Lohusalara gelirlermiş görünürlermiş falan yanlz kalmamal gerkirmiş o yüzdn evde erkek olunca gelmezlermiş fln filan işte açma geliyor ama korkuyrmo nedir hiç duymadım ?
Lohusalara gelirlermiş görünürlermiş falan yanlz kalmamal gerkirmiş o yüzdn evde erkek olunca gelmezlermiş fln filan işte açma geliyor ama korkuyrm
Ben yalnızdım pişman değilimenfeksiyon kapıp ateşlenince öyle hayal görürlermiş ama kırk gün yanlz kalmama düşüncesi de benş korkutuyor sanki beni yiyecklermiş gibi
Ben böyle şeylerden korkardım biri anlatınca baya etkisinde kalırdım şimdide yeni doğum yaptım korkuyorum hamilelikle ilgili birşey araştırsam heryerde o konular çıkıyor kariş ıma
NAsıl yani basıyobu al basmanın hamılelıkle ilgisi yok,bekarım,hiç hamıle olmadım,ve bır oturduğumuz yerde çok basardı,biri bına eviniz ile ilgili demişti,sonra ev sahıbı çok zam yapınca taşındık,yenı evde hiç olmadı,aradan yıllar geçti,hiçç olmadı
o anlatılmaz yaşanır,bırı gırtlağına çöker,sen bağırısın ama kımse duymaz,kurtulmak isterseın,üzerında sankı on ton yük,kalkamazsın fılan fılanNAsıl yani basıyo
NAsıl yani basıyo
canm bnde duydum hatta annmde klıyodum krmzı gy yda tac tak dıkktı o ceksın vb demstı hıc yapmadm o kdr gelen gıden oldu hcbsyde olmadı dogum ypalı 6 ay oldu basna geln vrmı blmyrm amaBen böyle şeylerden korkardım biri anlatınca baya etkisinde kalırdım şimdide yeni doğum yaptım korkuyorum hamilelikle ilgili birşey araştırsam heryerde o konular çıkıyor kariş ıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?