- 24 Haziran 2011
- 23.554
- 49.194
- 798
- Konu Sahibi sevilay1984
-
sanırım fofenk fofenk dıyen hatunla aynı kısı dogum ettım dıyen konu sahıbı:)
Evet nekadar şaşırtıcı gibi anlamamakla israr edip yargiliyorsunuz sizlere göre benim yaşantım kötü olabilir tuhaf olabilir bana göre sizlerin yaşantısı tuhaf? 15 yaşinda esimle tanıştık 16ken başlarında nisanlandik baktık kendimize hakim olamıyoruz hemen evlendik evlendigim ay hamile kaldım ve suan Dogurdum 1 ay sonra 17 olacam Allahim izniyle bence yaptığım ayiplanacak birsey değil Allah başka dert vermesin
Annem zaten dükkanında çalışıyor gün içinde yanlizim bakıyorum Allaha şükür bezi gazi emzirmesi oturup sohbet etmesi zor gelmiyor:))demek ki erken gelişim gösterenlerdensin:))
peki bebek bakmak zor geliyor mu?
annenle mi bakacaksın hep?
zor bir sorumluluk nihayetinde.
yaşın itibari ile hepsini erken buluyoruz tabi biz haliyle:))
etraftaki 16 tılık kızlara kıyasla.
sen üstesinden geliyorsan,hayatına dair bir pişmanlığın yok ise sorun yok tabi.
Abartma istersen. Bizde sezeryan olduk.Ama ygerekiyor. Bu öyle görürsem dikislerim patlar yaaa pis insanlar bagirasim vaaar
Hahaha deme öyle yaaBiz daha first kissi gerçekleştirmedik, millet 16'sında çocuk sahibi oluyor.
=(
+1Biz daha first kissi gerçekleştirmedik, millet 16'sında çocuk sahibi oluyor.
=(
Azeri degilim danimarkada dogdum. Hayır 16 yasimin başlarında hamile kaldım Dogurdum 17 ime 1 ay kaldı hamilelik 9 ay 12 degil:))16 yaşında çocuk doğurdun . 15 yaşında hamile kalmış olman grek . kaç yaşında evlendin eşin kaç yaşında?
ayrıca doğum ettim ne ya azeri misin ?
Aslında onun şahsı yargılanmıyor, insanlar bu sözleri söylerken empati kurarak yanıt veriyor. Açıkça "çocuk ihmali ve çocuğun cinsel istismarı" bu durum. Kendisini yargılamıyorum. Hakimin izin vermesi bu durumu aklamaz bence, sonuçta o kadar şaibeli kararlar veriliyor.Kızlar olan olmuş yani yargılamanın laf etmenin ne manası var anlamıyorum.
Allah hayırlı evlat etsin.. Vatana millete hayırlı evlat olarak yetiştirmeyi nasip etsin.. Dua edin yeter
22Eşin kaç yaşında çok merak ettim.
evet dualara ihtiyacim var amiin senin dahil butun evladi olanlara ve bekliyenlere insAllahKızlar olan olmuş yani yargılamanın laf etmenin ne manası var anlamıyorum.
Allah hayırlı evlat etsin.. Vatana millete hayırlı evlat olarak yetiştirmeyi nasip etsin.. Dua edin yeter
Cook tsk ederim insAllah optumBu saatten sonra keşke diyerek seninde canını sıkmak istemiyorum tek söyleyebileceğim umarım önümüzdeki 5 sene içinde hiç pişman olmazsın inşallah benim annem 18 yaşında doğum yapmış gençliğimi yaşayamadım diye hala üzülür onun gibi olmazsın umarım tek isteğim bu Allaha emanet olun ve daha sakin ol lütfen çok sert ve keskinsin önüne geleni kesiyosun çocuğuna örnek olucaksın bundan sonra ilk rol modeli sen ve eşin olucaksınız bunu unutmamaya çalış olur mu minik anne hayırlı olsun
İstismar olmuyor. Resulullah s.a.v in sünneti oluyor erken evlilik. Allah’ı celle şanuhu hoşnut eden bir durum oluyor. İnsanlar da buluğ çağından sonra cinsel istek oluyor buna hiç bir şey mani olamaz. Bunun için 4 yol vardır. 3 ünü yüce yaratıcı yasaklamış ancak 4.sünü (evlilik) helal kılıp hoş bulmuştur.Aslında onun şahsı yargılanmıyor, insanlar bu sözleri söylerken empati kurarak yanıt veriyor. Açıkça "çocuk ihmali ve çocuğun cinsel istismarı" bu durum. Kendisini yargılamıyorum. Hakimin izin vermesi bu durumu aklamaz bence, sonuçta o kadar şaibeli kararlar veriliyor.
Bebeğini sağlıklı bir şekilde büyüt, bahsettiklerimizi ilerde anlarsın eminim ki.
Ailenin yaptığı ihmal, eşinin yaptığı istismar kimse kusura bakmasın.İstismar olmuyor. Resulullah s.a.v in sünneti oluyor erken evlilik. Allah’ı celle şanuhu hoşnut eden bir durum oluyor. İnsanlar da buluğ çağından sonra cinsel istek oluyor buna hiç bir şey mani olamaz. Bunun için 4 yol vardır. 3 ünü yüce yaratıcı yasaklamış ancak 4.sünü (evlilik) helal kılıp hoş bulmuştur.
Küçük yaşta evlilik istismar değil sünnet hatta Bazı durumlarda farzdır. istismar değildir!!.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?