Kadın doğru söylüyor, sen yanlış biliyorsun. Bariz yemiş o çocuğuKaynana şahsının da katkılarıyla en güzel zamanlarım cehenneme döndüğü için direkt tersliyodum karşımdakini. Sivri dilini tut biraz derdi annemle eşim.. anneciğime bi şey demezdim ama eşime eehhh sana ne be sende başlama. Önce annene müdahale et derdim..
Tabi siz yaw he he deyin benim gibi zor bi zamandaysanız da tutmayın içinizde..
Benim anlamadığım zaten danışmak isteyen sorar sende tecrübeni anlatırsın. Ama soran yok eden yok ne konuşup duruyon bi sus be kadın..
Hele biri vardı 4 çocuk doğurdu çocuğun rahimde büyüdüğünü bilmiyo rahminle çocuğun ne ilgisi var dedi bana. Seninkileri nerde büyüttün sen dedim karnımda midemde dedigülmekten dikişlerim açılcak sandım hee bağırsaklarla dans etmiş böbreğe ciğere parmak atmış senin çocuklar enteresan bi ortammış dedim :)))
Cahil cahil konuşup akıl verenlere ayrı ayar oluyodum hala da oluyorum..
Ben de ocakta doğum yapıcam ve ilk bebeğim olmasına rağmen ben bu durumun seneleeeer öncesinden farkındayım. Şimdiden lohisaligimin stresini yaşıyorum insanların bu tavrı yüzünden. Benim için ekstra sinir bozucu ben evvel ezel dayanamam akıl verilmesine kendim de çok dikkat ederim. Off sıkıntı bastı şimdi gene...iyi geceler kızlar
Doğum yaptım on gün oldu benim çevremdeki insanlar mı çok bilmiş yoksa genel olarak mı böyle anlamadım ... Herkesin her konuda yorumu var şöyle emzlr böyle emzlr göbeğine şunu dök bunu dök ya da dökme ,yıkarken şunu yap bunu yap kısacası her şeye Bi yorum Bi fikir çok can sıkıcı ben bildiğimi bana göre doğru olanı yapıyorum ama yine de yoruluyorum .. Sizler Nasıl geçirdiniz bu dönemi.. Nasıl Bi duruş önerirsiniz
iyi geceler kızlar
Doğum yaptım on gün oldu benim çevremdeki insanlar mı çok bilmiş yoksa genel olarak mı böyle anlamadım ... Herkesin her konuda yorumu var şöyle emzlr böyle emzlr göbeğine şunu dök bunu dök ya da dökme ,yıkarken şunu yap bunu yap kısacası her şeye Bi yorum Bi fikir çok can sıkıcı ben bildiğimi bana göre doğru olanı yapıyorum ama yine de yoruluyorum .. Sizler Nasıl geçirdiniz bu dönemi.. Nasıl Bi duruş önerirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?