lohusayim ben taaaam mi!!!

Resimdeki senin kizin mi ?

Eger öyleyse 15 yasina gelince adamın biriyle evlendir 16 yasindada cocuk dogursun bakalim ne hissetceksin.
O zamanda farz bu diyebilcek misin.

Allah akıl fikir versin. Dini isinize geldigi gibi yasiyorsunuz.
Yasak olduğu icin fazla bu konuda yazmicam hem anlicagini sanmiyorum hemde degmez zaten.

Sende yasa gör o zaman evladinin bu hallerini ne de olsa farz.

2 kez okudum okuduguma inanamadim
Din pedofiliye Zemin hazirliyor oyle mi ???

Bu zihniyet beni çok korkutuyor.
Türkiye' den gitme sebebim de budur.

annen bile böyle yapıyorsa başka kimseden dikkat etmesini bekleme
burada iş annene düşüyor ama onda da iş yok belli.

heralde o hastanede ilk dogum yapan sensin, baksana hemşireler daha önce hiç bebe görmemiş gibi

Kimse islamiyeti yaşamak zorunda değil. İslamiyeti yaşamak isteyenin işine karışmak da kimsenin haddi değil. Siz 40 yaşında evlenirsiniz bu beni ilgilendirmez. Ama islamiyeti yüce yaratanın kurallarını yaşamak isteyene karışmak da kimsenin haddi değil.

Yaşadığınız ülkede geçerli hukuk kuralları ne olacak peki? Söylediğinize göre kızlar 13 14 yaşında evlenebilir.

Beni islamiyet iglendirir. Kimse boşuna celallenmesin. Herkes kendi fikrini uygular kimse kimsenin işine karışamaz.
Eğitim durumunuzu ne işle uğraştığınızı çok merak ettim.
Kadın çalışmaz görüşünü de savunuyor musunuz?

O zaman hayal et bakalım biraz belki anlarsın.
Kizin 15 yasina geldi.
Cinsel istekleri basladi senin deyiminle.
Sevgilisi oldu!!
Anne ben dayanamiyorum yanlis yola sapmak istemiyorum evlencem bu adamla dedi size !!
Sende tamam kizim farzimizi yerine getirelim hadi mi diyeceksin!

Ulan daha cocuk lan o bebe bebe daha.
Ilk okul cocugu daha o !
Senin aklin basiyor mu 15 yasinda bir kizi cocugunu yatakta sevisirken düşünebiliyor musun ?
O kucuck kizin hamile kalip cocuk dogurabildigini hayal edebiliyor musun ?

Len ben 15 yasimdaki halimi zor hatiliyorum.
Belki ceza alcam ama sessiz kalamicam.

Allah senin gibi insanlardan korusun.

Insan olan boyle dusunemez zaten.
Anne olarak kizim okusun hayatini kursun vs diye koruyup kollicagina ettigin lafa bak.
Mumkunse senin gibiler anne olmasin.
Hatta hayattan silinip gitseniz keşke.
Pis sapiklar !!

Sizin yuzunuzden bunca insanin cani yaniyor zaten. Bunca cocuk hayati Yitip gidiyor. Tecavuzler onlar bunalr sizin yuzunuzden.
Elimde olsa hepinizin beynini soker atardimm.
ALLAH BELANIZI VERSIN TUM SAMIMIYETIMLE SOYLUYORUM.

KARSIMDA OLSAN YUZUNE TUKURURDUM.

Ya böyle kendi yorumunuzu olaya katarak din gibi lanse ediyorsunuz ya bravo. Bin yıl önce insanlar erken olgunluga erişiyorlardı.
Ayrıca peygamberimiz hem kadın hem erkek için evlilik yasını 20 olarak tavsiye eder. !
O dönemde yapıldı diye her şey yapılmalı fikri çok bağnazca...

13 yaşındaki kızlar sevgilileriyle ilişkiye giriyor her bir haltı yiyor buna flört diyorlar? Daha mı mantıllı. Size korkunç gelen islamiyet bana korkunç gelmiyor. Tecavüzler tam tersi zamanında evlilik olmadığı için islamiyet yaşanmadığı için var! Ben çocuğumu yatağa attırmak için değil yanlışa düşüp daha kötü şeylere düçar olmaması için evlendiririm bu da sizi ilgilendirmez. İnanın yanımda olup saçımı başımı yolsanız sizinle ilgili tek düşüncem ne kadar zavallı oluşunuz olur.

Erken evlilik yüce yaradan ın kuralı değil. Sözlerine dikkat et şirke giriyorsun !

Aynen. Eskiden insanlar gormezmis erken evlenirmiş. Şimdi 15yasinda evlendir bakalım. Sonra internetten TV den baska hayatları başka insanları da fark etsin. Al sana çıkmaz sokak.

Beni islamiyet iglendirir. Kimse boşuna celallenmesin. Herkes kendi fikrini uygular kimse kimsenin işine karışamaz.

Defolup git burdan sapik!!
Gelmis burda birde olmayan aklinla laf konuştugunu mu saniyorsun.

Sinirden elim ayagim titriyor.

Senin kizini Allah korusun.
Suan seni bulup parcalamak istiyorum.

Yanlış biliyorsunuz 20 yaşı değil. Buluğ çağına girdikten sonradır. Ben demiyorum ergen olmadan 9 yaşında evlensin. 19 yaşında buluğ çağına girende var.

Sen dua et senin gibiler çok yok. Şeriatla değil cumhuriyetle yonetiliyoruz. Yoksa cayır cayir dolaşıp fikrini söylediğin bu internet yaşadığın bu özgürlük varya zor gorurdun.

'' çağ'' çok önemli iyi araştır! bu kitaplarda da yazar.

Yanlış biliyorsunuz 20 yaşı değil. Buluğ çağına girdikten sonradır. Ben demiyorum ergen olmadan 9 yaşında evlensin. 19 yaşında buluğ çağına girende var.
O zaman 8-9 yaşında girende var. Hem buluğ çağına girince deyip hem 19 yaş deyip yumusatamazsin. 19 yaşı ornek verdiğine göre sende söylediğinin sacmaliginin farkındasin aslinda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…