- Konu Sahibi sekerciiik
-
- #1.761
hemen oturtuyorum ve ilk tepkisini cekiyorummEki Görüntüle 624943 Eki Görüntüle 624944
şimiden etikete taktı illa koparacak Eki Görüntüle 624947 Eki Görüntüle 624945
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr ii gecelerrrrr
HUHUUUUUU OĞLUMMUN 2 DİŞİ ÇIKTI KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRR elime geldi keskinceAnnem gördü ilk hatta. 2 günü var çıkmasına diyor annem. Bi dokundum anammmm keskinnnnnnnnnn Ağlayacaktım duygulandım babası da uzak ya şimdi sinir oldu :))))))))))
Canımmmm vuslatcım valla ben gezme tozma fink atma olaylarındayım hihihi :))
Vuslatcım maşallah cok hamaratsın gercekten ellerine sağlık. Bir de 6.ay asımız var demi( cok acımış ya kıyamam bu kuzulara
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım
Benim durumum içler acısı, feci adet sancım var, irem gece deliksiz uyuduama sancı uyutmadı delirdim resmen. doğumdan sonra hiç böyle olmamıştı. şimdi biraz hafifledi çok şükür
bizz geldikk dinlenmiş şekilde bomba gibiyizzcanımm gecmis olsunndogumdan sonra pek olmaz derler ama kişiden kişiye farklı demekki iremede masallahh bizimde 6 günümüz var 6. ayımız doluyo o zaman mama yapıcam bişeylerden tattırmaya baslıycam cok heyecanlıyım bu yüzden sabırsızlanıyorum simdiden ona ben ne cici cici mamalar yapıcamm
bak bak bak ne tesedüfmüssaynen bende doğumdan sonra böyle beklemiyordum. hani hamileliğin son zamanlarında belimiz kalçamız sanki ayrılıyormuş gibi ağrırdı ya, aynen o ağrılardan yaşadım gece boyu. hamile olsam doğuruyorum derdim
aaaa ne tesadüf bizimde 6 günümüz var 6. ayın dolmasınainşallah seninki direnmez de rahat rahat yedirirsin canım, irem yine yememeye başladı
bak bak bak ne tesedüfmüsshani siz bugün cıkmıyomusunuz biz cıkıyoruz birazdann
ayy canım benimm yaa sıcak su torbası iyi gelirr
kaç tanesi iyi gelir
amannnn hala aynımı esin evdemi bugün gerci benim uslu kızım annesine yardımcı olur hep kendi oglumdan biliyorum
selam kızlar...valla o kadar bunaldım kı anlatamam.benım kız ıkı gundur cok huysuz dun aşısı vardı hepatıt.acaba ondanmıdır huyszlugu ya.ne guzel duzene grmek uzereydı uykusu falan dengesı sastı cocugun yaa.besıgıne koyar koymaz uyanıyo.ayakta sallıom ana kucagına koyuyom besıgınde sallıom gene de fayda etmıyo.bıde benım 1 aydır annem yanımdaydı baya ogrenmıstım bakmasını bebege.dun annem gttı kayınvalıdem geldı.ıcım bı buruk annem gıttı dıye.kaynana annenın yerını tutar mı hıc zaten cocuk bakmaktan da pek anlamıo.ya kızlar aşıdan mıdır acaba huysuzlugu kızımın sızde de olmusmuydu aşı zmanı böle seyler?
selam kızlarrr nasılsınız bakalım??? malum kız hastaydı uğrayamadım bayadır amaaaaa çok şükür cabuk iyileşti kuzucum veeeee dişimiz geliyorrrrr
hadi baalımm varan 222222222222222222 hayırlı olsun yeni dişiniz dişi cıkanlar diş bulguru yapacak varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?