- Konu Sahibi sekerciiik
-
- #1.401
Canim surekli gormedigi icindir.bizimkide bi ara agladiginda esimin uydurdugu bi sevme sekli vardi benim kizim bitane benim kizim cok tatli diye onu kulagina soyleyince susuyodu ama sadece babasinda susuyodu halada oyle babasini gorunce hemen gulmeye basliyo cilve yapiyo arasi cok iyi ama kayinvalidem hep diyo annesine tepkisi daha farkli ben pdada uzin sure yoksam agliyo beni gorunce bana gelmek istiyo bide yeni bise ogrendi kucagima alinca basini omzuma yasliyo elleriylede omuzlarimdan ski ski tutunuyo ben bunu sarilma olarak algiliyorum cok hosuma gidiyo:)
yok canım,dediğim gibi benim kucağımdayken ya da yatarken babasının hiç bir şey demesine gerek yok, bakması bile sıpanın gülmesine yetiyor. ama ağlarken mümkün değil ne derse desin susmuyor. bizimki de içerliyor sanırım bu duruma. sürekli yanında olamamasına bağlıyorirem omuzlarıma tutunmuyor artık, bildiğiniz yakamı desteliyor sıpa
hayırrrrr canım kesinlikle hayır diyorum sana hiç alakası yok bizim babamız yanımızda ama dedigin gibi anneleri ayırıyorlar artık hic bizde durduguyla babasında durdugu bir olurmu hele biraz daha büyüsün kız oldugu icin babasına daha düşkün olur hatta oglanlarda anasına tabiiiiiiiibiraz fazla aglayınca bu aglıyor napıcam diye kalıyor bizimki hatta bi komiklerki
iyi bari, bu sıpaların hepsi aynı diyeyim de rahatlasın adamcağız
Kizlar haastaneden geliyoruz zeyneb fena oksuruyo burnu akiyo gozleri kizariyo istanbulda fena salgin var bogazlari kulaklari kizarmis sukur cigerlerinde bisey yok ilac kullanicaz
Kizlar haastaneden geliyoruz zeyneb fena oksuruyo burnu akiyo gozleri kizariyo istanbulda fena salgin var bogazlari kulaklari kizarmis sukur cigerlerinde bisey yok ilac kullanicaz
canım benim yaaa kıyamam kuzucuma cok gecmiş olsun.. benim yavruda gecen hafta hastaydı öksürüyordu kusuyordu ciğerlerinde bbişey cıkmadı ama kustuktan sonra cok feci öksürük tutuyordu ardındanda boğulacakmış gibi nefessiz kalıyodu kuzumdamla surup felan bide buhar makinesi aldık en cokda onun sayesinde cabuk atlattık.. burnu tıkalı olduğu zaman emerkende ağzı tıkanıyo memeyle, haliyle içtiği süt nefes borusuna kacıyo sonra kusuyo felan işde.. neyski şükür gecti. inş sizde cabuk atlatırsınız canım.. eşlerden konusmussunuz bide hanımlar. benim eşim kafe işletiği için öğlen 12 de gidip gece 2 de geliyor. o geldiğinde kızım uyuyor , eşim giderkende sadece 1 saat görüşüyorlar. ama buna rağmen kızım babaına acayip düşkün. gecen gece uyutamadım 2 saat salladım kucakladım nafile. babası uyandı geldi aldı kucağına 2 dk demedi uyuttu kızını ve o da geri uyudu dediğiniz gibi arkadaşlar kız cocukları babalarına cookkk düşkün. her ne kadar az görselerde fazla ilgi gösterememiş olsalarda vuslatcım bi türlü fırsat bulupda kızımın cicilerini cekip koyamadım canım önümüzdeki hafta inş cekip koyucam . hafta sonuna annemler gelicekmiş kızlar cok sevindim valla birazda kardan bahsetmişsiniz bizim buraların soğuğu cok meşhurdur. normalde burayada kar yağar ama kuru soğuk olur hep o da daha kötü allah doğuda yaşayanlara kolaylık versin diyelim. en cokda anne ve anne adaylarına. neyse kızlar benim meleğimin uyku saati geldi onu emzirip uyutucam sonrada babamız gelene kadar bende uyucam. herkese hayırlı akşamlar
eeee kızlar babacı olur tabi gelmiş gecmis olsun...annenler nerden geliyorlar hasret giderirsiniz artık senin icin ne iyi olur
bide bebişi simdi yatırıyorsun ya erken kalkmıyomu o zaman mesela simdi yatarsa kacta kalkıyo tamamen gece de kac kere uyanıyo?
dogumdan sonra ne kadar kanamamız gelıyooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Cok sagolun kizlar atlatiriz Allahin izniyle Allahim beterinden korusun
canım akşam 9 dan gece 1 e kadar uyuyor 1 de emziriyorum 3 e kadar uyuyor. 3 de tekrar emziriyorum 4 de uyanıyor. emzirip tekrar uyutuyorum 6.5 7 gibi uyanıyor . sonra 10-10.5 gibi yarım saatlik bir uykusu var:) ben denizlide oturuyorum şekercim annemler buranın bir ilçesindeler uzak değil yani haftada 3-4 kez gelirler yada ben giderim yanlarına. hasretlik çekmiyorum allaha şükür. az önce uyucam demişdim ama uyku tutmadı işte kızı uyutmuşken biraz takılayım dedim
bu konu, yani bebeğin yatış kalkış saatleri son günlerde benimde aklımı kurcalıyor.
Benim kızım da erkenci bir bebek. bazen aksam 6 da 6 buçukta ama en geç 7 buçukta uyuyor. doğduğundan beri böyle. Gezmeye gittiğimizde filan biraz daha geç yatıyor tabi. Ama şöyle bir şey var ki, böyle erken yatınca bu seferde çok erken uyanıyor. hatta son bi kaç gündür gece 3 gibi baya baya uyanıyor ve 1 saat kadar uyanık kalıyor. yine doğduğundan beri 7 gibi uyanıyor ona alıştık artık ama bu gece uzun uyanmaları acaba erken yatırmamdan mı kaynaklanıyor?
önceleri hoşumuza gidiyordu, düşünsenize bütün akşam eşim ve bana kalıyor ama bu durum da biraz yorucu oluyor. buarada bizim hatun 7 de uyudu diyelim, 11 gibi bi emiyor 2 gibi bi daha emiyor son olarakta 5-5 buçuk gibi bi daha emiyor.
Canim surekli gormedigi icindir.bizimkide bi ara agladiginda esimin uydurdugu bi sevme sekli vardi benim kizim bitane benim kizim cok tatli diye onu kulagina soyleyince susuyodu ama sadece babasinda susuyodu halada oyle babasini gorunce hemen gulmeye basliyo cilve yapiyo arasi cok iyi ama kayinvalidem hep diyo annesine tepkisi daha farkli ben pdada uzin sure yoksam agliyo beni gorunce bana gelmek istiyo bide yeni bise ogrendi kucagima alinca basini omzuma yasliyo elleriylede omuzlarimdan ski ski tutunuyo ben bunu sarilma olarak algiliyorum cok hosuma gidiyo:)
canım akşam 9 dan gece 1 e kadar uyuyor 1 de emziriyorum 3 e kadar uyuyor. 3 de tekrar emziriyorum 4 de uyanıyor. emzirip tekrar uyutuyorum 6.5 7 gibi uyanıyor . sonra 10-10.5 gibi yarım saatlik bir uykusu var:) ben denizlide oturuyorum şekercim annemler buranın bir ilçesindeler uzak değil yani haftada 3-4 kez gelirler yada ben giderim yanlarına. hasretlik çekmiyorum allaha şükür. az önce uyucam demişdim ama uyku tutmadı işte kızı uyutmuşken biraz takılayım dedim
günaydın kızlar hadin kahveye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?