- 9 Eylül 2007
- 21.428
- 66.420
- 1.123
- Konu Sahibi sevilay1984
-
Biz de zaten kafiriz dimi.
Yuh...
İslamiyete göre buluğ çağından sonra evlenmenin bi sakıncası yoktur ben sözümün arkasındayım. Ayrıca burda 10 kişi ard arda yazıyor kafamın karışması insan yapısına aykırı bişey değil.Aynen öyle daha ne dediğini bilmiyor. Boş yere gümledik iyi mi
Dur dur iyice moda girdi
Anayasanın da izniyle 16 yaşında evlendim aykırı bi iş yok. İstediğin kadar araştır yoruluşun sinir krizlerin caban olacak
Herşeyin farkındayım. Siz anlamıyorsunuz benim umurum Rabbim katındaki cezamdır. Benim korkum yanlız ve yanlız Allah tan olduğuna göre benim için korkulacak bir durum yok. Hem isterseniz bin tane avukat tutabilirsiniz. Benim vekilim o bin avukatın da yaratıcısı olan Allah tır elhamdülillah.
Peki.İslamiyete göre buluğ çağından sonra evlenmenin bi sakıncası yoktur ben sözümün arkasındayım. Ayrıca burda 10 kişi ard arda yazıyor kafamın karışması insan yapısına aykırı bişey değil.
Tecavuzle ilgili olarak da yazdiklariniz var hanimefendi. Suc olan kisim o.Ben 13 yaşında bir çocuğun sevişmekten anladığını kanıtlayan bir mesaj yazmışım orda.
Ben zorla olan hiçbir şeyi teşvik etmedim fark edemeyecek kadar dönmüş gözünüz. Bence de herkes boşuna kriz geçiriyor.Bravo.
Çocuk yaşta evlenmyi marifet gösterin burda, aferin.
Kızların okuldan alınıp satılmasına önayak olan yasaya da destek verin tabi. 13 14 yaşındaki çocukları babaları yaşlarındaki adamlara satsınlar zorla evlendirsinler sonra da yasalara aykırı değil desinler. Siz de haklısınız tabi hükümet kafası pedofilse halk ne yapacak ki, içindeki pedofiliyi ortaya çıkaracak???? Pedofiliye çanak tutan yasayı alkışlar tabi erkekler de, size ne oluyor siz kadınsınız???
Valla olan size olmuş millet niye sinir krizi geçirsin ki?
Tecavüzü mü savunmuşum? Kanıtlayın? Hangi zihniyet tecavüzü savunabilir?Tecavuzle ilgili olarak da yazdiklariniz var hanimefendi. Suc olan kisim o.
Ben 13 yaşında bir çocuğun sevişmekten anladığını kanıtlayan bir mesaj yazmışım orda.
Hayır yani tecavüz kelimesini kullanmak mı yasak anlamadım?Tecavuzle ilgili olarak da yazdiklariniz var hanimefendi. Suc olan kisim o.
Islamiyet yasanmadigi icin ,insanlar vaktinde evlendirilmedikleri icin tecavuzler yasaniyor demissiniz ayni mesajinizdaTecavüzü mü savunmuşum? Kanıtlayın? Hangi zihniyet tecavüzü savunabilir?
Erken evlilik yapmayanlar tecavüze uğruyor bu yüzden tecavüz artıyor dediniz ya.Hayır yani tecavüz kelimesini kullanmak mı yasak anlamadım?
Boşver.. Herkes kendi hayatını yaşıyor.. Bende eğitimciyim.. Liselerde bir yılda kaç kız düşük yapıyor bilen yok! Bilenlerde susuyor. Kaç vc tıkanıyor o okullarda (ceninden) haberi olan varmı? Düşük yaparken ölen kızlardan bahsetmiyorum hiç....Kesinlikle! Ben çocuğunuzu 13 yaşında evlendirinde demedim. Kendim de 16 yaşında resmi nikah ile evlendim. Peygamber efendimiz s.a.v ne diyorsa doğrudur. Ama ülkenin kuralları gereği en küçük yaş 16 da evlenilebiliyor. Evet ben Rasulullah ın sözlerini savunuyorum ama görende sanarki yasalara aykırı yaşasın herkes 12 yaşında evlensin dedim.
Erken evlilik yapmayanlar tecavüze uğruyor bu yüzden tecavüz artıyor dediniz ya.
Bakın bu hukuken bir suç teşkil ediyor.
Bu suçtur
Bu tecavüzü savunmaktır.
Millet de size bunu anlatmaya çalışıyor 654285643 saattir.
Sahi gerçekten siz kaç yaşındasınız?
Cinsellikten anlamayanla alakalı zorla evlendirin mi dedim ben? Siz Allah a şirk koşuyorsunuz.. Allah buluğ çağı diyor siz diyorsunuz ki onlar cinsellikten anlamaz. Siz Allah a savaş açıyorsunuz farkında değilsiniz.
Çocuklar için elzem olan şey oyun, uyku, eğitim, yeterli beslenme, giyinme, barınmadır. Cinsellik bunların arasında değildir.
Çocuklar sevişmekten anlamaz, istismar edilir. Çünkü onlar yetişkin değiller, cinsellik yetişkinler için bir ihtiyaçtır.
Böyle sakin sakin yazdığıma da bakmayın, çok sinirliyim şu anda, tutuyorum.
Boşver.. Herkes kendi hayatını yaşıyor.. Bende eğitimciyim.. Liselerde bir yılda kaç kız düşük yapıyor bilen yok! Bilenlerde susuyor. Kaç vc tıkanıyor o okullarda (ceninden) haberi olan varmı? Düşük yaparken ölen kızlardan bahsetmiyorum hiç....
İki tarafta razıysa bu istismar olmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?