- Konu Sahibi sekerciiik
-
- #1.781
vuslattt nasıl oldun canım merak ettim seni:26:
slm kızlar nerelerdesiniz
burdayız canım bu aralar anneler cok yogun dis haftası yanasıl gecti gününüzz
merhabalar
doğum yapan anneler
elektrikli süt makinelerinden aldınız mı :44:
alıp almamakta çok ama çok kararsızım
doğumdan sonra sütüm gelmez de kuzucum aç kalacak diye
kaç gündür kabuslar görüyorum
bi yardım edin bana
merhabalar
doğum yapan anneler
elektrikli süt makinelerinden aldınız mı :44:
alıp almamakta çok ama çok kararsızım
doğumdan sonra sütüm gelmez de kuzucum aç kalacak diye
kaç gündür kabuslar görüyorum
bi yardım edin bana
günaydın kızlarr nasılsınız bakalım dün burda ne rüzgar esti ama amann herseyler ucustu bugün sakin ankara hafif yagıslı ve puslu genelde hep oldugu gibi yavastan düzene giren hatta iyice giren bu hayatımızı cok sevmeye basladım ve sükrediyorum herseye yeni güne benim oglus yerde yuvarlanmayı daha cok seviyo örümcek aldık ama pek bindiremiyorum biraz daha bekleyelim bakalım disimiz yok daha eeeeeeeeeeeeeee diye seslerimiz var gün icinde birbirimize eeeeeeee leşiyoruz o da gülüyor onun dilinden konusuncabiri geldigi zaman utanıp koynuma sokulmalarda artıs var yabancıları iyice tanıyo artık nerde bıraktıysam orda yok odanın diger ucunda cogu zaman o yüzden ona zararlı olabilecek hersey ortadan kaldırıldı bile coktan bizlerden böyle simdilik herkese mutlu mutlu günler
:44::44:bebecik kaç aylık ki canım odanın bir ucunda buluyorsun ? emekliyor mu ? 3 aylık yazıyor ya sticker'da o yüzden sordum :26:
günaydın kızlarr nasılsınız bakalım dün burda ne rüzgar esti ama amann herseyler ucustu bugün sakin ankara hafif yagıslı ve puslu genelde hep oldugu gibi yavastan düzene giren hatta iyice giren bu hayatımızı cok sevmeye basladım ve sükrediyorum herseye yeni güne benim oglus yerde yuvarlanmayı daha cok seviyo örümcek aldık ama pek bindiremiyorum biraz daha bekleyelim bakalım disimiz yok daha eeeeeeeeeeeeeee diye seslerimiz var gün icinde birbirimize eeeeeeee leşiyoruz o da gülüyor onun dilinden konusuncabiri geldigi zaman utanıp koynuma sokulmalarda artıs var yabancıları iyice tanıyo artık nerde bıraktıysam orda yok odanın diger ucunda cogu zaman o yüzden ona zararlı olabilecek hersey ortadan kaldırıldı bile coktan bizlerden böyle simdilik herkese mutlu mutlu günler
iyi hafta sonları kızlar herkese
biz dün gceyi hatta dün öğleden sonrasını çok sıkıntılı geçirdik sürekli ağlama yarım saatte bir uykudan uyanma sürekli kucakta odadan odaya gezme hatta dışarıda yağmur yağıyordu aldım markete gittim sırf ortam değişsin de biraz sakinleşsin diye eve girdikten hemen sonra yine başladı kaka yapmamıştı 24 saati geçmişti.bu onu rahatsız ediyor.zaten sürekli karnında bir gerginlik bacak hareketlerinde artış vardı....
saat 10'dan sonra rahatladık şükür.... mecbur fitil verdim ama
:44::44:bebecik kaç aylık ki canım odanın bir ucunda buluyorsun ? emekliyor mu ? 3 aylık yazıyor ya sticker'da o yüzden sordum :26:
slm kızlaar nasılsınız bakalım
ben bomba gibiyim ağrısız uyandım çok şükür, berbat geçen iki günün ardından süperim
kızlar irem mucizevi bir şekilde yemeye başladıdaha iki gün öncesine kadar bir şey yediremiyorum diye yakınıyordum dün eşim kinder süt dilimi almıştı, onu yiyelim dedik, baktım kız kucağımda atlıyor, verdim eline kek taraflarını ayırıp içini yemeye başladı şok oldum. bu sabah kahvaltıyı tekrar bi deneyeyim dedim, biraz yumurta sarısıyla peyniri ezdim kaşığın ucuyla verdim yedi, kahvaltımızı yaptık çok şükür. sonra ki acıktığında mama verdim. az önce tekrar acıktı bu seferde muz ezdim (ishali vardı 1-2 gündür muz ver yerse demişti annem ama yememişti ilk verdiğimde) azcıkta mamasından koydum içine iştahla yedi maaşallah planım bir daha ki öğüne tekrar mama, akşamada çorba ya da muhallebi yapmak, bakalım napıcak kuzum sanırım yakında diş müjdemizide vericez, alt damağında 2 tane kabarcık var damağın iç tarafında, hafiften beyaz rengi. elime gelen bişe yok ama daha, bakalım bekliyoruz örümceği üst kademedeydi, ayakları yere basmıyordu, altındaki aparatını takıyordum onun üzerinde zıplatıyordu kendini. dün aparatı çıkardım ve örümceği alt kademeye indirdim napıcak diye, geri geri gitmeye başladı salonun ortasında bol bol ses çıkarır olduk ama dün ilk kez bize laf yetiştirmeye çalıştı şu şekilde eeegugugueegugueegu okuduğum bir yazıda bebekler her atak dönemi bitişinde yeni beceriler kazanırlar yazıyordu ama bunların hepsi bir anda nasıl oldu anlamadım hala şaşkınım desem yeridir. özellikle yeme konusuna çok seviniyorum çünkü kilo alımı durmuştu, inşallah tekrar almaya başlicak. bizden havadisler bu kadar
2 gün öncede burası öyleydi şekerim, fırtına yağmur bide dolu eklendi buna çıkan sesten uyuyamadık iremde çok korktu. Allah dışarda aç açık olanların yardımcısı olsun
odanın diğer ucuna nasıl gidiyor teyzoşum, bizimki yan yan ilerliyor yengeç gibi. emeklemiyor yatıyor sırt üstü mesela bi bakıyorum yönünü çevirmiş kendini kaydıra kaydıra ilerlemiş oluyor
maaşallah kuzumagelimde Ankara'ya bakim bi nasıl sokuluyormuş anasının koynuna, nere sokulursa sokulsun kurtulamaz elimden
nasıl geçsin hayatım ağrıyla geçti, dünki gibiydim yine, akam üzeri geldim kendime şükür. şimdi iyiyim, kızımla börek yaptık akşam teyzesi çok güzeldi, pek sevdi oynamayı, ekledim resimlerini görürsün
Merhaba canım hoş geldin
Önce sağlıcakla al meleğini kucağına inşallah diyeyim
Sanırım süt makinesi derken sağma makinesinden bahsediyorsun, elk. alanlarda oldu benim gibi manuel alanlarda oldu ama bunu stres yapma kendine. şimdi her şeyi fazlaca düşünür kafanda büyütürsün, doluya koysan almaaaz boşa koysan dolmaaazz biliyorum ama sütün en büyük düşmanı stres maalesef. sen düşünme şimdi bunları kolaylıkla meleğini doğuracaksın, bol bol sütün olacak ve gönlünce emzireceksin kuzunu inşallah, bunları düşün. benim sütüm stresten erken gitti, o yüzden hassasım bu konuda
ama sen simdide böyle yapma kendi kendine stres yapmıssın hiç gerek yok canıminan süt olmasa benim olmazdı dogum yapana kadar hiç yoktu su an bebeğim 6 aylık sadece anne sütü aldı yeterki stres yapma kimseyide takma ben öyle yaptım elektirikli makine falanda almadım ben gerek görmüyorum calısmaya baslamayacaksan gerek yok bence
daha neler yiycek beim kuzum o yüzden diyolar ya bebeklerinizi rahat bırakın onlar yemeye baslayacakları zamanı iyi bilirler diye mesela ısrar eden illa yesin diye direten anneler de bebegin zamanının gelmedigini tınlamayarak yiyecek cocuguda yemekten sogutuyolar ısrarlarıyla en güzeli kendi haline bırakmak tebrik ediyorum seni canım buraya gelinde mamalar yapıyım ben size artık emiri mi ben senin elinden alamam iremimi sen benim bilmiyorum artık bakıcezz
cevaplarınız için gerçekten çok teşekkür ederim
bu aralar kaygı halim bi hayli arttı
rüyalarımda bile oğlum aç kalıyordu(
ama yorumlarınız beni rahatlattı çok teşekkür ederim
günaydın güzeller nasılsınız bakalım
biz iyiyiz çok şükür, kuzum bu günde hiç direnmeden keyifli bir şekilde yaptı kahvaltısını. biraz endişeliyim fazla hapşuruyor sabahtan beri. hasta olmasa bari :18:
aynen öyle canım, zorlamanın alemi yok, annem 'istemiyorsa bırak tiksindirme çocuğu o istediği zaman yer' diyordu, ben de bunu uyguluyordum zaten biliyorsunuz. ohhh mama sözümüzüde almışız misAllah'tan bir mani çıkmazsa eğer martın 2. ya da 3. haftası Ankara'da olucaz inşallah
canım benim yerden göğe kadar haklısın. ben son zamanlarımda her gece rüyamda doğum yapıyordum kan ter içinde, rüyamda sancı çekiyordum gayet gerçekçi bir biçimde. eşim son zamanlarda 'uyurken doğurucan' demeye başlamıştıendişelerin gayet normal ama inan gerçekten endişe edilecek şeyler olduğu için değil, doğumun yaklaşmasının verdiği psikolojiden kaynaklanıyor bak sayılı günlerin kalmış doğuma, keyfini çıkarmaya bak, elbette kucağına aldığında ki mutluluğun tadı bambaşka ama içinde bir mucize taşımanın tadı da çok başka
ayyyy gercektenmi cok sevindim canımm yasasınndemekki burdan ilk görüsmemiz senle olacak gercekten sabırsızlanıyorum simdiden inşalah havalarda güzel olur tadını cıkarırız :119::119::119: bende yeni oturdum babamızı simdi ise gönderdik birlikte biraz dolastık geldik o ise biz eve demek rüyanda sancı cekiyodun sonra sezeryan oldun, bende hiç rüya görmedim dogumla veya bebekle ilgili ama gel gör suyum önce geldi benim sancıdan önce yani secme sansım yoktu simdi sorsan nasıl memnunmusun diye cooookkk memnunum yine dogum yapsam yine aynı normal isterdim secme sansın varsa tabii hayatın sana ne getirceni bilemessin.dogum bi sekilde gecip gidiyor dogumdan sonraki gecelerinde RABBİM sabrını veriyor.anneliğin neden zor oldugunu yasayarak ögreniyosun.ve hayatta kendinden daha fazla birini sevebilecegini farkediyosun.son zamanlarım geldi aklıma ne heyecanlı, ne telaslı, ne tatlı günlerdi... bide doguma giderken kocamın yaptıgı telas hala gözümün önünde sanki o doguracakmı gibi bebegim dogduda büyüyor bile simdi canımın ici uyuyor gidip sevesim geldi..
aa senindemi suyun sancıdan önce gelmisti nerdeyse kaderlerimiz bile aynı diycemaynen öyle canım, seçme şansımız olmuyor bazen. biliyorsun benim doğumdan 2 gün önce suyum gelmeye başlamıştı, evden takip edeyim dedim dr.a tamam dedi. 2 gün sonra kontrol diye çağırdı bi baktım sezeryandayım. suyum hiç kalmamış, sancım yok denecek kadar az, suni istedim, kızım geri çıkmış yukarıya doğum kanalında değil ama su yok, suni bebeği sıkıntıya sokar suyun olsa verirdim dedi. neyse geldi geçti, normal olmasa da ben istediğim şekilde doğar doğmaz gördüm meleğimi tam anestezi olmadığı için. normal istememinde tek sebebi buydu, onu doğar doğmaz görmek narkoz altında olmamak. normal olmadı ama Allah gönlüme göre verdi. şimdi her şeyim o benim, bak ikimizinki de 6 aylık oldu bile 2 gün kaldıAnkara'yı bende iple çekiyorum canım, eşimin görevi nedeniyle 3-4 gün anca kalabilicez maalesef. o 3-4 gün içinde ilk fırsatta kahveni içmeye ve yiğenimi yemeye gelicem mutlaka
aa senindemi suyun sancıdan önce gelmisti nerdeyse kaderlerimiz bile aynı diycembenide alcaklardı sezeryana ama doktorum cok normalciydi benim o ısrar etti resmen nerden nereye ..ne zaman 6 aylık oldular zaman ne cabuk geciyor degilmi öyle bi kahve falan anlamam tüm gün benimlesin eslerimizide tanıstırırız bakarsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?