- Konu Sahibi sevilay1984
-
Hayır canim sen yanlış biliyorsun. Sana burada hadis bulup cevap vermek isterdim ama site kurallari geregi bunu yapmıcam.Yanlış biliyorsunuz 20 yaşı değil. Buluğ çağına girdikten sonradır. Ben demiyorum ergen olmadan 9 yaşında evlensin. 19 yaşında buluğ çağına girende var.
İslamiyet bu ya seni yaratanın kuralları Saçmalık mı Allah a saçmalıyorsun diyorsun.O zaman 8-9 yaşında girende var. Hem buluğ çağına girince deyip hem 19 yaş deyip yumusatamazsin. 19 yaşı ornek verdiğine göre sende söylediğinin sacmaliginin farkındasin aslinda.
Bak hala yaradanin kuralı diyorsun !!!!!! Nerede bu kural bi göstersene allasenİslamiyet bu ya seni yaratanın kuralları Saçmalık mı Allah a saçmalıyorsun diyorsun.
13 yaşındaki kızlar sevgilileriyle ilişkiye giriyor her bir haltı yiyor buna flört diyorlar? Daha mı mantıllı. Size korkunç gelen islamiyet bana korkunç gelmiyor. Tecavüzler tam tersi zamanında evlilik olmadığı için islamiyet yaşanmadığı için var! Ben çocuğumu yatağa attırmak için değil yanlışa düşüp daha kötü şeylere düçar olmaması için evlendiririm bu da sizi ilgilendirmez. İnanın yanımda olup saçımı başımı yolsanız sizinle ilgili tek düşüncem ne kadar zavallı oluşunuz olur.
Benim yorumundan bunu cikardiysan sana anlatmaya çalışmayacağım. Kapasiten anlamaya yetmez demek ki. Neyseki diğer arkadaşlar doğru anladı eminim.İslamiyet bu ya seni yaratanın kuralları Saçmalık mı Allah a saçmalıyorsun diyorsun.
Benim yorumundan bunu cikardiysan sana anlatmaya çalışmayacağım. Kapasiten anlamaya yetmez demek ki. Neyseki diğer arkadaşlar doğru anladı eminim.İslamiyet bu ya seni yaratanın kuralları Saçmalık mı Allah a saçmalıyorsun diyorsun.
Şu evlilik konusundaki hangi dedigiCevap vermiyorum artık. İnanın sadece halinize acıyorum din düşmanları isteyen istediğini yapar Ben doğal olarak islamiyete uolara size ne kadar ters olsa da benim için Rabbimin dediğidir önemli olan.
Cevap vermiyorum artık. İnanın sadece halinize acıyorum din düşmanları isteyen istediğini yapar Ben doğal olarak islamiyete uolara size ne kadar ters olsa da benim için Rabbimin dediğidir önemli olan.
Cevap vermiyorum artık. İnanın sadece halinize acıyorum din düşmanları isteyen istediğini yapar Ben doğal olarak islamiyete uolara size ne kadar ters olsa da benim için Rabbimin dediğidir önemli olan.
9 yaşında çocuklar evlenebilmeli dedigi için siteden atılmalı !!!Bu istismarcı abla, birkaç gün ban yiyip gelecek mi acaba şimdi?
Hayır kesinlikle böyle olmamalı.
Suçu suçluyu övmek, kişilere hakaret etmek.
Şu an anayasaya aykırı en az 5 eylem gerçekleştirdi ve savundu.
Kesinlikle cezalandırılmalı.
+19 yaşında çocuklar evlenebilmeli dedigi için siteden atılmalı !!!
Evet islam devketlerinde durum bu.kizlar bende cocuk gelinlere karsiyim tabi sonuna kadar. Iki kizim var allaaaah korusun allah yazdiysa bozsun
ama suki bir kac gun once tamda bu konuyu okumusdum islami sitelerinde. Adet gorup 9yasindan sonra evlenilebilir haram degildir falan diye. Hz ayse bile o yaslarda evlendirilmis Nekadar dogru sitedeki bilgiler bilemem
cok korkunc
Anayasanın da izniyle 16 yaşında evlendim aykırı bi iş yok. İstediğin kadar araştır yoruluşun sinir krizlerin caban olacakGerçekten bu sapik kadini bulamaz miyiz ?
Sitenin avukatlarina şikayet etsek .
Kullandığı cep telefonu yada bilgisayar IP adresinden ulasamaz miyiz ? Savcilik sayesinde.
Burda resmen savunduğu şeyler kanuni suç.
Ustelik anladigim kadariyla kizi var profil resminde .
Şuan bu konuyu detayli arastiricam sorup sorusturcam.
16 yaşında bir kadına ancak gebe kalması durumunda evlilik izni çıkar.Anayasanın da izniyle 16 yaşında evlendim aykırı bi iş yok. İstediğin kadar araştır yoruluşun sinir krizlerin caban olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?