- Konu Sahibi sekerciiik
-
- #1.801
valla ne yalan söyleyim benim niyetimde tüm gün ama vakit kısıtlı olunca kv ler ne der bilmem. bişe dicek olmaları önemli değilde çocuk gibiler anacım küsüyorlarbizimkilerin huyudur ben nişanlıykende böyleydi. geldiğim zaman kim var kim yok herkese görücüye çıkarız. milletin bana hoşgeldine gelmesi gerekirken ben kapı kapı dolaşıp hoşbulduk diyorum ve bu çok sinirime dokunuyor. son geldiğimde hamileydim gitmiyorum hiç bir yere görmek isteyen buyursun dedim sülale küsmüş nerdeyse. bu seferde kimseye gitmicem, iremle ilk kez gidiyoruz ankaraya. kapı kapı çocuk dolaştırılmaz benim bildiğim çocuk görmeye gelinir. bakalım nasıl bir ankara bekliyor beni. tek çıkıp geleceğim yer sensin işte. ilk fırsatta kaçıcam yanına ama süre konusunda söz veremem maalesef eşimi kafadan unut o tayin meselesi için merkez komutanlığının kapısında olacak inşallah ankara ya da mersine olur tayinimiz onun için konuşacak bakalım hayırlısıyla...
hadi bakalım tamam canım sen nasıl uygun görürsen öyle yaparız dostlugumuz sürdükce görüsürüz zaten dahainşallah sizin icin hayırlı bi yer olur burası olcak gibi his var icimde hadi inşallah
kızlar selam..lohusalıgımın sonuna dogru yaklasıyorum artık. yanımda ilk 30 gün annem vardı.simdide kayınvalıdem.carsamba gunu kırkımız cıkacak.sureklı yanımda bırılerı oldugundan annelıgımden hıcbısey anlamadım.yalnız kalınca bebegıme esıme evıme kendıme yetebılecekmıyım cok merak edıyorrm.zaten ılk 15 gün depresyondaydım.kayınvalıdem dogumda gelmıstı sorun cıkardı bırsuru ya koskoca kadın el kadar cocugu kıskandı annemden.sonucta amelıyat olmusum annem daha cok ılgılencek tabı benle dimi? yok cocugu sevdırmedınız elletmedınız baktrmadınız bır suru laf söyledi anneme.sabah kalktı bes karıs surat.herseye karısmalar.herseyı bı o bılıyo zaten.annem gece daha rahat benle ılgılenmek ıcın bebek ben annem oturma odasında yattık ılk zamanlar.63 yasında ılk defa torunu oluyo kayınvalıdemın.anneme söylediği laflardan dolayı ve benım en cok ılgıye sevgıye muhtac oldugum zamanlarda yaptgından dolayı ıcımde bı sogukluk var.benım dogumda kayınpederım de vardı ayrıca.10 gun kadar kaldılar.ılk gunler hıc rahat edemedım.depresyona grdım su an bıle yazarken içim sıkılıyo.unutamıyorum.annnem bosver yaslılıgına ver saygıda kusur etme dıyo ama ıcımdekı soguklugu atamıyorum.eşim de annesıne cok duskun asla laf söyletmio.böyle içimde tut tut..cok sogudum ya..zaten otekı gelınıyle küs.. napcam bılmıom kızlar..
kızlar selam..lohusalıgımın sonuna dogru yaklasıyorum artık. yanımda ilk 30 gün annem vardı.simdide kayınvalıdem.carsamba gunu kırkımız cıkacak.sureklı yanımda bırılerı oldugundan annelıgımden hıcbısey anlamadım.yalnız kalınca bebegıme esıme evıme kendıme yetebılecekmıyım cok merak edıyorrm.zaten ılk 15 gün depresyondaydım.kayınvalıdem dogumda gelmıstı sorun cıkardı bırsuru ya koskoca kadın el kadar cocugu kıskandı annemden.sonucta amelıyat olmusum annem daha cok ılgılencek tabı benle dimi? yok cocugu sevdırmedınız elletmedınız baktrmadınız bır suru laf söyledi anneme.sabah kalktı bes karıs surat.herseye karısmalar.herseyı bı o bılıyo zaten.annem gece daha rahat benle ılgılenmek ıcın bebek ben annem oturma odasında yattık ılk zamanlar.63 yasında ılk defa torunu oluyo kayınvalıdemın.anneme söylediği laflardan dolayı ve benım en cok ılgıye sevgıye muhtac oldugum zamanlarda yaptgından dolayı ıcımde bı sogukluk var.benım dogumda kayınpederım de vardı ayrıca.10 gun kadar kaldılar.ılk gunler hıc rahat edemedım.depresyona grdım su an bıle yazarken içim sıkılıyo.unutamıyorum.annnem bosver yaslılıgına ver saygıda kusur etme dıyo ama ıcımdekı soguklugu atamıyorum.eşim de annesıne cok duskun asla laf söyletmio.böyle içimde tut tut..cok sogudum ya..zaten otekı gelınıyle küs.. napcam bılmıom kızlar..
merhaba hanımlar benimde 20 günlük dünya güzeli bir kızım var maşallah çok akıllı mamasını yiyor altı değişiyor gazı çıkıyor mışıl mışıl uyuyor bende 2 saate bir uyandrıp emziriyorum 2 günde bir banyo yaptırıyorım hergün üstünü değiştiriyorum bazen günde 2 defa değiştiriyorm 3 e de çıkıyor :)
poposuna pudra kullanmıyorum bez yeternce hava almasını önlüyor kayınvaldem saolsun kantrn yağını ve kudret narı yağnı karştrp güzel bir yağ yaptı her altnı değiştrmedn sonra onu srüyorum ve hiç pşik olmuyor kızm poposuda kızarmıyor onun dışında duştan sonra heryerni bebe yağıyla masaj yapark ovuyrm bir gün altı bağlı birgün açık bırakıyorm hava alması için ve kızm çok rahat ediyor altına birsrü çarşaf poşet seriyorm rahat rahat uyuyor hava alıyor popişi :)
günde 1 defada tenine göre ılık bir suya oturtuyorm karnına kadar sadece çişi ve kakası çok asitli oldgu içn ıslak mendlle silsemde yakıyor sanrm kızarıyor bazen oda kızmı rahatlatyr ve anne karnında sanıyor kendni çok rahatlıyor öylee ayakta uyuyor
merhaba hanımlar benimde 20 günlük dünya güzeli bir kızım var maşallah çok akıllı mamasını yiyor altı değişiyor gazı çıkıyor mışıl mışıl uyuyor bende 2 saate bir uyandrıp emziriyorum 2 günde bir banyo yaptırıyorım hergün üstünü değiştiriyorum bazen günde 2 defa değiştiriyorm 3 e de çıkıyor :)
poposuna pudra kullanmıyorum bez yeternce hava almasını önlüyor kayınvaldem saolsun kantrn yağını ve kudret narı yağnı karştrp güzel bir yağ yaptı her altnı değiştrmedn sonra onu srüyorum ve hiç pşik olmuyor kızm poposuda kızarmıyor onun dışında duştan sonra heryerni bebe yağıyla masaj yapark ovuyrm bir gün altı bağlı birgün açık bırakıyorm hava alması için ve kızm çok rahat ediyor altına birsrü çarşaf poşet seriyorm rahat rahat uyuyor hava alıyor popişi :)
günde 1 defada tenine göre ılık bir suya oturtuyorm karnına kadar sadece çişi ve kakası çok asitli oldgu içn ıslak mendlle silsemde yakıyor sanrm kızarıyor bazen oda kızmı rahatlatyr ve anne karnında sanıyor kendni çok rahatlıyor öylee ayakta uyuyor
başın sağolsun canımselamlar olsun hepinizeeee.uzun zaman oldu uzak kaldım buralardan.pek hoş şeyler olmadı malesef.dedemi kaybettik annemler izmire cenazeye gittiler.bu gün okula başladım normalde annem gelip bakıcaktı.hal böyle olunca kayınvalidem geldi sağolsun ama kadın yaşlı hastada biraz zor idare ediyo ama yapacak bişey yok.kız da çok huysuz bu ara.atak evresimidir nedir.ama her gün yeni bişey öğreniyo.durmadan çığlık atıyo ayaklarını ağzına alıyo yürümeye çalışıyo:))
uzun zaman sonra çalışmak çok ağır geldi.allahtan ders programım çok kalabalık değil öğleden sonralarım boş.çoğu zaman evde olucam.
benden haberler böyle inşallah sizlerde iyisinizdir
kantoron yagı gercekten cok faydalıdır canım dogrusunu yapıyorsun rahat bi bebişin var insallah böyle devam eder hosgeldin bu aradamerhaba hanımlar benimde 20 günlük dünya güzeli bir kızım var maşallah çok akıllı mamasını yiyor altı değişiyor gazı çıkıyor mışıl mışıl uyuyor bende 2 saate bir uyandrıp emziriyorum 2 günde bir banyo yaptırıyorım hergün üstünü değiştiriyorum bazen günde 2 defa değiştiriyorm 3 e de çıkıyor :)
basın sagolsun canım.. ögretmen olmak bu yüzden güzel iste bebişle vakitler senindir..selamlar olsun hepinizeeee.uzun zaman oldu uzak kaldım buralardan.pek hoş şeyler olmadı malesef.dedemi kaybettik annemler izmire cenazeye gittiler.bu gün okula başladım normalde annem gelip bakıcaktı.hal böyle olunca kayınvalidem geldi sağolsun ama kadın yaşlı hastada biraz zor idare ediyo ama yapacak bişey yok.kız da çok huysuz bu ara.atak evresimidir nedir.ama her gün yeni bişey öğreniyo.durmadan çığlık atıyo ayaklarını ağzına alıyo yürümeye çalışıyo:))
uzun zaman sonra çalışmak çok ağır geldi.allahtan ders programım çok kalabalık değil öğleden sonralarım boş.çoğu zaman evde olucam.
benden haberler böyle inşallah sizlerde iyisinizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?