Doktor böyle dedi de pek işe yaramadı bende, kv dem abisine dönüp şimdikiler doktor ne derse onu yapıyor, bizi dinlemiyor demiştiTeyzeler are coming
Her yerde var bunlardan, bitmiyorlar, uzun yıllar gizleniyor ve ortaya çıkmak için uygun zamanı, yani bir kadının doğum yapmasını bekliyorlar.
Tavsiyem "Hee" deyip geçerek bildiğinizi okumanız. Bi de "Bize doktorumuz böyle öneriyor" cümlesi de kestirip atmada işe yarar. Kullanın.
Doktor böyle dedi de pek işe yaramadı bende, kv dem abisine dönüp şimdikiler doktor ne derse onu yapıyor, bizi dinlemiyor demişti
Doktor da kimmiş, yılların tecrübeli kv si varken..
Kaynana şahsının da katkılarıyla en güzel zamanlarım cehenneme döndüğü için direkt tersliyodum karşımdakini. Sivri dilini tut biraz derdi annemle eşim.. anneciğime bi şey demezdim ama eşime eehhh sana ne be sende başlama. Önce annene müdahale et derdim..
Tabi siz yaw he he deyin benim gibi zor bi zamandaysanız da tutmayın içinizde..
Benim anlamadığım zaten danışmak isteyen sorar sende tecrübeni anlatırsın. Ama soran yok eden yok ne konuşup duruyon bi sus be kadın..
Hele biri vardı 4 çocuk doğurdu çocuğun rahimde büyüdüğünü bilmiyo rahminle çocuğun ne ilgisi var dedi bana. Seninkileri nerde büyüttün sen dedim karnımda midemde dedigülmekten dikişlerim açılcak sandım hee bağırsaklarla dans etmiş böbreğe ciğere parmak atmış senin çocuklar enteresan bi ortammış dedim :)))
Cahil cahil konuşup akıl verenlere ayrı ayar oluyodum hala da oluyorum..
Bence ülkeyi terketiyi geceler kızlar
Doğum yaptım on gün oldu benim çevremdeki insanlar mı çok bilmiş yoksa genel olarak mı böyle anlamadım ... Herkesin her konuda yorumu var şöyle emzlr böyle emzlr göbeğine şunu dök bunu dök ya da dökme ,yıkarken şunu yap bunu yap kısacası her şeye Bi yorum Bi fikir çok can sıkıcı ben bildiğimi bana göre doğru olanı yapıyorum ama yine de yoruluyorum .. Sizler Nasıl geçirdiniz bu dönemi.. Nasıl Bi duruş önerirsiniz
Evet ya şaka gibi di mi? Duyduğumda bende benimle dalga geçiyo sanmıştım ama gerçekten öyle biliyomuş :)))
Midede, karında mı dedi.
O ne ya hava atar gibi sutu az insana benim sutum duvara fiskirirdi falan gercekten bazi insalar rahatsizöyleler çok bilmişler. sütün olur bi laf olmaz bi laf. benim sütün azdı millet nispet verircesine benim bi sütüm vardı açardım duvara fışkırırdı felan derdi. saatli vakitli düzenli bir çocuk büyüttüm aa ne gerek var çocuğun canı ne zaman isterse dediler. ben dinledim mi tabi ki hayır. bariz bildiğimi okudum. dinledim suratıma aptal bi smiley yerleştirdim geçtim gittim. sen de öyle yap.
O ne ya hava atar gibi sutu az insana benim sutum duvara fiskirirdi falan gercekten bazi insalar rahatsiz
Evet ya şaka gibi di mi? Duyduğumda bende benimle dalga geçiyo sanmıştım ama gerçekten öyle biliyomuş :)))
iyi geceler kızlar
Doğum yaptım on gün oldu benim çevremdeki insanlar mı çok bilmiş yoksa genel olarak mı böyle anlamadım ... Herkesin her konuda yorumu var şöyle emzlr böyle emzlr göbeğine şunu dök bunu dök ya da dökme ,yıkarken şunu yap bunu yap kısacası her şeye Bi yorum Bi fikir çok can sıkıcı ben bildiğimi bana göre doğru olanı yapıyorum ama yine de yoruluyorum .. Sizler Nasıl geçirdiniz bu dönemi.. Nasıl Bi duruş önerirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?