ZehranurHifa
🌺Ehl-i Saadet. Nur İslamdan ayrılmadıkça..☝️🌺
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 12 Ağustos 2015
- 2.164
- 8.703
- 158
- Konu Sahibi sevilay1984
-
İnan beni bulur diye zerre korkum yok. Sen ettiğin hakaretlerin cezasından korkmada.Seninle ugrasamicam.
Şuan seni nasil bulup nereye sikayet ederim diye ugrasiyorum çünkü.
Her sey burda kayit altinda yazdiklarin merak etme.
Ben de belki hakaret etmis olabilirim ALLAH BELANI VERSIN diye her ne kadar layik bile olsa sana. Cezami cekerim. Ama yine seni boyle konusturup birakmicam.
Hem burdaki hem disardaki avukat arkadaşlarima soruyorum.
Kusura bakma burasi
CAGDAS TURKIYE.
BURASI
TURKIYE CUMHURIYETI
Ben vatandaşl olarak vatandaslik görevimi yapicam.
Zaten sustuk diye başımıza çıkmaya kalktiniz.
Diyecegin baska sey yoksa bana aciklama yapmak zorunda degilsin.
Ayrica beni bulamaz diye hic yanilma.
Savciliga şikayet gittigi an seni eliyle koymus gibi bulur.
Teknolijik aletlerden ve IP adresleri diye bir seyler duymusundur saniyorum.
Yaşadığımız ülkenin hukuku konu sahibine nikah kıymış zaten... Uzayda kıyılmamış ki nikahlarıYaşadığınız ülkede geçerli hukuk kuralları ne olacak peki? Söylediğinize göre kızlar 13 14 yaşında evlenebilir.
Hayatım minicik anneden bahsetmiyorum ben.Pray ben konunun ilk sayfalarinda sinirlendim sizin gibi, benzer seyleri yazdik ve mune ablayla da ozelden gorustum. Yabanci bir ulkede yapilan evlilik oldugunu beyan ediyor konu sahibi. Zaten aslinda konu sahibinden cikti su an olay diger 9 yasinda evliligi savunan arkadasa gecti. Konu sahibi ne yaptiysa yasal gorunuyor. Diger arkadasa suc duyurusunda bulunmaliyiz aslinda. Soyledigi seyler tecavuzun mesru kilinmasi, sapikliga farz adi altinda din kilifi uydurulmasi vs
Ay konu sahibi deyince ben yanlis algilamisim canim pardon.Hayatım minicik anneden bahsetmiyorum ben.
Onun evliliği yasal.
Türkiye' de evlilik oldu.
Diğer zehra hanımdan bahsediyorum. Onun hakkında bilgi istedim.
Ne tecavüzünden söz ediyorsunuz ?Pray ben konunun ilk sayfalarinda sinirlendim sizin gibi, benzer seyleri yazdik ve mune ablayla da ozelden gorustum. Yabanci bir ulkede yapilan evlilik oldugunu beyan ediyor konu sahibi. Zaten aslinda konu sahibinden cikti su an olay diger 9 yasinda evliligi savunan arkadasa gecti. Konu sahibi ne yaptiysa yasal gorunuyor. Diger arkadasa suc duyurusunda bulunmaliyiz aslinda. Soyledigi seyler tecavuzun mesru kilinmasi, sapikliga farz adi altinda din kilifi uydurulmasi vs
Biraz once okudum, tecavuzler kizlar valtinde evlendirilmedigi icin oluyor dediniz. Yani suclu vaktinde evlendirilmeyen genc kizimiz, tecavuz eden degilNe tecavüzünden söz ediyorsunuz ?
15 yaşındaki çocukla cinsel ilişki=tecavüzNe tecavüzünden söz ediyorsunuz ?
Okuduğunuzu anlama yetiniz var mı? 16 yaşını doldurunca hakim izin verebilir evliliğe. Peki öncesi? Bu konudaki düşünceniz nedir ve sevgili üyenin sözlerini nasıl değerlendiriyorsunuz?Yaşadığımız ülkenin hukuku konu sahibine nikah kıymış zaten... Uzayda kıyılmamış ki nikahları
İnan beni bulur diye zerre korkum yok. Sen ettiğin hakaretlerin cezasından korkmada.
Kesinlikle! Ben çocuğunuzu 13 yaşında evlendirinde demedim. Kendim de 16 yaşında resmi nikah ile evlendim. Peygamber efendimiz s.a.v ne diyorsa doğrudur. Ama ülkenin kuralları gereği en küçük yaş 16 da evlenilebiliyor. Evet ben Rasulullah ın sözlerini savunuyorum ama görende sanarki yasalara aykırı yaşasın herkes 12 yaşında evlensin dedim.Giden razı, alan razı, veren razı, size ne oluyor anlamış değîlim. Çoğu gencimiz okul dersane Üniversite diye beklerken evlenmeyi yanlışa sürükleniyor.. En temizi evlenip namusuyla yuva kurmak.. Alkışlayacağınıza yuhlamak ne oluyor anlamış değilim. Böyle söyleyince hiçbirşey geri dönmüyor gördüğünüz üzre..
Buyurun suc teskil eden mesajiniz bu13 yaşındaki kızlar sevgilileriyle ilişkiye giriyor her bir haltı yiyor buna flört diyorlar? Daha mı mantıllı. Size korkunç gelen islamiyet bana korkunç gelmiyor. Tecavüzler tam tersi zamanında evlilik olmadığı için islamiyet yaşanmadığı için var! Ben çocuğumu yatağa attırmak için değil yanlışa düşüp daha kötü şeylere düçar olmaması için evlendiririm bu da sizi ilgilendirmez. İnanın yanımda olup saçımı başımı yolsanız sizinle ilgili tek düşüncem ne kadar zavallı oluşunuz olur.
Demediniz mi?Kesinlikle! Ben çocuğunuzu 13 yaşında evlendirinde demedim. Kendim de 16 yaşında resmi nikah ile evlendim. Peygamber efendimiz s.a.v ne diyorsa doğrudur. Ama ülkenin kuralları gereği en küçük yaş 16 da evlenilebiliyor. Evet ben Rasulullah ın sözlerini savunuyorum ama görende sanarki yasalara aykırı yaşasın herkes 12 yaşında evlensin dedim.
Yaşadığınız ülkede geçerli hukuk kuralları ne olacak peki? Söylediğinize göre kızlar 13 14 yaşında evlenebilir.
Beni islamiyet iglendirir. Kimse boşuna celallenmesin. Herkes kendi fikrini uygular kimse kimsenin işine karışamaz.
Herşeyin farkındayım. Siz anlamıyorsunuz benim umurum Rabbim katındaki cezamdır. Benim korkum yanlız ve yanlız Allah tan olduğuna göre benim için korkulacak bir durum yok. Hem isterseniz bin tane avukat tutabilirsiniz. Benim vekilim o bin avukatın da yaratıcısı olan Allah tır elhamdülillah.Sen konunun ciddiyetine daha varamadin galiba ?
Yazdığım seyi bile okuyup algilayamiyorsun daha ya cildircam. Bir insan bu kadar beyinsiz olabilir.
Ben sana zaten ettigim hakaretler layik cezami cekerim diyorum.
Gercekten boyle mal ve beyinsiz laftan anlamayan insana laf konuşuyorum ya geriliyorum.
Ben islamiyete göre dedim ülkenin kurallarından bahsetmedim. Siz benim dediklerimi değil başkasının mesajlarını alıntı yapmışsınız yanlız?Demediniz mi?
Biz de zaten kafiriz dimi.Herşeyin farkındayım. Siz anlamıyorsunuz benim umurum Rabbim katındaki cezamdır. Benim korkum yanlız ve yanlız Allah tan olduğuna göre benim için korkulacak bir durum yok. Hem isterseniz bin tane avukat tutabilirsiniz. Benim vekilim o bin avukatın da yaratıcısı olan Allah tır elhamdülillah.
Şuanda size laf anlatmanın ne kadar boş bir uğraş olduğunu fark ettim. Iyi günler.Ben islamiyete göre dedim ülkenin kurallarından bahsetmedim. Siz benim dediklerimi değil başkasının mesajlarını alıntı yapmışsınız yanlız?
Aynen öyle daha ne dediğini bilmiyor. Boş yere gümledik iyi mi
Ben 13 yaşında bir çocuğun sevişmekten anladığını kanıtlayan bir mesaj yazmışım orda.Buyurun suc teskil eden mesajiniz bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?