lohusayim ben taaaam mi!!!

İnan beni bulur diye zerre korkum yok. Sen ettiğin hakaretlerin cezasından korkmada.

Hayatım minicik anneden bahsetmiyorum ben.
Onun evliliği yasal.
Türkiye' de evlilik oldu.

Diğer zehra hanımdan bahsediyorum. Onun hakkında bilgi istedim.

Ne tecavüzünden söz ediyorsunuz ?

Yaşadığımız ülkenin hukuku konu sahibine nikah kıymış zaten... Uzayda kıyılmamış ki nikahları
Okuduğunuzu anlama yetiniz var mı? 16 yaşını doldurunca hakim izin verebilir evliliğe. Peki öncesi? Bu konudaki düşünceniz nedir ve sevgili üyenin sözlerini nasıl değerlendiriyorsunuz?

İnan beni bulur diye zerre korkum yok. Sen ettiğin hakaretlerin cezasından korkmada.

Sen konunun ciddiyetine daha varamadin galiba ?

Yazdığım seyi bile okuyup algilayamiyorsun daha ya cildircam. Bir insan bu kadar beyinsiz olabilir.
Ben sana zaten ettigim hakaretler layik cezami cekerim diyorum.
Gercekten boyle mal ve beyinsiz laftan anlamayan insana laf konuşuyorum ya geriliyorum.

Kesinlikle! Ben çocuğunuzu 13 yaşında evlendirinde demedim. Kendim de 16 yaşında resmi nikah ile evlendim. Peygamber efendimiz s.a.v ne diyorsa doğrudur. Ama ülkenin kuralları gereği en küçük yaş 16 da evlenilebiliyor. Evet ben Rasulullah ın sözlerini savunuyorum ama görende sanarki yasalara aykırı yaşasın herkes 12 yaşında evlensin dedim.

Buyurun suc teskil eden mesajiniz bu

Demediniz mi?
Yaşadığınız ülkede geçerli hukuk kuralları ne olacak peki? Söylediğinize göre kızlar 13 14 yaşında evlenebilir.

Beni islamiyet iglendirir. Kimse boşuna celallenmesin. Herkes kendi fikrini uygular kimse kimsenin işine karışamaz.

Herşeyin farkındayım. Siz anlamıyorsunuz benim umurum Rabbim katındaki cezamdır. Benim korkum yanlız ve yanlız Allah tan olduğuna göre benim için korkulacak bir durum yok. Hem isterseniz bin tane avukat tutabilirsiniz. Benim vekilim o bin avukatın da yaratıcısı olan Allah tır elhamdülillah.

Biz de zaten kafiriz dimi.
Yuh...

Ben islamiyete göre dedim ülkenin kurallarından bahsetmedim. Siz benim dediklerimi değil başkasının mesajlarını alıntı yapmışsınız yanlız?
Şuanda size laf anlatmanın ne kadar boş bir uğraş olduğunu fark ettim. Iyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…