lohusayim ben taaaam mi!!!

Aynen öyle daha ne dediğini bilmiyor. Boş yere gümledik iyi mi
İslamiyete göre buluğ çağından sonra evlenmenin bi sakıncası yoktur ben sözümün arkasındayım. Ayrıca burda 10 kişi ard arda yazıyor kafamın karışması insan yapısına aykırı bişey değil.

Yaşasın insanca yaşamak,
Yaşasın bütün dinlere ve kendi içinde dini farklı yaşayanlara özgürlük,
yaşasın kadın erkek eşitliği,
yaşasın hukuk laiklik ve demokrasi
Yaşasın tecavüzü, istismarı savunup bu dini din kisvesi altında kılıfa sokmayacak bir toplum.

Anayasanın da izniyle 16 yaşında evlendim aykırı bi iş yok. İstediğin kadar araştır yoruluşun sinir krizlerin caban olacak

Bravo.
Çocuk yaşta evlenmyi marifet gösterin burda, aferin.
Kızların okuldan alınıp satılmasına önayak olan yasaya da destek verin tabi. 13 14 yaşındaki çocukları babaları yaşlarındaki adamlara satsınlar zorla evlendirsinler sonra da yasalara aykırı değil desinler. Siz de haklısınız tabi hükümet kafası pedofilse halk ne yapacak ki, içindeki pedofiliyi ortaya çıkaracak???? Pedofiliye çanak tutan yasayı alkışlar tabi erkekler de, size ne oluyor siz kadınsınız???

Valla olan size olmuş millet niye sinir krizi geçirsin ki?

Utanmiyorsunda demi ?
Seni biraksalar sen 5 yasinda da kocaya gitcem dermisin.
Baktimda konularına felan cidden piskolojik destek alman gerektigini düşündüm.
Baya bir hastasin sen.
Senin bahsettigin dinin ilk emri ne ?
OKU !
Sana oku diyor. Mantiginla beni bul diyor.
Sana kalkip ergenlige giren kızını kotu yola dusmesin diye evlendir demiyor.
Ama sen okumayi bilemezsin. Sen anca evlenmeyi bilirsin. Birde bunu burda güzel bir sey gibi analtiyorsun.
Yazma bana sapiklarla cahillerle isim yok.
Bu sucuda oduceksin.

Ben zorla olan hiçbir şeyi teşvik etmedim fark edemeyecek kadar dönmüş gözünüz. Bence de herkes boşuna kriz geçiriyor.

Ben 13 yaşında bir çocuğun sevişmekten anladığını kanıtlayan bir mesaj yazmışım orda.

Çocuklar için elzem olan şey oyun, uyku, eğitim, yeterli beslenme, giyinme, barınmadır. Cinsellik bunların arasında değildir.
Çocuklar sevişmekten anlamaz, istismar edilir. Çünkü onlar yetişkin değiller, cinsellik yetişkinler için bir ihtiyaçtır.
Böyle sakin sakin yazdığıma da bakmayın, çok sinirliyim şu anda, tutuyorum.

Tecavüzü mü savunmuşum? Kanıtlayın? Hangi zihniyet tecavüzü savunabilir?
Islamiyet yasanmadigi icin ,insanlar vaktinde evlendirilmedikleri icin tecavuzler yasaniyor demissiniz ayni mesajinizda
Size kendi mesajlarinizi nasil kanitlayayim? Saka misiniz? Bu bir bant kaydi mi? Anlamadik

Hayır yani tecavüz kelimesini kullanmak mı yasak anlamadım?
Erken evlilik yapmayanlar tecavüze uğruyor bu yüzden tecavüz artıyor dediniz ya.
Bakın bu hukuken bir suç teşkil ediyor.
Bu suçtur
Bu tecavüzü savunmaktır.
Millet de size bunu anlatmaya çalışıyor 654285643 saattir.

Sahi gerçekten siz kaç yaşındasınız?

ZehranurHifa kim ne derse desin benim ulkem cagdas ve yasalara gore yönetiliyor.
Benim ulkemin kizlari 13 yasinda evlenmemeli okumali ulkeye yararli birey olmali.
Senin gibi asalak oksijen israfi canli olmamali.
Ben sırf senin gibi zihniyeti savunmaya baslayan kisilerin agzina carpmisligim var.
Anlayana anladigi dilden bizde.
Sen bana adresini versen ozelden bir 2 gune akillanirsin.
Yine diyorum burasi CAGDAS TURKIYE.
BENIM ULKEMDE SACMA IGRENC ZIHNIYET YAYAMAZSIN.

Boşver.. Herkes kendi hayatını yaşıyor.. Bende eğitimciyim.. Liselerde bir yılda kaç kız düşük yapıyor bilen yok! Bilenlerde susuyor. Kaç vc tıkanıyor o okullarda (ceninden) haberi olan varmı? Düşük yaparken ölen kızlardan bahsetmiyorum hiç....
İki tarafta razıysa bu istismar olmaz..

9 gibi

Cinsellikten anlamayanla alakalı zorla evlendirin mi dedim ben? Siz Allah a şirk koşuyorsunuz.. Allah buluğ çağı diyor siz diyorsunuz ki onlar cinsellikten anlamaz. Siz Allah a savaş açıyorsunuz farkında değilsiniz.

konuyla çok alakasız ama bir eğitimci olup yazım kuralları hatası yapmanız bana garip geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…