lohusayim ben taaaam mi!!!

Yanlış biliyorsunuz 20 yaşı değil. Buluğ çağına girdikten sonradır. Ben demiyorum ergen olmadan 9 yaşında evlensin. 19 yaşında buluğ çağına girende var.
Hayır canim sen yanlış biliyorsun. Sana burada hadis bulup cevap vermek isterdim ama site kurallari geregi bunu yapmıcam.
Bu konuda net hadisler var. Peygamberimizin tavsiyesi 20 yaştır.
Neyse. Öptum kib by.
Ayrıca ben de dindar başörtülü biriyim. Ama senin gibiler yüzünden insan dinden sogur.

O zaman 8-9 yaşında girende var. Hem buluğ çağına girince deyip hem 19 yaş deyip yumusatamazsin. 19 yaşı ornek verdiğine göre sende söylediğinin sacmaliginin farkındasin aslinda.
İslamiyet bu ya seni yaratanın kuralları Saçmalık mı Allah a saçmalıyorsun diyorsun.

Bana benim dinim zavalli felan gelmiyor anladin mi ?
Sen eger o kafandaki zihniyete gore yasasaydin ayni evin icinde 10 tane kuman olurdu kapi disina cikamazdin.
Köle olurdun. Adamlarin hizmetinde çalışırdin.
Ama size bu layık sizin kafa anca buna basar.
Sen simdi burda fikrini söyleyebiliyorsan ben ve benim gibi dusununlerin zamaninda verdiği mucadele sayesinde !
Dunya senin gibi sapiklarin akilsizlerin eline kalsaydi emin ol sende ananda kizinda kardesinde ne halde olurdunuz.
Inan sana sayflarca yazabilirim ama seni gebertmeyi daha cok isterim.

Sizi hayattan yok etsek sevap islemis oluruz.
Allah diyorum bin belani versin baskada lafim yok.

Cevap vermiyorum artık. İnanın sadece halinize acıyorum din düşmanları isteyen istediğini yapar Ben doğal olarak islamiyete uolara size ne kadar ters olsa da benim için Rabbimin dediğidir önemli olan.

İslamiyet bu ya seni yaratanın kuralları Saçmalık mı Allah a saçmalıyorsun diyorsun.
Benim yorumundan bunu cikardiysan sana anlatmaya çalışmayacağım. Kapasiten anlamaya yetmez demek ki. Neyseki diğer arkadaşlar doğru anladı eminim.

Cevap vermiyorum artık. İnanın sadece halinize acıyorum din düşmanları isteyen istediğini yapar Ben doğal olarak islamiyete uolara size ne kadar ters olsa da benim için Rabbimin dediğidir önemli olan.
Şu evlilik konusundaki hangi dedigi
Rablerimiz mi farkli acaba

Hala konuşuyor ya hala din diyor burda.
PIS SAPIKKK KADINNN!
Defolup git şurdan.
Analdik kafan saman kafa da sus bale belli etme.
Alahim sinirden ne dicegimi sasirdim.

kizlar bende cocuk gelinlere karsiyim tabi sonuna kadar. Iki kizim var allaaaah korusun allah yazdiysa bozsun
ama suki bir kac gun once tamda bu konuyu okumusdum islami sitelerinde. Adet gorup 9yasindan sonra evlenilebilir haram degildir falan diye. Hz ayse bile o yaslarda evlendirilmis Nekadar dogru sitedeki bilgiler bilemem
cok korkunc

9 yaşında çocuklar evlenebilmeli dedigi için siteden atılmalı !!!

Gerçekten bu sapik kadini bulamaz miyiz ?

Sitenin avukatlarina şikayet etsek .
Kullandığı cep telefonu yada bilgisayar IP adresinden ulasamaz miyiz ? Savcilik sayesinde.

Burda resmen savunduğu şeyler kanuni suç.
Ustelik anladigim kadariyla kizi var profil resminde .
Şuan bu konuyu detayli arastiricam sorup sorusturcam.

Evet islam devketlerinde durum bu.
Bu yüzden seriat asla bu ülkeye gelmemeli! Çünkü şeriat her ne kadar dinimizce en iyi hukuk sistemi olsa bile yanlış ellere geçince en kötü sistem oluyor.
Ayrıca bin yıl önceki insanlarin olgunlaşmasını kiyaslayamayiz

Anayasanın da izniyle 16 yaşında evlendim aykırı bi iş yok. İstediğin kadar araştır yoruluşun sinir krizlerin caban olacak

Anayasanın da izniyle 16 yaşında evlendim aykırı bi iş yok. İstediğin kadar araştır yoruluşun sinir krizlerin caban olacak
16 yaşında bir kadına ancak gebe kalması durumunda evlilik izni çıkar.
Bu durumda siz 15 yaşında resmi nikahsız beraberlik yaşadınız ve 16 yaşında gebe kalınca da evlendiniz demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…