lohusalığımda kaynanamın yaptıkları

filix

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2010
970
104
123
Diğer
sezeryanla dünya tatlısı kızım dünyaya geldi herşey okadar iyi gidiyorduki takii
kaynanamla atışıncaya kadar.
doğumdan sonra bir gün hastanede yattım sonra eve çıkardılar ağrılarım çok fazlaydı bebeği sürekli emziriyordum buna rağmen sanki emzirmek istemiyormuşum gibi bebeği kucağına alıp anne seni istemiyor gibi sözler söylemeye başladı bende sinirlendim ve sert bir şekilde hangi anne bebeğini istemez dedim ve kıyameti kopardı bağırıp çağırıp evi terk etti. eşimde peşinden tabiki.....
annesine sen iste hemen boşarım diye konuşmuş annesiyle sonra eve geldi bir hafta ne benim nede ailemin yüzüne bakmadı bende kaynanama tel açıp ağlaya ağlaya özür diledim şimdi hiçbirşey olmamış gibi amaa
içimden hiç çıkmıyor boşarım sözü
onu affedemiyorum kızlar fikir verin benmi abartıyorum acaba

hiiçte abartmıyorsun.

boşarmış! pehhhh

madem boşanacakmış ne diye evlenmiş?

çok sinirlendim valla ya yerinde olsam burnundan getirirdim bu lafı söylediğine pişman ettirirdim.

kaynanaya bak ya...hiç Allah korkusu yok mu bunlarda çocuk doğar doğmaz anneden soğutmaya çalışmakta ne demek.

ne diye ozur diledin ki. nne bicim laf etmis kaynanan. hem bismisllah yeni dougurdun agrin stresin herseyin vardir onun azcik dusunmesi lazim. hem kocan gercekten dedimi ki. bosarmis. cok cok cok dusuncesiz yaaaa....

sen iste hemen bosarim heakannehir ne kolay bosaniyor öyle:umursamaz:
siz severekmi evlendinizbilmiyorumkismile

hem kocanda ne die ailenin yuzune filan bakmadi senin onun annesine bakmaman lazim ken sen trip atman gerekirken ne diye sacma hareket sergilio ki

Boşanmaya da dünden razıymış güyaaa :umursamaz:
Ben hiç sanmıyorum boşarım sen iste dediğine sen bunu kimden duydun,
eğer kaynanandan duyduysan belki sallıyordur...
Eğer eşin söylediyse madem boşancaktı ne diye evlenip üstüne üstlük bir de çocuk yaptı :olmaz:
Güzelim bebeğin doğmuş hayırlı olsun buarada.
Hiiiç kafaya takma kaynana cadısını da ,salla gitsin.
Şuan seni belki tam olarak anlayamam yerinde olmadığım için,
en hassas zamanında olduğunu görebiliyorum yakınlarımda birkaç lohusa arkadaşımın da böyle hassas olduğuna şahit olunca...

Ama bu hassasiyet de boş değil gibi.
Senin torunun olmuş,sevinip gelinini de torunu da baş tacı yapacağına ,
ne zaman laf sokup moral bozsam diye fırsat kolla,
anne seni istemiyomuş pehhh :delphin:
bırak nasıl istiyorsa öyle düşünsün

ne demek bosanirim..annesi de olsa asla bu sekilde esi hakkinda konusamaz..o boyle firsat verirse kaynanandan cok cekersin..

sezeryanla dünya tatlısı kızım dünyaya geldi herşey okadar iyi gidiyorduki takii
kaynanamla atışıncaya kadar.
doğumdan sonra bir gün hastanede yattım sonra eve çıkardılar ağrılarım çok fazlaydı bebeği sürekli emziriyordum buna rağmen sanki emzirmek istemiyormuşum gibi bebeği kucağına alıp anne seni istemiyor gibi sözler söylemeye başladı bende sinirlendim ve sert bir şekilde hangi anne bebeğini istemez dedim ve kıyameti kopardı bağırıp çağırıp evi terk etti. eşimde peşinden tabiki.....
annesine sen iste hemen boşarım diye konuşmuş annesiyle sonra eve geldi bir hafta ne benim nede ailemin yüzüne bakmadı bende kaynanama tel açıp ağlaya ağlaya özür diledim şimdi hiçbirşey olmamış gibi amaa
içimden hiç çıkmıyor boşarım sözü
onu affedemiyorum kızlar fikir verin benmi abartıyorum acaba

1- bunu nerden çıkardı k.valideniz? sorun sezeryan olmanız mı?
2- sen neden özür diledin?
konuyu çok özet geçmişsin, olayı anlamadım ki?

kaynanadan ne diye özür diliyorsun ki doğum deprsyonunada yakalanmış olabilirsin

artık kaynana ne yapsa o haklı çıkacak seni tehditle korkutmuş eşinde annesinden yana olmuş yani sen yapayalnızsın ben olsam ikisininde burnundan fitil fitil getirirdim,

annemi çağırırdım ve eşimlede küserdim hayret sanki kaynana doğum yapmış,

ay amada sinirlendim neden hep kendinizden ödün veriyorsunuz haklı olduğunuz halde

ondan sonra kaynanalar tepmizde istedikleri gibi oynuyorlar birde haklıysan özür dileme

büyüklerde sabır etmesini gelinleri idare etmeyi becersinler onlar büyük ya hani güya
benneyaptımki

allah sabır versın.lohusalık zaten çok zor.
bıde bunları yasaman emınım çok agır...
eşine çok şey dıyesım varda....
allah yavrunu bagıslasın.boşver kızının tadını çıkar...

Öncelikle bebegin hayirli ugurlu olsun....güle güle büyüt arkadasim.

Bence konu basligin yanlis olmus, kaynanamin yaptigi degil esimin yaptigi diye yazsaydin daha dogru olurdu.

Kaynanan sacmalamis olabilir, ama asil bombayi esin patlatti.:kahve:

Sen iste hemen bosanayim....Ne demek bu ya? Annesi bosa oglum dese demekki evliligin biter öylemi?...onun sözünle seninle evli kaliyor veya kalmicak!!!

Boşanmaya da dünden razıymış güyaaa :umursamaz:
Ben hiç sanmıyorum boşarım sen iste dediğine sen bunu kimden duydun,
eğer kaynanandan duyduysan belki sallıyordur...
Eğer eşin söylediyse madem boşancaktı ne diye evlenip üstüne üstlük bir de çocuk yaptı :olmaz:
Güzelim bebeğin doğmuş hayırlı olsun buarada.
Hiiiç kafaya takma kaynana cadısını da ,salla gitsin.
Şuan seni belki tam olarak anlayamam yerinde olmadığım için,
en hassas zamanında olduğunu görebiliyorum yakınlarımda birkaç lohusa arkadaşımın da böyle hassas olduğuna şahit olunca...

Ama bu hassasiyet de boş değil gibi.
Senin torunun olmuş,sevinip gelinini de torunu da baş tacı yapacağına ,
ne zaman laf sokup moral bozsam diye fırsat kolla,
anne seni istemiyomuş pehhh :delphin:
bırak nasıl istiyorsa öyle düşünsün

kaynanam sözledi ama eşimde onayladı kendince affettirmek için böyle bi söz sarffetmişş
eşimden soğdum valla

canım kesinlikle abartmıyosun inan okurken çok sinir oldum nedemek sen iste boşanayım kayınvalidene bağlı bir ömürmü yaşıcaksın bence burnunu sürt sürtte görsün dünya kaç bucakmış al çocuğunu git annene yeni doğum yaptın sonuçta annem bakcak bi süre de görsün ayrılık nasılmış ama sana kim dedi sen boşa de hemen boşarım lafını eğer kaynanan olcak cadı dediyse eşinle yüzleştir kendi kendini de üzme ebeğinede yazık sütün kesilir canını sıkma

konuyu kaynanamın yaptıkları değilde kocamın pasifliği diye açmalıydın! anası için beni boşuyosa ben onu cemli cümlesi için boşarım !

1- bunu nerden çıkardı k.valideniz? sorun sezeryan olmanız mı?
2- sen neden özür diledin?
konuyu çok özet geçmişsin, olayı anlamadım ki?

bebeği emzirmek istemediğimi sandı mamaya çok karşı kendileri
ama ortada zaten böyle düşünmesini gerektirecek bişey yoktu

özür diledim çünkü kendimi çok çaresiz hissettim ortalık düzelsin istedim
düzeldi ama ben çook yıprandım

Ortada özür dilenecek bişey yokmuş aslında..
Kaynana hazretleri gereksiz kapris yapmış..
Bu hatunlar da ,durup durup gelinlerinin doğum yaptığı zamanı bulurlar, kapris yapmak için..
Eşin ayrı olay..ıste boşanayım..Niçin ortamı yumuşatmak için böyle bir cümle seçiyor?..
ıkinizin ortasını farklı cümlelerle bulabilirdi..
Dervişin fikri neyse zikri de o dur..
Ağzından öylesine çıkacak,pardon ,aferdersin şeklinde bir söz değil bu cümle..
Hatalı davranan biraz da eşin olmuş..

şu halinde bide onlardan özür diledin demek!vay be...
anasının tek bir sözüyle seni boşıyacak kadar sümsük bir erkekse eşim dediğin şahıs defolsun gitsin hayatından zaten!
ana oğul kumpas yapmışlar şu halinde sana..yazıklar olsun böyle insanlara:umursamaz:

bebeği emzirmek istemediğimi sandı mamaya çok karşı kendileri
ama ortada zaten böyle düşünmesini gerektirecek bişey yoktu

özür diledim çünkü kendimi çok çaresiz hissettim ortalık düzelsin istedim
düzeldi ama ben çook yıprandım

ben de buna hastayım ha. sezeryan olursun "bak normal doğuracak akadar sevmiyor çocuğunu" derler ( böyle bir konu vardı burda), bebek doymaz mama verirsin" bak emzirmiyor, sevmiyor bebeği" derler. bu sevgi bazı insanların gözünde ne kadar "ufak!!!"

herneyse, gerçekten üzüldüm canım. bugün annesinin ağzıyla konuşan yarın çocuğunun yanında neler yapar bilemiyorum. sana arka çıkan bir ailen falan var mı?

eşimide anlamak istiyorum amaaa anlayamıyorum.keşke demeseydi eşimde mi lohusa depresyonuna girdi acaba
çünkü hamileliğimide iki kişi beraber yaşadık tek fark onun bebeği yok ortada

Back
X