- Konu Sahibi sekerciiik
-
- #1.921
ay zaten 50 kere ararlar alısverise gidince seninki, yine iyi benimkine ne dersin aksam dükkandan cıkarken arar ben cıkıyorum bişey lazımmı diye lazm olanı söylerim yada lazım degil sen gel yeter derim kapatırız.sonra mahalleye gelince arar ben indim bişey istiyomusun diye sonra apartmana girerkenneyseki artık bunu bire düsürüyorum artık cogu zaman ama alısverise gittiyse o telefon 50 kere calacak arkadas alıskınım ben buna o yüzden yatarken sessize alırım mutlaka neyse gelmis gecmis olsun sekerim hayırlı olsun yürüteciniz nasıl begendinmi bimin ürünleri güzel olur cünkü..
rooa sene farkı haricinde evlilik yıldönümlerimizin aynı olduğunu fark ettin mi
nerdesiniz kızlarr biraz önce oglusum alkıss yaptı bana ayyy
bende nete irmik helvasının tarifine bakmak için girmiştim canım bu kadar olurmerhabalar nasılsınız bakalım babasıyla oglusum uyuyorlar bende buraya kacıyım dedim bide gece kacamagı yaptım irmik helvası oda demleniyor bakalımbugün babasının yanına gittik ziyarete gecen seferki bu sefer gecendeki gibi degildi sakindi alısıyor sanırım babasının isyerine artık gel gel yaptırmaya calısıyorum bye bye gel gel nerdeyse tüm günümüz oyunla geciyor bugün tüm gün televizyon bile acılmıyor düsünün yanii bizden haberler bu kadar simdilikk herkese iyi gecelerr..
İyi akşamlar canlar nasılsınız?
Kızlar biz ek gıdaya biraz ara vereceğiz galiba ya da onun gibi birşey.. çünkü kızım meme almamaya başladı.
Cuma gecesi her zamanki gibi 12 de uyandı ve memeyi almadı. aslında 3 saattir aç olmasına ragmen. Yalancı memeyi alıyor, benimkini almıyor. cuma gecesi 2 kere uyandı ve ikisinde de tam uyumak üzereyken emziği çıkarıp tıkıştırdım ağzına ve öyle karnını doyurabildik. ama çok şükür ağlamıyorda, sadece 3 4 saat gecmesine ragmen hala memeyi almıyor. tabi ben arada bi deniyorum ama yok. anca zorla uykuya dalarken o da. dün elmasını yedikten sonra yine iyice almamaya başladı. bende kaşıkla doyurmaktan memeye soğuduğunu düşündüm. en son dün aksam 6 saat nerdeyse birşey almadı, bi gece evvel sagdıgım sütü kasıkla verdım, uyku moduna girince de kendi mememi. Gecemiz ve bugünümüz yine zormalayla geçti ama çok şükür son 2-3 emmesi zorlanmadan oldu. kasığı unuttu ondan sanki. Yanlış mı düşünüyorum sizce, siz ne dersiniz bu duruma?
Ek gıdaya geçince bir çok bebeğin emmeyi bırakmak istediğini duymuştum acaba o süreci mi yaşıyoruz, ne yapmalıyım acaba?
Emzirmek bir kadının yaşayacağı en kutsal, en rahatlatıcı, en huzurlu eylem. Ama ne varki; yok göğsüm şişti, yok sütüm azaldı, yok emmiyor, emmeyi mi bırakacak acaba derken baya da yıpratıcı oluyor. yine de yılmak yok yola devam
bende nete irmik helvasının tarifine bakmak için girmiştim canım bu kadar olurafiyet bal şeker olsun
hem emziriyoruz hemde bebeklerle ilgilenirken enerjimiiz bitiyor tabi hayatımda hic yapmadıgım kadar tatlı yaptım ve yedim haftada 3 cesit tatlı yapılıyor neredeysesanada afiyet olsun canım benim evet süt alması azaldıysa ek gıda verme yada sagma makinan varsa onla sagıp biberondan verebilirsin kendi sütünü öylede olabilir emzirirkenki huzurda salgılanan hormondan kaynaklanıo canım
selamlar kızlarr nasılsınızbugün biz geldik bıdıgımla birlikte vuslatcım esinin gelmesine sevindim birlikte gezmelere gidrsiniz artık kayınpederi hastaneye yatırdılar o yüzden esim sık sık hastaneye gidip geliyor dün pazardı ve hastanede gecti dinlenemedi oda bize gelince bıdıgımın her gün yeni bir huyunu kesfedip sükrediyorum hersey icin su an oyuncak selesinin icne gecmis arastırma yapıyor cok bilmişş vuslatcımm asıyla kontrol gününüz aynımıydı boy kiloya baktılarmı onu sorcaktım bizim asıda yaklasıyor hadi hayırlısı artıkk
Slm kızlar okadarrrrrrrrr uzun zaman olmuş ki girmeyeli son 3 gündür yazılanları ancak okuyabildim.Hepinizin iiiiii olduğuna sevindim ve tabi kuzucukların da.Bizi soracak olursanız en son gıda alerjisi tahmin ettiğimiz bi kakada kan durumumuz vardı hatırlarsanız. Yok denecek kadar azaldı tabi yediklerime dikkat ettiğim sürece .İnsan yumurta yemeği özler mi kuruyemiş,acı,balık,muz,çilek .....Bebişim için yemiyorum napalım o iii olsun da .Sadece bu kadar değil tabi fazla kilo da alamıyor bu sebepten kuzucuğum.6.ay kontrolünde 6,5 kilo idiAbisi 2 aylıkken 6.5 kiloydu. Neyse bin şükür sağlıklı bir bebek ama.Keyfi gayet yerinde hareketli ve çoooooooook sevimli.Bir ara eklerim fotoğrafını.Ek gıdalara korka korka başladım şimdilik elma ,armut,ev yapımı yoğurt(ki inek sütüyle mayalıyorum)haşlanmış patates kabak havuç yiyoruz.Dün mantı açmıştım 2-3 tane onunkini patatesli yaptım bayıldı teyzeleri yarın da nasipse yumurtasız kahvaltıya başlıyoruz.Bundan böyle gün gün yazarım artık inşallah.Ankaradaki kızlar bir ara bi yerde buluşalım bebişler büyüdü artık.Vuslatcım eğer Ankara ya çıkarsa tayininiz denizcilere yeni lojman yaptılar Etimesgut ta. Bizim lojmanlara çok yakın belki komşu oluruz.Ütü yapmaya gidiyorum ((((((( çok var. Görüşürüz öptüm hepinizi.
Günaydın güzelleerrMüthiş derecede uykusuzum irem gece çılgırmış gibiydi yavrum 10 dk ya bi ağlayarak uyandı durdu. dün dışarı çıktığımızda da öyle yaptı halbuki hiç yapmamıştı şimdiye kadar dışarıda şimdi pek keyifli ama maaşallah sabaha kadar ağlayan benim sanki benim uykusuzluktan başım ağrıyor, hatunda hiç uyku belirtisi yok bu arada dün kızıma çorba yaptım. haşlanmış patates ve havuç, birazda bezelye. haşladığım sudan ilave ederek blendırdan geçirdim, 1 çay kaşığı kadar zeytin yağı, çok az da tuz ekledim afiyetle yedi maaşallah.
geçmiş olsun canım hayırdır önemli bir şeyi yoktur inşallah kayınpederinin?
bu arada kontrol günümüz değildi ama ben baktırdım yine de, 8200 olmuş kilosu boyuda 63 cm
evet yaa yoksun epeydir ama sevindim kuzunun iyi olmasına. her şeyi onlar için yapmıyor muyuz zaten, az daha dikkat edersin olur biter, kilosuda önemli değil, bak ne güzel sağlıklı keyfi yerinde diyorsun maaşallahdört gözle bekliyorum resmini. ek gıdaya bizde onlarla şimdi çeşitlendiriyoruz artık yavaş yavaş valla canım inan çok isterim komşu olmayı, yakınımda arkadaşlık edebileceğim birisinin olmasını ama ben burada lojmana tövbe ettim. orası öyle değildir muhtemelen ama burası bitirdi beni. evle ilgili bütün problemleri geçtim (ki geçmekle değil saymakla bitmez) 1 kişi olmaz mı yaaa, konuşacak 1 kişi olmaz mı yok işte arkadaş yok. olanlar hep rütbecilik oynayan cinsten bende o muhabbetleri hiç sevmem. bunalıyorum tek başıma
Günaydın canlar, nasılsınız bakalım? Bizde çok şükür iyiyiz, biraz dünden kalmayız. Havaların güzelliğini görüp dışarı çıktık dün, ilk kez salıncakta sallandıkAma sonra nedense bende "acaba ateşi mi var" paranoyası başladı. çünkü elleri filan çok sıcaktı ve sürekli terliyordu. Ölçtüğümüzde ki 3 kere üst üste ölçtüm, 35.5 çıktı. Ateşi olasın da aman ben yanılayım önemli değil. Gece Vuslatcım bizim kızda 4'den sonra ağlama moduna geçti, zaten 6 da da tamamen ayıldı. şimdi keyfi yerinde maşallah. Bende yine adet oldum, her yerim ağrıyor ve doğumu hatırlatıyor bana
Her ne kdar emmesi azalacak gibi olsa da ben rahat durmadım ve yogurt verdim ama çok ekşi buldu sanırım yüzünü şekilden şekle soktu. Muz koyayım içine diyorum tatlandırmak için inş kabızlığa neden olmaz. Bide bugün sebze çorbası deneyeceğim, patates havuç ve brokoliden. bakalım nasıl olacak.
Bende lojmanda oturuyorum ve ve ilk zamanlar herkes her şeyin çok iyi olacağını düşünüyordu, arkadaşlık komşuluk vs. ilişkilerde. sonra tabi öyle olmuyor, bizler çok görüşürüz aslında, hatta günler yaparız ama keske tasınmasaydık diyeceğim olaylarda oluyor. Bina olarak yeni ya da güzel olması gibi ve tabi maddi anlamda sorun olmayacaksa oturulmasa da olur. bide güvenlik var tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?