- 13 Temmuz 2016
- 1.167
- 1.879
- 48
- Konu Sahibi sevilay1984
-
Anayasanın da izniyle 16 yaşında evlendim aykırı bi iş yok. İstediğin kadar araştır yoruluşun sinir krizlerin caban olacak
16 yaşını doldurunca evlenebilirsiniz. Ama söylemleriniz daha küçük yaştaki çocukların da evlenebileceği yönünde. Bu suçtur ve siz de şuan suçu ve suçluyu överek ayrı bir suç işliyorsunuz.Anayasanın da izniyle 16 yaşında evlendim aykırı bi iş yok. İstediğin kadar araştır yoruluşun sinir krizlerin caban olacak
Su an ban yemek en son düşündüğümüz şeySapikliga kilif uyduranlar yuzunden ban yemeyin arkadaslar
aman sakin
Ama degmez ki birsey yapamiyoruzSu an ban yemek en son düşündüğümüz şey
Ben yaş belirtmedim. Buluğ çağından sonra dedimAz önce car car konsuyordun 9 yasinda evlenme olur bilmem ne diye.
Nolduu simdi yasalara gore mi konsumaya başladın.
Senin gibi bir sapigi sitede istemiyoruz .
Hatta seni sikayet de edicem merak etme.
Hayır sen körsün. Ben ikinci evlilik için konu açmadım okursan anlarsınactigi konulara bakin hem evlenmis hem anlasamamis anasinin evine gitmis . Daha bosanmadan ikinci evlilik nasi olur fikir aliyim falan diye sacmalamis . Sacma bi insansin sen
Hayır sen körsün. Ben ikinci evlilik için konu açmadım okursan anlarsın
16 yaşında doğurdun.Üstüne basa basa da evlilik için de
Ben yaş belirtmedim. Buluğ çağından sonra dedim
Maalesef bunlari savunuyor olmasiGerçekten bu sapik kadini bulamaz miyiz ?
Sitenin avukatlarina şikayet etsek .
Kullandığı cep telefonu yada bilgisayar IP adresinden ulasamaz miyiz ? Savcilik sayesinde.
Burda resmen savunduğu şeyler kanuni suç.
Ustelik anladigim kadariyla kizi var profil resminde .
Şuan bu konuyu detayli arastiricam sorup sorusturcam.
Canim her konuda sana katılıyor olmakla birlikte. Birsey çıkamayacağını sana hukukcu olarak soyleyebilirim. Atatürkü koruma kanunu var bu konu haric her türlü konuda serbestiyet var.. Dogrulugu tartışılır ama durum bu.Seninle ugrasamicam.
Şuan seni nasil bulup nereye sikayet ederim diye ugrasiyorum çünkü.
Her sey burda kayit altinda yazdiklarin merak etme.
Ben de belki hakaret etmis olabilirim ALLAH BELANI VERSIN diye her ne kadar layik bile olsa sana. Cezami cekerim. Ama yine seni boyle konusturup birakmicam.
Hem burdaki hem disardaki avukat arkadaşlarima soruyorum.
Kusura bakma burasi
CAGDAS TURKIYE.
BURASI
TURKIYE CUMHURIYETI
Ben vatandaşl olarak vatandaslik görevimi yapicam.
Zaten sustuk diye başımıza çıkmaya kalktiniz.
Diyecegin baska sey yoksa bana aciklama yapmak zorunda degilsin.
Ayrica beni bulamaz diye hic yanilma.
Savciliga şikayet gittigi an seni eliyle koymus gibi bulur.
Teknolijik aletlerden ve IP adresleri diye bir seyler duymusundur saniyorum.
Giden razı, alan razı, veren razı, size ne oluyor anlamış değîlim. Çoğu gencimiz okul dersane Üniversite diye beklerken evlenmeyi yanlışa sürükleniyor.. En temizi evlenip namusuyla yuva kurmak.. Alkışlayacağınıza yuhlamak ne oluyor anlamış değilim. Böyle söyleyince hiçbirşey geri dönmüyor gördüğünüz üzre..Ailenin yaptığı ihmal, eşinin yaptığı istismar kimse kusura bakmasın.
Maalesef bunlari savunuyor olmasi
Canim her konuda sana katılıyor olmakla birlikte. Birsey çıkamayacağını sana hukukcu olarak soyleyebilirim. Atatürkü koruma kanunu var bu konu haric her türlü konuda serbestiyet var.. Dogrulugu tartışılır ama durum bu.
Pray ben konunun ilk sayfalarinda sinirlendim sizin gibi, benzer seyleri yazdik ve mune ablayla da ozelden gorustum. Yabanci bir ulkede yapilan evlilik oldugunu beyan ediyor konu sahibi. Zaten aslinda konu sahibinden cikti su an olay diger 9 yasinda evliligi savunan arkadasa gecti. Konu sahibi ne yaptiysa yasal gorunuyor. Diger arkadasa suc duyurusunda bulunmaliyiz aslinda. Soyledigi seyler tecavuzun mesru kilinmasi, sapikliga farz adi altinda din kilifi uydurulmasi vsMune konu sahibinin yaşı hakkında bilgilendirme yapar mısın?
Suç duyurusunda bulunuyorum.
30 Kasım 2015 bebeği 2,5 aylık.
Anlattıklarına göre rüştünü Medeni Kanun vasıtasıyla evlilik yaparak ispatlamış.
Bu durumda 17 yaşında mı??
Bu durumda işler değişecek?
"Kızının kendi ayakları üzerinde durması" bir gayen yok mu? Buluğ çağından sonra evlenmek ne demek? Okutmak falan boş işler değil mi? Ver kaynananin eline, kullansın istediği gibi. Bu mu senin anneliğin? Ona nasıl iyi bir gelecek sağlarım diye düşüneceğin yerde bir yerlere kapak atsın derdindesin.Ben yaş belirtmedim. Buluğ çağından sonra dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?