
canım benim kızımda aynı seninki gibi 6 kilo ve doktor gayet iyi diyo.sen boşver dinleme kimseyi herkes topalak çocuk sever ama allah korusun sonra obez olup çıkacaklar diye ödüm kopuyo benim.aman azcık zayıf olsun sağlıklı olsunlar boşveerrr.
MerhAba arkadaslar uzun süredir yazmıyorum nasilsiniz sizlere bı sorum olcakti kızım 3 ayını yarın bitiriyor ve suan 5 kilo 800 gram 58 cm de boyu kızımı görenler ayına göre çok zayıf sütun yaramiyomu inek şutu ver muhallebi ver mama ver diyip duyurular basta kv sütun yaramıyor gaz yapıyor falan diye konuşmalarını hiç bitirmedi sagolsun canım çok sikiliyo bu duruma her hafta tarttirmaya götürüyorum ebeler çok iyi böyle devam diyor kızımın cis yapmadığa normal Dr da çok iyi diyor ama sürekli söyleye söyleye canımı sıkmayı başardılar esiminde desteğiyle umursamamaya çalışıyorum esim sürekli en iyi besin anne sutu takma onları dese de ben bı diğer tecrübeli annelere sormak istiyorum sizce kızım zayifmi sizin bebekleriniz nekadardi bu aylarda ek besin vermelimiyim sizce
Boyu da kilosu da gayet iyi masallah kimseye aldirma. Elinden geldigince emzirmeye calis bebegini. Zaten cok erken suanda muhallebi falan verilmez 3 aylik cocuga. Sindirim sistemi daha hazir degil buna. Sana gene sutun yetmiyor mu demis kayinvaliden. Benim ki bana ne dese begenirsin oglum daha 1-1,5 aylikken emiyordu birakinca agliyordu kv dediki oglumla konusarak ne bu doymuyor musun? Sana inek mi bulalim dedi. Bende icimden ya sabir saydim durdum. Oyuzden hic sikma canini cocuk senin cocugun senden baska hic kimse ona daha iyi bakamaz ve onemsiyemez.
Allah razı olsun ya inanın icimi rahatlatti sizlerden bunu duymak.. İnsanlar okadar duyarsizlarki onlar o sözleri söyleyince ne değişiyor hiç anlamıyorum ya sabır diyorum sizin kv yede yuh yani söylencek şey değil onun dedigide
Çok saolun yorumlarınız için emmeye devam ins
MerhAba arkadaslar uzun süredir yazmıyorum nasilsiniz sizlere bı sorum olcakti kızım 3 ayını yarın bitiriyor ve suan 5 kilo 800 gram 58 cm de boyu kızımı görenler ayına göre çok zayıf sütun yaramiyomu inek şutu ver muhallebi ver mama ver diyip duyurular basta kv sütun yaramıyor gaz yapıyor falan diye konuşmalarını hiç bitirmedi sagolsun canım çok sikiliyo bu duruma her hafta tarttirmaya götürüyorum ebeler çok iyi böyle devam diyor kızımın cis yapmadığa normal Dr da çok iyi diyor ama sürekli söyleye söyleye canımı sıkmayı başardılar esiminde desteğiyle umursamamaya çalışıyorum esim sürekli en iyi besin anne sutu takma onları dese de ben bı diğer tecrübeli annelere sormak istiyorum sizce kızım zayifmi sizin bebekleriniz nekadardi bu aylarda ek besin vermelimiyim sizce
Bana dediler hep karbonatli suya batirilmis gazli bez ile sil bebegin dilini diye ama inan hic gecirmedi taaki bu ilaci kullanana kadar. Oyle ki yavrumun dili bembeyaz kalin bir tabaka olmustuilaca basladiktan sonra pamukcuklar yumusamaya basladi ve kaynamis ilimis sulu gazli bez ile dilini kazidim ( daha dogrusu calistim cunku baya zordu) bir baktim parca parca gelmeye basladi pamukcuklar. Asagi yukari 1 haftayi buluyor tamamen temizlenmesi. Damlatirken yanaklara dogru damlatmayi dene daha iyi etki gosteriyormus. Insallah en kisa zamanda gecer. Beni de bilgilendirirsen sevinirim
Devam et tabi canim. ilk baslarda okadar gucume gitti ki soyledikleri cok kirildim. Lohusa olan bir anneye soylenmeyecek bir soz etti. Zaten insan stres icinde oluyor ilk zamanlar sutte yeterince gelmiyor. Bu sozleri duyunca iyice moralim bozuldu. Cok sukur zamanla sutum gelmeye basladi. Kv iyide pek taktigim yok. Kendi kafasina gore takiliyor. Bakalim gorumcem seneye hamile kalmak istiyor ona da ayni laflari edecek mi cok merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?