lohusayim ben taaaam mi!!!

sanırım fofenk fofenk dıyen hatunla aynı kısı dogum ettım dıyen konu sahıbı:)

O degil de bir de eski arkadas var hani. Yani bu sevgililik islerine kac yasinda baslanmis aklim ermiyor. Cevresindeki herkes de yakistirirmis falan. Nasil bir cevre ki 14 - 15 yasindaki kizi biriyle yakistirabiliyorlar. Butun sulale mi cocuklara evlenilecek gozuyle bakabiliyor. Nasil bir kultur yapisi icindeler inanamiyorum.

Seninle aramızda 2 ay var yaş olarak. Ben de 17 olucam yıl sonunda. Allah analı babalı büyütsün bebeğini öncelikle. Ama neden bu aceleye kapıldın ? Hayatının en genç, deli dolu çağında bunca sorumluluk yükledin kendine ? Düşünmen gereken şeyler lohusa sendromu yerine üniversiteye hazırlık meseleleri olmalıydı. Hayatı bu kadar hızlı yaşamak neden ? Yukarıda kırmızı ile çizdiğim yer beni ürpertti. ! Kendime hakim olamıyorum, hadi evleneyim mi dedin gerçekten ?
Not: Bu arada gerçekten üslubunda ciddi bir sorun var. Önceki konularını da hatırlıyorum. Ben de 17 yaşındayım ama bu iş yaşdan ziyade karekter meselesi. Bebeğinle ilgili olan kısımda haklı olsan da ifade biçimin çok yanlış.

Annem zaten dükkanında çalışıyor gün içinde yanlizim bakıyorum Allaha şükür bezi gazi emzirmesi oturup sohbet etmesi zor gelmiyor:))

Ama ygerekiyor. Bu öyle görürsem dikislerim patlar yaaa pis insanlar bagirasim vaaar
Abartma istersen. Bizde sezeryan olduk.
Hatta senin yurumen gerekiyor. Ben hastanenin emzirme odasında bir kadın gordum karın o kadar şişli inanamazsin. Ama kucağında 2-3/aylık var bebek var anlam veremedim neyse kayınvalideside biz biraz konuştu bebekten filan. İşte böyle kadincagiz tam 1 ayı yatakta geçirmiş. Evet karnım agriyor filan.diye doktora goturmusler bir şey yok.turu hareket et demiş. Eve gelince tekrar yatmış ağrısı olduğunu söyleyere ve enfeksiyon oolmuş. O.kadar kotuyduki kocaman bir karın sanki içinde 10. Aylik bir bebek var .
Demem o ki sakın ol ve yok suram yok buram aman dikislerim dersen açılmayan yer bile acır .

16 yaşında çocuk doğurdun . 15 yaşında hamile kalmış olman grek . kaç yaşında evlendin eşin kaç yaşında?
ayrıca doğum ettim ne ya azeri misin ?

16 yaşında çocuk doğurdun . 15 yaşında hamile kalmış olman grek . kaç yaşında evlendin eşin kaç yaşında?
ayrıca doğum ettim ne ya azeri misin ?
Azeri degilim danimarkada dogdum. Hayır 16 yasimin başlarında hamile kaldım Dogurdum 17 ime 1 ay kaldı hamilelik 9 ay 12 degil:))

Kızlar olan olmuş yani yargılamanın laf etmenin ne manası var anlamıyorum.
Allah hayırlı evlat etsin.. Vatana millete hayırlı evlat olarak yetiştirmeyi nasip etsin.. Dua edin yeter

Kızlar olan olmuş yani yargılamanın laf etmenin ne manası var anlamıyorum.
Allah hayırlı evlat etsin.. Vatana millete hayırlı evlat olarak yetiştirmeyi nasip etsin.. Dua edin yeter
Aslında onun şahsı yargılanmıyor, insanlar bu sözleri söylerken empati kurarak yanıt veriyor. Açıkça "çocuk ihmali ve çocuğun cinsel istismarı" bu durum. Kendisini yargılamıyorum. Hakimin izin vermesi bu durumu aklamaz bence, sonuçta o kadar şaibeli kararlar veriliyor.
Bebeğini sağlıklı bir şekilde büyüt, bahsettiklerimizi ilerde anlarsın eminim ki.

Bu saatten sonra keşke diyerek seninde canını sıkmak istemiyorum tek söyleyebileceğim umarım önümüzdeki 5 sene içinde hiç pişman olmazsın inşallah benim annem 18 yaşında doğum yapmış gençliğimi yaşayamadım diye hala üzülür onun gibi olmazsın umarım tek isteğim bu Allaha emanet olun ve daha sakin ol lütfen çok sert ve keskinsin önüne geleni kesiyosun çocuğuna örnek olucaksın bundan sonra ilk rol modeli sen ve eşin olucaksınız bunu unutmamaya çalış olur mu minik anne hayırlı olsun

Ergenlik tripleri yapman gereken yaşta lohusa depresyonuna girince böyle olması normal. Combo olmuş.
O yaşta evlenmene müsade eden anne baba çeksin senin bu hallerini hiç üzülme sende üzüyorum onlarıda felan diye.
Annende anca 35 tir senin

Cook tsk ederim insAllah optum

İstismar olmuyor. Resulullah s.a.v in sünneti oluyor erken evlilik. Allah’ı celle şanuhu hoşnut eden bir durum oluyor. İnsanlar da buluğ çağından sonra cinsel istek oluyor buna hiç bir şey mani olamaz. Bunun için 4 yol vardır. 3 ünü yüce yaratıcı yasaklamış ancak 4.sünü (evlilik) helal kılıp hoş bulmuştur.

Küçük yaşta evlilik istismar değil sünnet hatta Bazı durumlarda farzdır. istismar değildir!!.

Ailenin yaptığı ihmal, eşinin yaptığı istismar kimse kusura bakmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…