Lohusalığın dibine düştüm.

Çocukluğumdan beri komşuların akrabaların çocuklarına baktım ama kendi çocuğum olduğunda nasıl bakacağımı şaşırmıştım. Şimdi kocaman okul çağında kızlarım var, kardeş bakmaya hazırlanıyorlar . Hiç endişe etmeyin bugünler öyle hızlı geçecek ki bir bakacaksınız seneye bu zamanlar 1 yaşını kutlama telaşına girmişsiniz.
Birde sizin bu stresli haliniz bebeğe yansır o yüzden de gaz sancısı olur. Siz rahat olun ki bebeğiniz de rahat olsun

Bebeğinizi güle güle büyütün inşallah.

Hormonlardan bende cok agir olarak atlatmis biri olarak geçiyor merak et.eyin cok cabuk da büyüyor surekli bir yardimci beklemeyin ben kendi kendime yetebilen bir anneyim dedikçe hersey cok daha guzel olacak

Hangimiz düşmedik ki lohusaligin dibine. Sürekli saate bakardım gece yarısını geçince bu günde bitti bakalım yenisini nasıl bitirecek gücü bulucam. Ömrümün sonuna kadar böyle bi hayat yasicak gibi hissediyodum . Bebeğim hiç buyumicek ,bu zamanlar hiç gecmicek. Oğlumdan bir ay büyük çocuklara bile ozeniyodum ne güzel büyütmüş diye. Benim de oğlum gazlı ve kolikti. Hayatımın tadı tuzu kalmamıştı sadece nefes alır haldeydim. Bazı bebekler 40 kırkı çıktıktan sonra rahatliyo gaz konusunda bazıları 3 ayı doldurunca bazıları benim bebeğim gibi 6 ay surdurebiliyo. 6 aydan sonra zaman nasıl geçti hiç anlamadım. Şuan doğum gününe 3 gün var inanamıyorum. Kucucuktu karnımın üzerinde kocaman gözleriyle bana bakiyodu şimdi ilk adımlarını görmeyi bekliyorum evet hunilendim ama inan o günler geçiyo . Anneler on kaplan gücünde bir insana evriliyo o süreçte. Herşey başka bişeye sebep oluyo. Allah kolaylık versin inşallah bu günleri de geçirip evladinizla güzel anılar biriktireceksiniz. Nerde bi hamile görsem icimden ona kolaylık dilerim ve kendi yaşadıklarım gelir aklıma. Gecicek hepsi gecicek sadece duygularınızı bastirmayin ağlamak istediğiniz de ağlayın bu güçsüzlük belirtisi değildir. Ağlayın rahatlayın , duş alın biliyorum zor oluyo ama en uzunu beş dk süren duşlar bundan sonra uzmanlık alanınız. Siz ne kadar sakin ve iç huzurunuzu dengede tutarsanız çocuğunuz da bunu o kadar hisseder. Umarım eşiniz her gün eve gelebildigi bir meslek mensubudur. Çünkü yardımı annenizden değil de eşinizden almaniz hem size hem de bebeğinize çok iyi gelir. Babaların beceremeyecegini düşünmeyin lütfen onlarda öğrenebilir ve bu onun da bebeği. Sevgiyle ve huzurlu kalın

Ah lohusalık :) hepsi geçiyor sadece zaman lazım. Bende bu çok küçük diye ağlıyordum ahah sonradan çok mantıksız geliyor tabi

Bana sa yardım eder misiniz çok kötüyüm

Bir duruma katlanmanin en önemli sebebi o durumun gececek olmasini bilmektir ... geçecek sabirli olun. Yinede bebek uyuyunca sizde gozlerinizi kapatin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…