lohusalıkta al basması falan doğrumu?

skryeufk

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2015
142
49
13
Ben böyle şeylerden korkardım biri anlatınca baya etkisinde kalırdım şimdide yeni doğum yaptım korkuyorum hamilelikle ilgili birşey araştırsam heryerde o konular çıkıyor kariş ıma

Herkes bişey diyo, al basmasını da yeni duydum
Ben lohusaydım ve tektim ( Annem ilk 4 gün kaldı, bu kadar. Ben gönderdim hatta daha kalacaktı da herkes düzenine baksın dedim )
Bi arkadaşım geçmiş olsun diye aradı sözde
Aaa tek misin deyip karabasandan girdi konuya
Dedim ne alaka karabasan bi lohusaya mı gelir
Bebeğinle teksin ya diyo daha savunmasızsın sana gelir
Dedim sende 4 yaşında çocuğunla hep teksin bence sana da gelir madme öyle, ben saçma şeylere inanmam
Korktu telefonu kapadı
Aman duanı et yat , herkesin yanında birileri mi var. Ailesi ölmüş ya da şehir dışındaki insnaları düşün

Lohusalara gelirlermiş görünürlermiş falan yanlz kalmamal gerkirmiş o yüzdn evde erkek olunca gelmezlermiş fln filan işte açma geliyor ama korkuyrm

aman dert etme arkadaşım inancın varsa oku kendini hiç bir şey olmaz Allahın izniyle :)

enfeksiyon kapıp ateşlenince öyle hayal görürlermiş ama kırk gün yanlz kalmama düşüncesi de benş korkutuyor sanki beni yiyecklermiş gibi

enfeksiyon kapıp ateşlenince öyle hayal görürlermiş ama kırk gün yanlz kalmama düşüncesi de benş korkutuyor sanki beni yiyecklermiş gibi
Ben yalnızdım pişman değilim
Kimse de beni yemedi
Gündüz tv izle bebeğine bak, çok korkarsan dua et
Akşam eşin gelir zaten

Ben böyle şeylerden korkardım biri anlatınca baya etkisinde kalırdım şimdide yeni doğum yaptım korkuyorum hamilelikle ilgili birşey araştırsam heryerde o konular çıkıyor kariş ıma

Böyle hurafeler bir bizim millette var. Yabancılar ilk günden bebekleriyle dışarı çıkıyor, evde yanlz kalıyor vs. Ama ne hikmetse onlara bişeycik olmuyor. İnanmayın böyle şeylere valla hastaneden çıktıktan 2 gün sonra dışarı attım kendimi:)) korkmayın yalan hepsi.

bu al basmanın hamılelıkle ilgisi yok,bekarım,hiç hamıle olmadım,ve bır oturduğumuz yerde çok basardı,biri bına eviniz ile ilgili demişti,sonra ev sahıbı çok zam yapınca taşındık,yenı evde hiç olmadı,aradan yıllar geçti,hiçç olmadı

NAsıl yani basıyo

dua edin nas ,felak surelerini okuyun allahın izni ile birşey olmaz.Bebişiniz hayırlı olsun bu arada

canm bnde duydum hatta annmde klıyodum krmzı gy yda tac tak dıkktı o ceksın vb demstı hıc yapmadm o kdr gelen gıden oldu hcbsyde olmadı dogum ypalı 6 ay oldu basna geln vrmı blmyrm ama

Nereye basıyormuş ..Gelsinde görsün basmayı.Üstüne bi besmeleyle yürürüm aklını alırım o basanın:))
Korkma seni Allah tüm varlıkların üstünde yaratmış.
Evde tekde kalırım ,gecede yatarım lohusaymış ,adetmiş..hikaye.
Geleceği varsa göreceği var Korkma be kızım. Felak nası oku evinede üfle ohhh miss rahat et.
Allah a güven

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…